Results 61 to 75 of 107
Thread: ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
-
26-06-2011, 16:14 #61
όμως νιώθω πίκρα κ θυμό απο αυτήν την κοπέλα γιατί εκείνη με έβαλε σε ολη τη διαδικασία να με φέρει κοντά της με την στενή παρέα που με έκανε και όταν τελικά ηρθα κοντά της, εκείνη τότε μου την είπε και απο πάνω και έκανε σαν ποτέ να μην με είχε προσεγγίσει...αυτήν την υποκρισία δεν μπορώ..το να με ηθελε τοτε και μετά νατης περασε οκ, δεν μ επειράζει...αλλά αυτό που με πείραξε είναι ότι έκανε σαν να μην ξέρει τιποτε, σαν να ήταν ένα άλλο άτομο τότε που μου είπε κ έκανε τοσα, και μάλιστα τωρα να εδώ και ενα μηνα να μην μου μιλάει κ καθολου...αυτό με θυμώνει..δηλαδή βγήκα εγώ μόνο να θελω κατι μαζι της...στην τελική μπορούσε να μου λεει κ ενα γεια ετσι?λες και τσακωθήκαμε κιόλας..τί ναπω..κάποιοι ανθρωποι ξερουν να βγαίνουν κ από πάνω στο τέλος αθώοι..και σίγουρα πλέον δεν της λέω ποτέ αυτό που ενιωσα γ εκείνη εννοείται,γιατι τελικά απτη τωρινή της συμπεριφορά νομίζω πως απλά με κοροιδευε...αλλιώς έστω ένα γεια θα μου λεγε τώρα..ψεύτρα και κακιά γιατί μου έκανε πολλά για να με προσεγγίσει και τελικά να μην μου λεει ουτε γεια τωρα?λες κ ειμαι καμια τελευταία?την απεχθανομαι..ευχομαι να μην την δω πουθενα μπροστα μου, μου φερνει αηδια.
- 26-06-2011, 16:28 #62
και πιστεψε με Λήθη, είμαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό μου...δεν το κρύβω ότι ηθελα να κάνω κάτι μαζίτης,,όσον αφορά την αμφισεξουαλικοτητα μου,την αποδεχομαι και δεν προκειται να χασω κα΄ποια ευκαιρια αν μου βρεθει να βιώσω κάτι που θέλω..δυστυχώς αυτή η κοπέλα που με πλησίασε δεν είναι ειλικρινης με τον εαυτο της
15-07-2011, 20:29 #63
καλησπέρα σε όλους σας!ελπίζω να σας κυλάει όμορφα το καλοκαιρακι σας...εγω σημερα εκανα το βημα τελικά κ απο΄καλυψα στην κοπέλα αυτα που νιωθω γ εκεινη..ειλικρινα δe
ν μπορούσα αλλο να τα κρυβω...δυστυχως η αντιδραση της δεν ηταν καλη....το πρώτο που γυρισε και μου ειπε ειναι, γιατι τα κάνεις ολα αυτα?της απαντησα, επειδη ετσι νιωθω για σενα και δεν θελω να το κρυβω αλλο πια..και το επομενο και το χειροτερο που μου ειπε οτι ,καλα δεν σκεφτηκες μηπως δημιουργησεις προβλημα (στη σχεση της φανταζομαι εννουσε..)και οτι ειμαι ανωριμη κ ολα αυτα που κανω ανωριμα..αυτα...ενταξει δεν λεω, με πειραξε, στενοχωρηθηκΑ με αυτη την απαντηση γιατι με θυμωνει που τοπαιζει τελειως αθωα και τα οσα μου ειχε πει εκεινη τα ξεχασε...τι ναπω..πάντως εγω της το ειπα επιτελους .εσεις τι λετε?εκανα σωστά?θαθελα τη γνωμη σας.ευχαριστω πολυ.Last edited by popi80; 16-07-2011 at 12:56.
16-07-2011, 03:07 #64
Ποπη φυσικά και καλά έκανες και της τα είπες,απο εκεί και πέρα εκείνη αποφασίζει...Δεν πρέπει να κρατάμε πράγματα μέσα μας και μας γίνονται απωθημένα ή τα μετανιώσουμε. Καλό είναι τα λέμε,να τα βγάζουμε από μέσα μας όποια κι αν ειναι η αντίδραση του άλλου..
16-07-2011, 14:12 #65
χμ
δεν ξερω αν εχει νοημα να πουμε αν καλως η κακως τα ειπες, εφοσον τωρα εγινε...
η γνωμη που εχω σχηματισει για την ιστορια, ειναι πανω κατω αυτη που σε προηγουμενα μηνυματα εχει πει η Ληθη....
ως προς την τελευταια εξελιξη, νομιζω οτι η κοπελα ειχε δειξει τον τελευταιο καιρο οτι δνε ηταν διατεθιμενη για κατι σαν αυτο που εσυ ειχες στο μυαλο σου, ασχετως των σχολιων της των παλιων για σεξ.
εαν λοιπον αποφασισες να μιλησεις ανοιχτα , μηπως και συμφωνειτε, πιστευω οτι ηταν φανερο οτι θα ηταν ακυρο.
αν το εκανες για να το βγαλεις απο μεσα σου , να ξεκαθαρισετε καποια πραγματα και να ηρεμησεις, να πας παρακατω, τοτε καλα εκανες..
17-07-2011, 01:24 #66
δεν ξερω, τι ναπω....την συναντησα πριν 2μερες,,μου ειπε να περασω απτο μαγαζι του φιλου της για ναμου δινε κατι βιβλια που της ειχα δανεισει..ειχα νατην δω 2 μηνες...παλι μου φανηκε κουκλα,,με κοιταγε μεστα ματια,αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω τι ενιωθε...το χε παγωσει τοβλεμμα της...ενω ειχαμε ραντεβου προκαθορισμενο, ωστοσο μου ειπε οτι τα βιβλια τα ειχε στο αυτοκινητο της κ μου προτεινε να παμε παρεα να τα παρουμε.δεν ξερω αν ηταν τυχαιο αυτο...τελικα δεν πηγα μαζι της ομως..εμεινα κ την περιμενα.μου ταφερε κ μερωτησε ποτε θαφυγω διακοπες..κ μετα εφυγα//χαιρομαι που της τοπα,,,χωρις αυτο νασημαινει οτι δεν απογοητευτηκα που με ειπε ανωριμη κ με εφτυσε...δεν ξερω.περιμενα να μου πει οτι εστω καποια στιγμη κ εκεινη οτι με εβλεπε ερωτικα..πως μπορει ομως να προσποιειται τοσο πια οτι εκεινη δενμεβλεπε ερωτικα ποτε και τωρα με κανει νανιωθω λες κ της τα λεω απτο πουθενα κ να μελεει κ ανωριμη!δηλαδη ειναι ανωριμος οποιος αγαπαει κ κανει πραγματα?αμαν!με αφησε τοσον καιρο νατης λεω διαφορα που σιγουρα καταλαβαινε οτι την θελω κ τωρα που της τοπα μ ε ειπε ανωριμη?ποια ειναι επιτελους?
17-07-2011, 03:26 #67
ωραια, κραταμε αυτο: οτι χαρηκες που της τοπες.
προφανως αισθανθηκες καλα που το εβγαλες απο μεσα σου.
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
δεν εχει σημασια ποια ειναι και ποια δεν ειναι.
καμια δεν ειναι!
απλα καποια στιγμη καταλαβε οτι αυτο που εδειχνες να θελεις, δεν το ειχε ποτε στο μυαλο της. κι αυτο δεν ηταν το σεξ, ποπη...
με ολα αυτα που μας εχεις πει κι ακομα ασχολεισαι, ηθελες πολυ περισσοτερα απο σεξ με αυτην την κοπελα.
αυτη λοιπον δεν ηταν διατεθιμενη για τπτ τετοιο.
εκανε παλιοτερα αναφορα σε σεξ. μπορει να το εννοουσε , μπορει και να επαιζε.
ακομα και να το ενοουσε, εννοουσε αυτο και μονο αυτο. και μαλιστα για ΤΟΤΕ!
δεν εγινε, της περασε η σκεψη..
οταν μετα ωρριμασε σε σενα ολη αυτη η ιδεα, αυτη ηταν εντελως αλλου.
γι αυτο και δεν ειχε καμια διαθεση να ανταποκριθει σε αυτο που εβλεπε να βγαζεις.
ααααυτα
αντε, και εις αλλα με υγεια σου ευχομαι :)
(προχωρα)
17-07-2011, 10:45 #68
...συμφωνώ με ρέμεντι και συνεχίζω....
Απ' ότι φαίνεται έπαιζε μόνο στο δικό σου το μυαλό, ίσως και να παρερμήνευσες τις προθέσεις της.
Ίσως η ανάγκη σου να εξωτερισκεύσεις τη σεξουαλικότητα σου απέναντι σε γυναίκες να ήταν καταπιεσμένη και να βρήκες μέσα σου "αφορμή" να το κάνεις πιάνοντας δυο-τρία πράγματα που έκανε εκείνη-πιθανότατα για πλάκα-και όλο αυτό να το ανέπτυξες όπως σε βόλευε.
Δεν είναι λίγος ο καιρός, είναι επτά μήνες. Πρέπει να προχωρήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι είναι αυτό που θες, ανεξάρτητα με τη συγκεκριμένη κοπέλα.
17-07-2011, 15:18 #69
σευχαριστώ Θεοφανία για τις απαντησεις σου...αλλά..δεν ειμαι καμια μυθομανής....ουτε ψευτρα...ουτε παρερμηνεύω εύκολα...η κοπελα αυτη εκανε πολλα απεναντι μου τα οποια απτην αρχη δεν εγραψα στην ιστορια μου γτ θα κουραζε να γραφω πολλα...το εχω τσεκάρει οτι θελει και γυναικες..επισης, ποτέ δεν ηθελα κοπέλες..εκεινη μου το εβγαλε αυτο...και φυσικα με ηθελε γιατι η ιδια μου το ειπε ευθεως...απλα προφανως της περασε...
17-07-2011, 15:21 #70
εγω δεν ειπα οτι ηταν στο μυαλο σου και δεν εδειξε τπτ.
ειπα οτι δεν ηθελε το ιδιο με σενα.
ηθελε η μονο σεξ, η και τιποτε και απλα σε επαιξε για να διασκεδασει.
εσυ ηθελες κατι βαθυτερο, ηθελες περισσοτερα πραγματα.
νομιζω την ερωτευτηκες.
αλλιως δνε θα ασχολουσουν τοσους μηνες με καποια με την οποια δεν εχει γινει τελικα τπτ...
17-07-2011, 15:22 #71
απλά αυτό που επρεπε να της πω ειναι να την ρωτουσα ευθεως αν ολα αυτα που μου ειχε πει κ εκανε τα εκανε για πλακα..
γιατι με τετοιυς ανθρωπους πρεπει να εχεις θρασος και να τους τα λες εξω απο τα δοντια..θα ηθελα ναδω τί θα μου ελεγε...οχι να με βγαλει εμενα τρελή και φαντασιοπληκτη στο τελος, επειδη δεν πηγα μαζι της οταν μου ειπε!θεωρω οτι ειναι μεγαλη εγωιστρια και εχει μαθει κανεις να μην της λεει οχι και εμενα που της το εκανα αυτο με απεχθανεται πλεον!
17-07-2011, 15:25 #72
μαζι της δεθηκα γιατι πριν μου μιλησει ερωτικα καναμε παρεα ηδη ενα χρονο και ημασταν πολλες ωρες της ημερας μαζι..και περναγα ωραια.και ποια διασκεδαση πηρε δηλαδη εκεινη?νε με βλεπει να την θελω?τοτε μιλαμε για ψυχοπαθεια.
17-07-2011, 15:28 #73
μιλουσα για διασκεδαση της στιγμης, οχι το να σε κοροιδεψει...
διασκεδαση= μια παρορμηση. της ηρθε, στο εδειξε, στο ειπε, αλλα της τελειωσε, δεν την προβληματισε παραπανω, αλλα μετα που εσυ τσιμπησες, δεν ειχε τις ιδιες διαθεσεις...
εσυ δεθηκες οπως λες.
εκεινη , προφανεστατα ουτε δεθηκε , ουτε ειχε στο μυαλο της καποια συνεχεια.
ισως μαλιστα ηταν φανερο το οτι δεθηκες κι αυτο την απωθησε. δεν ειχε κατα νου, δεσιματα με μια κοπελα..
17-07-2011, 15:32 #74
απλα δεν μπορω νατην ξεχασω..με τιποτα..της ειπα οτι της εστελνα απο αγνωστο νουμερο μηνυμτα οτι την αγαπαω και με ρωτησε γιατι τα εκανα ολα αυτα?τι γιατι μωρε?τι γιατι?δηλαδη δεν ηξερε?με εκανε να την γουσταρω τρελα νατης λεω πολλα να τα δεχεται..αν την πειραζαν κ δεν ηθελε γιατι δεν μου το εκοβε απο τοτε?τωρα πάντως δεν ειμαι καλα..οντως την ερωτευτηκα..χαλια..
17-07-2011, 15:34 #75
γιατι με ρωτησε γιατι τα κανω ολα αυτα?
Last edited by popi80; 17-07-2011 at 15:44.