Το *******το της ντροπης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Banned

Senior Member
    Ρε συ δεν είναι όλες πουτάνες, μην γενικοποιείς. Ίσα ίσα που αρκετές Ελληνίδες έχουν διατηρήσει κάτι από τα στοιχεία των παλιών οικογενειών και δεν κάθονται σε όποιον νά'ναι.

Κάποιες άλλες βέβαια ακολουθούν άλλο δρόμο όπως το να πηγαίνουν στα καμαρίνια τραγουδιστών και να τους περιποιούνται (και τι δεν έχουν ακούσει τα αυτιά μου) και γενικά πάνε με πολλούς. Συνήθως γίνεσαι το ίδιο με αυτούς που συναναστρέφεσαι. Αν ένας άνθρωπος είναι αδύναμος συναισθηματικά θα είναι αυτό που λες ******* (θα πηγαίνει με πιο πολλούς). Η άλλη κατηγορία είναι η ******* του χρήματος. Από όσο ξέρω οι Ελληνίδες επαγγελματίες πόρνες είναι ελάχιστες, οι πιο πολλές είναι από χώρες του ανατολικού μπλόκ. Αυτές θέλουν προσοχή γιατι μπορεί να σε ληστέψουν. Τέλος υπάρχουν και οι πουτάνες στο μυαλό, δηλαδή που σκέφτονται έτσι αλλά δεν κάνουν σεξ έτσι εύκολα. Αυτές είναι και οι πιο πετυχημένες.

Senior Member
    και γιατι ειναι πουτανες οσες εχουν την σεξουαλικη ελευθερια του αντρα?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    και γιατι ειναι πουτανες οσες εχουν την σεξουαλικη ελευθερια του αντρα?
    Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί (αν και όχι στα μυαλά όλων) η εποχή της ανισσότητας των δύο φύλλων. Στην εποχή μας και τα δύο φύλλα έχουν αντιπροσώπους της ασταθής σεξουαλικής ζωής και των πολών συντρόφων. Καλύτερα να το δεις ως σεξουαλική απελευθέρωση που ξεκίνησε από τα 60ς παρά σαν την επιθυμία του ενός από τα δύο φύλλα.

Senior Member
    οποτε και οι αντρες που πηδανε ανεξελεγκτα ειναι πουτανοι

Senior Member
    Μπορείς να το πεις και έτσι.

Senior Member
    τι να πω εγω δεν εχω δει καποια ισοτητα ακομα ειμαστε πουτανες και ακομα μας δερνουνε

Senior Member
    αχ βρε κενο.....
    δν πηρα τιποτα πως το λες για μενα κ ουτε κ ξερω για ποιες λες
    απο μνημη χαλι μαυρο....

θα σου ξαναπω πως ναι μπορει μια γυναικα να εχει κανει σεξ με πολλους κ να λατρεψει τον ένα κ μοναδικο
    εχω παραδειγμα εμενα....

οσο για αυτη την ελλαδα βρε γρουσουζη.....αν καποτε αποκτησω λεφτα θα σε στειλω οπου γουσταρεις
    αλλα
    θα σε βαλω να υπογραψεις πως δν ξαναγυρνας ελλαδα
    θα παρακαλας βρε κ θα λεω οχι....υπέγραψες!

υγ
    γενικα δν παιρνω το μερος καποιου, αλλα προσπαθω να μπω στη λογικη του κ
    να καταλαβω πως το βλεπει αυτος κ γιατί
    δν έχει να κανει με άτομα....αλλα με αποψεις...
    με τον αγαπημενο ας πουμε τα παιρνω όταν υποστηριζει την αποψη για κατι ( the top παντα )
    κ προσπαθω να δω γαιτί μπορει καποιος να ειπε κατι ή να αντεδρασε έτσι.
    μπορει να κανω κ λαθος που δν ειμαι απολυτη...
    δν ξερω
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    οσο για αυτη την ελλαδα βρε γρουσουζη.....αν καποτε αποκτησω λεφτα θα σε στειλω οπου γουσταρεις
    αλλα
    θα σε βαλω να υπογραψεις πως δν ξαναγυρνας ελλαδα
    θα παρακαλας βρε κ θα λεω οχι....υπέγραψες!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχααχα λολλλλλλλ ;):D:eek::o

Senior Member
    Δεν υπάρχουν ούτε πουτάνοι,ούτε πουτάνες...Όπως δεν υπάρχουν γυναίκες που να είναι τέλειες ούτε άντρες που να είναι τέλειοι....
    Απλά πλέον υπάρχει περισότερη σεξουαλική ελευθερία και για τις γυναίκες και για τους άντρες.Οπότε οι γυναίκες όταν τα φτιάχνουν με κάποιον και δεν νιώθουν ικανοποιημένες από αυτόν τον απορίπτουν και προχωράνε.Το ίδιο κάναμε και εμείς χρόνια τώρα και για αυτό μας βρίζανε,μας λέγανε γουρούνια και οτί σκεφτόμαστε μόνο το σεξ,κάτι που δεν ισχύει.Μπορεί το σεξ να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηρηστικά που κρίνει την σχέση μας με την κοπέλα μας ενώ για μερικές κοπέλες να μην είναι τόσο βασικό αυτό όμως δεν μας κάνει αυτόματα γουρούνια και ζώα όπως μας λένε.Έτσι αντίστοιχα και με τις γυναίκες οπού ψάχνονται παραπάνω πλέον στον τομέα του σεξ δεν τις κάνει αυτόματα πουτάνες και χωρίς αισθήματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    τι να πω εγω δεν εχω δει καποια ισοτητα ακομα ειμαστε πουτανες και ακομα μας δερνουνε
    Με τόση αύξηση των γκέυ αντρών τα τελευαία χρόνια δεν νομίζω να σας δέρνουν και όλοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Densoulew View Post
    Δεν υπάρχουν ούτε πουτάνοι,ούτε πουτάνες...Όπως δεν υπάρχουν γυναίκες που να είναι τέλειες ούτε άντρες που να είναι τέλειοι....
    Απλά πλέον υπάρχει περισότερη σεξουαλική ελευθερία και για τις γυναίκες και για τους άντρες.Οπότε οι γυναίκες όταν τα φτιάχνουν με κάποιον και δεν νιώθουν ικανοποιημένες από αυτόν τον απορίπτουν και προχωράνε.Το ίδιο κάναμε και εμείς χρόνια τώρα και για αυτό μας βρίζανε,μας λέγανε γουρούνια και οτί σκεφτόμαστε μόνο το σεξ,κάτι που δεν ισχύει.Μπορεί το σεξ να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηρηστικά που κρίνει την σχέση μας με την κοπέλα μας ενώ για μερικές κοπέλες να μην είναι τόσο βασικό αυτό όμως δεν μας κάνει αυτόματα γουρούνια και ζώα όπως μας λένε.Έτσι αντίστοιχα και με τις γυναίκες οπού ψάχνονται παραπάνω πλέον στον τομέα του σεξ δεν τις κάνει αυτόματα πουτάνες και χωρίς αισθήματα...
    Φίλε η γυναίκα γουστάρει τον σεξουαλικά επιτυχημένο,, αυτόν που πάει με πολλές,
    αυτό είναι νομίζω που μας κάνει να τις βλέπουμε σαν πουτάνες.
    Να σου πω όμως ψέματα .. δεν θα σου πω. Για όσο αυξάνονται οι σεξουαλκικές εμπειρίες τόσο θα επιθυμεί ο άνθρωπος να κάνει σεξ με περισσότερους ανθρώπους. Σαν το νερό με αλάτι που λένε και οι Κινέζοι ... όσο και να πιείς στο τέλος διψασμένος θα φύγεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Με τόση αύξηση των γκέυ αντρών τα τελευαία χρόνια δεν νομίζω να σας δέρνουν και όλοι...
    έχεις κατι με τους γκεϋ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    έχεις κατι με τους γκεϋ?
    Όχι, κανένα πρόβλημα. Εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Densoulew View Post
    σωστοτατος!!!!!!!!!

( στον κορακα κατι έχασα....πως μπαινει η ανατροφοδότηση ? )

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast