Results 46 to 60 of 107
Thread: ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
-
06-06-2011, 01:18 #46
παιδισ κσλησπερσ.νιωθω χαλια πολύ, δεν μπορω να της τοκρυβω άλλο πια.αλλά φοβαμαι πολύ νατης τοπω//ειμαι σε αδιεξοδο σε ενα τελμα και νιωθω οτι καταρρέω μερα με τη μερα..δεν αντεχω χωρις ναναι στη ζωη μου κ θα τρελαθω οριστικα..αυτο που με ποναει πολυ ειναι οτι δεν βλεπω καμια κινηση αό εκεινην πια..χαλια..δεν θα αντεξω
- 06-06-2011, 03:36 #47
popi,
νομίζω ότι μόνη σου βασανίζεσαι και ότι δεν βρίσκεσαι καθόλου σε αδιέξοδο.
Η έξοδος είναι μπροστά σου και έχει και φωτεινό βελάκι.
Μετά από 4 σελίδες και αρκετά σχόλια ας το επαναλάβουμε άλλη μία φορά.. Μίλησέ της.
Αφού υποφέρεις και σε πονάει αυτή η απόσταση τι ακριβώς περιμένεις;
Να κάνει εκείνη κάποια κίνηση; Μπορεί και να μην κάνει ποτέ. Εσύ για πόσο ακόμα θα περιμένεις;
Πρώτη εκείνη σου είχε δείξει ενδιαφέρον. Ο μόνος, λοιπόν, λόγος για τον οποίο μπορεί να φοβάσαι να της μιλήσεις τώρα είναι ότι, ουσιαστικά, φοβάσαι μήπως νιώθει πλέον διαφορετικά και σε απορρίψει.
Δεν είναι καλύτερο, όμως, να μάθεις πώς αισθάνεται για σένα παρά να είσαι μες την αβεβαιότητα;
Αφού αποκαταστάθηκε η επικοινωνία σας ζήτησέ της να βρεθείτε και μίλησε της καθαρά.
06-06-2011, 15:01 #48
Αυτή η κοπέλα θέκει πραγματικά να με στειλει στο ψυχιατρείο.Μιλησαμε την περασμενη δευτέρα κ νομιζα κ γω οτι αποκατασταθηκε η επικοινωνια μας, αλλά δεν ειναι ετσι..Της εστειλα τωρα τοπρωι σημερα παρακαλώντας την να της μιλησω για λιγο καποια στιγμη και εκεινη δεν μου εδωσε καμια απαντηση..εστω να πει κ οχι δεν θελω.τιποτα, με αγνοησε, ενω τη δευτερα μουμιλουσε..αρχιζω να πιστευω οτι με μισει τελικα κ θελει να μου κανει την ψυχολογια χαλια.και δεν καταλαβαινω γιατι.και την παρασκευη της ειχα στειλει τί σου εκανα και δεν μου μιλας κ παί δεν μου ειπε τιποτα.το ευχαριστιεται ναμε βλεπει να με στενοχωρει, διοτι αν δεν ηθελε να τησ στειλω θα μου τολεγε.δεν μασαει τα λογια της οταν δεν θελει..αλλα θελει να με στενοχωρει.
06-06-2011, 16:19 #49
popi,
λυπάμαι γι' αυτή την κατάσταση και που νιώθεις έτσι..
Πρέπει να σκεφτείς, όμως, ότι είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη κοπέλα να μη σε μισεί ούτε να έχει κάποιο σατανικό σχέδιο να σε βασανίζει και να σε στεναχωρεί, αλλά απλά να μην ενδιαφέρεται πια και έτσι να της είναι εύκολο να σε αγνοεί και να είναι αδιάφορη απέναντί σου.
07-06-2011, 01:18 #50
και γιατι δεν μου στελνει μηνυμα λεγοντας το μου για να τοπαρω κ γω αποφαση, αφου βλέπει οτι δεν καταλαβαινω κ στελνω μηνυματα?τι?ντρεπεται ή φοβαται?ε πίστεψέ με αλλα δεν ειναι ατομο που κολλαει να τα πει..ειμαι ειλικρινης κ με τον εαυτο μου,δεν αποκλειω οτι πλεον μπορει να μην την ενδιαφερω,ειλικρινα.απλα θεωρω ,γνωρίζοντας τον χαρακτηρα της απτην παρεα που καναμε, οτιαν οντως ηθελε ναπαψω να ασχολουμαι μαζιτης θα τολεγε χωρις περιστροφες, γιατι κατα καιρους μου χει πει ευθεως αρνητικα που την ενοχλουσαν..ο,τι κ να λεμε θα δειξει ο καιρος.τι ναπω πια
Last edited by popi80; 07-06-2011 at 01:28.
07-06-2011, 15:33 #51
νομίζω πως είστε αρνητικοί κάποιοι με την όλη ιστορία , λόγω του ότι πρόκειται για άτομα του ιδίου φύλου..και μάλλον θέλετε να με αποθαρρύνετε μερικοί..βέβαια κάθε γνώμη σεβαστή..ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολήθηκαν
07-06-2011, 15:54 #52
πόπη....
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, αν και δεν είδα να είναι κανείς αρνητικός.
Τόσες μέρες σου λέμε μίλα της, πες της πως νιώθεις.
Προσπαθείς να έρθεις σε επικοινωνία και αυτή δεν κάνει κίνηση.
Τι νομίζεις πως μπορεί να σημαίνει αυτό?
Εσύ λες πως δεν το συνηθίζει, συνήθως τα λέει έξω από τα δόντια. Οκ, αλλά σου πέρασε από το μυαλό πως ίσως κάποια στιγμή να της βγήκε και μετά να το μετάνιωσε; Είναι ήδη σε σχέση και μπορεί περνώντας καλά να έπνιξε την ανάγκη της να κάνει κάτι μαζί σου.
Από αυτά που έχεις γράψει λογικά είναι στρέιτ. Ίσως να μην έχει τη δύναμη να γνωρίσει την άλλη πλευρά του εαυτού της.
Η γνωμη μου είναι πως όποια κίνηση ήταν να κάνεις, την έκανες.
Εξαφανίσου και προχώρα.
Αν σε ξαναενοχλήσει βλέπουμε τι κάνεις.
07-06-2011, 15:58 #53
Θειφανία μου σεβομαι τη γνωμη σου αλλα επιτρεψε μου να πιστευω οτι στρειτ σιγουρα δεν ειναι ακαποια απτη στιγμη που τολμα να λεει σε μια αλλη οτι θα εκανα ερωτα μαζι σου σιγουρα και πολλα αλλα...όταν εισαι στρειτ δεν εκστομιζεις τετοια λογια ουτε πιανεις την αλλην, ουτε τιποτε...ουτε επιτρεπεις στην αλλην να σου λεει σε σκεφτομαι κ διαφορα τετοια επι 3 μηνες και..της το κόβεις απτην πρωτη στιγμη..πιστευω οτι πραγματικα θελει να μεκανει να πονεσω με την αδιαφορια της,γιατι με ξερει ως χαρακτηρα οτι μου στοιχιζει αυτη η σταση κ θελει να την παρακαλεσω.και αν δεν μεβλεπε πλεον το ιδιο δεν θα μου λεγε θεωρω πριν ακριβως μια βδομαδα το σχολιο γ το στήθος της..
07-06-2011, 16:40 #54
μα εγώ δεν σού είπα πως δεν σε θέλει, σου είπα πως δεν σε θέλει τόσο ώστε να προχωρήσει παραπέρα.
Η στάση της μέχρι στιγμής αυτό δείχνει. Αν εσύ το ερμηνεύεις αλλιώς είναι δικό σου θέμα και θεμιτό, εσύ άλλωστε την ξέρεις καλύτερα.
Όμως, αυτή η ιστορία μετρά πολλούς μήνες και το ότι δεν έχει γίνει κάτι, σημαίνει πως εκείνη δεν θέλει να το προχωρήσει.
Στο λέω για να μη χάνεις άδικα τον καιρό σου ενώ εκείνη περνάει μια χαρά και συ τρως όλη μέρα τα νύχια σου...:)
07-06-2011, 16:50 #55
το ότι δεν ΄΄εγινε κάτι τους προηγούμενεους μήνες ηταν καθαρα λόγω της δικης μου στασης, ειδικά απο δεκεμβρη μεχρ κ μαρτιο...και τώρα πιστύω αν της γραψω ενα μηνυμα οτι την θελω, ετσι στα ισα, δεν θα το αφήσει ετσι..μου ειπε πολλά τοτε..αφου εγω της το απερριψα τοτε, τοκοψε εκεινη και νομιζω οτι αυτο που ηθελε απο εμενα ηταν να της τοπω ευθεως.αφού δεν το έκανα, δεν μου δινει σημασία ΄τώρα..πάντως μην ανησυχείς, δεν καθομαι κλεισμένη σπιτι να πάθω κατάθλιψη..έχω πολλούς φίλους, βγαίνω, διασκεδάζω και χαίρομαι το καλοκαίρι μου!!απλά με τρώει η σκέψη της μεσα μου ,αυτό είναι αλήθεια...δεν χάνω την ελπίδα μου όμως....:D και η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε και με πίεσε πολύ για να με κάνει να της το πω ευθέως ότι την θέλω, μεχρι κ πριν 2 βδομάδες που μουλεγε πες μου τί θελεις ναμπυ πεις τι?πιστεύει οτι παιζω κ κοροιδεύω..αυτός είναι ο μέγιστος λόγος που μου φέρεται έτσι τώρα..είμαι σίγουρη..το ίδιο μου κανε κ τον μαρτη που πάλι είχε τσαντιστεί μαζί μου και επρεπε να της στειλω πολλα μηνμυτα που την παρακαλαγα να μου πει γιατί δεν μου μιλούσε κ τοτε...κ μετά αφού με είδε να την παρακαλάω, άρχισε πάλι να μου μιλά και να ερχεται πάλι κοντά μου..τρομερά εγωκεντρική..μας θελει ολους στα πόδια της
Last edited by popi80; 07-06-2011 at 17:05.
07-06-2011, 19:10 #56
κι εσενα σαρεσει αυτο;
07-06-2011, 20:01 #57
Διάβασα ενδελεχώς και τις 4 σελίδες. Popi80 δεν σου έχω καλά νέα.
Παρατήρησα ότι πολλά από αυτά που λες δεν στέκουν και άλλα απλώς δεν κολλάνε. Να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται θέμα για το αν μας λες αλήθεια ή μας δουλεύεις. Είμαι σίγουρη ότι μας λες την αλήθεια σε σχέση με το περιστατικό.
Τα όρια της αλήθειας, έχω την γνώμη ότι διαστρεβλώνονται σε ότι έχει να κάνει με τις πληροφορίες για τον εαυτό σου.
Τα δεδομένα είναι τα εξής, σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα:
1) Έχεις ένα αγόρι σε άλλη πόλη (βολικό)
2) Κάπου γράφεις ότι κάνεις σεξ με άλλους άντρες… (δηλαδή εκτός από το αγόρι σου υπάρχουν και άλλοι, όχι άλλος. Δλδ πληθυντικός και προκύπτει και μια κοπέλα ωστόσο ) Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις σχέση με το εν λόγω αγόρι τότε… Αλλά πες ότι αυτό δεν μας αφορά.
3) Πρώτη φορά νιώθεις έλξη για γυναίκα …. Για κάτσε. Εσύ λες σε άλλο ποστ ότι είσαι ερωτευμένη. Ακόμα κι αν ξαφνικά στη ζωή μας ξυπνήσει μια τέτοια ερωτική επιθυμία, θα είναι μια ερωτική επιθυμία και όχι ένας έρωτας.
4) Εντελώς αναπάντεχα εκφράστηκες επιθετικά, λέγοντας ότι τα μέλη αντιμετωπίζουν την κατάσταση έτσι, επειδή η σχέση είναι ομοφυλοφιλική….. Καμία σχέση. Όλοι εκφράστηκαν εντελώς φιλικά και κανείς δεν στάθηκε επικριτικά απέναντι στο όλο θέμα. Προχώρησες στην επίθεση γιατί μόνη σου στήνεις και προβάλεις τον εσωτερικό σου πόλεμο.
Δεν θα συνεχίσω. Αντίθετα θα καταλήξω λέγοντας ότι η αμφισεξουαλική σου φύση, είναι κάτι που σε βασανίζει καιρό -κατά την ταπεινή μου άποψη- και απλώς, μπορεί να εκδηλώθηκε περισσότερο με την εν λόγω κοπέλα. Ήσουν μαζί της ασαφής, επειδή είσαι και μαζί σου ασαφής.
Δικαιολογείται η σεξουαλικός πειραματισμός αμφισεξουαλικής φύσης, αλλά ο έρωτας και το χτυποκάρδι έχει αλλού τους μοχλούς του.
Εστίασε στο να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου και την σεξουαλική σου ταυτότητα. Εσύ είσαι η επιθετική με εσένα. Εσύ είσαι που δεν σου επιτρέπεις ελευθερία επιλογών και φτιάχνεις μια ζωή που ασφυκτιάς μέσα σε αυτή.
Σκέφτηκες ότι η κοπέλα μπορεί να ήθελε να πειραματιστεί σεξουαλικά και όταν είδε ότι εσύ το μπλέκεις με συναίσθημα έκανε πίσω;
Αν θέλεις να ζήσεις κάτι πραγματικά δυνατό, αληθινό και έντονο, αποδέξου και αγάπησε τον εαυτό σου.
Όλοι στο πλευρό σου είμαστε! Σε θέλουμε με την αλήθεια σου, τα κουκούτσια και τα φλούδια σου!
09-06-2011, 02:26 #58
22-06-2011, 20:35 #59
απλά ειμαι παρορμητική και ετσι το ενιωθα οταν τοπα...οτι ειναι ερωτας...πιστευω ομως οτι οντως δεν ειναι..εχει περασει ενας μηνα ς που δεν μιλαμε καθολου και το χω απωθησει στο μυαλομου..εγω δεν ειπα οτι σεχω ερωτευτει ποτε στην κοπελα...ποτε ομως..μονο εδω το ειπα...οποτε δεν παιζει να φοβηθηκε για εμπλοκη συναισθηματικη...δεν πειραζει...ηταν λαθος ολη η ιστορια και δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι της..δεν αξιζε καθολου απτον τροπο που μου φερθηκε...εχασα τον χρονο μου...
22-06-2011, 22:50 #60