Θελω να ξεκολλησω κ δεν μπορω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Θελω να ξεκολλησω κ δεν μπορω

Πως θα καταφερω να ξκολλησω απο μια σχεση που δεν ειναι σχεση...? Πως θα καταφερω να πω ΤΕΛΟΣ σε κατι που θελω τοσο πολυ αλλα που με φθειρει ψυχολογικα???? Εδω κ 3 χρονια η ιδια ιστορια.... μια μαζι μια χωρια.... Αυτη τη φορα νομιζα οτι ολα θα ειναι καλυτερα...ετσι εδειχναν τα πραγματα...κ μετα απο ενα επαγγελματικο του ταξιδι κ την μετακομιση που εκανε εχει απομακρυνθει παλι.... ακομη δεν μ εχει καλεσει στο καινουργιο σπιτι του....δεν εχει λεει ακομη συνηθησει...μπουρδες λεω εγω...δεν θελει να με βαλει στον καινουργιο χωρο του... Τον αγαπαω τον ηλιθιο κ το ξερει... με θελει μονο για ερωτικη συντροφο κ το ξερω....πρεπει να παω παρακατω αλλα δεν θελω..(δεν υπαρχει δεν μπορω)...καθε φορα που απομακρυνομαστε μεσα στο μυαλο μου μ ακουω να λεω...ετσι κ αλλιως εμεις οι δυο θα ειμαστε ΜΑΖΙ....Γιατι δεν εχει εφευρεθει αντιβιωση για τον ερωτα??

Senior Member
    καλησπέρα..αντιβίωση για τον έρωτα δεν υπάρχει..αλλιώς θα παίρναμε όλοι και ούτε γάτα ούτε ζημιά..υπάρχουν όμως κι άλλοι άντρες για να ερωτευτούμε..δε σου έχει τύχει αυτά τα τρία χρόνια να ενδιαφερθείς για κάποιον άλλον?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

υπαρχουν δυο ατομα αλλα....ο ενας δεν μου λεει κατι σαν αντρας αλλα τον εκτιμω σαν ανθρωπο κ μυαλο κ ο δευτερος ειναι.....14 χρονια μικροτερος... πως να κανεις σχεση με καποιον που ειναι 14 χρονια μικροτερος????? Απο την Σκυλα στην Χαρυβδη θα επεφτα.... αχαχαχαχαχαχα...................

Senior Member
    πόσων χρονών είσαι εάν επιτρέπεται?

45!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    πιεσμενη, σχεση εξαρτησης μου μυριζει η "σχεση" σου, οποτε μια ειναι η λυση, τα ψιλοκοβω και ξανακυλαω δεν ειναι αποτελεσματικα, κοβεις μαχαιρι την "πρεζα" και δεν ξαναανεφερεις καν την "ομονοια" ουτε περνας απο εκει!! Δηλαδη, ουτε θα του τηλεφωνησεις, ουτε θα του απαντησεις, ουτε θα πας να τον δεις, ουτε τπτ, τετοιες σχεσεις, θελουν δραστικες λυσεις. Και οτι δε λυνεται κοβεται. Μαχαιρι.

Ποσο δικαιο εχεις carrie..... κ το κοψιμο με το μαχαιρι το εχω κανει 2 φορες..... αλλα κατι συμβαινει μ εμας τους δυο κ παλι μαζι ειμαστε....εχω κ το κακο που δεν ξερω ''γυναικεια'' παιχνιδια... να δοκιμασω τις δικες του αντοχες.... να δω αν τελικα νιωθει κατι για μενα....να τον κανω να ζηλεψει...αν κ αραια κ που μου εχει κανει ζηλειες.... 'η νομιζα εγω οτι ζηλευει??? ποιος ξερει....

Senior Member
    πρεπει να το παρεις αποφαση, απαξ και αποφασισεις να κοψεις, οτι δεν υπαρχει γυρισμος, να μην περνας απο τα μερη που συχναζει, να μην του απαντας στα τηλ, να σβησεις τα κινητα, ολα. Και οχι για παιχνιδι να τον δεις αν θα αντιδρασει, αλλα για να σωθεις, απο μια σχεση που χρονιζει και σε κανει να υποφερεις. Αυτα τα κρυο-ζεστη, δινω λιγο και μετα χανομαι, ειναι τακτικες πολυ προβληματικων, χειριστικων και μερικες φορες αναισθητων εως σαδιστικων ατομων, ωστε να σε κρατανε κολλημενη ελπιζοντας να ερθει ο καυσωνας καποτε μονιμα, και να σου δωσουν επιτελους αυτα που θες. ΑΜ ΔΕ!! Δεν παει ετσι το παιχνιδι τους!!!!!!!!!!! Ειναι σαν το παιχνιδι της γατας με τον ποντικο, τον αφηνει, τον ξαναπιανει, τον παιζει, τον ελευθερωνει, και στο τελος μαντεψε τι γινεται.. Συνηθως ο ποντικος δεν ξεφευγει, παρα μονο εαν η γατα βαρεθει να παιζει και ειναι χορτασμενη.

Δεν το κανει για να εχει εμενα κολλημενη.... απλα εχει ο ιδιος προβλημα κ το ηξερα πριν μπλεξω ερωτικα μαζι του....βλεπεις προυπηρχε φιλια...κ 2 φιλοι λενε πολλα μεταξυ τους.... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.... θα τις δουλεψω στο μυαλο μου κ ελπιζω να πιασουν τοπο.... :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    υπαρχουν δυο ατομα αλλα....ο ενας δεν μου λεει κατι σαν αντρας αλλα τον εκτιμω σαν ανθρωπο κ μυαλο κ ο δευτερος ειναι.....14 χρονια μικροτερος... πως να κανεις σχεση με καποιον που ειναι 14 χρονια μικροτερος????? Απο την Σκυλα στην Χαρυβδη θα επεφτα.... αχαχαχαχαχαχα...................
    στην ηλικια που μας ειπες οτι εισαι, ο 14 χρονια μικροτερος, ειναι πληρως διαμορφωμενη προσωπικοτητα, δεν ειναι κανενα ανηλικο...
    εγω ψηφιζω αυτον και παντως οτι και να διαλεξεις, ΜΕ ΤΠΤ μην διαλεξεις καποιον που δεν σου λεει σαν αντρας, η σαν σεξ. θα ειναι χαμενη υποθεση και κυριως δεν θα ξεκολλησεις ποτε απ το "τεφαρικι"..
    για τον υπολοιπο προβληματισμο, ψηφιζω ΜΑΧΑΙΡΙ, χωρις δευτερη σκεψη.

Senior Member
    Αν δεν το κανει για να σε εχει κολλημενη, τοτε σε εχει λιγο γραμμενη, δεδομενη, οπως θες πες το, πες το δικο του προσωπικο προβλημα.. το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο, εισαι κολλημενη! Εξου και ο τιτλος του θεματος σου.. και ειναι και 3 χρονια.. καλα ξεμπερδεματα ευχομαι..

thanks.......... :)

Senior Member
    Δεν το κανει για να εχει εμενα κολλημενη.... απλα εχει ο ιδιος προβλημα κ το ηξερα πριν μπλεξω ερωτικα μαζι του....βλεπεις προυπηρχε φιλια...κ 2 φιλοι λενε πολλα μεταξυ τους.... Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.... θα τις δουλεψω στο μυαλο μου κ ελπιζω να πιασουν τοπο.... :)))
    ναι θα βγεις και φταίχτρα δηλαδή ε?το ήξερες πριν μπλέξεις...και αυτό τι σημαίνει?ότι νομιμοποιείται ο άλλος να φέρεται όπως φέρεται και να απεκδύεται των ευθυνών του?να σου πω κάτι:όταν ο άλλος είναι σωστός άνθρωπος δεν εκμεταλλεύεται, ούτε πατάει στην αδυναμία του άλλου, ούτε τον χειραγωγεί εφόσον γνωρίζει ότι ο άλλος έχει αισθήματα.Για μένα κάτι τέτοιοι άντρες είναι αξιολύπητοι και πολύ πιο αδύναμοι από γυναίκες οι οποίες θεωρητικά "κολλάνε"..τουλάχιστον εσύ είχες τη μαγκιά να νιώσεις...μην αισθάνεσαι ότι έχει το, πάνω χέρι..πάρε τη μπάλα και κάνε παιχνίδι.

Senior Member
    Δεν το κανει για να εχει εμενα κολλημενη.... απλα εχει ο ιδιος προβλημα κ το ηξερα πριν μπλεξω ερωτικα μαζι του....
    και τι ειδους προβλημα εχει και το ηξερες μαλιστα απ την αρχη, αν επιτρεπεται?

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στην ηλικια που μας ειπες οτι εισαι, ο 14 χρονια μικροτερος, ειναι πληρως διαμορφωμενη προσωπικοτητα, δεν ειναι κανενα ανηλικο...
    εγω ψηφιζω αυτον και παντως οτι και να διαλεξεις, ΜΕ ΤΠΤ μην διαλεξεις καποιον που δεν σου λεει σαν αντρας, η σαν σεξ. θα ειναι χαμενη υποθεση και κυριως δεν θα ξεκολλησεις ποτε απ το "τεφαρικι"..
    για τον υπολοιπο προβληματισμο, ψηφιζω ΜΑΧΑΙΡΙ, χωρις δευτερη σκεψη.
    κ οχι απλως διαμορφωμενη προσωπικοτητα αλλα κ μ εκπληκτικη προσωπικοτητα..... αλλα νομιζω οτι ειναι αργα πια να γινει κατι....εχω δειξει μονο φιλικα αισθηματα κ τιποτε παραπανω... θα βαρεθηκε ο ανθρωπος να περιμενει κατι παραπανω απο μενα κ νομιζω οτι ειναι σε σχεση τον τελευταιο καιρο....

Page 1 of 3 123 LastLast