Results 31 to 45 of 46
Thread: Η "ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ"
-
25-06-2011, 00:34 #31
One of these things is not like the others, one of these things must die alone.
- 25-06-2011, 00:54 #32
Το λέω γιατί κρίνω από τον εαυτό μου και ήμασταν φίλες άρα μοιάζαμε. Εσύ Αθήνα είσαι;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
25-06-2011, 01:05 #33
Βρε επειδή μοιάζατε δεν σημαίνει οτι ωριμάσατε και οι δυο..Η ωριμότητα δεν έχει να κάνει με ομοιότητες και διαφορές..είναι θέμα του κάθε ανθρώπου αν θα γίνει και πότε..Είμαι κοντά στην Αθήνα, Ραφήνα μένω..
Κοίτα το καταλαβαίνω οτι είχες κάτι καλό και θες να ξαναπροσπαθήσεις..Πίστεψε με και εγώ έχω σκεφτεί άπειρες φορές να πισωγυρίσω στην δική μου πρώην κολλητή αλλά αυτό το σκέφτομαι μόνο και μόνο γιατί δεν έχω αυτή τη στιγμή κάποια φιλία στην ζωή μου και πιστεύω οτι το ίδιο συμβαίνει και με εσένα..Μπορεί να τις αγαπάμε και να περνάγαμε καλά μαζί τους αλλά θα το ξαναπώ οταν αφήνεις κάτι στο παρελθόν σου καλό ειναι να μένει εκεί και προφανώς για να γίνει παρελθόν σημαίνει οτι υπήρχε a damn good reason! Οι άνθρωποι δύσκολα και σπάνια αλλάζουν και το λέω αυτό γιατί είναι θέμα αλλαγής και όχι ωριμότητας στην συγκεκριμένη περίπτωση..
Βέβαια δεν θέλω να σε αποθαρύνω..αν θες να ξαναπροσπαθήσεις ελπίζω να βρεις το κουράγιο να το κάνεις, απλά εγώ έχω την άποψη οτι δεν θα πρεπε..Πιστεύω οτι και για σένα και για μένα αξίζουμε πολύ καλύτερα και ίσως να έρθουν..και αν δεν έρθουν πάλι δεν πειράζει..το θέμα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί..Ουτως η άλλως Friendship is overrated.One of these things is not like the others, one of these things must die alone.
25-06-2011, 01:12 #34
Ξέρεις τι γίνεται; Έχω διαπιστώσει πλέον ότι δεν είναι η ανάγκη που με σπρώχνει προς το παρελθόν. Είμαι τόσο καιρό μόνη μου που έτσι κι αλλιώς έχω συνηθίσει και δεν λυγίζω εύκολα. Εάν το κάνω θα είναι συνειδητή επιλογή αλλά είμαι και λίγο εγωίστρια, θα ήθελα να με πλησιάσει αυτή γιατί ούτως ή άλλως αυτή φταίει. Αλλά δεν συμφωνώ ότι η φιλία είναι υπερτιμημένη. Κάποιες φορές μπαίνει και πάνω απ' την συγγένεια γιατί η φιλία είναι επιλογή δική μας και πρέπει να υπερασπιζόμαστε τις επιλογές μας. Όσο για την ωριμότητα, νόμιζα πως είναι αυτή που επιφέρει την αλλαγή.
25-06-2011, 01:19 #35
Πόσο καιρό δηλαδή; Εντάξει αν είναι συνειδητή επιλογή go for it! Καλά αν περιμένεις απο τους άλλους...βράστα Χαράλαμπε! χαχαχαχαχαχαχα...Θα γίνεις γιαγιούλα με το πι και ακόμα θα περιμένεις..Ειδικά αν όπως λες είναι ατομίστρια αυτή..Πάντως για σκέψου αν είχες τώρα κάποια φιλία θα σκεφτόσουν να γυρίσεις πίσω στην κολλητή σου? Και εγώ είμαι μόνη στην ουσία τους τελευταίους 9 μήνες αλλά σκέφτομαι τα πισωγυρίσματα ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ αν δεν ήμουν μόνη μου δεν θα σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω. Επίσης συγχωρώ και ξεχνάω πολύ εύκολα. Περνάω ευχάριστα τον χρόνο μου δεν λέω αλλά έστω και λίγη ουσιαστική ανθρώπινη επαφή είναι απαραίτητη..Για την φιλία που είπα οτι υπερτιμημένη το παίρνω πίσω..οι άνθρωποι είναι υπερτιμημένοι! (εκτός απο μένα..είμαι ανεκτίμητη και ανεπανάληπτη :P)
25-06-2011, 01:30 #36
Καμιά φορά, έτσι νιώθω και 'γω για το ανθρώπινο είδος... Εγώ είμαι μόνη μου πολύ καιρό. Με τις κοπέλες από το τει μου έχει πάνω από 2,5 χρόνια να μιλήσω. Έκανα πολύ στενή παρέα 10 χρόνια και με μια άλλη κοπέλα από το σχολείο. Με την συγκεκριμένη όμως, δεν ταίριαζα καθόλου γιατί ήταν λίγο κατώτερη νοητικά (όχι καθυστερημένη, με εννοείς) και αισθανόμουν μόνη ακόμα και όταν ήμασταν μαζί. Πριν από ένα χρόνο όμως πρόδοσε άσχημα την εμπιστοσύνη μου και δεν της ξαναμίλησα. Μου απέμεινε άλλη μια από το τει. Ούτε και μ' αυτήν ταιριάζω αλλά κάνουμε αναγκαστικά παρέα γιατί και αυτή είναι μόνη της. Οπότε μόνο η προαναφερθείσα κοπέλα ήταν άνθρωπος με τον οποίο μπορούσα να επικοινωνώ.
25-06-2011, 01:39 #37
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω.....Καλα πολύ κουλό..Και εγω με την πρωην κολλητή μου επικοινωνούσαμε νοητικά άριστα και ήταν η μόνη στα 20 χρόνια της ζωής μου το είχα αυτό! Και είμαστε στην ίδια σχολή! Επίσης μέχρι πρότινως έκανα παρέα με 2 άτομα αναγκαστικά επίσης απο την σχολή, ο ένας ανώριμος, η άλλη αρκετά κατώτερη νοητικά σε σημείο που νευρίαζα μαζί της οταν μιλάγαμε..οπότε σταμάτησα να κάνω παρέα μαζί της γιατί δεν άντεχα και το άλλο το 5χρονο σταμάτησε να μου μιλάει γιατί σταμάτησα να την κάνω παρέα!!! Ελεος? Τώρα με θάβουν όλοι μαζί, δεν έχω παρέα στο τει και έχω εναν μόνιμο φόβο να μην τους πετύχω στο Τει...Σε σημείο να παίρνω μαθήματα που ξέρω οτι δεν θα είναι αυτοί....:( Δηλαδή πόσο deja vu η όλη φάση???? 0_0
Είμαι σίγουρη οτι υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι άνθρωποι εκει έξω...ζουν ανάμεσα μας. Χαχαχαχαχαχα!One of these things is not like the others, one of these things must die alone.
25-06-2011, 01:45 #38
ναι, και συνήθως είναι μόνοι. Υπάρχει και μια άλλη κοπέλα (φίλη από τα ιταλικά) που την συμπαθούσα και με συμπαθούσε πολύ αλλά για ένα λόγο που δεν μπορούσα να καταλάβω, μου έδειξε (δεν το είπε) ότι δεν ήθελε να συνεχίσουμε. Και ταιριάζαμε σε πολλά..
25-06-2011, 01:51 #39
25-06-2011, 01:57 #40
συγγνώμη αλλά το πήρα στα σοβαρά. Αυτό εννοώ, όχι και τόσο συνηθισμένοι και μερικές φορές μόνοι.
25-06-2011, 02:04 #41
<<Είμαι σίγουρη οτι υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι άνθρωποι εκει έξω...ζουν ανάμεσα μας. Χαχαχαχαχαχα!>> Αυτό είναι το αστείο...Ξέρεις απο τα X-FILES..ζουν ανάμεσα μας...οι εξωγήινοι..? Τεσπα και εγω σοβαρά το παίρνω το θέμα..απλα πλακίζομαι να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα..Συμφωνώ οτι οι οχι και τοσο συνηθισμένοι είναι συνήθως μόνοι..αλλα πιστεύω οτι και τα "φρικιά" βρίσκουν κάποιον εντέλη..:) Βέβαια δεν είναι απαραίτητο οι μη συνηθισμένοι να είναι και έξυπνοι και vice versa.
Μου φαίνεται οτι πιστεύεις οτι δεν θα βρείς κανέναν άλλο να επικοινωνήσεις ξανά όπως με την κολλητή σου..δεν είναι έτσι όμως..υπαρχουν 6 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη..του πούστη δεν θα βρεθούν έστω 2-3 να κάνετε τόσο καλή παρέα?(ή και ακόμα καλύτερη) Μην παραδίδεις τα όπλα!One of these things is not like the others, one of these things must die alone.
25-06-2011, 02:10 #42
Απλά, υπήρξε ένα διάστημα που είχα εξαντληθεί γιατί πέρασαν πολλές φιλίες από την ζωή μου. Σόρρυ που δεν χαριτολόγησα αλλά και η διάθεση μου είναι κάπως. Τουλάχιστον εσύ, έχεις αγόρι; Πόσο χρονών είσαι;
25-06-2011, 02:16 #43
20 είμαι..Οχι δεν εχω κανει σχέση και ουτε θέλω! Εδω δεν μπορώ να κρατήσω φιλίες..Αλλα να σου πω την αλήθεια και το υπόλοιπο της ζωής μου να μην κάνω σχέση χαρούμενη θα είμαι..αρκεί να έχω αληθινές φιλίες και να κανω αυτο που με ευχαριστεί..Πρωτη φορά που το λεω παραέξω αυτό! (μ'αρεσει που το λεω και δημόσια! ) *μουτζα στον εαυτο μου*
25-06-2011, 02:24 #44
Κοπελιά, πριν λίγο μου έλεγες ότι η φιλία είναι υπερτιμημένη...Δεν έχεις νιώσει ποτέ την ανάγκη για σχέση; Έχεις ερωτευτεί ποτέ;
25-06-2011, 02:28 #45