Αγρια Ενστικτα και Σαρκοφαγα Ζωα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    και φορολογικη δηλωση!
    ΕΓΙΝΕΕΕ!!! ΘΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΑ Σ'ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΦΑΚΕΛΟ!!!!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ρε συ ημουν τελεια απεναντι του, και ερωτευμενη ειμαι πολυ, και αφοσιωμενη στην πραξη, και μπορει να εκανα δυο λαθη, αλλα δεν ηταν ουτε για να τον πληγωσω ουτε για να χαλασω τη σχεση μας.. μπηκαν μεσα οι ανασφαλειες μας και τα προσωπικα μας θεματα, οκ ας βαλω μονο τα δικα μου θεματα και χασαμε την επικοινωνια.. αλλα οποιος αγαπαει και ειναι ερωτευμενος κατανοει.. μαλλον αφορμη εψαχνε.. καλα λες....

Senior Member
    Ότι έχω πει προηγουμένως το διαγράφω με ένα μεγάλο Χ για έναν και μόνο λόγο.

Μερικοί απλά έχουν επιτυχία. Και μαλακίες να πουν θα τους γουστάρουν οι γυναίκες. Και φτωχοί να είναι θα τους γουστάρουν. Έτσι απλά επειδή είναι ωραίοι, έχουν ωραία φατσα και έχουν πέραση.

Banned
    αν αυτο το εγραψες για μενα, ειναι απλα οτι σου φαινεται παλι. δε ξερω αν ειπα μαλακιες (καλως ή κακως αυτη ειναι η αποψη μου, το να διαφωνουμε δε σημαινει οτι ειναι μαλακια καποιου η αποψη, απλα διαφερουμε), δεν νομιζω πως ειμαι ωραιος, ουτε οτι εχω περαση. αν δε το γραψες για μενα αλλα το λες γενικα, τοτε οκ αδιαφορησε για οσα απαντησα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123