Results 31 to 45 of 45
-
29-05-2011, 17:26 #31
Pol, πώς είσαι;Γράψε μας αν θέλεις.
- 27-02-2012, 16:42 #32
άμβλωση--που να απευθυνθώ?
που να πάω για να κάνω έκτρωση. αύριο θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. φοβάμαι να το πω στη μητέρα μου όμως με στηρίζει ο σύντροφός μου
27-02-2012, 16:44 #33
στον πανικό ξέχασα να σας πω ότι είμαι 18 και είναι η πρώτη μου ερωτική επαφή. πιθανότατα έγινε διότι τις μέρες της περιόδου δεν είχαμε καμία προφύλαξη αλλά ούτε να ξεκολλήσουμε
27-02-2012, 17:40 #34
pierluigi, δεν εκανες ακόμη τεστ εγκυμοσύνης?
Σε γυναικολόγο πηγαίνεις?
03-06-2012, 00:55 #35
κοριτσια καλησπερα κ απο μενα!ειχα ξαναβρει αυτο το θεμα πιο παλια,το ειχα διαβασει αλλα δεν ηθελα να παρω θεση. Ομως να που τελικα το κανω. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ(ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ 20ΕΤΩΝ)!!!επειτα απο πολυ σκεψη κ πολυ υποστηριξη που ελαβα κ απο τον πατερα του μωρου κ απο στενους φιλους(κ φυσικα ορισμενα μελη της οικογενειας μου) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ!!γενικα παντα ημουν κατα της εκτρωσης,δεν μου παει καρδια να κανω κατι τετοιο..αυτο βεβαια δε σημαινει πως κατακρινω οσες κοπελες καταφευγουν σε αυτη τη λυση(για τον α η β λογο)προς θεου!!!Η καθεμια πραττει αναλογα με τις επικρατουσες συνθηκες. Ευχομαι καλη δυναμη σε οσες τελικα προχωρουν στην εκτρωση αλλα κ σε οσες προχωρουν στη..γεννα!!
Pol ευχομαι να πηγαν ολα καλα κ να εισαι καλα!!(συγνωμη που βγηκα λιγο εκτος θεματος),γραψε μας νεα σου!(soulmatesNeverDie!!!)
03-06-2012, 01:09 #36
Νεφέλη μου,
μόνο που τώρα κι αφού πήρες αυτήν την μεγάλη απόφαση να το κρατήσεις το μωράκι σου :)
και πολύ καλά έκανες και παρ' όλο που βρήκες απέναντί σου την μητέρα σου, φρόντισέ το όσο
καλύτερα μπορείς! Καταλαβαίνει και νιώθει ακόμα και τώρα να ξέρεις, γι' αυτό να ζεις όλ'
αυτό το διάστημα όσο γίνεται πιο ήρεμη και νάσαι χαρούμενη και χαλαρή! Ρίξε και μια ματιά εδώ:
http://www.mystica.gr/embryonic.htmΆσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
03-06-2012, 01:34 #37
Μαρκελα μου,σε ευχαριστω πολυ για το αρθρο!!Ομολογω πως εχω μεινει αφωνη!Ηξερα σε γενικες γραμμες οτι τα εμβρυα αισθανονται κ νιωθουν αλλα δεν ειχα συνειδητοποιησει το ποσο κ το ρολο που διαδραματιζουν ολα αυτα για το ιδιο κ την μετεπειτα αναπτυξη(συναισθηματικη πρωτιστως κ σωματικη)του!! να σου πω κ κατι?(θα ακουστει λιγο ανοητο)συγκινηθηκα διαβαζοντας το αρθρο αυτο(λιγο εως πολυ οι ορμονες,ακομα περισσοτερο το οτι συνειδητοποιω ολο κ περισσοτερο πως αυτη η ζωουλα ειναι ενα θαυμα!!!)!!! Μπορει στην αρχη να κοντεψα να παθω εγκεφαλικο,κ ομολογω πως ακομα δεν εχω συνηθησει στην ιδεα(θα μου παρει λιγο καιρο)αλλα δε θα μπορουσα να κανω διαφορετικα κ να το ριξω! Μπορει ακομα να μην εχω δεθει τοσο μαζι του(καθως ξερεις δεν το''νιωθω'' ακομα)μα νιωθω τοσο ..απεριγραπτα γι'αυτο!! Εννοειται πως θα κανω ο,τι μπορω για αυτο το πλασματακι,θα βαλω τα δυνατα μου για να ειναι υγιες(τοσο τωρα οσο κ οταν με το καλο γεννηθει),κ πανω απ'ολα ευτυχισμενο!!!Γιατι το μεγαλυτερο ονειρο μου ειναι να κανω ενα παιδακι χαρουμενο κ ευτυχισμενο που θα εχει παρει οσα δεν πηρα εγω κ πανω απ'ολα αγαπη!!!!! Ξερω πως η μητροτητα/πατροτητα ειναι το μεγαλυτερο κ σπουδαιοτερο προνομιο που μπορει να λαβει καποιος κ αυτο ειναι η ευκαιρια μου να αλλαξω ως ανθρωπος,να γεμισω αγαπη κ φυσικα να μην επαναλαβω λαθη αλλων(των δικων μου)!(soulmatesNeverDie!!!)
03-06-2012, 01:43 #38
Μπράβο κορίτσι μου.Να ξέρεις ότι στα μάτια του νεογέννητου παιδιού σου σαν έρθει,θα ανταμοιφθείς ΠΛΗΡΩΣ για την απόφαση σου.Να το αγαπάς και να του δώσεις μαζί με τον πατέρα του την οικογένεια που θα ήθελες να είχες και εσύ.Θα ναι δύσκολα,αλλά με αγάπη όλα γίνονται.Εύγε και πάλι για την απόφαση σου.
Υ.Γ. Όσες λέτε ότι η έκτρωση είναι μονάχα θρσηκευτικό παράπτωμα και μονοδιάστατη φανατική θρησκευτική άποψη είστε πολύ βαθειά νυχτωμένες.Η ζωή είναι ενέργεια,αύρα,ΨΥΧΗ.Και όταν την αφαιρείς αυτά όλα γυρνάνε μπούμερανγκ.Ο νόμος της ενέργειας δεν κοιτάει φορολογικές δηλώσεις.Ας προσέχατε.Λυπάμαι αλλά θέλω να το πώ.Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.
03-06-2012, 01:52 #39
Ν.Princess το να κρατησεις το παιδι δειχνει μεγαλο θαρρος και δυναμη,ελπιζω να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου.
03-06-2012, 01:53 #40
Σε ευχαριστω κ εσενα παρα πολυ!Ειμαι σιγουρη γι'αυτο που λες,πιστευω πως με το που το πιασω στα χερια μου ολοι οι''κοποι'' κ οι θυσιες θα ανταμειφθουν!!Ξερω πως θα ειναι δυσκολα μα δεν θα το βαλω κατω!!Πιστευω πως δεν υπαρχει τιποτα πιο ιερο απο μια ανθρωπινη ζωουλα..μια αθωα ψυχουλα!Αξιζει ολη την αγαπη κ την τρυφεροτητα μας!!κ αυτην ακριβως πρεπει να προσφερουμε! επισης πιστευω πως η υπερτατη-πιο ανιδιοτελης αγαπη που μπορει να νιωσει ενας ανθρωπος ειναι αυτη που απεικονιζεται μεσα απο τη σχεση γονεα-παιδιου..κ οχι μονο αυτο,αυτη κραταει για παντα! μπορει να ειναι λιγο νωρις για να το πω αυτο ,μα αρχιζω να το αγαπω πολυ κ ας μην το ξερω,κ ας μην το εχω νιωσει κ ας μην το εχω πιασει στα χερια μου! (χεχε με επιασε φλυαρια παλι:P)
(soulmatesNeverDie!!!)
03-06-2012, 01:56 #41
03-06-2012, 13:48 #42
- In this old house where every door is open
Eγω εχω συγκινηθει με το θεμα σου και χαιρομαι απιστευτα!! ισως ειναι που γεννησε η ξαδερφη μου πριν τρεις βδομαδες και ειμαστε μες στα μελια με τον μπεμπη, μας εχει κανει αλοιφη!!!!!!!!! ΑΝτε τα καλυτερα ερχονται!! Θα εχεις ενα τετοιο μουτρακι σε λιγο καιρο! Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο ειλικρινα!! Κι ας μην ειμαι μαμα, αυτο πιστευω!!
http://www.baby-poems.com/SweetBabyCover.jpg
03-06-2012, 15:08 #43
Σε ευχαριστω λιλιουμ μου!κ εγω αυτη την αποψη εχω.αχ να σας ζησει ο μπεμπης!!!!!!!!γερος κ δυνατος να ειναι!!αχουυ τοοοοοοο τη γλυκο φατσακι ειναι αυτο εδω θελω να του φαω τα μπουτακιαααα!!!οντως τα μωρακια ειναι το κατι αλλο!!εγω ειμαι πολυ επηρρεασμενη απο το βαφτηστηρι μου,που ηρθε στον κοσμο πριν 4μηνες περιπου,εεενααας παιιιδααροοοοςς αααχχχχ!!!!(εχω κ δυο ανηψια,οποτε καταλαβαινεις,μιλαμε για τρελα!!!)(soulmatesNeverDie!!!)
03-06-2012, 15:34 #44
- In this old house where every door is open
Eυχαριστουμε!!
Ωραια τελεια, νομιζω οτι σε προετοιμαζει το βαφτιστηρι!! Οτι πρεπει!! Κανε training!!!
06-06-2012, 19:17 #45
γιατι?????????????/
ειναι πρωτη φορα που γραφω εδω να σε ρωτησω γιατι θελεισ να το ριξεις?δεν το θελεισ δεν εισαι σιγουρη τι?ειμαι 29 και προσπαθω 2 χρονια να κανω παιδι και εμενα ο θεοσ δεν μ ευλογησε ακομα οπωσ εσενα.να το σκεφτεισ καλα πριν το κανεισ.οτι κ αν αποφασισεισ ο θεοσ μαζι σου.:confused::confused::confused::confused: