Results 31 to 45 of 98
Thread: ΒΙΑΣΜΟΣ, ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!
-
25-05-2011, 21:15 #31
παιδι μου απαντησε μου
όταν καποιος βιασει έναν άντρα δν ειναι το ιδιο με τον βιασμό γυναικας?
κ για άντρες κ για γυναικες το ένστικτο ειναι ιδιο.
το να το παιζει μια γυναικα δυσκολη ή αδιαφορη ειναι θεμα πολλων παραγοντων.
επειδη τη γουσταρεις δλδ θα πας να την βιασεις?
ε οχι.
καθετη εδω.
οπως κ έναν άντρα.
καθετη κ εδω.
επισης δν καταλαβαινω γιατι ειναι ντροπη να γινει καταγγελια απο άντρες.
τον διασυρμο να φοβηθει.
το ιδιο φοβαται κ η γυναικα.
γι' αυτο υπάρχουν κ τοσοι βιασμοί που δν καταχωρουνται.
τωρα να μιλαμε για άντρες που σεβονται τον ευατό τους, όχι τζαμπα μαγκες.
κ ξερω περιπτωσεις που εγιναν καταγγελιες.
δν γινεται απαραιτητα ο βιασμος ενω ο άντρας εχει την ελευθερια να αντισταθει.http://www.mazi.org.gr/
- 25-05-2011, 21:43 #32
25-05-2011, 21:50 #33
αυτο το θεμα μου θυμισε ένα θεμα που ειχε ανοιξει καποιος στο μουλτι.
ένας << καλλιτεχνης >> έδεσε-τέντωσε ένα σκυλακι σε ένα μουσειο κ το άφηνε χωρις νερο κ τροφή για να δειξει λεει υπο το ονομα της περιφημης τεχνης του
την κακοποιηση των ζωων.
δν θυμαμαι καλα νομιζω κατι τετοιο.
ε τον δενεις αυτον?
να δειξεις κατι κ να το κανεις κ τεχνη.....
αν αυτο ειναι τεχνη....εγω ειμαι ιπποποταμος....http://www.mazi.org.gr/
25-05-2011, 22:02 #34
olgaki82 κανουμε απλα συζητηση γι'αυτο το θεμα, οπως ειδες δε πηρα καμια θεση, ουτε στραφηκα υπερ κανενος βιαστη (ασχετα αν ειπα οτι τους καταλαβαινω επειδη ειμαι αντρας), απλα προσπαθω να δωσω μια εξηγηση γιατι συμβαινει αυτο, πως στρεφονται εκει...
γοητευτικο! παρολαυτα αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου ή θες να με βρισεις επειδη προσπαθω να κανω πολιτισμενα κουβεντα, στειλε μου μηνυμα μη χαλαμε το θεμα της Broken_Doll αδικα...
εαν γυναικα βιασει αντρα, τοτε μαλλον δεν ειναι και τοσο βιασμος αφου θα το ευχαριστηθει, εκτος αν τον σπασει στο ξυλο ή του κανει κατι πιο βιαιο (πχ castration).
εαν αντρας βιασει αντρα, τοτε πιστευω ειναι ακομα χειροτερο και ντροπη του, γιατι οσο να'ναι η γυναικα οπως ειπαμε ειναι αδυναμη κι απ'τη φυση της φτιαγμενη να τον τρωει, ο αντρας ομως οχι, αρα οταν τον βιαζει αλλος αντρας ειναι σαν να ξεφτυλιζεται ακομα χειροτερα!
αυτα αποψη μου απλα, σαφως και οι γυναικες μπορει να το βλεπουν διαφορετικα...
25-05-2011, 22:35 #35
οταν γυναικα βιασει άντρα....μονο που χρησιμοποιουμε τη λεξη βιασμος ειναι κατι που αλλος δν επιθυμει.
αυτοματα δν τιθεται θεμα ευχαριστησης.
δν υπαρχει μονο ο ευνουχισμος.
παιζουν κ αλλα.http://www.mazi.org.gr/
25-05-2011, 22:38 #36
ενταξει εγω μιλουσα μονο για τη πραξη αυτη καθαυτη. ειναι δυνατον μια γυναικα να πηδηξει με το ζορι εναν αντρα, κι ο αντρας να μη το ευχαριστηθει ? ακομα και να μη θελει να το κανουνε, παλι θα υπαρξει ικανοποιηση, δε γινεται...
25-05-2011, 22:49 #37
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ,ΚΛΕΦΤΗΣ,ΒΙΑΣΤΗ Σ,ΑΛΗΤΗΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΟ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ,ΟΜΩΣ,ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΕΝΑΝ ΒΙΑΣΜΟ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ! ΤΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ-ΜΥΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΕΝΑΝ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ,ΑΙΣΧΡΟ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ.. ..! ΚΕΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Σ'ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΤΟΜΩΝ,ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
25-05-2011, 23:09 #38
πρωτα απ'ολα σταματα να γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις, και δε προκειται να κανουμε πολιτισμενη κουβεντα ετσι. κατα δευτερον, δε το επαιξα κατι, ουτε ειδικος ειμαι, ουτε τιποτα αλλο! απλα μια γαμημενη αποψη εξεφρασα κι εγω, κι αυτο προσπαθωντας να μη παρω κανενος το μερος και να διατηρηθουν οι ισοροπιες, γιατι σεβομαι κι εκτιμω την Broken_Doll και δε θα ηθελα να την επηρεασω αρνητικα...
25-05-2011, 23:20 #39
ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΡΑΦΩ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ! ΘΕΩΡΩ,ΟΜΩΣ,ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΨΗ-ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
25-05-2011, 23:21 #40
η αλια ετσι γραφει....
ήθελα να της το πω κ εγω
δν το κανει για σενα
και ρε παιδι, σου ειπε πως αν συναντησεις αυτα τα άτομα θα συγκινηθεις.....
δν πιστευεις κατι τετοιο?
στον ανθρωπινο πονο λυγιζουμε....http://www.mazi.org.gr/
25-05-2011, 23:25 #41
κενο, παρακολουθησα μια ταινια κ παρουσιαζε ένα ατομο με πολλαπλη προσωπικοτητα...( ετσι νομιζω λεγεται )
τον πήγαιναν για θανατικη ποινη
ο δικηγορος του έφερε τον ψυχιατρο του στο δικαστηριο
ήταν ένας άνθρωπος που εκανε εγκληματα καθε φορα γιατί ήταν καθε φορα ένας αλλος
υπέφερε όμως
κ αυτο ανθρωπινος πονος ειναι....
κ ας ειχε εγκληματίσει τοσες φορες....http://www.mazi.org.gr/
25-05-2011, 23:32 #42
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ?
25-05-2011, 23:34 #43
το Identity λεει, το εχω δει.
κι οχι δεν δικαιολογω κανεναν, αφου ειπα οτι δε θελω να παρω θεση και να γραψω καμια αποψη. προσπαθησα απλα να δωσω μια εξηγηση, γιατι στρεφονται εκει και το κανουν. τπτ περισσοτερο! μη μπλεξω παλι με safeline.
25-05-2011, 23:41 #44
25-05-2011, 23:42 #45
οκ καλε δν σε ειπαμε κ καμπουρη.
δν ήταν ωραια ταινια?
αυτες ειναι οι αγαπημενες μου!
αν ξερεις θα ήθελα να μου προτεινεις κ αλλες.http://www.mazi.org.gr/