ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ - ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩΤΟ.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ.Α View Post
    λακρυ μου,που εισαι?τι κανεις?
    χαθηκες παλι!
    πως αισθανεσαι?
    κανε υπομονη!περνανε οι μερες!
    ξερω σου φενονται αιωνες!
    θα περασουν που θα παει,κουραγιο!
    ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!
    Here I am !!!!!!!!!!!!!!

(Rock you like a hurricane!!!!)

Εδω ειμαι !!!! Δεν χανομαι!!! (Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει που λενε, ενα τετοιο πραμα..χεχεχ πλακιζω...)

Thanks για το ενδιαφερον ολους!!! Κ εγω σας σκεφτομαι !!!!

" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    μαρια κανω κ ψυχοθεραπεια περα απ την φαρμακευτικη αγωγη.... το θεμα ειναι οτι δεν εισαι σε θεση να ελεγχεις παντα τα συμτωματα ωστε να αποτρεψεις ενα ενδεχομενο επεισοδιο η να οδηγησεις την ασθενεια σου στη φαση σταθεροποιησης κ να το διατηρησεις... τα επεισοδια ερχονται κ παρερχονται κ ανεξαρτητα απ τη φαρμακευτικη αγωγη δυστυχως .... το θεμα ειναι να ξες να τα αναγνωριζεις κ οταν ειναι ακομη σε αρχικο σταδιο να προσπαθησεις να κανεις κατι οσο περναει απ το χερι σου... γιατι αν προχωρησει αρκετα κατι μετα εδραιωνεται κ αντε μετα να βγεις...

αυτο το δουλευω ακομα αλλωστε δεν εχω κ ΤO experience ως new bipolar που ειμαι αλλα πιστευω στην πορεια θα μαθω να τα διαχειριζομαι καλυτερα... αλλωστε κανεις δεν ηταν εξαρχης σε θεση να τα ξερει ολα... στην πορεια μεσα απ τα λαθη σου κ τις φασεις σου κ αυτα που ζεις αποκτας πειρα κ μαθαινεις... βεβαια στην θεωρια ειναι ευκολο, αλλα στην πραξη ειναι πολυ δυσκολοτερο απ οσο φανταζει...

πχ μπορει καποιος διπολικος να ξερει τα παντα απο δδ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κανει επεισοδια η αν του κατσει επεισοδιο οτι θα ειναι σε θεση να το κοντρολαρει... γιατι εκεινη τη στιγμη ερχονατι τα πανω κατω κ αλλαζουν τα παντα μεσα σου ακομη κ ο χαρακτηρας σου πολλες φορες... αλλωστε δεν πιστευω οτι υπαρχουν σταθεροι κ αναλλοιωτοι χαρακτηρες, ποσο μαλλον αν εισαι κ διπολικος τοτε it' s getting harder...

τεσπα ας γραψω το σημερινο μου update λοιπον σημερα ειμαι στην ιδια φαση με τις προηγουμενες μερες το λαντοζ το παιρνω μια βδομαδα κ ακομα να δειξει αποτελεσμα μου χει σπασει τα νευρα το μαλακισμενο αλλα θα κανω υπομονη.... oι πολυ εντονες σκεψεις αυτοκτονιας υποχωρησαν λιγο, αλλα αυτο δεν σημανινει οτι δεν το σκεφτομαι καν... all in all παντως στα ιδια επιπεδα διαθεσης βρισκομαι...

επισης θελω να επισημανω κατι κ να ρωτησω κ σας (τους διπολικους κυριως) σχετικα μ αυτο.... εχω προσεξει οτι στα επεισοδια μου με πιανει να γραφω στιχους κ να εκφραζομαι πως νιωθω, βεβαια ειναι αναλογως τη διαθεση κ το αντιστοιχο αποτελεσμα... οταν ημουν σε μανια εγραφα πιο εντονα κ παρορμητικα κ arrogant κ ανεβασμενα πραγματα, τωρα γραφω πολυ καταθλιπτικους στιχους... εσεις το εχετε αυτο η μονο σε μενα συμβαινει?? ειναι ενας τροπος να πνιξω τη δυστυχια μου κ την χαμενη μου διαθεση εξωτερικευοντας αυτα που νιωθω....

αυτο νομιζω εξηγειται καπως στους bipolars το χω διαβασει....

σε εσας συμαβινει?? δλδ να γραφετε οταν ειστε σε down η σε up mood??

θα κανω ενα θρεντ κ θα ποσταρω ο,τι εχω γραψει απο τοτε που επαθα διπολικη ειστε να βαζουμε τι γραφουμε?? πιστευω ειναι πολυ καλο αυτο για ολους... (θα τα βαλω ομως αλλη στιγμη το χω κανει φορματ το βλαμμενο κ εχω την καινουργια εκδοση στα office κ δεν τα χειριζομαι καλα κ για να γραψω κατι κανω μυση ωρα κ εχω αγανακτησει...:P )
    αλλα θελω κ εσεις να βαζετε όχι μονο εγω....

αυτα κ παλι απο μενα.....

bye.....
    Και εμένα με έπιασε αλλά αφού καταλάγιασε η καταθλιπτική καταιγίδα. Λένε πως οι συγγραφείς είναι πρώην δυστυχισμένοι. Συνήθως πιστέυω, αυτό συμβάινει μετά την καταθλιπτική κρίση. Εγώ έχω γράψει ένα ποιήμα, δεν ξέρω αν είναι καλό..Πάντως πιστέυω πως είναι κάτι έμφυτο το οποίο όμως ενισχύεται και από την κατάθλιψη.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Lakraki!Είδες βελτίωση??πως εισαι???????????

Senior Member
    Hey Guys !!!!! Ναι, εχω βελτιωση !! Απο χτες ξαναβρηκα το κεφι μου κ την ηρεμια μου κ ειμαι πολυ οκ !!! Ευχομαι βεβαια να κρατησει για πολυ κ να μην περασει γρηγορα!!! Μου φυγαν κ τα νευρα κ ολα !! Ευχαριστω για το ενδιαφερον, μπαινω στο αλλο μου το θεμα να γραψω περισσοτερα!!!

Κisses σε ολους!!!!

Senior Member
    Παιδια τον τελευταιο καιρο δεν ειμαι καθολου καλα.... σχεδον 2 βδομαδες ειμαι ετσι κ δεν αντεχεται αλλο... εχω κανει ο,τι μπορω εχω κανει τα παντα, αλλα δεν μου μενει αλλη δυναμη κ υπομονη, εχω εξαντληθει πια...

Δεν ξερω ποως θα μπορεσω να συνεχισω ετσι να ζω οταν ενω θελω να κανω πραγματα μπαινει μια κωλοαρρωστια στη μεση κ με μπλοκαρει κ μου καταστρεφει τα σχεδια κ μου τρωει τη ζωη σιγα σιγα μεχρι καποια στιγμη να μην αντεξω κ να τα παρατησω...

Εχω μια πολυ περιεργη αισθηση, περα του οτι ειμαι πεσμενη γενικα κ νιωθω down κ δεν εχω ορεξη σχεδον για τιποτε κ ο,τι κανω το κανω με πολυ εσωτερικη πιεση κ ετσι αυτοεξαπατωμαι κ νομιζουν κ οι αλλοι οτι ειμαι μια χαρα αλλα μεσα μου ειμαι κομματια κ ξερω πως ειμαι.... δεν το αντεχω αυτο... τελικα δεν ειμαι τοσο δυνατη οσο νομιζα, στην πραγματικοτητα ειμαι αδυναμη μαλλον αλλα λειτουργω μηχανικα κ ετσι δεν πολυκαταλαβαινω αλλα οταν αυτο το μηχανικο σταματησει, φαινεται η πραγματικοτητα....

Δεν ξερω τι εχω παθει κ ποτε θα βρω αυτο που θελω γαμωτο, περα απ τη διαθεση που δεν εχω, εχω φουλ απαθεια κ εχω χασει την αισθηση του εαυτου μου, σαν μαστουρωμενη ειμαι, νιωθω οτι δεν βλεπω γυρω μου τι γινεται, φοβαμαι να βγω εξω κ οποτε το κανω ολα μου γυριζουν κ φαινονται παραξενα κ με πιανει περιεργη αισθηση κ δεν αντεχω πια να βγαινω εξω.... ουτε να συγκεντρωθω μπορω ουτε να διαβασω ουτε τιποτα..... ξαπλωνω τις περισσοτερες ωρες κ ειμαι ψιλοχαμενη, 50% στην πραγματικοτητα κ 50% αλλου, κ οταν σηκωνομαι εχω περιεργη αισθηση φοβου κ με πιανει το αγχος οτι κατι θα παθω κτλ...

Δεν μπορω κ να πολυμιλαω, με ρωτανε κατι πχ κ κολλαει η σκεψη μου κ ενω το σκεφτομαι δεν μπορω να το εκφρασω επισης με βλεπω στον καθρεφτη κ δεν ξερω τι βλεπω, αν αυτο ειναι αληθινο η οχι......

Εχω χασει σχεδον καθε διαθεση για ζωη θελω να κλαψω κ δεν μπορω ομως, δυσκολα μου βγαινει, ειμαι πολυ down κ συναισθηματικα μουδιασμενη αλλα κ σωματικα, περπαταω πχ κ εχω περιεργη αισθηση... γενικα σαν να εχω αλλοτριωθει, σαν να εχω χασει τον εαυτο μου κ δεν ξερω τι μου γινεται....

Πιστευω οτι εχω μπει σε καταθλιπτικο επεισοδιο κ φοβαμαι οτι αν οντως ειναι ετσι, την γαμησα δεν θα ειναι καθολου ευκολο να το νικησω κ θα με παει πολυ πισω... αυτο που φοβομουν τελικα το επαθα.... εχω κ κατι σαν αποπροσωποιηση/ αποπραγματοποιηση πως σκατα λεγεται....

Θα ηθελα πολυ να πεθανω να μη νιωθω καν τιποτα, σιγουρα αυτο που ζω δεν ειναι ζωη κ αν ειναι να υποφερω κ να ειμαι συνεχως μια ετσι μια αλλιως, οχι ρε δεν θα παρω... δεν μου αξιζει αυτο κ δεν εφταιξα σε τιποτα δεν μπορω ομως να συνεχισω ετσι.....

Μακαρι να ειχα τη δυναμη να δωσω τελος πραγματικα, αλλα με κατι σαν αυτα που εχω κανει κατα καιρους δεν πεθαινω γαμωτο...... if only i could end it all...........

Κ εδω που γραφω τωρα με πολυ μεγαλη προσπαθεια το κανω, δεν μου ειναι καθολου ευκολο... απλως ηθελα να γραψω εδω γιατι με εχει βοηθησει το φορουμ κατα καιρους κ υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν.... δεν μπορω να γραψω αλλο σορρυ.....

Ποσο ακομα θα αντεχω να αντεχω....

Πραγματικα το ευχομαι να ειστε καλα ολοι κ να μην βρεθειτε ποτε μα ποτε στη θεση μου...............:

bye....
    Εχω την εντυπωση οτι οι παλιο ψυχιατροι δινουν φαρμακα , και δεν τους νοιαζει τι παρενεργειες θα εχει ο καθενας. Οπως ακριβως νιωθεις , νιωθει και ο φιλος μου λογω του zyprexa..!!Λογικα πηγαινεις σε γιατρο ετσι δεν ειναι??? Πες του αυτα που νιωθεις και πες του να σου βρει φαρμακο που να εχει λιγοτερες παρενεργειες, δεν μπορει να νιωθεις ετσι μια ζωη, ενω ισως κατι μπορει να γινει για να μην εχεις παρενεργειες..ειναι αδικο!!!

Senior Member
    Γεια σου Καρολ κ σε ευχαριστω που απαντας στο θεμα μου!!

Γενικοτερα οι ψυχιατροι δινουν φαρμακα χωρις να τους νοιαζει για τις παρενεργειες, χεστηκανε στην τελικη ,μηπως αυτοι τα παιρνουνε οεο??
    Επισης πολλες φορες δινουν κ παραπανω απο οσα χρειαζεται πραγματικα ο ασθενης , ειτε λογω ασχετοσυνης, ειτε επιδη παιζουν κ αλλοι παραγοντες στη μεση!!

Τωρα νιωθω καλυτερα, ημουν σε καταθλιπτικο επεισοδιο οπως γραφω κ στο θρεντ μου, βεβαια δεν εχω βγει ακομη πληρως απ αυτο, αλλα εχω βελτιωση...

Αυτο που θα πρεπε πιστευω κ δεν το χω κατανοησει ποτε γιατι δεν το κανουν ολοι, ειναι να δινουν φαρμακα πιο συγχρονα κ με λιγοτερες παρενεργειες... εγω παιρνω οπως μου χουν πει καλα κ ελαφρια σχετικα κ δεν εχω ιδιαιτερες παρενεργειες (εκτος απο τρεμουλο κ κανα δυο αλλα που τα ελεγχω..) το zyprexa ειναι για τον πουτσο τελειως, σε καταστελει κ προκαλει νωθροτητα κ υπνηλια κ εντονη κοπωση κ αυξηση βαρους κ ειναι παλιο σχετικα, απορω τι το δινουνε ακομα, εμενα μου το διναν με το ζορι οταν ειχα νευρικη ανορεξια...

Senior Member
    Τι εννοείς Λακρ με το ζόρι?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Εννοω οτι οταν ημουν ανορεξικη νοσηλευτηκα σε κλινικη κ εκει δινουν τα φαρμακα με το ζορι, δεν εχεις την ελευθερια της προσωπικης επιλογης οπως πχ εχω εγω τωρα κ οσοι αλλοι παιρνουν φαρμακα, αλλα ασκουν επιβολη πανω σου κ πιστευω το ζητουμενο δεν ειναι να σε εξανακασουν σε κατι (το μισω αυτο) αλλα να κατανοησεις το ΓΙΑΤΙ πρεπει να κανεις κατι κ οτι ειναι για το καλο σου... (ως ενα σημειο..)

Κ ειχαν κ το αλλο οι μαλακες το οποιο με εκνευριζε αφανταστα, σε εβαζαν να ανοιξεις κ το στομα σου για να δουν οτι οντως τα πηρες, αν κ δεν το καναν αυτο ολοι, ειχα μαθει ποιοι το καναν κ οταν με επαιρνε μετα πηγαινα κ τα εφτυνα χεχεχ...

Τετοιες συμπεριφορες απο αλλους τις βρισκω καταπιεστικες κ σου στερουν καθε δικαιωμα ως αυθυπαρκτο κ ανεξαρτητο ατομο, εγω εκεινους τους 2 μηνες ειχα χασει καθε αξιοπρεπεια κ ταυτοτητα του εαυτου μου.....

Senior Member
    κολο zyprexa , θα παω στον ψυχιατρο του φιλου μου και θα τον κραξω πολυ ασχημα σε λιγες μερες που εχει ραντεβου!! Και υποτιθεται πως ειναι και πολυ καλος μη χεσω!!!!! Ακριβως αυτα εχει και ο φιλος μου...οτι εγραψες παραπανω!!! Τελικα σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει να πατας ποδι !! Ειναι μεγαλη μαλακια ο γιατρος να μην ενδιαφερεται πραγματικα για τον ασθενη του και να κοιταει μονο πως θα φαει τα λεφτα!! και δυστυχως αυτο πιστευω οτι γινεται! Παντως τι παιζει με τα ψυχοφαρμακα? δεν συνιθιζει ο οργανισμος σιγα σιγα τις παρενεργειες ωστε στο τελος να ελλατωνονται κατα πολυ??νομιζω κατι τετοιο παιζει...

Senior Member
    Συνηθως ναι ετσι γινεται, αρχικα πρεπει να περασει ενα σταδιο μεχρι ο οργανισμος να συνηθισει το φαρμακο κ αυτο το διαστημα εχεις καποιες παρενεργειες οι οποιες σταδιακα υποχωρουν.. αν επιμενουν κ γινεσαι χειροτερα τοτε παει να πει οτι μαλλον το συγκεκριμενο φαρμακο δεν ταιριαζει στο βιοχημικο σου προφιλ κ πρεπει ισως να δοκιμασεις κατι αλλο...

Εγω οταν πρωτοξεκινησα αμπιλιφαι ημουν χαλια το ιδιο κ με το λαντοζ ,αλλα τα συνηθισα στην πορεια κ με βοηθανε αρκετα..

Αυτο με τους ψυχιατρους σηκωνει μεγαλη συζητηση, παιζουν πολλα στη μεση, κ οι περισσοτεροι σε βλεπουν απλως σαν εναν αριθμο κ τιποτ αλλο, κ δεν τους νοιαζει αμα εισαι καλα η αν ζεις η αν πεθαινεις που λεει ο λογος, ισα ισα τους συμφερει κατα καποιο τροπο να εχεις συνεχως κατι, ωστε να παιρνουν επισκεψεις, γιατι μετα αμα γινεις καλα πως θα ζησουν κι αυτοι οι "καημενουληδες" οεο??

Φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι, μην απολυτοποιουμε καταστασεις, ειναι σε τι ατομο θα πεσεις κ αν θα υπαρξει καλη χημεια....

Senior Member
    αχχχ σε παρακαλω μην μου λες τετοια...Δηλαδη πιστευεις πως αυτοι ξερουν τι φαρμακα πρεπει να παιρνεις ωστε να εισαι καλα και απο ψυχωση και απο παρενεργειες και απλα δεν το κανουν για να παιρνουν τα κωλολεφτα??? Ποσο καιρο ησουν χαλια μεχρι να συνιθιζεις στα φαρμακα???

Banned
    Karol εχω την υποψια οτι αυτο που εχει ο γκομενος σου, για πολλοστη φορα, ειναι αρνητικα συμπτωματα ενισχυμενα απο τα φαρμακα και οχι καταθλιψη, που εχει η κοπελα. Ειναι ασχετα πραγματα, αλλα μοιαζουν. Μην κατηγορεις τυφλα, αν και καταλαβαινω τη θεση σου. Τα φαρμακα συνηθιζονται ως ενα βαθμο, απο εκει και περα παιζει και η μειωση της δοσης κλπ. Αλλα οι παρενεργειες ειναι δεδομενες.

Senior Member
    Οχι δεν εννοω κατι τετοιο!!! Δεν ειπα οτι αν κ ξερουν τα σωστα φαρμακα σου δινουν λαθος για να σε κανουν χειροτερα κ να επιδεινωθει η ασθενεια σου!! Εννοω οτι για τις παρενεργειες δεν τους πολυνοιαζει γιατι αλλωστε δεν τα παιρνουν αυτοι κ γι αυτο οταν βλεπεις παρενεργειες που δεν αντεχεις πρεπει να επιμενεις κ να μην ανεχεσαι ευκολα ο,τι σου πλασαρουν!!

Επισης πρεπει να εισαι ενημερωμενος, η γνωση ειναι δυναμη, κ αν δουν οτι εισαι ενημερωμενος κ δεν εισαι ασχετος, δεν μπορουν να σε "δουλεψουν" ευκολα γιατι ξερουν οτι δεν χαφτεις μυγες!! Αντιθετα αμα καταλαβουν οτι εισαι ψιλοασχετος κ δεν ξες πολλα πολλα σου λενε ο,τι θελουν επειδη ξερουν οτι μαλλον θα τα πιστεψεις!!

Εγω προσωπικα συνεχως διαβαζω για τα προβληματα μου κ μπαινω κ σε ξενογλωσσα site κ απο φαρμακα τα ψαχνω τα παντα κ ξερω για το καθενα τι ειναι κ τι παρενεργειες εχει κτλ... Γι αυτο λεω οσοι εχουν προβληματα μην σταματατε να ενημερωνεστε!!!!!!

Αρχικα οταν ειχα καταθλιψη εκανα κοντα ενα μηνα να το συνηθισω το αντικαταθλιπτικο... αλλα μου ταιριαξε, εχω δοκιμασει κ αλλα που δεν με βοηθησαν τοσο.. ειναι να βρεις το φαρμακο που θα ταιριαξει στο βοιχημικο σου προφιλ οπως ανεφερα!

Εχω δοκιμασει πολλα φαρμακα, για να μιλησω για πιο προσφατα μου πηρε κοντα μια βδομαδα... βεβαια ειναι κ θεμα οργανισμου, εγω γενικα ανταποκρινομαι σχετικα καλα στην αγωγη.. τωρα μ αυτα που παιρνω ειμαι αρκετα καλα μπορω να πω... αν κ εχω σκαμπανεβασματα αλλα αυτο ειναι κ θεμα χαρακτηρα, αλλωστε τα φαρμακα δεν ειναι πανακεια....

Senior Member
    Παιδια τον τελευταιο καιρο δεν ειμαι καθολου καλα.... σχεδον 2 βδομαδες ειμαι ετσι κ δεν αντεχεται αλλο... εχω κανει ο,τι μπορω εχω κανει τα παντα, αλλα δεν μου μενει αλλη δυναμη κ υπομονη, εχω εξαντληθει πια...

Δεν ξερω ποως θα μπορεσω να συνεχισω ετσι να ζω οταν ενω θελω να κανω πραγματα μπαινει μια κωλοαρρωστια στη μεση κ με μπλοκαρει κ μου καταστρεφει τα σχεδια κ μου τρωει τη ζωη σιγα σιγα μεχρι καποια στιγμη να μην αντεξω κ να τα παρατησω...

Εχω μια πολυ περιεργη αισθηση, περα του οτι ειμαι πεσμενη γενικα κ νιωθω down κ δεν εχω ορεξη σχεδον για τιποτε κ ο,τι κανω το κανω με πολυ εσωτερικη πιεση κ ετσι αυτοεξαπατωμαι κ νομιζουν κ οι αλλοι οτι ειμαι μια χαρα αλλα μεσα μου ειμαι κομματια κ ξερω πως ειμαι.... δεν το αντεχω αυτο... τελικα δεν ειμαι τοσο δυνατη οσο νομιζα, στην πραγματικοτητα ειμαι αδυναμη μαλλον αλλα λειτουργω μηχανικα κ ετσι δεν πολυκαταλαβαινω αλλα οταν αυτο το μηχανικο σταματησει, φαινεται η πραγματικοτητα....

Δεν ξερω τι εχω παθει κ ποτε θα βρω αυτο που θελω γαμωτο, περα απ τη διαθεση που δεν εχω, εχω φουλ απαθεια κ εχω χασει την αισθηση του εαυτου μου, σαν μαστουρωμενη ειμαι, νιωθω οτι δεν βλεπω γυρω μου τι γινεται, φοβαμαι να βγω εξω κ οποτε το κανω ολα μου γυριζουν κ φαινονται παραξενα κ με πιανει περιεργη αισθηση κ δεν αντεχω πια να βγαινω εξω.... ουτε να συγκεντρωθω μπορω ουτε να διαβασω ουτε τιποτα..... ξαπλωνω τις περισσοτερες ωρες κ ειμαι ψιλοχαμενη, 50% στην πραγματικοτητα κ 50% αλλου, κ οταν σηκωνομαι εχω περιεργη αισθηση φοβου κ με πιανει το αγχος οτι κατι θα παθω κτλ...

Δεν μπορω κ να πολυμιλαω, με ρωτανε κατι πχ κ κολλαει η σκεψη μου κ ενω το σκεφτομαι δεν μπορω να το εκφρασω επισης με βλεπω στον καθρεφτη κ δεν ξερω τι βλεπω, αν αυτο ειναι αληθινο η οχι......

Εχω χασει σχεδον καθε διαθεση για ζωη θελω να κλαψω κ δεν μπορω ομως, δυσκολα μου βγαινει, ειμαι πολυ down κ συναισθηματικα μουδιασμενη αλλα κ σωματικα, περπαταω πχ κ εχω περιεργη αισθηση... γενικα σαν να εχω αλλοτριωθει, σαν να εχω χασει τον εαυτο μου κ δεν ξερω τι μου γινεται....

Πιστευω οτι εχω μπει σε καταθλιπτικο επεισοδιο κ φοβαμαι οτι αν οντως ειναι ετσι, την γαμησα δεν θα ειναι καθολου ευκολο να το νικησω κ θα με παει πολυ πισω... αυτο που φοβομουν τελικα το επαθα.... εχω κ κατι σαν αποπροσωποιηση/ αποπραγματοποιηση πως σκατα λεγεται....

Θα ηθελα πολυ να πεθανω να μη νιωθω καν τιποτα, σιγουρα αυτο που ζω δεν ειναι ζωη κ αν ειναι να υποφερω κ να ειμαι συνεχως μια ετσι μια αλλιως, οχι ρε δεν θα παρω... δεν μου αξιζει αυτο κ δεν εφταιξα σε τιποτα δεν μπορω ομως να συνεχισω ετσι.....

Μακαρι να ειχα τη δυναμη να δωσω τελος πραγματικα, αλλα με κατι σαν αυτα που εχω κανει κατα καιρους δεν πεθαινω γαμωτο...... if only i could end it all...........

Κ εδω που γραφω τωρα με πολυ μεγαλη προσπαθεια το κανω, δεν μου ειναι καθολου ευκολο... απλως ηθελα να γραψω εδω γιατι με εχει βοηθησει το φορουμ κατα καιρους κ υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν.... δεν μπορω να γραψω αλλο σορρυ.....

Ποσο ακομα θα αντεχω να αντεχω....

Πραγματικα το ευχομαι να ειστε καλα ολοι κ να μην βρεθειτε ποτε μα ποτε στη θεση μου...............:

bye....
    αποπροσωποποιηση εχω κ εγω σε εντονο βαθμο εχω περασει πολυ δυσκολα κ ξανα υποτροπιασα.ειναι βασανιστηκο το ξερω.κ οσοι λενε που θα παει θα περασει κουραγιο καλα τα λενε εμεις ομως ξερουμε ποσο ποναμε.

Senior Member
    αχ kyknos δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω.... ειναι πολυ βασανιστικο να χανεις την αισθηση του εαυτου σου κ ορισμενα φαρμακα το προκαλουν κιολας αυτο καθως κ ανηδονια... εσυ εχεις καταθλιψη/ διπολικη?? υποτροπιασες κ εχεις τωρα αποπρωσοποιηση?? ποσο καιρο εισαι ετσι?? φαρμακα παιρνεις??

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast