Το *******το της ντροπης - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Φίλε η γυναίκα γουστάρει τον σεξουαλικά επιτυχημένο,, αυτόν που πάει με πολλές,
    αυτό είναι νομίζω που μας κάνει να τις βλέπουμε σαν πουτάνες.
    Να σου πω όμως ψέματα .. δεν θα σου πω. Για όσο αυξάνονται οι σεξουαλκικές εμπειρίες τόσο θα επιθυμεί ο άνθρωπος να κάνει σεξ με περισσότερους ανθρώπους. Σαν το νερό με αλάτι που λένε και οι Κινέζοι ... όσο και να πιείς στο τέλος διψασμένος θα φύγεις...
    Όταν κάποια που θα πάει 2,3,4....10,15 φορές που λέει με κάποιον που πάει με πολλές θα καταλάβει οτί για αυτόν είναι αναλώσιμη οπότε θα αρχίσει να προτιμάει τους πιο μονογαμικούς...Σοφοί οι κινέζοι,και το άλλο αλμυρό είναι απ ότι έχω ακούσει :P

Η θετική ανατροφοδότηση γίνεται με το αστεράκι κάτω από το nickname...

Senior Member
    [QUOTE=insect;251282]Όχι, κανένα πρόβλημα. Εσύ;[/QUOTE

όχι βέβαια.......
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Densoulew View Post
    Όταν κάποια που θα πάει 2,3,4....10,15 φορές που λέει με κάποιον που πάει με πολλές θα καταλάβει οτί για αυτόν είναι αναλώσιμη οπότε θα αρχίσει να προτιμάει τους πιο μονογαμικούς...Σοφοί οι κινέζοι,και το άλλο αλμυρό είναι απ ότι έχω ακούσει :P

Η θετική ανατροφοδότηση γίνεται με το αστεράκι κάτω από το nickname...

επειδη κ σαϊνι ειμαι με τους υπολογιστες κ έγινε κ φορματ κάτι θα χρειαζεται αυτο το λαπτοπ.....
    τα αστερακια δν τα βλεπω πια.....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    επειδη κ σαϊνι ειμαι με τους υπολογιστες κ έγινε κ φορματ κάτι θα χρειαζεται αυτο το λαπτοπ.....
    τα αστερακια δν τα βλεπω πια.....
    Τι λάπτοπ;Πέρασες τα 7άρια ή καμιά έκδοση linux;Πάντως το να μην δείχνει τα αστεράκια κάτι άλλο παίζει...δεν είναι θέμα λάπτοπ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Densoulew View Post
    Δεν υπάρχουν ούτε πουτάνοι,ούτε πουτάνες...Όπως δεν υπάρχουν γυναίκες που να είναι τέλειες ούτε άντρες που να είναι τέλειοι....
    Απλά πλέον υπάρχει περισότερη σεξουαλική ελευθερία και για τις γυναίκες και για τους άντρες.Οπότε οι γυναίκες όταν τα φτιάχνουν με κάποιον και δεν νιώθουν ικανοποιημένες από αυτόν τον απορίπτουν και προχωράνε.Το ίδιο κάναμε και εμείς χρόνια τώρα και για αυτό μας βρίζανε,μας λέγανε γουρούνια και οτί σκεφτόμαστε μόνο το σεξ,κάτι που δεν ισχύει.Μπορεί το σεξ να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηρηστικά που κρίνει την σχέση μας με την κοπέλα μας ενώ για μερικές κοπέλες να μην είναι τόσο βασικό αυτό όμως δεν μας κάνει αυτόματα γουρούνια και ζώα όπως μας λένε.Έτσι αντίστοιχα και με τις γυναίκες οπού ψάχνονται παραπάνω πλέον στον τομέα του σεξ δεν τις κάνει αυτόματα πουτάνες και χωρίς αισθήματα...
    Πολλοί σωστά τα λες φίλε μου! Κι ας είσαι πιο μικρός (έτσι νομίζω) από αυτούς που έρχονται να σε συμβουλέψουν! Εκείνοι το χαβά τους! Και μετά φταίνε οι γυναίκες που τους φτύνουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πολλοί σωστά τα λες φίλε μου! Κι ας είσαι πιο μικρός (έτσι νομίζω) από αυτούς που έρχονται να σε συμβουλέψουν! Εκείνοι το χαβά τους! Και μετά φταίνε οι γυναίκες που τους φτύνουν!
    Πράγματι είμαι 16...Πάντως όχι μην το λες,μια χαρά ώριμοι είναι και οι χρήστες του φόρουμ,δεν έχει τύχει να δω κανένα κάφρο εδώ μέσα...
    Βασικά στο συγκεκριμένο ζήτημα τα βλέπω κάπως ψυχρά τα πράγματα λόγο του οτί είμαι γκέι...Κρίνω από συμπεριφορές φίλων (και των δύο φύλων) που μου εκμυστηρεύονται διάφορες τέτοιες εμπειρίες τους και έχω καταλήξει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα...

Senior Member
    Γενικά μιλώντας, γιατί να με απασχολεί τι κάνει ο κάθε ενήλικας αν δεν προκαλεί βλάβη σε κάποιον συνάνθρωπό του χωρίς τη συγκατάθεσή του ή σε οποιοδήποτε άλλο πλάσμα του πλανήτη μας? Αν δλδ είναι με όρους safe sane and consensual ως κανόνα? Μήπως τα έχουμε τσουγκρίσει με το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των ανθρώπων? Και νομίζω ότι όποιος νιώθει πως θα πρέπει να τον απασχολεί και δη μάλιστα επικριτικά, κατινιάζει και κιτρινίζει( και μάλλον προς το γκρέιπ φρουτ, που έχει και πίκρα).

#να μη μπούμε σε έννοιες όπως polyamorous... εδώ τσιτώνουμε γιατί μια γυναίκα μπορεί να θέλει να μην της μετράνε τους εραστές λες και προσεύχονται με κομποσχοίνι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    υπαρχουμε για να πολλαπλασιαζομαστε ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    λουκ αποκατου :p

Senior Member
    Υπαρχουμε για να αυξανομαστε και να πληθυνομαστε, το πρωτο με την εννοια του αυξανω την αυτογνωσια μου, την προσπωικοτητα μου ωστε να "ομοιασω στο θεο", και το δευτερο με την εννοια του πολλαπλασιαζομαστε ως ειδος.. Δε σημαινουν και τα δυο το ιδιο, αλλιως δεν θα υπηρχε λογος να ειναι ετσι η εκφραση.. Γιατι το να αναπαρογομαστε αιωνιως μενοντας και αιωνιως στουρναρια και καταστρεφοντας αυτα που μας δοθηκαν, οπως τη γη, δεν εχει κανενα νοημα, οπως εγραψε και σε αλλο νημα η ρειν..

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345