Results 76 to 90 of 107
Thread: ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
-
17-07-2011, 15:37 #76
δεν ΣΕ ΕΚΑΝΕ ποπη, την ερωτευτηκες ΕΣΥ.
κανεις δεν μπορει να ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ να τον ερωτευτουμε.
τον ερωτευομαστε επειδη υπαρχει...
αν σε ειχε κανει εκεινη να την ερωτευτεις, θα σε ειχε κανει και να την ξερωτευτεις οταν εδειξε αδιαφορια.
οποτε δεν υπαρχουν ευθυνες σε αυτο, μην επιμενεις.
απλα ετυχε και οσο και να επιμενεις, εκεινη δεν εχει καμια ευθυνη στο οτι την ερωτευτηκες, δεν υπαρχουν ευθυνες σε κατι τετοιο...
τωρα, για το τι κανεις.
οτι θα εκανες κι αν ερωτευοσουν χωρις ανταποκριση εναν ανδρα.
κανεις υπομονη μεχρι να σου περασει.
καποτε περναει, αυτο ειναι σιγουρο.
- 17-07-2011, 15:57 #77
μου μιλας πολυ σκληρα remedy.δηλαδη γιασενα αυτη δεν με θελει καθολου τωρα κ ολα τα εκανε γ χαβαλε η ηταν δικη μου παρερμηνεια.
17-07-2011, 16:01 #78
18-07-2011, 00:09 #79
φυσικα και δεν σπαω πλακα μαζι σας ρεμεντι...δεν γραφω εδω για πλακα..εχω ενα θεμα που με απασχολει και θελω να το συζηταω μαζι με αλλα ατομα..οκ εχεις τη γνωμη σου γ το θεμα, σεβαστη.με την κοπελα δεν εχουμε μιλησει ευθεως γτο τι νιωθει η καθεμια...μονο μισες κουβεντες και υπονοουμενα..ποτέ δεν ειπε η μια στην αλλη ακριβως τι νιωθει, μετα τα χ ριστουγεννα...εννοω δηλαδη μετα την πρωτη αποκαλυψη της...εκτοτε μόνο υποθεσεις κανω/ουμε οκ?το οτι εισαι τοσο απολυτη οκ δικαιωμα σου..αλλά ποτέ δεν μου ειπε οτι δεν τρεφει ιδια αιαθηματα με εμενα, γιατι ουδεποτε εγινε ξεκαθαρη κουβεντα μεταξυ μας..
18-07-2011, 01:01 #80
22-07-2011, 16:53 #81
καλησπέρα..ελπίζω να είστε όλοι καλά..η κοπέλα αρραβωνιάστηκε πριν 4 μέρες...το έγραψε στο φεισμπουκ..βεβαια το επιβεβαιωσα απο την ίδια...της έστειλα ευχές και με πηρε τηλεφωνο..μου μιλαγε 50λεπτα..μερωτουσε εγω αν θαφυγω οπως ελεγα απο την πολη..δεν ηξερα κγω τιναλεω...οταν τοκλεισαμε ημουνα ρακος..δεν αντεξα της εστειλα μηνμ οτι χαιρομουνα απτη μια γ αυτο αλλα απτην αλλη εγινα χαλια,με ρωτησε γιατι ενιωθα ετσι?(λες και δεν καταλαβε)και της ειπα επειδη καταλαβα οτι σε θελω και δεν θελω να σεχασω,τοτε μου εστειλε, με ποιον τροπο με θελεις?της ειπα ,ερωτικα και γενικα.δεν μου απαντησε τιποτε..και χθες ημουνα λιωμα και της εστειλα οτι δεν μετανιωνω γ αυτο που νιωθω,παρα μονο γ το οτι δεντης τοπα 6μηνες νωριτερα και οτι δεν αντεχω νατην χασω γτ την θελω πολύ..δεν μου απαντησε παλι τιποτε..με πηρε αποκατω με αυτο τωρα το οτι αρραβωνιαστηκε δηλαδη κ δεν αντεξα τα ειπα ολα..ρεζιλι εγινα λετε ε?απτην αλλη ηταν πανω απτις δυναμεις μου ναμην τοπω..και εκεινη ολο με ρωταει γιατι γιατι εγινα χαλια, γιατι μ επειραζει?λες κ δεν εχει καταλαβει τοσοσν καιρο πια..κ ειδικα οταν σου λεει ενας ανθρωπος δεν θελω να σε χασω και σε θελω, τι ρωτας με ποιον τροπο με θελεις?ολο διαφορα της ελεγα τους τελευταιους μηνες και ταχα δεν ειχε καταλαβει, γιατι εγινα χαλια που αρραβωνιαστηκε?και γιατι δεν μου απανταγε με ενα μηνυμα της οτι δεν την αφορα δεν θελει τιποτε απο μενα κια να μου λεγε να σταματησω?
22-07-2011, 17:01 #82
όταν κάτι δεν θες, δεν κάθεσαι να ρωτάς ούτε γιατί είσαι χάλια, ούτε με ποιον τρόπο με θες, ούτε τίποτε από αυτά.και όταν σου λεει η άλλη σε θέλω και τετοια της το κόβεις αμέσως.ούτε παίρνεις τηλέφωνο την άλλη, που τοσον καιρό βλέπεις ότι σου λέει διάφορα...και της μιλάς 50 λεπτά!της λες σταματα, δεν ενδιαφέρομαι και τέλος.
22-07-2011, 17:06 #83
γιατι θα επρεπε να σου πει να σταματησεις?δεν ξερεις εσυ ποτε θελεις να σταματησεις?
ισως προσπαθησε να φανει ευγενικη στην εκμυστηρευση σου αυτη...
το οτι αρραβωνιαστηκε, δεν σου λεει οτι εχει κανει τις επιλογες της?
τι νοημα εχει το να επιμενεις?
22-07-2011, 17:19 #84
δεν επιμένω remedy.απλά εκφράζω αυτό που νιώθω γιατί και εκείνη μου έδω σε τον χώρο να τοκάνω αυτό..και πιστεύω οτι ο καθένας οταν δεν θέλει κατι/ καποιον του το λεει ευθέως...ή έστω με εμμεσα λόγια.. αν δεν θέλει να τον προσβάλλει..το να μην απαντάς καθολου , αφήνει στον ενδιαφερόμενο χώρο..εσύ δηλαδή αν μια κοπέλα σου έλεγε όλα αυτά που λέω εγώ και δεν ήθελες, θα σιωπούσες και δεν θα της έλεγες τίποτα?
22-07-2011, 17:29 #85
κοιτα...
σε κοπελα δεν το χω ευκαιρο να σου πω με σιγουρια.
το χω ομως με αγορι.
εγω για παραδειγμα που εχω εδω και καποιο διαστημα εναν δεσμο, εχει τυχει να παρει πρωην, να στειλει μνμ κλπ. ενω ξερει οτι ειμαι με αλλον.
εφοσον το ξερει, δεν θεωρω οτι πρεπει να του λεω πραγματα του τυπου "μα ειναι δυνατον να παιρνεις τηλ. αφου ειμαι αλλου??", δεν με εβρισε, πηρε ειτε για να δει τι κανω, ειτε για να δει αν ειμαι ακομα με αλλον, μπορει να ειπε διακριτικα οτι γουσταρει, τυπου "μου ελειψες" αλλα δεν εγινε φορτικος και βλεποντας οτι εγω δεν απανταω σε τετοιου ειδους σχολια, το εκοβε μαχαιρι και επανερχοταν μετα απο καποιους μηνες.
δεν θελω να τον προσβαλω η να του γαυγισω, δεν πηγε να μου κανει κανενα κακο ο ανθρωπος, την διαθεσιμοτητα του και την συμπαθεια του εξεφρασε.
αν το χοντραινε, θα το εκοβα, αλλα δεν το ακνει ποτε. οποτε δεν βρισκω τον λογο να πω κατι παραπανω, εφοσον απαντωντας στις ερωτησεις του, τι κανω , αν περναω καλα, αν ειμαι ακομα με το παιδι που ξερει, παιρνει μια χαρα το μηνυμα οτι ειμαι αλλου.
ισως καπως ετσι το σκεφτεται κι αυτη.
μπορει να θεωρει οτι ειναι πολυ ξεκαθαρη απεναντι σου οτι ειναι με το αγορι της, οτι δεν θελει κατι απο εσενα, αλλα δεν εχει ενοχληθει κιολας για να σου γαυγισει!!!
εσυ αυτο επιδιωκεις δλδ? να σε διαολοστειλει/ για ποιο λογο?
μπορει και να κολακευεται απ το ενδιαφερον σου.
το θεμα ειναι εσυ τι ειδους ικανοποιηση μπορει να παιρνεις και δεν φευγεις εντελως?
22-07-2011, 17:42 #86
δεν πρέπει όμως να μου απαντήσει κάτι για να σταματήσω,επειδή είμαστε κοπέλες?βρε ρεμεντι εγώ νιώθω ότι κάτι νιώθει γιαμενα..γιατί αμέσως με πηρε τηλέφωνο με το μήνυμάμου..δεν ξέρω,έχω κολλήσει.είμαι χάλια.αλλά δεν είμαι τρελή, δεν τα βγάζω απτο μυαλό μου..
22-07-2011, 17:59 #87
22-07-2011, 18:41 #88
Πόπη,
δεν αποκλείεται να σε βλέπει ερωτικά η κοπέλα. Αλλά έκανε τις επιλογές της, ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ!! Μπορεί να μην ήθελε να μπλέξει σε λεσβιακές ερωτικές περιπέτειες, μπορεί να ήθελε απλώς να πειραματιστεί όταν σου "την έπεσε", μπορεί να κατάλαβε τα αισθήματά σου και να τρόμαξε που ενέπνευσε δυνατό έρωτα... Μπορεί να επιθυμεί το αγόρι της περισσότερο απ όσο επιθυμεί εσένα. Μπορεί να το μετάνιωσε και να θέλει από σένα απλώς φιλία... Πολλά "μπορεί", πολλές υποθεσεις υπάρχουν, υπάρχει όμως ένα σίγουρο που στο δείχνει με τη συμπεριφορά της..ΔΕ ΘΕΛΕΙ!
Σεβάσου τις αποφάσεις της κοπέλας και προχώρα μπροστά. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι τελειωμένη. Υπάρχουν χιλιάδες άντρες και γυναίκες για να ερωτευθείς και να σχετισθείς.
22-07-2011, 19:02 #89
πολυ σωστη imagine
22-07-2011, 20:09 #90
- In this old house where every door is open
Μπορει απλα να της αρεσει να παιζει και να εχει ατομα γυρω της σε στυλ καβατζας να την κανουν να νιωθουν επιθυμητη.