Κοινωνική ζωή - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 142
    Senior Member
    ωραιο οντως carrie..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    εγω δεν ειπα κατι τετοιο..

απλα οσες φορες και να προσπαθησα να κανω παρεα με ανθρωπους μαζικα αυτοι εχουν το συνδρομο της αγελης , του οχλου ,οταν ειναι πολλοι μαζι και
    βγαζουν ολη την ζηλεια τους και κακια τους σε καποιον που ξεχωριζει και δεν ειναι σαν αυτους.

Οταν κανεις παρεα με λιγους και δεν υπαρχει αγελη ειναι οκ.

Αλλα αλλιως να ξερεις οτι θα εισαι η πρωτη που θα κοροϊδεψουν οταν μαθουν την κατασταση της υγειας σου. Θα σε πατησουν κατω και δε θα σε αφησουν
    να προοδευσεις μονο και μονο για την ταμπελα.

Quote Originally Posted by elafi View Post
    Βασικα τα αρνητικα συμπτωματα και η καταστολη σιγουρα δε βοηθανε τη διαδικασια της κοινωνικοποιησης. Οσο και να προσπαθησεις μονος σου, σε καποιες περιπτωσεις τετοιες συναντας τοιχο. Κι εγω τον συναντησα. Αλλα οπου δεν υπαρχουν αυτα, ειναι κριμα να λεμε οτι ολοι ειναι κακοι και δεν αξιζουν την παρεα μας, δηλ εμεις ποιοι ειμαστε?
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    αυτο που θελω να πω ειναι :
    κορακας , κορακου ματι δε βγαζει.

ελπιζω να καταλαβες..

Banned
    Καταλαβα πολυ καλα, γι αυτο μην μπλεκεις με κορακους. και γτ λες για την ασθενεια σου αριστερα δεξια?

Senior Member
    δε το λεω ανοικτα.. ειναι ολοκληρη ιστορια.

Καταλαβα πολυ καλα, γι αυτο μην μπλεκεις με κορακους. και γτ λες για την ασθενεια σου αριστερα δεξια?

Banned
    Το μαθαινουν μονοι τους??Ωχ ωχ...για πες!

Senior Member
    Ας πουμε οτι παντα υπαρχει ενας προθυμος ρουφιανος..

Το μαθαινουν μονοι τους??Ωχ ωχ...για πες!

Banned
    Καταλαβα, εχεις αντιμετωπισει τη συνηθισμενη κακια, και αν δεν ηταν η ασθενεια θα ηταν κατι αλλο, παντα υπαρχει κατι ξερεις για να βρουν αυτοι οι ανθρωποι...Τι να πω, κουραγιο, αλλα μην απορριπτεις γενικως τους παντες εξαιτιας κακων εμπειριων. Εμενα το ξερουν μονο 2 απο φιλους μου και το πηραν σχετικα καλα, και εκανα προσφατα και γνωριμιες στον χωρο των ψυχικων παθησεων που υπαρχει φανταζομαι κατανοηση. Η αγελη ειναι αγελη παντα, και τα ζωα ειναι ιδια, ακομα και τπτ να μην ειχες. Σε χτυπανε οπου μπορεις να πονεσεις. Αλλα εξακολουθω να πστευω οτι δεν ειναι ολοι ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    απλα οσες φορες και να προσπαθησα να κανω παρεα με ανθρωπους μαζικα αυτοι εχουν το συνδρομο της αγελης , του οχλου ,οταν ειναι πολλοι μαζι και
    βγαζουν ολη την ζηλεια τους και κακια τους σε καποιον που ξεχωριζει και δεν ειναι σαν αυτους.

Οταν κανεις παρεα με λιγους και δεν υπαρχει αγελη ειναι οκ.
    Εμένα μου λες...
    Σε μένα έχει τύχει να βγω με λίγους κιόλας (δυο) και απλά να κάθομαι να ακούω τι λένε και πολλές φορές να μην καταλαβαίνω κιόλας τι λένε. Άλλες φορές να είμαι με παρέα να μιλάω και να μην ακούει κανένας, σαν να μην υπάρχω η να μην μου δίνουν σημασία.

Banned
    Ζορικα πραγματα...μηπως εχει να κανει με αυτα που μας ελεγες αρχικα μαλλον?

Senior Member
    Μπορεί και να είναι έτσι.
    Έχω προσέξει και σε άλλους ανθρωπους που ήταν απομωνωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο να είχαν θέματα επικοινωνίας και να τα δίόρθωσαν κάπως αφού κατάφεραν να βρουν παρέα και να κοινωνικοποιούνται.
    Μπορεί να φταίνε και τα φάρμακα. Δεν ξέρω ακόμα. Σε ένα δύο χρόνια αν συνεχίσω χωρίς αυτά θα ξέρω να σας πω.

Banned
    Μπορει να ειναι και στο πλαισιο των αρνητικων συμπτωματων, αλογια πχ, δεν ξερω αν σε βοηθαει καθολου. Ο ψυχιατρος μου μου ελεγε οτι αυτα τα παλευεις μονος σου, σιγα σιγα τα ξεπερνας, επειδη δεν υπαρχουν φαρμακα γι αυτα. Αρα συμφωνουμε.

Senior Member
    Ακριβώς! Το θέμα είναι ότι αυτά τα συμπτώματα δεν είναι μια σταθερή κατάσταση, σε μένα τουλάχιστον. Τα άλλα τα συμπτώματα δεν τα είχα για πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς πριν λίγους μήνες μου είχαν ξαναπαρουσιαστεί.
    Επίσης έχει τύχει να επηρεαστώ και από διάφορες αλλες καταστάσεις για τις οποίες έχουν γραφτεί εδώ μέσα.
    Άρχισαν τα βουιτά τώρα. λολ

Banned
    Δεν ξερω για τι καταστασεις λες, ειμαι λιγο καιρο εδω, αλλα λογικο το βρισκω. Δεν ριχνεις μια ματια στο νετ τι και ποια ειναι τα αρνητικα συμπτωματα και πως αντιμετωπιζονται, ισως σε βοηθησει. Παντως, ολα σιγα σιγα ξεπερνιουνται, και εγω δυσκολευομουνα με τις παρεες για ενα διαστημα γενικως, και χωρις συμπτωματα νομιζω.

Senior Member
    Έχω ψάξει πολλά στο νετ και σταμάτησα να ψάχνω για τέτοια θέματα. Δυστυχώς έχω κολλήσει εδώ μέσα.
    Το φορουμ δεν διαφέρει σε κάτι από τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι όπως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι έξω έτσι συμποεριφέρονται και εδώ μέσα με την διαφορά ότι το κάνουν από απόσταση και έτσι ίσως να γλιτώνουν τις συνέπεις αν ο άλλος είναι αγριεμένος.
    Εδώ μέσα με έχουν πει ψυχάκια, σχιζοφρενή, τεμπέλη, άρρωστο, κλοουν, βλάκα, μαλάκα και πολλά άλλα.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast