Το *******το της ντροπης - Σελίδα 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 31 μέχρι 45 από 70
    Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2010
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από RainAndWind Εμφάνιση Μηνύματος

Επειδή τ' αδοκίμαστο και το απ' αλλού φερμένο
    Δεν τ' αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς μ'ακούς
    Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτό αγάπη μου
    Να μιλώ για σένα και για μένα.

Αυτό αφιερωμένο στην κρέιζι, ξέρει αυτή.;)
    Εντελώς ταιριαστό, ρε συ Rain
    και φχαριστώωω για την αφιέρωση :D

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2006
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από KENO Εμφάνιση Μηνύματος
    θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση προς τα θυληκα μελη κυριως: απο ποια ηλικια και μετα αρχιζετε να νιωθετε οτι κανετε την σεξουαλικη σας επανασταση και βλεπετε πως οι αντρες δεν αξιζουν για τπτ αλλο παρα μονο για σεξ ? Δεν ξερω δεν εχω γνωρισει καποια τετοια κοπελα ακομα, συνηθως γνωριζω τετοιους αντρες

τι ακριβως καθοριζει αυτη τη συμπεριφορα ? δεν ξερω, ρωτα τους

πιθανον να σας φερθηκαν ασχημα στο παρελθον, με αποτελεσμα να καταληξατε οτι δεν αξιζουν οι σχεσεις και το να εχετε συναισθηματα ? αυτο οι αντρες το παθαινουν συνηθως, μετα την πρωτη απογοητευση ολες ειναι πουτανες, η μαλλον οι πουτανες πανε με ολους οι καριολες με ολους εκτος απο σενα, οι γυναικες ειναι σπερματοδοχεια, κατωτερες κτλ κτλ πως τα λετε εσεις αυτα τα αντρικα κλισε σας δεν ξερω, εχω ακουσει τετοια πολλα, ενω απο γυναικες ακουω οτι απλα οι αντρες ειναι ρηχοι και γουρουνια γιατι θελουν μονο σεξ

ειναι ο χρονος που κυλαει αντιστροφα και ο φοβος του οτι θα μεινετε στο ραφι ή πρεπει να κανετε παιδι, κι οταν ξεπερνιεται αυτο λετε δε παει στο διαολο ας το διασκεδασω ? μπα δεν εχουν τετοια αγχη τα αρσενικα, μονο να πηδηξουν θελουν, αλιμονο στις γυναικες που εχουν μητρικα ενστικτα

ειναι κατι αλλο που δε καταλαβαινω και σας οδηγει εκει ? νομιζω τους οδηγει εκει και ολη αυτη η στερεοτυπια που υπαρχει οτι ο αντρας πρεπει να ειναι μαμιας, να μην ειναι συναισθηματικος γιατι θα τον τυλιξουν και αλλα τετοια κουλα

δε μιλαω ΜΟΝΟ για cougars, και παρολο που μου αρεσει το παραξενο και βρωμικο σεξ, δε μου αρεσουν οι μεγαλυτερες, τις βρισκω τελειως αηδιαστικες, καρκινιαρες κι αρρωστες, με ζαρωμενες καμπυλες (και μαπα αν ειναι πολυ γρια η αλλη), αλλα προσπαθω να τα εχω καλα μαζι τους γιατι αναγκαστικα συνυπαρχουμε σ'αυτο το κοσμο. αστα ρε συ τι γινεται απο κατι γεροντια που το βλεπουν τινειτζερς και τζοβενα, απελπιστικα γελοιοι, δυστυχως υπαρχουν και καποιες που θα πανε μαζι τους για καποιους λογους, αλλα εσενα μη σε νοιαζουν αυτες, γιατι τετοιες κοπελες δεν τις θες

μιλαω και για κοριτσακια μικρα, ανω των 20 ισως, δε ξερω ποτε αρχιζετε μ'αυτη τη συμπεριφορα. γιαυτο ρωταω να μαθω ποτε ξεκιναει μια γυναικα να νιωθει ετσι, φταιει η ηλικια, ασχημες εμπειριες, κατι αλλο ? Ισως αρχιζουν απο νωρις, για να πουλησουν μαγκια μες στην παρεα την σχολικη, οτι εχουν μαμησει πολλες κτλ, και κανουν ρομπα ενα σωρο κοπελες, που μπορει να μην τις εχουν αγγιξει καν τις περισσοτερες. Ειναι γνωστο οτι απο οσα ερωτικα κατορθωματα λεει ο αντρας να πιστευεις τα μισα των μισων. ΕΠισης, αν τους τραβανε κατι ξεκωλακια, τα ξεκωλακια φταινε μετα; Αυτοι φταινε που δεν βλεπουν που πανε. Πας στην αλλη που τα πεταει ολα εξω καθε σαββατο και θες να κανεις οικογενεια μαζι της. Κατσε ρε φιλε. Αυτη σου φταιει μετα; Η την εχειτην γκομενα σου χεσμενη, αυτη σε παραταει για αλλον γιατι δεν εχει και την ωριμοτητα να το διαχειριστει σωστα, και μετα παλι φταιει μονο αυτη

υ.γ. επειδη στο παρελθον εδω μεσα υπηρξαν χρηστριες που τις βγαλανε πουτανες, να πω οτι δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενα αφου μου ειστε αδιαφορες.

αυτο παντελως χαζο και ασχετο και δεν εισαι ουτε χαζος ουτε ασχετος, αυτα εχουν ξεχαστει, παλι τα φερνεις στην επιφανεια, και μετα μου λες γιατι σε λεω ανωριμο, ευτυχως κανεις δεν εδωσε σημασια
    αυτα. Μαλλον κανουμε διαφορετικες παρεες.
    Τελευταία επεξεργασία από carrie; 25-05-2011 στις 13:42

ΚΕΝΟ να πω γνωμη η μετραω σαν ζαρωμενη μεγαλη?! :p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2010
    ρε γαμω το κερατο, εδω μεσα ποσταραν ορισμενες χρηστριες που δεν επρεπε κι εγινε λιγο της *******ς...

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από arktos Εμφάνιση Μηνύματος
    μεχρι εδω διαβασα...οχι παρακάτω
    γιατί αρκετοι άντρες κάνουν το ίδιο
    αφου πια δν διαφερουν απο τις γυναικες υπο την εννοια ειναι ανεξατητες
    ερώτηση στην ερωτηση...

αλλα από οσο ξερω....αν κ ειμαι στην κατηγορια μεγάλες
    απο παντα όμως έψαχνα για σχεση κ οχι για σεξ μονο ( ίσως μαλακας δλδ )
    έχω την εντυπωση πως απλα επειδη δν έχουν βρει κάποιον να κολλαει μαζι τους οποτε μονο σεξ
    ουτε συγκατοικηση δν παιζει πια γιατί δν θελουν ο αλλος να τους ζαλιζει τον έρωτα

αυτά απο πληροφοριες 25-30...

τωρα διαβασα κ τα παρακατω
    γιατί θεωρεις απιθανο μια γυναικα που εχει παει με 10 να μν της έκαναν για τους α β λογους κ ερωτευτει τελικα
    κ ν κανει σχεση με καποιον που της αρεσει κ τον αγαπήσει πραγματικα?
    εδω ειναι η διαφορα
    δν βρισκεις?
    καταρχην αρκτος αυτα που εγραψα δε πανε για σενα, ειδικα αφου το λες και μονη σου οτι δε ψαχνεις μονο σεξ.
    δε θυμαμαι την ηλικια σου, λογικα ανω των 30 εισαι, αλλα ειχαμε ανταλλαξει καμποσα μηνυματα στο παρελθον και φυσικα τοτε που ειχες παρει το μερος μου οταν με βριζαν η soft με τη Θεοφανία και μου καταστρεψαν το θεμα, οποτε γιαυτο μη τα παιρνεις εναντιον σου αυτα εδω δε τα γραψα για σενα.
    αυτο που ειπες βεβαια "γιατί αρκετοι άντρες κάνουν το ίδιο" δεν μου αρκει σαν απαντηση...
    κι οσο για το τελευταιο, εχωντας αλλαξει τοσους αντρες, ειναι δυνατον μετα να μπορεσει να κατσει και να εκτιμησει εναν ? ε θα πρεπει να ειναι ΘΕΟΣ ξερω γω και να τη καλυπτει σε ολα, πραγμα που αμφιβαλλω αν μπορει να κανει, γιατι ζουμε Ελλαδα.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Mystic Εμφάνιση Μηνύματος
    Στο πρώτο σου μήνυμα χρησιμοποίησες όντως τη λέξη καρκινιάρες;;;; Τι κόσμος μαμά, μπαμπά και αδέλφια!!!
    ναι υπαρχει προβλημα ?

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από crazy_diamond Εμφάνιση Μηνύματος
    Ο καθένας επιλέγει αυτό που επιθυμεί και έχει ανάγκη είτε επειδή είναι ο άνθρωπος-χαρακτήρας που είναι, είτε επειδή θέλει / χρειάζεται αυτό το συγκεκριμένο σε μια συγκεκριμένη φάση της ζωής του.
    αυτο σηκωνει αναλυση. και θα σου πω γιατι ρωτησα αν ειναι με βαση την ηλικια. εχεις δει πολλα 16χρονα πχ (μη πω νωριτερα, δε ξερω απο ποια ηλικια ξεκιναν κι ολας πλεον), να ψαχνουν κατευθειαν το σεξ χωρις να εχουν απολυτως καμια εμπειρια ? να στο πω και πιο ωμα, μια που ειναι παρθενα, υπαρχει περιπτωση να παει με οποιον βρει απλα για να ξεπαρθενιαστει ? λογικα κι απ'οσο ξερω (γιατι εχω ξεπαρθενιασει τουλαχιστον 2) τοτε το θελουν οσο πιο τρυφερα και ρομαντικα γινεται, να ξερουν οτι ο αλλος θα μεινει μαζι τους (ακομα κι αν τον χωρισουν οι ιδιες μετα) παντα μεσα σε σχεση. απλα κατι συμβαινει αργοτερα, ισως δεν ικανοποιουνται στο σεξ, ισως το βαριουνται κι ολας, και αρχιζουν να ψαχνουν τη ποσοτητα, μπας και βρουν ποιοτητα (ας πουμε). και πως θα τη βρουν αν δε δοκιμασουν ολους οσους πεσουν μπροστα τους ? και καπως ετσι καταληγουν *******κια, ανικανα να κρατησουν σχεση, αφου το να εχεις συναισθηματα και να αφοσιωθεις σε εναν μαλλον δειχνει χασιμο χρονου κι οτι χανεις ολη τη διασκεδαση που μπορει να σου προσφερει η ζωη, ολες αυτες οι εμπειριες που σου προσφερει ο καθενας οταν εισαι ευκολη...

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από crazy_diamond Εμφάνιση Μηνύματος
    Είμαστε, όμως, ενήλικες ρε συ ΚΕΝΟ και αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε και την ευθύνη των επιλογών μας.
    Δεν μπορούμε να θυμώνουμε συνέχεια με τους άλλους όταν έχουν διαφορετικές επιθυμίες από τις δικές μας.
    οχι δεν ειμαστε ενηλικες, ειμαστε ανηλικα 13χρονα που κανουμε οτι θελουμε, και γενικα τα κανουμε ΠΟΥΤΑΝΑ ολα! οταν πεις σε καποια πχ οτι ψαχνεις για κατι σταθερο, κι εκεινη λεει θα δουμε ή ξερω γω οκ, και μετα το σεξ παρατηρεις ΧΕΣΙΔΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και τερμα, ενω το ειχαμε ξεκαθαρισει απ'την αρχη οτι δε ψαχναμε μονο αυτο αλλα κατι πιο ποιοτικο, ε τοτε καπου καταντα η αλλη να μην αξιζει ουτε καν για φτυσιμο, ουτε καν να κανεις σεξ μαζι της και να προσπαθησεις να την ικανοποιησεις.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από iberis Εμφάνιση Μηνύματος
    Κουραστικό το θεματάκι σου ΚΕΝΕ και χιλιοτραγουδισμένο:p
    μην απαντας τοτε, δε χρειαζονται τα αρνητικα σχολια, οι ειρωνιες και τα βρισιδια, εχω βαρεθει να τσακωνομαι εδω περα μεσα. ενα απλο ερωτημα εθεσα, και τελος.

χαχαα, ρε Κενό, τι λέξη, άκου πουτανάτο, λολ, γαμώ, το κρατάω.:P
    κρατα το κι αμα θελεις κι αλλα πεσμου. στα βρωμολογα ειμαι γλωσσοπλαστης (οταν εχω εμπνευση).

Αλλά καταλαβαίνω πως έχεις φάει ήττα στο παρελθόν και σου βγαίνει σε οργή μερικές φορές.
    υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει φαει ηττα στα ερωτικα του ? μονο αυτος που δεν εκανε ποτε του τπτ.

Όμως τελικά σου γουστάρουν οι δυνατές γυναίκες πιστεύω, παρόλο που ισχυρίζεσαι ότι συμβαίνει το αντίθετο και τις απεχθάνεσαι.
    εξαρταται τι εννοεις δυνατες, μεγαλες γριες οχι δεν τις γουσταρω. μεγαλυτερες σε ηλικιακα μεχρι τα 30, ισως αν κι εξαρταται παντα τη συμπεριφορα και κατα ποσο ταιριαζουμε. κατα τ'αλλα θα μπορουσα να ειμαι ενας παιδοφιλος αφου εχω αρκετες underage εμπειριες και βρισκω τα μικρουλια μεχρι 20 πολυ ικανοποιητικα. μονο που δε κανουν για σχεση γιατι χωριζουν για πλακα (οπως κανουν γενικοτερα θα μπορουσαμε να πουμε οι ελληνιδες, αφου ειναι ανικανες να κρατησουν τον αντρα τους).

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από carrie Εμφάνιση Μηνύματος
    μπα δεν εχουν τετοια αγχη τα αρσενικα, μονο να πηδηξουν θελουν, αλιμονο στις γυναικες που εχουν μητρικα ενστικτα
    υπαρχουν τετοιες ? διασκεδαση με ημερομηνια ληξης ? απο ποια ηλικια σας βγαινει ? ή ειναι θεμα το χεις δε το χεις, οπως διαβασα στο παρελθον ?

νομιζω τους οδηγει εκει και ολη αυτη η στερεοτυπια που υπαρχει οτι ο αντρας πρεπει να ειναι μαμιας, να μην ειναι συναισθηματικος γιατι θα τον τυλιξουν και αλλα τετοια κουλα
    συγνωμη αλλα εγω ανοιξα το θεμα ακριβως για το αντιθετο, επειδη οι γυναικες θελουν μονο σεξ και καθολου αισθηματα, και τωρα μου λες οτι φταινε οι αντρες ?

αστα ρε συ τι γινεται απο κατι γεροντια που το βλεπουν τινειτζερς και τζοβενα, απελπιστικα γελοιοι, δυστυχως υπαρχουν και καποιες που θα πανε μαζι τους για καποιους λογους, αλλα εσενα μη σε νοιαζουν αυτες, γιατι τετοιες κοπελες δεν τις θες
    φυσικα και δε τις θελω, δε τις μπορω τις μεγαλυτερες! το ειχα γραψει και στο παρελθον μαλιστα, οτι μου την ειχε πεσει μεχρι και μια 35αρα με τον αρραβωνιαστικο της, για τριο. ετσι απλα δε χαμπαριαζουν τπτ παρα μονο την ορεξη τους, και δε νοιαζονται ουτε για τα συναισθηματα του αλλου που σερνουν μαζι, ουτε και για τα δικα σου.

αυτο παντελως χαζο και ασχετο και δεν εισαι ουτε χαζος ουτε ασχετος, αυτα εχουν ξεχαστει, παλι τα φερνεις στην επιφανεια, και μετα μου λες γιατι σε λεω ανωριμο, ευτυχως κανεις δεν εδωσε σημασια
    οτι του φανει του λολοστεφανη καταντας παλι ? ισα ισα το εγραψα για να μη μπει καμια τους εδω μεσα, και μου γραψει οτι θυμαμαι χαιρομαι, και οτι τις βριζω παλι, και με ξαναστειλουν για ban (αφου κατα ενα μαγικο τροπο οταν βριζω χριστοπαναγιες δε παθαινω τπτ, οταν βριζω τις συγκεκριμενες χρηστριες, πεφτουν οι προειδοποιησεις βροχη)!

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Broken_DoLL Εμφάνιση Μηνύματος
    ΚΕΝΟ να πω γνωμη η μετραω σαν ζαρωμενη μεγαλη?! :p
    αν θες να τη πεις ηλικιακα εχεις 5-6 χρονακια ακομα μεχρι να μετρησεις σαν μεγαλη. αν θες να τη πεις φατσικα και γενικα εμφανισιακα, δε παιζει να σε πει κανεις μεγαλη. εγκεφαλικα τωρα δε μπορω να σε καταταξω καπου γιατι εισαι απροβλεπτη.
    Τελευταία επεξεργασία από deleted-member30-03; 25-05-2011 στις 14:24

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2006
    ε μπορουσες να μην το γραψεις καν νομιζω, δε θα εκανε διαφορα, τεσπα, εγω μιλησα απο τη δικη μου εμπειρια, για να σου δειξω πως μπορει να τα βλεπει τα πραγματα και το αλλο φυλο, και για ποιους λογους. Εσενα γιατι σε ενδιαφερουν τοσο πολυ οι γυναικες που ψαχνουν μονο σεξ;; Εμενα οι αντρες που ψαχνουν μονο αυτο μου ειναι αδιαφοροι και δε μπλεκω με τετοιους, και αν το εχω κανει στο παρελθον το εχω κανει πληρει συνηδησει, και δεν τους κατηγορω μετα, και λογικα αυτοι οι αντρες ειναι πολυ περισσοτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες. Γιατι σε απασχολει το θεμα; σε τραβανε τετοιες γυναικες; Αυτο πρεπει να αλλαξεις και αυτο να καταλαβεις στον εαυτο σου. Οχι γιατι ειναι ετσι οι αλλες. Οσες εκατομμυρια ειναι στον κοσμο, τοσοι λογοι υπαρχουνε.

KENO δεν εχει να κανει ουτε με αγαπη , ουτε με ευαισθησια, ουτε με βιωματα, ουτε με αρσενικο η θυλικο. εχει να κανει καθαρα με ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! το πιστευω ακραδαντα!

το σεξ οπως και να το καταταξουμε η να το διαφοροποιησουμε-ψυρισουμε ειναι απλα ενα ενστικτο ζωωδες που αλλοι παιρνουν με το ζορι αλλοι σε μικρες δοσεις. αλλοι μπορουν αλλοι δεν μπορουν χωρις αυτο. αλλοι κανουν σεξ με ζωα αλλοι με καναπεδες. δεν ξερω αν υπαρχει συναισθημα εκεινη την ωρα δεν το πιστευω εκεινη την ωρα σε αλλο σημειο του σωματος υπαρχει ''συναισθημα''

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2010
    Εσενα γιατι σε ενδιαφερουν τοσο πολυ οι γυναικες που ψαχνουν μονο σεξ;;
    δε καταλαβαινεις οτι δεν με ενδιαφερουν, αλλα και οτι δεν εχω επιλογη ? εαν καποια ειναι ******* και προκειται να μου τη φερει, τπτ δε θα την εμποδισει να το κανει. ακομα και καλο σεξ να κανω, οταν βρει καποιον αλλον δηθεν για σχεση, που τη καλυπτει οικονομικα, θα τελειωσει εκει το θεμα. ασε που συνηθως παιζουν με πολλους ταυτοχρονα, δλδ ενω ειναι μαζι μου, μετα απο μενα μπορει να τη περιμενει αλλος κι αλλος κι αλλος. μαλλον δεν επιλεγουμε εμεις οι αντρες, ειναι θεμα δικων σας επιλογων, καβλας και καπριτσιων, για να καλυψετε οσο το δυνατον περισσοτερες αναγκες παντα.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Broken_DoLL Εμφάνιση Μηνύματος
    KENO δεν εχει να κανει ουτε με αγαπη , ουτε με ευαισθησια, ουτε με βιωματα, ουτε με αρσενικο η θυλικο. εχει να κανει καθαρα με ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! το πιστευω ακραδαντα!

το σεξ οπως και να το καταταξουμε η να το διαφοροποιησουμε-ψυρισουμε ειναι απλα ενα ενστικτο ζωωδες που αλλοι παιρνουν με το ζορι αλλοι σε μικρες δοσεις. αλλοι μπορουν αλλοι δεν μπορουν χωρις αυτο. αλλοι κανουν σεξ με ζωα αλλοι με καναπεδες. δεν ξερω αν υπαρχει συναισθημα εκεινη την ωρα δεν το πιστευω εκεινη την ωρα σε αλλο σημειο του σωματος υπαρχει ''συναισθημα''
    δες αυτο που απαντησα στην crazy_diamond στο πρωτο quote. γιατι να μην ειναι στο χαρακτηρα ενος 16χρονου πχ που τωρα ξεκιναει, και συμβαινει συνηθως λιγο αργοτερα ? δεν εχει διαμορφωθει σεξουαλικα ή στον χαρακτηρα του ? μαλλον με απογοητευση εχει να κανει, κι οτι δεν αξιζουν οι αντρες για σχεση. ή μεχρι να βρεθει καποιος αξιολογος ξερω γω, γαμιομαστε με οποιον να'ναι για να το παιξουμε κι εμπειρες (γενικα αυτο, οχι συγκεκριμενα). το θεμα ειναι μετα πως συνεχιζεις, οταν καταντησεις να βλεπεις τους αντρες οτι αξιζουν μονο για σεξ και τπτ αλλο.

Δεν ειναι κατι που εχει να κανει με ηλικια, εχει να κανει με τον χαρακτηρα και το τι ψαχνει ο καθενας. Μια 16χρονη συνηθως δεν εχει ωριμασει σεξουαλικα για να πει κανεις οτι ψαχνει μονο σεξ για να ικανοποιησει τις σωματικες αναγκες. Και για μετεπειτα ηλικιες παντως πιστευω ειναι μειονοτητα οι γυναικες που ψαχνουν σεξ μονο για να ικανοποιηθουν σωματικα. Τις περισσοτερες φορες πιστευω υπαρχουν συναισθηματικες αναγκες που καλυπτονται απο αυτο, αντιθετα με τους αντρες που πιστευω η πλειονοτητα οσων ψαχνει μονο σεξ το κανει για σωματικη ικανοποιηση.

Νομιζω οτι συνηθως φαινεται αν καποιος ψαχνει για σχεση ή μονο για σεξ, ειδικα αν μιλαμε για γυναικες. Ισως αυτο που εχει δημιουργησει τον αρνητισμο απεναντι σε γυναικες που ψαχνουν μονο σεξ εχει να κανει και με τη γενικοτερη νοοτροπια που υπαρχει για τη γυναικα. Το να αρεσει εμφανισιακα, το οτι εχει καποιους διαθεσιμους γυρω της για να φλερταρει και παει λεγοντας. Αν λοιπον ψαχνει μονο σεξ αντι για σχεση, τα παραπανω στοιχεια την οδηγουν στο να παρεξηγηθει πολυ ευκολα σε αντιθεση με εναν αντρα.

Πιστευω οτι σε μικροτερες ηλικιες συμβαινει κυριως επειδη θελουν να αρεσουν στα αγορια και νομιζουν οτι αν προχωρησουν στο σεξουαλικο θα ειναι πιο επιθυμητες και πιο δημοφιλεις. Ισως το περιβαλλον τις εχει οδηγησει να πιστευουν οτι ολα ξεκινανε απο εκει κι οχι απο το να γνωρισουν τον αλλο. Αλλα και παλι ολα θεμα επιλογων ειναι. Αν μια κοπελα τετοιας ηλικιας θελει οπωσδηποτε σχεση, τοτε περιμενει να κανει σχεση. Αν θελει μονο σεξ τοτε κανει σεξ. Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2010
    αρα συμφωνεις με αυτο που γραψα στη Broken_Doll, οτι στα 16 της καποια δεν εχει διαμορφωθει σεξουαλικα, ουτε ο χαρακτηρας της ωριμασε ακομα. αρα η πουτανια προερχεται απο την απογοητευση, και την αναγκη για ικανοποιηση, σωματικα μα πρωτα συναισθηματικα ?

αρα με αλλα λογια καταληγουμε στο "μαλακες αντρες, πουτανες γυναικες" που λενε. το σιγουρο ειναι οτι δε ψαχνω για πουτανες, κι εχω χορτασει απο αυτες, ειτε σε μικρη ηλικια, ειτε σε μεγαλυτερη (με τα παρτουζωματα τους ειδικα).

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Sep 2008
    ε. ναι, γιατί όσο να το πεις στα 16 που έχεις φάει τη ζώη με το κουτάλι, έχεις βιώσει τρελές απογοητεύσεις.....:P

Τις περισσοτερες φορες δεν εχει αναπτυχθει σεξουαλικα αλλα ουτε και σε χαρακτηρα ισως. Σε αυτες τις ηλικιες πιστευω για τις κοπελες (για την πλειονοτητα τουλαχιστον) το να κανουν σεξ δεν ειναι πρωταρχικη αναγκη, προηγειται το συναισθηματικο κομματι απο το οποιο πιστευω ξεκινανε ολα. Αυτο το κομματι ομως μπορει να εχει ριζες σε πολλα αλλα πραγματα, δηλαδη να μην ειναι απαραιτητα αναγκη προσοχης/επιβεβαιωσης/μοδας κτλ αλλα να ειναι αποτελεσμα προβληματων, οικογενειακων κτλ.

Αλλιως εχει μεσα της την αναγκη για σχεση/προσοχη/ενδιαφερον μια κοπελα και αλλιως ενας αντρας. Παλι χωρις να αφηνουμε απ'εξω τον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα του καθενος ανεξαρτητα απο το φυλο.

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2010
    επιβεβαιωθηκα για αλλη μια φορα :). ευχαριστω για τη συνεργασια. το θεμα ολοκληρωθηκε, αφηστε το να θαφτει.

απλα τα 16 χρονα πειραματιζονται ακομα αλλιως θα τους μεινουν απωθημενα ;p

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    May 2011
    κοιταξτε να δειτε πως το βλεπω εγω....μπορει να ναι βλακεια δε λεω...εγω ειμαι γυναικα παω με αντρες κ αυτο που βλεπω ειναι οι αντρες να ψαχνουν μονο το σεξ,οι αντρες τωρα που πανε με γυναικες βλεπουν οτι οι γυναικες πανε μονο για το σεξ....χαχαχχα εδω θα ηθελα κ τη γνωμη ενος γκει να δουμε πως το βλεπει κ αυτος το θεμα σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που ενδιαφεροντε μονο για σεξ αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το φυλο κ στη τελικη ξερω ατομα που πηγαν απλα για one night...πως το λενε κ κατελιξαν ερωτευμενοι...οποτε παλι εχει σχεση κ με το αλλο φυλο ελπιζω να το διατυποσα καλα κ να καταλαβατε πως το εννοω

Αφού ολοκληρώθηκε το θέμα, ας "πέσουν" οι τίτλοι τέλους με την κατάλληλη μουσική επένδυση:
    http://www.youtube.com/watch?v=jFOZ1tRfZXA

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. ιστοριες ντροπης στον σεξουαλικο τομεα
    Από πολυμνια στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 04-05-2009, 01:35

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •