Results 46 to 60 of 98
Thread: ΒΙΑΣΜΟΣ, ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!
-
25-05-2011, 23:49 #46
arktos ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ"...ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ(ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ)! ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ! ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ!
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
- 25-05-2011, 23:50 #47
οκ
ταινια θα δω
αυτην την εποχή βιβλια δν μπορω
ήδη ξεκινησα 2 κ τα παρατησα
κ ειναι αγαπημεναhttp://www.mazi.org.gr/
25-05-2011, 23:52 #48
πάντως φιλεναδα ο κενο εχει δικιο για τα κεφαλαια
στο νετ ειναι σαν να φωναζεις
σημαινει αυτο δλδ
εσύ γιατί γραφεις κεφαλαια?http://www.mazi.org.gr/
26-05-2011, 00:07 #49
ΡΕ 'ΣΥ! ΑΠ'ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΑ! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ! ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ! Σ'ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ?
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
26-05-2011, 00:37 #50
ε καλα δν θα πεθανω κιολας
η αληθεια ήθελα να στο πωhttp://www.mazi.org.gr/
26-05-2011, 01:52 #51
Βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι οι γυναίκες είναι πάνω κάτω σαν τα ζώα ε; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αυτό που λες! Ο σωματικός βιασμός είναι πρώτα από όλα βιασμός της ψυχής. Το αν είναι δικαιολογημένα τα ένστικτα του άντρα δεν έχει καμια σχέση. Αν δέχεσαι ότι το ψυχικό μαρτύριο μιας γυναίκας είναι δικαιολογημένο όταν ικανοποιεί σωματικά έναν άντρα, τότε εξισώνεις τη γυναίκα με τα ζώα που έχουν μόνο ένστικτο και η σεξουλική πράξη, ηθελημένη ή όχι, το πολύ πολύ να τους προκαλέσει πόνο σωματικό. Μου φαίνεται πολύ άρρωστη αυτή η σκέψη, εσύ αισθάνεσαι καλά με αυτήν;
26-05-2011, 02:02 #52
οταν διαβαζεις "ειναι φτιαγμενη να τον τρωει" ο νους σου παει στα της ψυχης ? μιλησα καθαρα για το σωμα, που οπως και να το κανουμε, της γυναικας ειναι κατασκευασμενο να δεχεται το πεος του αντρα (ή και οποιοδηποτε αλλο πεος αρσενικου ζωου αν γουσταρει κτηνοβασιες καποια). δε καταλαβαινω που ακριβως φταιω και σας μοιαζει να λεω κατι παραλογο και παρανομο ? αυτο που γινεται με κανει να νιωθω οτι ειναι σαν να με στησατε στο τοιχο και με ανακρινεται χωρις λογο λες και ειμαι εγω βιαστης ή κατι αλλο. κι επειδη δεν εχω απολυτως καμια διαθεση να μπλεξω παλι και να μου σκανε οι μηνυσεις βροχη, ενω δεν εγραψα καν καποια αποψη μου προσωπικη, αποχωρω και καληνυχτιζω.
26-05-2011, 02:08 #53
Εντάξει, σε έστησα στον τοίχο! Καταρχάς από τη στιγμή που μιλάς για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα πρέπει να προσέχεις πολύ τι λες. Κατά δεύτερον εδώ μιλάμε για βιασμό. Νομίζω ότι εσύ μιλάς απλά για σεξ. Ο βιασμός είναι μια εξαναγκαστική πράξη που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ψυχολογικές συνέπειες για όποιον τον υφίσταται. Πώς λέμε βασανιστήρια; Ούτε καν! Πολύ χειρότερα! Και τρίτον μήπως ο τρόπος που τα λες δεν εκφράζει ακριβώς αυτά που θέλεις να πεις και υπάρχει κάποια παρεξήγηση; Καληνύχτα κι από μένα.
26-05-2011, 08:13 #54
κενο, καλημερα.
υπάρχουν εδω μέσα γυναικες που έχουν βιαστει, όπως πολυ καλα ξερεις.
δν μπορεις να να περιμενεις πως θα μιλησουν με ψυχραιμια γι' αυτο.
αν το ειχα ζήσει δν θα το ξεπερνουσα ποτε.
απαντω με σιγουρια.
δν θελω να λεω μεγάλα λογια αλλα νομιζω πως θα εφτανα κ στο έγκλημα.
αν επισης αυτο αυνέβαινε στην κορη μου, το υπογραφω πως θα έφτανα εκει.
ειναι ισως ο τροπος που γραφεις ό,τι γραφεις.
κ σου ξαναλεω επειδή άλλος ειναι πιο ευαίσθητος κ αλλος λιγότερο, δν μπορεις να περιμένεις ψύχραιμες συζητήσεις.
αν σου ειχε συμβει, δν θα παρεθετες καν αυτα που έχεις παραθεσει.
μοιαζει σν να τους υπερασπιζεσαι.
μοιαζει ειπα.
οσο για ΄αυτες τις μηνυσεις, δν καταλαβα ποιος θα της κανει.
αν δν επετρεπε η διαχείριση τετοιου ειδους συζητήσεις θα είχες διαγραφει ήδη.
δν θα ειχες προλαβει να πεις κ πολλα.
εκτος αν εννοεις κατι αλλο.http://www.mazi.org.gr/
26-05-2011, 09:40 #55
μα ακριβως γιαυτο, και σεβομενος και τη Broken_Doll ειδικα που το ανοιξε το θεμα, δε θελησα να παρω καμια θεση!
αλλα δε το καταλαβαινετε και με κατηγορειτε και βγαζετε δικα σας συμπερασματα οπως κανετε παντα, απλα επειδη προσπαθησα να κανω πολιτισμενη κουβεντα και να δωσω μια εξηγηση και να καταλαβω πως σκεφτονται.
αν σας επηρεαζω που μονο γραφω εδω, με το τροπο μου ή δε ξερω με τι, τι να κανω αλλο, να σταματησω. το ειπα οτι αποχωρω απ'τη συζητηση, συνεχιστε χωρις εμενα.
μηνυσεις πεφτουν πολλες, σε καθημερινη βαση. η απειλη της μηνυσης ομως εδω μεσα εχει γινει τοσο καραμελα, που πλεον εχασε την αξια της.
και τη προηγουμενη φορα, οταν κι εγω εγραψα πως θα εφτανα να σκοτωσω, παλι τρεχανε με τη safeline και λοιπα...
ε συγνωμη δε μπορω να κανω κουβεντα ετσι. ειδικα για σοβαρα θεματα που αφορουν τη παρανομια! και πως περιμενετε να ρθω και σε meeting μετα, οταν ολο το φορουμ ειναι εναντιον μου οτι κι αν πω!
απλα δε ταιριαζουμε και δε με καταλαβαινετε. το τι εννοω, τι λεω και τι κανω, ειναι δικο μου θεμα στη τελικη. οποτε αντε γεια, πρωταθλημα ξανα στον πειραια (στο κερατσινι συγκεκριμενα).
26-05-2011, 11:35 #56
καλημερα κ απο μενα
δεν εχω καμια προθεση να παρθει το θεμα μονοπλευρα γιαυτο το ανοιξα. η ολγα ειναι πολυ πιο ευαισθητη απο μενα πανω σε αυτο και το ξερω την νιωθω ειναι σε πολυ χειροτερη κατασταση επειδη τυχαινει να βλεπει μπροστα της συνεχως τον πονο της.....εμενα ο δικος μ εξαφανιστικε τοτε μαζι με την παρθενια μου
παρ ολα αυτα ομως αφ οτου ξεπερασα το σοκ (μπαινοντας σπιτι μου μη σκεφτομενη αυτο που επαθα, αλλα μην μ φωναξει ο πατερας μου που αργησα να γυρισω) καθισα και συλλογιστικα και ειπα οτι :
- ο βιαστης ΚΕΝΟ οπως λες ειναι ανθρωπος που ναι ισως να ωθηθηκε εκει. οι περισσοτεροι ειναι και θυματα οι ιδιοι. ομως υπαρχει και οπως πολυ σωστα ειπωθηκε ο οικογενειαρχης, ο οποιος μπορει να εχει καποιο θεμα απ το σπιτι του και να καταπιεζονται οι ορμες του, αλλα δεν ξεσπαει πανω στην ΔΙΚΗ του οικογενεια - στην δικη του γυναικα! αλλα σε ''προσωπα απροσωπα''...........εμενα - εσενα - αυτην.......εγω δεν ειμαι υπαιτεια της δυστυχιας κανενος και δεν φταιω να μου μεταδωσει και μενα την αγανακτηση που νιωθει και την υποκειμενη απογοητευση, ωστε να την ξεσπασω στο μελλον στα δικα μου παιδια
- αρχικα κατηγορουσα εμενα - μετα με επιασε η οργη για κεινον. αποφασισα ομως οτι κατα 80% φταιει...στο υπολοιπο 30% φταιει καποιος αλλος απ το παρελθον η το παρον του...εγω ειμαι οπως ειπα ελευθερη. να ντυνομαι και να συμπεριφερομαι οπως θελω, επειδη ειναι δικαιωμα μου σε μια ελευθερη χωρα. οταν κοιτιεμαι στον καθρευτη δεν εχω κατα νου οτι ντυνομαι οπως ντυνομαι για να με βιασουν. εκτος αν ειμαι μαζοχα , υπαρχουν και τετοιες
- σκεφτικα πως ακομα και πουτανες επι πληρωμη που επιδιωκουν το σεξ συμφωνα με τα γουστα του πελατη, ειναι κ αυτες ανθρωποι...συνιθως βασανισμενοι, που με την εξωτερικη συμπεριφορα τους οι αντρες λαμβανουν πως δεν ειναι γυναικες - ανθρωποι δεν εχουν ψυχη ειναι απλα ΖΩΑ που απ την φυση τους φτιαχτικαν να δεχονται το πεος ειτε θελουν ειτε οχι.
- οπως και να το κανουμε οπως και να μπω στην θεση καθενος αρρωστου..............δεν γινεται ΠΟΤΕ να βρει κανεις δικιο σε αυτους. ΠΟΤΕ. ειναι καταστροφεας ψυχων και σωματος. δεν μενουν ΚΕΝΟ στο να στο σπρωξουν απλα.......η ικανοποιηση αυτη μπορει να υπαρξει και με πολιτισμενο τροπο. δεν μενουν εκει, θα σε γεμισουν μολωπες - θα σου μαυρισουν το ματι - θα σου διαλυσουν σαγονι και οδοντοστοιχια....θα μπουν τοσο αγρια και βιαια που θα σε αφησουν ανικανη να κανεις ποτε παιδι......θα σου αφαιρεσουν το δικαιωμα να ερωτευτεις και να ευχαριστιθεις τον ερωτα - το σεξ με καποιον που θα ερωτευτεις. αυτος θα κανει το καπριτσιο του και θα διαρκεσει 2 λεπτα. το δικο μας ομως θα διαρκεσει 1 ζωη...........
ΥΓ: το πρωκτικο για μενα ειτε σε αντρα ειτε σε γυναικα ειναι ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣI m a Good Person With Bad Attitude
26-05-2011, 14:20 #57
KENO ελα αμα κανονισουμε
I m a Good Person With Bad Attitude
27-05-2011, 00:15 #58
βρε τον Τσόκλη τον μάγκα.....
28-05-2011, 00:59 #59
Που το ξέρετε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βιαστούν ; Τους ρωτήσατε όλους ;
28-05-2011, 01:22 #60
Οχι δεν το ξερουμε !! αλλα θα τους ρωτησουμε
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ