Results 1 to 15 of 21
Thread: Oνειρεμενη ζωη..
-
26-05-2011, 15:33 #1
Oνειρεμενη ζωη..
Αν με ενα μαγικο ραβδακι μπορουσατε να αλλαξετε την ζωη σας ποια θα ηταν αυτη?τι θα θελατε γυρω σας και διπλα σας?τι θα θελατε να μην υπαρχει?ποια θα ηταν για εσας η ζωη των ονειρων σας?
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 26-05-2011, 15:53 #2
Ωραιο θεμα...δεν ξερω...θα ηθελα να ειχαμε λεφτα στην οικογενεια για να μην τα βρισκαμε ολα σκουρα και να ηταν λιγοτερο αγχωμενη η μαμα μου.θα εξαφανιζα ολα τα ηλιθια του σχολειου και θα σταματουσα πολεεμους,κακοποιησεις,φτω χια και εξαθλιωση γιατι με στενοχωρουν απιστευτα.
Κατα τ αλλα δεν θα ηθελα να ειναι ολα πανευκολα γιατι αν δεν εχει και μερικα σκαμπανεβασματα η ζωη,δεν εχει ενδιαφερον!!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
26-05-2011, 16:02 #3
26-05-2011, 16:05 #4
Α!θα ηθελα να εχω κ την ικανοτητα,αγγιζοντας ενα βιβλιο να μπορω να ξερω ολα οσα γραφει!
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
26-05-2011, 16:08 #5
να πω και εγω..θα ζουσα ονειρεμενα αν ειχα μια δουλεια που με γεμιζει,να εβγαζα χρηματα οχι πολλα ,ισα ισα για τα βασικα αλλα να ητανε δικα μου,να ειχα πολλους φιλους,φυσιολογικο αγχος,νορμαλ συμπεριφορα,να ημουν λιγακι αναισθητη,και σιγουρα πιο δυνατη και αισιοδοξη.Φυσικα να ειχα πρωτα απο ολα υγεια σωματικη και ψυχικη και να μπορουσα να ξεπερναω πιο εξυπνα τις δυσκολιες που εχει η ζωη.
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
26-05-2011, 16:09 #6
26-05-2011, 16:24 #7
Χαχαχα!ναι,το συζητουσαμε χθες με μια φιλη μου που επρεπε να διαβασουμε βιολογια...νομιζω οτι θα ηταν η καλυτερη υπερδυναμη!
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
26-05-2011, 16:32 #8
εγω το μονο που θα ηθελα ειναι να μην ειχα ολα αυτα που εχω κ ειδικα το ενα απ αυτα που ειναι το χειροτερο... (οσοι εχετε διαβασει ποστς μου καταλαβαινετε τι εννοω..) αυτο μονο τιποτ αλλο..... το να μην εισαι με οποιονδηποτε τροπο υγιης ειναι ο,τι χειροτερο....
αυτο θα ηθελα μονο τιποτ αλλο ειλικρινα..... πραγματα οπως λεφτα, σπουδες, δουλειες, φιλοι, φιλες, γκομενοι μαλακιες κτλ ειναι ανεπαισθητα κ ειναι "να ειχαμε να λεγαμε" κατ εμε......
"ονειρεμενη ζωη" δεν υπαρχει... κ οποιος πιστευει οτι την εχει, μπραβο του, να κατσει εκει κ να την χαιρεται.... ας την κανει κ κορνιζα.... :(" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
26-05-2011, 16:45 #9
για αρχη θα ηθελα επιτελους να μετακομισω εξωτερικο και να συνηθισω τη ζωη εκει. να βρω επιτελους το ταιρι μου (καποια που μου ταιριαζει και θελει να ειναι μαζι μου δλδ). να βγαζω λεφτα δημιουργωντας μεσω της τεχνης, ειτε εχωντας καποιο συγκροτημα, ειτε γυρνωντας μια ταινια (απο φαντασια αλλο τπτ, σου γραφω σεναριο μεσα σε ενα βραδυ). απο κει και περα, θα εξαφανιζα πολιτικη και θρησκεια, γραφειοκρατια κι οτι πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μεσω κωλοχαρτων, θα ελαττωνα καποιους νομους για να ζουμε πιο ελευθερα και χωρις πιεση ετσι ωστε να μειωθει και η εγκληματικοτητα (πχ τα ναρκωτικα δε θα ηταν παρανομα), θα ηθελα να εξαφανισω και τα λεφτα ακομα αν και δεν εχω σκεφτει πως θα κινουνταν το εμποριο διαφορετικα, και τελος θα ηθελα να μην υπαρχουν συνορα και να ειμαστε ελευθεροι να ζουμε οπου γουσταρουμε και να βλεπουμε τα καλα καθε χωρας χωρις ενα σωρο διαδικασιες.
26-05-2011, 17:02 #10
Εγώ θα'θελα την υγεία μου (ψυχική-σωματική) κι ένα σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα, κατα προτίμηση ικαρία (χαχα κάνω και παραγγελίες) κι όλα τα άλλα γίνονται. Μ'αρέσει η περιπέτεια και γενικότερα η διαδικασία να συμπληρωθεί το σκηνικό που θα με πληρεί, οπότε το αφήνω κι αυτό στη μαγεία..
26-05-2011, 19:48 #11
Αν υπήρχε μαγικό ραβδάκι, τότε θα ήθελα να μπορούσα να πραγματοποιήσω ό,τι ονειρευόμουν σαν παιδί. Να μπορώ με τα χέρια μου να σταματώ τον ανθρώπινο πόνο.
Πχ ενός καρκινοπαθή, να μπορώ να βοηθήσω να μην πονάει, παίρνοντας για λίγο τον πόνο του και μετά να τον εξαφάνιζα.
Όταν μεγάλωσα κατάλαβα πως ήταν ένας τρόπος "μαγικός" που είχα εφεύρει γιατί επιθυμούσα να βοηθήσω τ'αδέρφια ή τη γιαγιά ή τον παππού μου, αλλά και επίσης πως έγινε και ταινία το κόνσεπτ (το πράσινο μίλι). Και τότε ξύπνησα.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-05-2011, 20:17 #12
μαλιστα, εδω oι wannabe healers του φορουμ.. Εγω οταν ημουν μικρη και πχ ειχε γριπη ο πατερας μου, εφτιαχνα μαγικα φιλτρα με οδοντοκρεμα, λαδι, πιπερι, αφτερ σειβ, και γενiκα οτι εβρισκα, και μετα τον ακουμπαγα με αυτο το μαγικο μιγμα. Η πλακα ειναι οτι μια φορα που θυμαμαι εγινε καλα αμεσως :p
θα ηθελα υγεια πανω απο ολα, χαμογελο, ευτυχια, απολαυση της ζωης και προσφορα μεσα απο την οποια δουλεια μου, κι αν ενας συνταξιδιωτης εχει παρομοιο ταξιδι I'd be thrilled
26-05-2011, 20:24 #13
Ναι ρε κάρι, αμάν, πόσο χάι είμαστε? Πες μου τι πίνεις εσύ και δε μας δίνεις, λολ
Είναι το γνωστό, ο συνεξαρτώμενος λέει όταν πεθαίνει, περνάει η ζωή ενός άλλου μπροστά απ' τα μάτια του,χαχααα
Αλλά θα ήθελα και να στήσω και να διατηρήσω εννοείται ένα άσυλο αδέσποτων και άρρωστων ζώων, δεν το είπα αυτό. Ακόμη χειρότερο το έκανα? :P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-05-2011, 20:28 #14
σιγουρα εχετε δει ολοι ταινιες με νεραιδες,μαγους,ιπποτες εχετε δει τα μεροι αυτα στις ταινιες ειναι παρα πολυ ωραια το πρωτο πραγμα λοιπων που θα εκανα ειναι να επερνα αυτο το μαγικο ραβδακι κ να εκανα το κοσμο μας ετσι μαγικο κ επειτα ετσι ξαφνικα ολοι οι ανθρωποι να μην ειχαν κακια μεσα τους να αγαπουσε,να βοηθουσε ο ενας τον αλλον να εξαφανιζοντουσαν τα ναρκωτικα κ οτιδηποτε κανει κακο σε εναν ανθρωπο κ να αγαπουσαμε κ τα ζωα κ γενικως μακαρι να ζουσαμε σε μια τετοια εποχη.....
ωχ τωρα που το διαβαζω βλεπω πως μαλλων ειμαι πολυ ρομαντικη κ φαντασμενη δλδ χαζη για τη σημερινη εποχη..χαχαχα
26-05-2011, 20:32 #15
εγω παλι θα θελα να προσφερω..να προσφερω βοηθεια οσο μπορω και ειμαι ικανη σε ανθρωπους.αυτο ειναι το ονειρο μ.δεν παει να ναι γερος,παραλυτος,παιδακι με ψυχολογικα θελω να προσφερω..θελω να βοηθαω
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία