Αποτελέσματα 31 μέχρι 45 από 70
Θέμα: Το *******το της ντροπης
-
25-05-2011, 11:33 #31
- Ημ. Εγγραφής
- Nov 2010
- 25-05-2011, 12:07 #32
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2006
25-05-2011, 13:10 #33
- Ημ. Εγγραφής
- Feb 2010
ΚΕΝΟ να πω γνωμη η μετραω σαν ζαρωμενη μεγαλη?! :p
I m a Good Person With Bad Attitude
25-05-2011, 14:13 #34
- Ημ. Εγγραφής
- Nov 2010
ρε γαμω το κερατο, εδω μεσα ποσταραν ορισμενες χρηστριες που δεν επρεπε κι εγινε λιγο της *******ς...
καταρχην αρκτος αυτα που εγραψα δε πανε για σενα, ειδικα αφου το λες και μονη σου οτι δε ψαχνεις μονο σεξ.
δε θυμαμαι την ηλικια σου, λογικα ανω των 30 εισαι, αλλα ειχαμε ανταλλαξει καμποσα μηνυματα στο παρελθον και φυσικα τοτε που ειχες παρει το μερος μου οταν με βριζαν η soft με τη Θεοφανία και μου καταστρεψαν το θεμα, οποτε γιαυτο μη τα παιρνεις εναντιον σου αυτα εδω δε τα γραψα για σενα.
αυτο που ειπες βεβαια "γιατί αρκετοι άντρες κάνουν το ίδιο" δεν μου αρκει σαν απαντηση...
κι οσο για το τελευταιο, εχωντας αλλαξει τοσους αντρες, ειναι δυνατον μετα να μπορεσει να κατσει και να εκτιμησει εναν ? ε θα πρεπει να ειναι ΘΕΟΣ ξερω γω και να τη καλυπτει σε ολα, πραγμα που αμφιβαλλω αν μπορει να κανει, γιατι ζουμε Ελλαδα.
ναι υπαρχει προβλημα ?
αυτο σηκωνει αναλυση. και θα σου πω γιατι ρωτησα αν ειναι με βαση την ηλικια. εχεις δει πολλα 16χρονα πχ (μη πω νωριτερα, δε ξερω απο ποια ηλικια ξεκιναν κι ολας πλεον), να ψαχνουν κατευθειαν το σεξ χωρις να εχουν απολυτως καμια εμπειρια ? να στο πω και πιο ωμα, μια που ειναι παρθενα, υπαρχει περιπτωση να παει με οποιον βρει απλα για να ξεπαρθενιαστει ? λογικα κι απ'οσο ξερω (γιατι εχω ξεπαρθενιασει τουλαχιστον 2) τοτε το θελουν οσο πιο τρυφερα και ρομαντικα γινεται, να ξερουν οτι ο αλλος θα μεινει μαζι τους (ακομα κι αν τον χωρισουν οι ιδιες μετα) παντα μεσα σε σχεση. απλα κατι συμβαινει αργοτερα, ισως δεν ικανοποιουνται στο σεξ, ισως το βαριουνται κι ολας, και αρχιζουν να ψαχνουν τη ποσοτητα, μπας και βρουν ποιοτητα (ας πουμε). και πως θα τη βρουν αν δε δοκιμασουν ολους οσους πεσουν μπροστα τους ? και καπως ετσι καταληγουν *******κια, ανικανα να κρατησουν σχεση, αφου το να εχεις συναισθηματα και να αφοσιωθεις σε εναν μαλλον δειχνει χασιμο χρονου κι οτι χανεις ολη τη διασκεδαση που μπορει να σου προσφερει η ζωη, ολες αυτες οι εμπειριες που σου προσφερει ο καθενας οταν εισαι ευκολη...
οχι δεν ειμαστε ενηλικες, ειμαστε ανηλικα 13χρονα που κανουμε οτι θελουμε, και γενικα τα κανουμε ΠΟΥΤΑΝΑ ολα! οταν πεις σε καποια πχ οτι ψαχνεις για κατι σταθερο, κι εκεινη λεει θα δουμε ή ξερω γω οκ, και μετα το σεξ παρατηρεις ΧΕΣΙΔΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και τερμα, ενω το ειχαμε ξεκαθαρισει απ'την αρχη οτι δε ψαχναμε μονο αυτο αλλα κατι πιο ποιοτικο, ε τοτε καπου καταντα η αλλη να μην αξιζει ουτε καν για φτυσιμο, ουτε καν να κανεις σεξ μαζι της και να προσπαθησεις να την ικανοποιησεις.
μην απαντας τοτε, δε χρειαζονται τα αρνητικα σχολια, οι ειρωνιες και τα βρισιδια, εχω βαρεθει να τσακωνομαι εδω περα μεσα. ενα απλο ερωτημα εθεσα, και τελος.
κρατα το κι αμα θελεις κι αλλα πεσμου. στα βρωμολογα ειμαι γλωσσοπλαστης (οταν εχω εμπνευση).
υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει φαει ηττα στα ερωτικα του ? μονο αυτος που δεν εκανε ποτε του τπτ.
εξαρταται τι εννοεις δυνατες, μεγαλες γριες οχι δεν τις γουσταρω. μεγαλυτερες σε ηλικιακα μεχρι τα 30, ισως αν κι εξαρταται παντα τη συμπεριφορα και κατα ποσο ταιριαζουμε. κατα τ'αλλα θα μπορουσα να ειμαι ενας παιδοφιλος αφου εχω αρκετες underage εμπειριες και βρισκω τα μικρουλια μεχρι 20 πολυ ικανοποιητικα. μονο που δε κανουν για σχεση γιατι χωριζουν για πλακα (οπως κανουν γενικοτερα θα μπορουσαμε να πουμε οι ελληνιδες, αφου ειναι ανικανες να κρατησουν τον αντρα τους).
υπαρχουν τετοιες ? διασκεδαση με ημερομηνια ληξης ? απο ποια ηλικια σας βγαινει ? ή ειναι θεμα το χεις δε το χεις, οπως διαβασα στο παρελθον ?
συγνωμη αλλα εγω ανοιξα το θεμα ακριβως για το αντιθετο, επειδη οι γυναικες θελουν μονο σεξ και καθολου αισθηματα, και τωρα μου λες οτι φταινε οι αντρες ?
φυσικα και δε τις θελω, δε τις μπορω τις μεγαλυτερες! το ειχα γραψει και στο παρελθον μαλιστα, οτι μου την ειχε πεσει μεχρι και μια 35αρα με τον αρραβωνιαστικο της, για τριο. ετσι απλα δε χαμπαριαζουν τπτ παρα μονο την ορεξη τους, και δε νοιαζονται ουτε για τα συναισθηματα του αλλου που σερνουν μαζι, ουτε και για τα δικα σου.
οτι του φανει του λολοστεφανη καταντας παλι ? ισα ισα το εγραψα για να μη μπει καμια τους εδω μεσα, και μου γραψει οτι θυμαμαι χαιρομαι, και οτι τις βριζω παλι, και με ξαναστειλουν για ban (αφου κατα ενα μαγικο τροπο οταν βριζω χριστοπαναγιες δε παθαινω τπτ, οταν βριζω τις συγκεκριμενες χρηστριες, πεφτουν οι προειδοποιησεις βροχη)!
αν θες να τη πεις ηλικιακα εχεις 5-6 χρονακια ακομα μεχρι να μετρησεις σαν μεγαλη. αν θες να τη πεις φατσικα και γενικα εμφανισιακα, δε παιζει να σε πει κανεις μεγαλη. εγκεφαλικα τωρα δε μπορω να σε καταταξω καπου γιατι εισαι απροβλεπτη.Τελευταία επεξεργασία από deleted-member30-03; 25-05-2011 στις 14:24
25-05-2011, 14:20 #35
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2006
ε μπορουσες να μην το γραψεις καν νομιζω, δε θα εκανε διαφορα, τεσπα, εγω μιλησα απο τη δικη μου εμπειρια, για να σου δειξω πως μπορει να τα βλεπει τα πραγματα και το αλλο φυλο, και για ποιους λογους. Εσενα γιατι σε ενδιαφερουν τοσο πολυ οι γυναικες που ψαχνουν μονο σεξ;; Εμενα οι αντρες που ψαχνουν μονο αυτο μου ειναι αδιαφοροι και δε μπλεκω με τετοιους, και αν το εχω κανει στο παρελθον το εχω κανει πληρει συνηδησει, και δεν τους κατηγορω μετα, και λογικα αυτοι οι αντρες ειναι πολυ περισσοτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες. Γιατι σε απασχολει το θεμα; σε τραβανε τετοιες γυναικες; Αυτο πρεπει να αλλαξεις και αυτο να καταλαβεις στον εαυτο σου. Οχι γιατι ειναι ετσι οι αλλες. Οσες εκατομμυρια ειναι στον κοσμο, τοσοι λογοι υπαρχουνε.
25-05-2011, 14:36 #36
- Ημ. Εγγραφής
- Feb 2010
KENO δεν εχει να κανει ουτε με αγαπη , ουτε με ευαισθησια, ουτε με βιωματα, ουτε με αρσενικο η θυλικο. εχει να κανει καθαρα με ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! το πιστευω ακραδαντα!
το σεξ οπως και να το καταταξουμε η να το διαφοροποιησουμε-ψυρισουμε ειναι απλα ενα ενστικτο ζωωδες που αλλοι παιρνουν με το ζορι αλλοι σε μικρες δοσεις. αλλοι μπορουν αλλοι δεν μπορουν χωρις αυτο. αλλοι κανουν σεξ με ζωα αλλοι με καναπεδες. δεν ξερω αν υπαρχει συναισθημα εκεινη την ωρα δεν το πιστευω εκεινη την ωρα σε αλλο σημειο του σωματος υπαρχει ''συναισθημα''I m a Good Person With Bad Attitude
25-05-2011, 14:47 #37
- Ημ. Εγγραφής
- Nov 2010
δε καταλαβαινεις οτι δεν με ενδιαφερουν, αλλα και οτι δεν εχω επιλογη ? εαν καποια ειναι ******* και προκειται να μου τη φερει, τπτ δε θα την εμποδισει να το κανει. ακομα και καλο σεξ να κανω, οταν βρει καποιον αλλον δηθεν για σχεση, που τη καλυπτει οικονομικα, θα τελειωσει εκει το θεμα. ασε που συνηθως παιζουν με πολλους ταυτοχρονα, δλδ ενω ειναι μαζι μου, μετα απο μενα μπορει να τη περιμενει αλλος κι αλλος κι αλλος. μαλλον δεν επιλεγουμε εμεις οι αντρες, ειναι θεμα δικων σας επιλογων, καβλας και καπριτσιων, για να καλυψετε οσο το δυνατον περισσοτερες αναγκες παντα.
δες αυτο που απαντησα στην crazy_diamond στο πρωτο quote. γιατι να μην ειναι στο χαρακτηρα ενος 16χρονου πχ που τωρα ξεκιναει, και συμβαινει συνηθως λιγο αργοτερα ? δεν εχει διαμορφωθει σεξουαλικα ή στον χαρακτηρα του ? μαλλον με απογοητευση εχει να κανει, κι οτι δεν αξιζουν οι αντρες για σχεση. ή μεχρι να βρεθει καποιος αξιολογος ξερω γω, γαμιομαστε με οποιον να'ναι για να το παιξουμε κι εμπειρες (γενικα αυτο, οχι συγκεκριμενα). το θεμα ειναι μετα πως συνεχιζεις, οταν καταντησεις να βλεπεις τους αντρες οτι αξιζουν μονο για σεξ και τπτ αλλο.
25-05-2011, 15:18 #38
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2010
Δεν ειναι κατι που εχει να κανει με ηλικια, εχει να κανει με τον χαρακτηρα και το τι ψαχνει ο καθενας. Μια 16χρονη συνηθως δεν εχει ωριμασει σεξουαλικα για να πει κανεις οτι ψαχνει μονο σεξ για να ικανοποιησει τις σωματικες αναγκες. Και για μετεπειτα ηλικιες παντως πιστευω ειναι μειονοτητα οι γυναικες που ψαχνουν σεξ μονο για να ικανοποιηθουν σωματικα. Τις περισσοτερες φορες πιστευω υπαρχουν συναισθηματικες αναγκες που καλυπτονται απο αυτο, αντιθετα με τους αντρες που πιστευω η πλειονοτητα οσων ψαχνει μονο σεξ το κανει για σωματικη ικανοποιηση.
Νομιζω οτι συνηθως φαινεται αν καποιος ψαχνει για σχεση ή μονο για σεξ, ειδικα αν μιλαμε για γυναικες. Ισως αυτο που εχει δημιουργησει τον αρνητισμο απεναντι σε γυναικες που ψαχνουν μονο σεξ εχει να κανει και με τη γενικοτερη νοοτροπια που υπαρχει για τη γυναικα. Το να αρεσει εμφανισιακα, το οτι εχει καποιους διαθεσιμους γυρω της για να φλερταρει και παει λεγοντας. Αν λοιπον ψαχνει μονο σεξ αντι για σχεση, τα παραπανω στοιχεια την οδηγουν στο να παρεξηγηθει πολυ ευκολα σε αντιθεση με εναν αντρα.
Πιστευω οτι σε μικροτερες ηλικιες συμβαινει κυριως επειδη θελουν να αρεσουν στα αγορια και νομιζουν οτι αν προχωρησουν στο σεξουαλικο θα ειναι πιο επιθυμητες και πιο δημοφιλεις. Ισως το περιβαλλον τις εχει οδηγησει να πιστευουν οτι ολα ξεκινανε απο εκει κι οχι απο το να γνωρισουν τον αλλο. Αλλα και παλι ολα θεμα επιλογων ειναι. Αν μια κοπελα τετοιας ηλικιας θελει οπωσδηποτε σχεση, τοτε περιμενει να κανει σχεση. Αν θελει μονο σεξ τοτε κανει σεξ. Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.
25-05-2011, 15:23 #39
- Ημ. Εγγραφής
- Nov 2010
αρα συμφωνεις με αυτο που γραψα στη Broken_Doll, οτι στα 16 της καποια δεν εχει διαμορφωθει σεξουαλικα, ουτε ο χαρακτηρας της ωριμασε ακομα. αρα η πουτανια προερχεται απο την απογοητευση, και την αναγκη για ικανοποιηση, σωματικα μα πρωτα συναισθηματικα ?
αρα με αλλα λογια καταληγουμε στο "μαλακες αντρες, πουτανες γυναικες" που λενε. το σιγουρο ειναι οτι δε ψαχνω για πουτανες, κι εχω χορτασει απο αυτες, ειτε σε μικρη ηλικια, ειτε σε μεγαλυτερη (με τα παρτουζωματα τους ειδικα).
25-05-2011, 15:33 #40
- Ημ. Εγγραφής
- Sep 2008
ε. ναι, γιατί όσο να το πεις στα 16 που έχεις φάει τη ζώη με το κουτάλι, έχεις βιώσει τρελές απογοητεύσεις.....:P
25-05-2011, 15:39 #41
- Ημ. Εγγραφής
- Apr 2010
Τις περισσοτερες φορες δεν εχει αναπτυχθει σεξουαλικα αλλα ουτε και σε χαρακτηρα ισως. Σε αυτες τις ηλικιες πιστευω για τις κοπελες (για την πλειονοτητα τουλαχιστον) το να κανουν σεξ δεν ειναι πρωταρχικη αναγκη, προηγειται το συναισθηματικο κομματι απο το οποιο πιστευω ξεκινανε ολα. Αυτο το κομματι ομως μπορει να εχει ριζες σε πολλα αλλα πραγματα, δηλαδη να μην ειναι απαραιτητα αναγκη προσοχης/επιβεβαιωσης/μοδας κτλ αλλα να ειναι αποτελεσμα προβληματων, οικογενειακων κτλ.
Αλλιως εχει μεσα της την αναγκη για σχεση/προσοχη/ενδιαφερον μια κοπελα και αλλιως ενας αντρας. Παλι χωρις να αφηνουμε απ'εξω τον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα του καθενος ανεξαρτητα απο το φυλο.
25-05-2011, 15:39 #42
- Ημ. Εγγραφής
- Nov 2010
επιβεβαιωθηκα για αλλη μια φορα :). ευχαριστω για τη συνεργασια. το θεμα ολοκληρωθηκε, αφηστε το να θαφτει.
25-05-2011, 15:44 #43
- Ημ. Εγγραφής
- Feb 2010
απλα τα 16 χρονα πειραματιζονται ακομα αλλιως θα τους μεινουν απωθημενα ;p
I m a Good Person With Bad Attitude
25-05-2011, 15:47 #44
- Ημ. Εγγραφής
- May 2011
κοιταξτε να δειτε πως το βλεπω εγω....μπορει να ναι βλακεια δε λεω...εγω ειμαι γυναικα παω με αντρες κ αυτο που βλεπω ειναι οι αντρες να ψαχνουν μονο το σεξ,οι αντρες τωρα που πανε με γυναικες βλεπουν οτι οι γυναικες πανε μονο για το σεξ....χαχαχχα εδω θα ηθελα κ τη γνωμη ενος γκει να δουμε πως το βλεπει κ αυτος το θεμα σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που ενδιαφεροντε μονο για σεξ αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το φυλο κ στη τελικη ξερω ατομα που πηγαν απλα για one night...πως το λενε κ κατελιξαν ερωτευμενοι...οποτε παλι εχει σχεση κ με το αλλο φυλο ελπιζω να το διατυποσα καλα κ να καταλαβατε πως το εννοω
25-05-2011, 17:07 #45
- Ημ. Εγγραφής
- Jan 2009
Αφού ολοκληρώθηκε το θέμα, ας "πέσουν" οι τίτλοι τέλους με την κατάλληλη μουσική επένδυση:
http://www.youtube.com/watch?v=jFOZ1tRfZXA
Παρόμοια Θέματα
-
ιστοριες ντροπης στον σεξουαλικο τομεα
Από πολυμνια στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταΜηνύματα: 11Τελευταίο μήνυμα: 04-05-2009, 01:35
Πολύ ζωντανό όνειρο
07-06-2025, 11:51 στο Θέματα Ύπνου