ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Banned

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ?

καλημερα σε ολη την αγαπητη παρεα του φορουμ.
    το θεμα αυτο αφορα εμενα, κυριως τον σεξουαλικο προσανατολισμο μου. ειμαι bi, και απο οταν το ανακαλυψα το κρυβω σαν επτασφραγιστο μυστικο απο γνωστους, φιλους, και κυριως την οικογενεια μου.. δεν νιωθω καλα, νομιζω πως με αυτο τον τροπο καταπιεζω τα συναισθηματα μου, απο την αλλη οταν αποκαλυψω τι ειμαι φοβαμαι την απορριψη τους, δεν θα την αντεξω, ξερω. οι γονεις μου ειναι παλαιων αρχων, και πουριτανοι.. δεν ξερω τι να κανω. καμια αποψη βρε παιδια? ευχαριστω εκ των προτερων :)

Senior Member
    καλως ηρθες στην Bi κοινοτητα. εχεις παει κ με αντρα δλδ?εχεις ερωτευτει αντρα?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    ναι. ομως, μερικες φορες πιστευω πως ισως να φταιει ο ψυχαναγκασμος και να ειναι αυτος που με παρακινει, και πως καποια στιγμη θα το μετανιωσω, και οτι θα μου στοιχησει. ειμαι πραγματικα μπερδεμενος. :(

Senior Member
    ε δεν μπορει να μην εισαι σιγουρος!αμα ανακοινωνεις πως εισαι bi πρεπει να σαι σιγουρος! πολλοι με ψυχολογικα παντως ειναι μπερδεμενοι με την σεξουαλικη τους ταυτοτητα η ειναι ομοφυλοφιλοι. το χω απλα παρατηρησει δεν ξερω γιατι.

απο ποσο χρονων ειχεις την ταση?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Νομίζω πως αφού δεν είσαι έτοιμος για ανακοινώσεις γιατί να τους το πεις;;; Αυτό θα γίνει, αν γίνει, όταν πρέπει να γίνει. Πρέπει να υπάρχουν οι σωστές προυποθέσεις και οι βάσεις για κάτι τέτοιο. Εφόσον λοιπόν ακόμα ψάχνεις ποιος είσαι στόχευσε εκεί και όχι αλλού. Καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί λίγο πολύ έχω περάσει στο επόμενο στάδιο. Η μι έχει τερματίσει και τα έχει καλά με τον εαυτό της κι ελπίζω σύντομα να συμβεί το ίδιο και από εδώ..

Αν όμως κάθεσαι με απάθεια να παρακολουθείς της εξελίξεις δεν θα βγάλεις άκρη. ;)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    και γιατι seleie μου,να το ανακοινωσεις?αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο και πιστευω πως με το να το πεις στο περιβαλλον σου,δεν θα σε βοηθησει στο να μην καταπιεζεσαι,ουτε κ θα σε απενεχοποιησει..εγω νομιζω πως πρεπει να το δουλεψεις το θεμα με τον εαυτο σου,να αποδεχτεις κ αυτη την πλευρα σου,να νιωθεις εσυ καλα με ολο αυτο!ολοι εχουμε προσωπικα μυστικα,δεν χρειαζεται να τα κοινοποιουμε..απενεχοποιησ ου κ ζησε την ζωη σου!

Banned
    me, απο 23 χρονων εχω αυτη την ροπη

γατε, γατουλη, νομιζως πως εχεις δικιο, πρεπει να υπαρξουν οι καταληλλες προυποθεσεις, αν υπαρξουν.

dora μου, εσυ εχεις π.μ :)

Member
    Διαβάστε και την δική μου ιστορία Ομοφυλόφιλες σκέψεις και όχι μόνο στο Διαταραχές της προσωπικότητας

Member
    καλησπερα.δεν θεωρω πως πρεπει να νιωθεις ντροπή για αυτό που σου συμβαίνει..κμενα μου συμβαλινει εδώ και κάποιους μήνες που έχω ερωτευτεί μια κοπέλα...να σου ΄πω κατι?με τον εαυτο ΄σου πρεπει να τα εχεις καλα και να νιωθεις περηφανος.δεν χρειαζεταια να το ανακοινώσεις στους δικούς σου...Δεν κατάλαβα δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι να λογοδοτούμε για το ποιον ερωτευτήκαμε?Έλεος!συμφωνώ μ την dora-agxos!η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την ζήσει ο καθένας όπως του αρέσει και τον εκφράζει...Και κάποια στιγμή θα το αποδεχτούν όλοι...Αυτόν τον καιρό ζεις εναν έρωτα?αΥΤΌ ΕΧΕΙ σημασία.να είσαι χαρούμενος..και ειδικά αν έχεις βρει ανταπόκριση μην το αφήσεις με τιποτα!και γω το ενιωσα αυτο πριν λιγους μηνες, αλλα δεν νιωθω ασχημα!και γω θέλω να το εξομολογηθώ κάπου αλλα τοκ κρατάω!αυτό που θαθελα είναι ναχα την πολυπόθητη ανταπόκριση!