Kapnisma - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Kapnisma

Senior Member
    Εμένα πάντως μέσα σε πέντε μόλις χρόνια από τότε που το άρχισα (γύρω στα 18 στο Πανεπιστήμιο) κόντεψε να με στείλει... κάπνιζα ένα - ένα μιση πακέτο τη μέρα και σε εξεταστικές και διακοπές έφτανα και τα τρία πακέτα τη μέρα... γύρω στα 25 πια, με το που έμπαινε ο Οκτώβριος ήμουν άρρωστη και πήγαινα έτσι μέχρι το Μάρτιο και συνέχεια με ξερόβηχες που πολλές φορές δε με άφηναν ολόκληρο το βράδυ να κοιμηθώ... μια μέρα σηκώθηκα και μαζί με κάτι φλέμματα στην τουαλέτα έβγαλα και αίμα... και είπα αυτό ήταν! Η΄θα πεθάνεις ή θα το κόψεις... και το έκοψα και έχω βρει την υγειά μου από τότε!!! Μια κουβέντα έχω να σας πω! Μόνο κακό κάνει, κόψτε το το συντομότερο!!!

Senior Member
    Για τον ξερόβηχα έχουν βγάλει κάτι ωραία σιροπάκια που κάνουν καλή δουλειά, είναι βιολογικά (πιο φυτικά από τα παλιά σιρόπια) επομένως αν δεις ότι μετά από πολύ κάπνισμα δεν φεύγει ο βήχας πιές μια κουταλιά σιρόπι (αν θες σου λέω ποιο έχω εγώ) και θα γίνεις περδίκι.

Senior Member
    Το καλύτερο φάρμακο είναι να το κόψεις.... όχι να καπνίζεις και μετά να το ρίχνεις στα σιροπάκια...

Senior Member
    Δεν μπορώ. Σαν να μου λείπει κάτι και δεν το κόβω....εκτός αυτού είμαι σχιζοφρενής και πρέπει να τιμωρηθώ.

Δηλιτηριασμένος αέρας και να νιώθω καλά.... sometimes.

Senior Member
    Αν θα εκοβα ή θα κοψω το καπνισμα δεν θα το κανω τοσο απο αποψη υγειας εκτος απ την πολυ μειωμενη αντοχη που εχω(σε 15 σκαλια μπορει να λαχανιασω).
    Απο εκει και περα θα το κοβα για τη βρωμα και το απαισιο στεγνωμα κ πικριλα που νιωθω στο στομα οταν ξυπναω ή οταν κουραζομαι,καθως και για τον λογο του οτι δεν γουσταρω να εξαρτωμαι απο κατι.
    Εχω ακουσει περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φυγει απο καρκινο του πνευμονα χωρις να εχουν καπνισει τσιγαρο στη ζωη τους.Ανθρωπους που εχουν φυγει απο καρκινο στο ηπαρ διχως να πινουν αλκοολ ή ναρκωτικα,κ.λ.π..Απο κατι τετοιες περιπτωσεις εχω σκυλιασει απεναντι σ αυτα που μας λενε οι γιατροι.
    Απο εκει και περα σιγουρα χωρις τσιγαρο οι πιθανοτητες μειωνονται, αλλα δεν προεξοφλει αυτο απο μονο του οτι δεν προκειται να εμφανισει καποιος καρκινο στο οποιοδηποτε οργανο ειναι ευαλωτο σε μια κακια συνηθεια που εχει ή δεν εχει.
    Θα σου λεγα λοιπον να μην ανυσηχεις γι αυτο που ακουσες.Πολλα ακουμε κ σχεδον τιποτα δεν ειναι στανταρτ.Αυτη ειναι η αποψη μου επι του θεματος.
    Οπως και να χει καλο θα ταν να το κοψουμε καποια στιγμη το ρημαδι, προκειμενου τουλαχιστον οσο ζησουμε να ζησουμε μια καλυτερη ποιοτητα ζωης.

Senior Member
    καροτακι, ξεκολλα ρε
    μην αυτοδηλητηριαζεσαι πνευματικα ;ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Αν θα εκοβα ή θα κοψω το καπνισμα δεν θα το κανω τοσο απο αποψη υγειας εκτος απ την πολυ μειωμενη αντοχη που εχω(σε 15 σκαλια μπορει να λαχανιασω).
    Απο εκει και περα θα το κοβα για τη βρωμα και το απαισιο στεγνωμα κ πικριλα που νιωθω στο στομα οταν ξυπναω ή οταν κουραζομαι,καθως και για τον λογο του οτι δεν γουσταρω να εξαρτωμαι απο κατι.
    Εχω ακουσει περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν φυγει απο καρκινο του πνευμονα χωρις να εχουν καπνισει τσιγαρο στη ζωη τους.Ανθρωπους που εχουν φυγει απο καρκινο στο ηπαρ διχως να πινουν αλκοολ ή ναρκωτικα,κ.λ.π..Απο κατι τετοιες περιπτωσεις εχω σκυλιασει απεναντι σ αυτα που μας λενε οι γιατροι.
    Απο εκει και περα σιγουρα χωρις τσιγαρο οι πιθανοτητες μειωνονται, αλλα δεν προεξοφλει αυτο απο μονο του οτι δεν προκειται να εμφανισει καποιος καρκινο στο οποιοδηποτε οργανο ειναι ευαλωτο σε μια κακια συνηθεια που εχει ή δεν εχει.
    Θα σου λεγα λοιπον να μην ανυσηχεις γι αυτο που ακουσες.Πολλα ακουμε κ σχεδον τιποτα δεν ειναι στανταρτ.Αυτη ειναι η αποψη μου επι του θεματος.
    Οπως και να χει καλο θα ταν να το κοψουμε καποια στιγμη το ρημαδι, προκειμενου τουλαχιστον οσο ζησουμε να ζησουμε μια καλυτερη ποιοτητα ζωης.
    ...ηξερα καποιον που καπνιζε 5 πακετα σε μια μερα επι 25 χρονια ολοι λεγανε γυρω του οτι αν δεν πεθανει αυτος απο καρκινο...ποιος θα πεθανει?...τελικα οντως πεθανε απο καρκινο....αλλά στα πνευμονια δεν ειχε τιποτα ...αν ειναι δυνατον!!!....δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ορεεεεεεεεεεε!!!
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pythagoras23 View Post
    ...ηξερα καποιον που καπνιζε 5 πακετα σε μια μερα επι 25 χρονια ολοι λεγανε γυρω του οτι αν δεν πεθανει αυτος απο καρκινο...ποιος θα πεθανει?...τελικα οντως πεθανε απο καρκινο....αλλά στα πνευμονια δεν ειχε τιποτα ...αν ειναι δυνατον!!!....δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ορεεεεεεεεεεε!!!
    Ναι οτι να ναι.Ποτέ δεν ξερεις πότε και απο που θα σου ρθει και που θα σε χτυπησει..
    Ολο κατι τετοια ακουω κι αναρωτιεμαι τι μλκιες καθονται και μας λενε οι γιατροι...Πιστευω απλα αυτο που ειπα παραπανω,οτι αλλαζεις τις πιθανοτητες κ την ποιοτητα ζωης κανοντας/κοβοντας κατι κ τιποτα παραπανω.
    Last edited by niah; 06-08-2011 at 19:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ναι οτι να ναι.Ποτέ δεν ξερεις πότε και απο που θα σου ρθει και που θα σε χτυπησει..
    Ολο κατι τετοια ακουω κι αναρωτιεμαι τι μλκιες καθονται και μας λενε οι γιατροι...Πιστευω απλα αυτο που ειπα παραπανω,οτι αλλαζεις τις πιθανοτητες κανοντας/κοβοντας κατι κ τιποτα παραπανω.
    οταν λεμε οτι κατι εχει πολλες πιθανοτητες να συμβει...δεν εννοουμε οτι θα συμβει standard!!! .....οπως και στο ποκερ αν εχεις ασσο ρηγα εχεις πολλες πιθανοτητες να κερδισεις αλλά σε καμμια περιπτωση δεν ειναι standard....μετα το flop μπορει να κλαις....
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    Δεν νομιζω καν να ναι πολλες οι πιθανοτητες.Ειναι απλως περισσοτερες σε σχεση με το να ζεις χωρις αυτην την συνηθεια.
    Ειλικρινα με τοσα που εχω ακουσει εκει εχω καταληξει.Πολλη αδικια ρε παιδι μου.Να ζει ο αλλος την σουπερ υγιεινη ζωη,χωρις καμια καταχρηση και να φευγει απο καρκινους στους πνευμονες,στα συκωτια και οπου αλλου.Ελεος.

Page 2 of 2 FirstFirst 12