Results 1 to 6 of 6
-
31-05-2011, 23:32 #1
οταν γνωριζεις το προβλημα κ δεν θες να το λυσεις.....
δυστηχως καταλαβα οτι αυτο ειναι το προβλημα εχω περασει τοσα με τον αντρα μου κ περναω ακομα κ οσο κ αν ξερω οτι πρεπει να φυγω αρκει μια κουβεντα του ενα σαγαπω κ εγω δε κανω βημα...πραγματικα δεν ξερω ειναι σαν να περημενω να ερθει καποιος να με τραβηξει απο το χερακι..αισθανομαι παρα πολυ ηλιθια εχτος απο ασχημη,δεν εχω ορεξη να περιποιιηθω τον εαυτο μου,δεν εχω ορεξη για τιποτα πλεον αλλα τρεμω στην ιδεα οτι δε θα ζω δυπλα του...
επεισεις υπαρχει ενας αλλος αντρας που μου αρεσει πολυ κ σε εμφανιση κ σαν χαρακτηρας ποτε δεν τον εβλεπα ερωτικα απλα φιλοι κ τωρα οποτε μου στελνει ενα μηνυμα στον υπολογιστη οταν χτυπαει το τηλ.μου κ βλεπω τον αριθμο του κατι νιωθω... δεν ξερω τι?τον θελω..προσπαθω να φλερταρω?να βρω καποιον να με αναιβασει
εχω τρελαθει να σας πω οτι δεν εχω κανει ποτε καποια αλλη σχεση περα απο τον αντρα μου,δεν ξερω αν αυτο παιζει καποιο ρολο
πραγματικα δε ξερω τι περημενω να μου απαντησετε
απλα μου βγηκε τωρα να τα πω
- 01-06-2011, 01:34 #2
Το προβλημα εμφανιστηκε πριν η αφου εμφανιστηκε ο Αλλος ανδρας στη ζωη σου ?
,,,και προφανως φλερταρεις . Δεν συζητατε μονο για την οικονομικη κριση υποθετω....
01-06-2011, 02:55 #3
το προβλημα σου ειναι καπου μεσα σε εσενα. δεν ειναι ουτε στον αντρα σου, ουτε στον αλλο φιλο που ειδες.
εχεις μια κακη σχεση με τον ανθρωπο που εισαι. σε γενικες γραμμες δεν περνας καλα. σε λογικο επιπεδο το ξερεις οτι πρεπει να χωρισεις. σε συναισθηματικο επιπεδο εισαι ομως εξαιρετικα ανασφαλης να το κανεις κ φοβασαι να αναλαβεις τις ευθυνες της ζωης σου μονη σου. οποτε πολυ ευκολα γυρνας πισω με το πρωτο "σε αγαπω".
ο δευτερος αντρας που σου κανει ενα κλικ ειναι ακριβως επειδη αυτη η ανασφαλεια σου σε κανει να τον βλεπεις ερωτικα. η ανασφαλεια σου μιλαει, δε μιλαει κανενας ερωτας. θελεις καποιον να αντικαταστησεις τον τωρινο αντρα σου επειδη φοβασαι να μεινεις μονη σου.
δεν ειμαι κ ειδικος, αυτη ειναι η γνωμη μου, διαβασε την με προσοχη, ισως να κανω κ λαθος.
εχεις δυνατοτητα να πας σε ψυχολογο?
01-06-2011, 03:34 #4
Να πας με τον νέο και να ζήσεις ό,τι σου λέει το σώμα σου. Γιατί όταν δεν το ακούς, αντί να πας για σεξ πας στον ψυχολόγο.λολ
Ναι, και το ανέβασμα χρειάζεται."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-06-2011, 08:21 #5
lou! ναι ειναι ετσι οπος τα λες κ εχεις απολυτο δικιο,,path οχι δεν φλερταρω το προβλημα υπαρχει χρονια κ με το συγκεκρημενο ατομο μιλαμε φιλικα....rain ο αλλος ειναι εκτος της πολης μου,εχω ενα παιδι,επισεις δεν μπορω να καταλαβω αν ενδιαφερεται
01-06-2011, 11:02 #6
ραμ ουτε στο μεσαιωνα δεν ειχαν εναν αντρα μονο σε ολη τους τη ζωη οι γυναικες, παντρευοταν παρθενες κ ειχαν κ αλλους μετα, εισαι δυσαρεστημενη απτον αντρα σου κ απορεις που σου γυαλιζει αλλος? ειναι απολυτα φυσιολογικο, ο αντρας σου προφανως δεν σε γεμιζει, δεν σεμπνεει να ασχοληθεις με τον εαυτο σου, δεν σε κανει να νιωθεις ομορφη αλλα οπως και να το κανεις υπαρχει ενα παιδι αν δεν υπαρχουν ουσιαστικα προβληματα καλο ειναι να εστιασεις στο γαμο σου να δεις αν μπορουν να φτιαξουν τα πραγματα, αν οντως υπαρχουν ουσιαστικα προβληματα ζυγιζεις τα πραγματα και παιρνεις την αποφαση για το καλο σου.