"Τα κατάφερα!"... και άλλες σκέψεις μου...:)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

"Τα κατάφερα!"... και άλλες σκέψεις μου...:)

Γεια σας ξανά. Μου φαίνεται ότι το έχω δει σαν ημερολόγιο ή κάτι τέτοιο...αλλά μου αρέσει να γράφω τις σκέψεις μου και να μου απαντάνε ή να λένε και οι άλλοι τις δικές τους...
    Δεν ξέρω αν το έχω ξαναναφέρει,αλλά ασχολούμαι με το θέατρο και κάνω και μαθήματα. ένα από τα Σάββατα μετά την παράσταση που παίξαμε, κάναμε μια άσκηση όπου καθόμασταν όλοι κάτω και ένας ένας πήγαινε μπροστά στους άλλους και διάβαζε ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο (όλοι το ίδιο διαβάζαμε) με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και με υπερβολικές κινήσεις στο σώμα. τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι μου είπαν όλοι ότι δεν με περίμεναν τόσο άνετη γιατί με είχαν συνηθίσει σφιγμένη και ντροπαλή..(ίσως και λίγο "άχρηστη") και το σάββατο που πέρασε, δουλέψαμε λίγο τους μονολόγους μας (εγώ έχω διαλέξει ένα κομμάτι από την κυρία μαργαρίτα,μια κουκουρούκου(διχασμένη προσωπικότητα) καθηγήτρια)...στην αρχή ντρεπόμουν,οπότε δεν ήμουν και πολύ καλή,όμως σε κάποια φάση είδα ότι είχαν μείνει και τα παιδιά και αυτή που μας κάνει μάθημα λίγο κάγκελο και με παρατηρούσαν,με προσέχανε και κατάλαβα ότι άρχισα να τα καταφέρνω...και το αίσθημα ήταν φοβερό. μου είχε λείψει αυτό το αίσθημα!

έβλεπα όλους τους ηθοποιούς που παίζαν στο νησί και σκέφτομαι ότι θα ήθελα να παίζω σαν αυτούς...ήταν όλοι απίστευτα καλοί, και αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνουν... αυτά νομίζω για σήμερα :p
    γράψτε ότι θέλετε,είτε είναι σχετικά είτε άσχετα...π.χ. σε τι πράγμα τα καταφέρνετε καλά και σας κάνει να νιώθετε ωραία;;

και πάρτε και το τραγούδι της βδομάδας :) http://www.youtube.com/watch?v=j5vJdH0LcRE

Senior Member
    Νά'σαι καλά νηπενθές, πολύ χαίρομαι που νιώθεις πιο γεμάτη, πιο αισιόδοξη και πιο αρτίστικαλι εκφραζομένη.:P
    Eυχαριστώ και για το κομμάτι επίσης.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ευχαριστώ.
    σου άρεσε; :)

Senior Member
    νηπενθακι hey girl !!!! :)

μ αρεσε παρα παρα πολυ το μηνυμα σου!! Βλεπεις λοιπον πως τιποτα δεν ειναι δυσκολο κ ακατορθωτο, αρκει να το αγαπαμε κ να το προσπαθουμε να το εξελισσουμε !! Ειναι πολυ σημαντικο να εχουμε αυτοπεποιθηση κ να το μεταδιδουμε αυτο κ στους αλλους!!!

Χαιρομαι που σ αρεσει το θεατρο κ εκφραζεσαι !!! Η τεχνη (οποιασδηποτε μορφης) σε βοηθαει να εκφραζεσαι, να ανακαλυπτεις κομματια κ πτυχεις του εαυτου σου κ να βλεπεις κατι απο αλλη διασταση!!

keep on the good work !!! :)

Εγω οταν ημουνα μικροτερη εγραφα θεατρικες ιστοριες κ σεναρια, τωρα γραφω στιχους με περιεχομενο αναλογως το πως νιωθω εκεινη τη στιγμη (αν κ ειναι λιγο hard αυτα που γραφω χεχε) αλλα μ αρεσει να εκφραζομαι ετσι !!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    τι ωραία!θα ήθελα να διαβάσω κάτι απ'αυτά που έχεις γράψει.
    εγώ όποτε προσπάθησα να γράψω κάτι (με τη φαντασία που έχω υπέθεσα ότι δεν θα δυσκολευτώ) ήταν ακατόρθωτο... δεν είμαι και πολύ καλή στα λόγια.
    Μου αρέσει και το τραγούδι...λέτε να πάρω σβάρνα όλα τα καραοκε?! :p

Senior Member
    Νηπενθες εισαι πολυ ενδιαφερον ατομο !!!

Ειναι πολυ ωραιο που επιλεγεις την τεχνη να εκφραζεσαι !!

Σημασια δεν εχει αν θα ειναι "αριστουργημα" κατι που θα γραψουμε (αλλωστε αυτο ειναι κ υποκειμενικο) αλλα να μας γεμιζει κ να μας εκφραζει εκεινη τη στιγμη... να αποτυπωνει συναισθηματα κ σκεψεις κ βιωματα... κ ειναι μαγευτικο τοτε !!

Ειχα ανεβασει ενα τραγουδι που ειχα γραψει εδω αλλα τοτε ημουν σε "περιεργη" φαση λολ !!
    Γενικα μ αρεσει να γραφω αναλογως τη φαση κ τις συνθηκες, δεν εχω γενικα κατι στανταρ..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ε,αυτό είναι το καλύτερο...:)

άσχετο,αλλά και σχετικό. έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιο άτομο που μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια; π.χ. να ζωγραφίζει,να τραγουδάει,να χορεύει,να έχει δημιουργική φαντασία και γενικότερα να κάνει τέλεια ότι πιάνει στα χέρια του;!

Senior Member
    Νηπενθάκι Bravissimo! Να παίξετε και Πιραντέλο, μου αρέσουν οι Ιταλοί. Εγώ είμαι καλή στην συμβουλετική γι' αυτό βρισκομαι εδώ! Μου αρέσει πολύ το τραγούδι, η μουσική γενικότερα και το γράψιμο (σενάρια κ.τ.λ). Επίσης θα μου άρεζε η σκηνοθεσία. Δεν έχω επιχειρήσει ακόμα να γράψω κάτι στα σοβαρά γιατί θέλω όταν θα το κάνω να είναι κάτι καλό. Lacrymosa γράψε μας αποσπάματα από σενάρια να τα διαβάσουμε.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    θα συμφωνήσω με τη gypsy cello...Lacrymosa θέλουμε να διαβάσουμε!!;)
    No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society

Senior Member
    αχ....το θεατρο κ οποιαδηποτε τεχνη που σε κανει να εκφραζεσαι κ να ξεχνιεσε απο το οποιοδηποτε προβλημα ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου,πηγαινα κ εγω αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να το συνεχισω λογο καποιον προβληματων........συνεχισε κ παρε οτι καλο μπορει να σου δωσει κ να σε παντα αισιοδοξη....μπραβω