monaksia.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: monaksia..

Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Την εμφάνιση δεν την κοιτούν οι γυναίκες,γιατί έχω δει άπειρα ζευγάρια άσχημων με όμορφες.Τώρα να είχαν και χρήμα όλοι αυτοί δεν ξέρω.Αλλά και να μην είχαν,θα ήταν γνωριμίες μέσω κονέ.Σίγουρα πάντως ένας άντρας με σταθερό μισθό ή πλούσια οικογένεια τραβάει πολύ τις γυναίκες,ιδίως αν σκέφτονται σοβαρές σχέσεις και γάμους.Κι αυτά δυστυχώς με τις ελληνίδες μετράνε ακόμα πολύ όπως παλιά,γι'αυτό και δεν μπορείς ούτε βραχύβιες ελεύθερες σχέσεις να κάνεις πλέον.Και βέβαια εννοείται πως αν η άλλη σ'έχει δεδομένο έχεις γίνει άλλη μια φίλη της.
    δε κοιτανε εφανιση??και γω σε ποια χωρα ζω?εμπειρικα μιλωντας απο συζητησεις με καμια γνωστη κυριως αλλα και οποια γκομενα μου εχω ρωτησει εμφανιση προφανως και παιζει τραγικα
    μεγαλο ρολο στην πρωτη επαφη την προσεγγιστικη..τωρα οποια πει το αντιθετο δεν κοροιδευει τοσο τν εαυτο της(αφου προγανως δε τ πιστευει) αλλα θελει αν δωσει κουραγιο στον καθε πικραμενο..ετσι ειναι οι ανθρωποι(οχι μονο οι γυναικες αλλα και οι αντρεσ προφανως σε μεγαλυερο βαθμο ισως) αν δε τους αρεσει το εξωτερικο μερος δυσκολα θα δουν τον αλλον περα απο φιλικα....το σεξ πχ ειναι αισθητικη απολαυση και το απολαμβανεις περισσοτερο μ εναν αισθητικα ωραιο συντροφο(το ωραιος ειναι καθαρα υποκειμενικο για αν προλαβω παρεξηγησεις.σορυ για το γειωμα αλλα ετσι ειναι..οταν λενε κατι γιολες το αντιθετο και βλεπεις να ψαχνουν μονο για τν υπερκουκλεντε ε νταξει ειναι για γελια το πραμα..

Senior Member
    Ε καθήστε ρε παιδιά όλοι αυτοί οι ασχημάντρες-καγκουροτρέντηδες-ατριχόστηθοι που βγάζουν τις γκόμενες είναι και ωραίοι;Δηλαδή εσείς βλέπετε πολλούς ομορφάντρες έξω κάθε μέρα;Μην τρελαθούμε τώρα.Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιους αντικειμενικά άσχημους άντρες κάποιες γυναίκες τους βλέπουν ωραίους και μάλιστα τους κάθονται κιόλας.Αν εννοείτε ότι παίζει ρόλο το να ακουλουθεί κάποιος τη μόδα για να τον προσέχουν οι γυναίκες,δηλαδή τρεντίστικα μπλουζάκια,ξυρισμένα πόδια-χέρια-στηθος,σκουλαρίκια κτλ.ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.Ας πάνε να κυνηγάνε αυτούς.Κι επειδή οι όμορφες κοπέλες είναι σαφώς περισσότερες από τους όμορφους άντρες,γι'αυτό και πολλοί άσχημοι βγάζουν όμορφες γκόμενες και το βλέπουμε καθημερινά.Αλλά βέβαια στα δικά τους μάτια αυτοί είναι οι ομορφάντρες...

Banned
    παρτο με τη λογικη, βαλε διπλα διπλα εναν κοντο χοντρο κι ασχημο μαζι με εναν ψηλο με κοιλιακους μπλε ματια και γαματο προσωπο, και πες στη κοπελα να διαλεξει. ακομα κι αν ξερει πως ο πρωτος εχει λεφτα ενω ο δευτερος οχι, παιζει να επιλεξει τον δευτερο γιατι πιστευει οτι θα καλοπερασει, θα κανει φιγουρα και στις φιλες της, κι ελπιζει να βολευτει. θα μπορουσε να κατσει στον πρωτο αν ειχε πολυ αναγκη τα λεφτα να του τα τρωει, αλλα και παλι ταυτοχρονα παιζει να βρησκε αλλον καλυτερο, οποτε θα εκανε αγγαρεια. σ'αυτα τα δυο δε βαλαμε καμποσους παραγοντες, πχ τον χαρακτηρα ο οποιος σαφως κι επηρεαζει, τη συναισθηματικη κατασταση και τις αναγκες που εχει η καθε κοπελα... η οποια πολλες φορες αρκειτε και στη κινηση για να εντυπωσιαστει. μιλωντας περι χαρακτηρα παντως, πιστευω ενας ομορφος αντρας για να διατηρηθει ετσι ισως θα πρεπει να ειναι περισσοτερο εγωιστης και ψωνιο. ενας ασχημος απεριποιητος αντρας μαλλον δινει σημασια σε αλλα πραγματα, πχ τη δουλεια του, γιαυτο εχει λεφτα (λεμε τωρα) και λογο της αγαμιας του, μπορει να ειναι ανοιχτοχερης και ευγενικος. αυτα σαν υποθεσεις απλα, δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια γιατι στα ματια της καθεμιας ο ομορφαντρας ειναι κατι διαφορετικο, και υπαρχουν πολλες περιπτωσεις...

Junior Member
    Νιώθω κάπως καλά να διαβάζω τις απόψεις σας για το θέμα που με απασχολεί..νιώθω ωραία που κάποιος ασχολείται και με τα δικά μου προβλήματα και δεν κοιτάζει μόνο την ζωούλα του..επίσης θέλω να πω ότι είμαι απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να γνωρίσω άτομα σαν και εσάς στην καθημερινή μου ζωή και γνώρισα τα άτομα με τα όποια συναναστρέφομαι τώρα καθότι εσείς αν και δεν με ξέρετε και δεν σας ξέρω ασχολείστε με το πρόβλημα μου στον ελεύθερο σας χρόνο και τα γαϊδουριά τα όποια θεωρώ φίλους μου δεν μπαίνουν καν στον κόπο..χωρίς να με ξέρετε μπορέσατε και με αγγίξατε τόσο πολύ με κάποια σας σχόλια. Πραγματικά σας ευχαριστώ..όσον αφόρα το θέμα μου τώρα φυσικά και πιστεύω πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο..είναι αυτό με το οποίο πορευόμαστε..άμα βγούμε όλοι μας έξω κανείς δεν θα γυρίσει να κοιτάξει την ασχημομούρα..όλοι μας θα κοιτάξουμε την όμορφη και γοητευτική και θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε αυτήν. Δεν νομίζω πως κάποιος θα έκανε την επιλογή να πάει στον ποιο άσχημο από τους δυο..εντάξει για το θέμα της εμφάνισης μου δεν θέλω να με κρίνω γιατί δεν θα είμαι αντικειμενικός πάντως εγώ διατηρώ την άποψη ότι είμαι κοντά στο μέτριο προς κάτω για να έχω και ένα κίνητρο να γίνω καλύτερος..θα συμφωνήσω με κάποιους από εσάς ότι είναι δύσκολο να βρεις άτομα να κανείς παρέα γιατί οι περισσότεροι είναι βολεμένοι..άλλωστε αυτό ζω κιόλας..στο θέμα τον σχέσεων δεν θα αναφερθώ μιας και ποτέ δεν είχα σοβαρή σχέση καθώς δεν είχα και τον ιδιαίτερο κύκλο για να κάνω γνωριμίες. Το μόνο που είχα από εμπειρίες ήταν μια κοπέλα που μιλούσαμε αρκετά χρόνια (όχι φίλη) και τελικά καταλήξαμε να φεσωθούμε και τελείωσε εκεί το πράγμα..δεν νιώθω όμως ότι το κενό που έχω είναι από μια ερωτική σχέση..δεν νιώθω ότι αυτό που μου λείπει είναι αυτό..εντάξει θα μου πείτε τώρα αφού δεν είχες σχέση δεν μπορείς να το ξέρεις..ναι σαφώς..μπορεί να μου λείπει η σχέση και να ανάγω το πρόβλημα μου στην φιλία γιατί πιστεύω ότι θα βρω φίλους πιο εύκολα από ότι θα βρω κοπέλα..άλλα όπως και να έχει νιώθω την έλλειψη των ανθρώπων στην ζωή μου..και αυτά τα μοναχικά συναισθήματα που έχω δεν μου δίνουν κίνητρο για κάποια αλλαγή..ξεκινώ κάτι το διαφορετικό στη ζωή μου, άλλα όταν δεν έχω με ποιον να το μοιραστώ απογοητεύομαι παραπάνω και καταλήγω να τα παρατάω..ενέχω κάποιο κίνητρο για να συνεχίσω να κάνω οτιδήποτε..νιώθω τόσο κενός και μονός μου..δεν βρίσκω νόημα να ξυπνήσω το πρωί και να σηκωθώ από το κρεβάτι αφού όλη την μέρα θα είμαι πρακτικά μονός μου ( γιατί μπορεί να μιλώ με αρκετό κόσμο λόγο της σχολής και των υποχρεώσεων άλλα όλοι παραμένουν απλώς γνωστοί...και δεν έχω κάτι παραπάνω..) γενικά δεν είμαι αντικοινωνικός..αντιθέτως πάντα προσπαθούσα να είμαι πρόσχαρος και ομιλητικός και πιστεύω ότι το έχω καταφέρει αυτό..δεν είναι θέμα δηλαδή κοινωνικότητας το ότι δεν γνωρίζω άτομα..όπως επίσης δεν νομίζω ότι οι άλλοι απομακρύνονται από εμένα επειδή δεν έχω να τους προσφέρω κάτι..θεωρώ πως δεν είμαι συναισθηματικά ρηχός και επιφανειακός άλλα έχω να προσφέρω στους άλλους..δεν ξέρω όμως γιατί οι άλλοι δεν το βλέπουν.. επίσης γενικά δεν είμαι κλειστός χαρακτήρας για να μην αφήνω τους άλλους να με γνωρίσουν..

Δεν είσαι αντικοινωνικός, όμως ο τρόπος με τον οποίο κοινωνικοποιείσαι σε κάνει να παιρνάς απαρατήρητος , είναι τετοιος που δεν προκαλεί το ενδιαφέρον των υπολοίπων για το άτομο σου, είναι τέτοιος ώστε να μην γινεσαι κατανοητός , και έτσι μένεις στην αφάνεια παρά το ότι πολλά θα μπορούσες να προσφέρεις. Και αυτό σε κάνει ένα ράκος ψυχολογικά, σου κόβεται η όρεξη για το καθε τι. Βελτίωσε τη συμπεριφορά σου, γίνε πιο δυναμικός, πιο ομιλητικός, παίρνε πρωτοβουλίες, χαμόγελο στο πρόσωπο, προσπάθησε να γίνεσαι ευχάριστος στην παρέα και μην προκαταβάλλεσαι ότι θα απορριφθείς γιατί έτσι αυτοκαταδικάζεσαι στην μοναξιά. Μην είσαι νοχελικός ή αμίλητος, ποτέ μην δείχνεις σκυθρωπός και απαισιόδοξος. Αυτά πάντα απωθούν και μετά θα ψάχνεις την αιτία! Πως τα πας με όλα αυτά; Εκτός κι αν συναναστρέφεσαι με τα πλέον ακατάλληλα για σενα άτομα, που σας χωρίζει χάσμα σε χαρακτήρες κι ενδιαφέροντα. Μόνο τότε δικαιολογείται το να σαι μόνος. Δεν θα ρθουν οι άλλοι σε σένα, εσύ θα πρέπει να πας να τους βρεις ή να τους κινήσεις το ενδιαφέρον.

Και για τις γυναίκες, δεν κοιτάζουν πάντα εξωτερική εμφάνιση. Και πολύ ωραίος να ναι κάποιος ναι! θα τρέξουν να τον πλησιάσουν, αλλά αν στη συνέχεια καταλάβουν ότι υστερεί σε χαρακτήρα θα φύγουν. Υπάρχουν εμφανίσιμοι άντρες που είναι μόνοι γιατί σαν χαρακτήρες απωθούν. Η ομορφιά δεν παίζει και ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο για την επιλογή της γυναίκας, της αρκεί και ένας μέτριος εμφανισιακά αρκεί να ναι σωστός σαν χαρακτήρας. Το να κρίνεις τις σχέσεις με κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση είναι σαν να βρήκες τη δικαιολογία που έψαχνες για τη δική σου μοναξιά. Μια ώριμη γυναίκα που είδε πολλά στη ζωή της δε θαμπώνεται με την εξωτερική εμφάνιση. Απαντά και σ΄αυτά που εγείρει ο ΚΕΝΟ.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    παρτο με τη λογικη, βαλε διπλα διπλα εναν κοντο χοντρο κι ασχημο μαζι με εναν ψηλο με κοιλιακους μπλε ματια και γαματο προσωπο, και πες στη κοπελα να διαλεξει. ακομα κι αν ξερει πως ο πρωτος εχει λεφτα ενω ο δευτερος οχι, παιζει να επιλεξει τον δευτερο γιατι πιστευει οτι θα καλοπερασει, θα κανει φιγουρα και στις φιλες της, κι ελπιζει να βολευτει. θα μπορουσε να κατσει στον πρωτο αν ειχε πολυ αναγκη τα λεφτα να του τα τρωει, αλλα και παλι ταυτοχρονα παιζει να βρησκε αλλον καλυτερο, οποτε θα εκανε αγγαρεια. σ'αυτα τα δυο δε βαλαμε καμποσους παραγοντες, πχ τον χαρακτηρα ο οποιος σαφως κι επηρεαζει, τη συναισθηματικη κατασταση και τις αναγκες που εχει η καθε κοπελα... η οποια πολλες φορες αρκειτε και στη κινηση για να εντυπωσιαστει. μιλωντας περι χαρακτηρα παντως, πιστευω ενας ομορφος αντρας για να διατηρηθει ετσι ισως θα πρεπει να ειναι περισσοτερο εγωιστης και ψωνιο. ενας ασχημος απεριποιητος αντρας μαλλον δινει σημασια σε αλλα πραγματα, πχ τη δουλεια του, γιαυτο εχει λεφτα (λεμε τωρα) και λογο της αγαμιας του, μπορει να ειναι ανοιχτοχερης και ευγενικος. αυτα σαν υποθεσεις απλα, δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια γιατι στα ματια της καθεμιας ο ομορφαντρας ειναι κατι διαφορετικο, και υπαρχουν πολλες περιπτωσεις...
    Και πάλι σου λεω ότι ψηλούς,γαλανομάτηδες με κοιλιακούς βλέπεις πολλούς στην Ελλάδα;Ελπίζω να έχεις διαπιστώσει κι εσύ ότι δεν χρειάζεται να είσαι απαραίτητα έτσι για να βγάζεις όμορφες γκόμενες(έχω δει πάρα πολλούς κοντους,φαλακρούς και άσχημους με εμφανίσιμες).Εγώ στον τομέα 'προσέγγιση' εστιάζω.Κι έχω διαπιστώσει ότι η εμφάνιση είναι το τελευταίο κριτήριο που έχει μια γυναίκα.Μπορεί πχ να βγει κάποια σ'ένα μπαρ και να της την πέσει κάποιος ομορφάντρας,αλλά αυτή να μην του δώσει σημασία λόγω του ότι της είναι άγνωστος.Άσε που θα τον περάσει και για καραλιγούρι.Και μπορεί να κάτσει σε κάποιον άσχημο(ή τελοσπάντων να του δώσει μια ευκαιρία) μόνο και μόνο αν είναι συστημένος από φίλους της.Κι έτσι,υπάρχουν παρα πολλοί άσχημοι οι οποίοι πχ μπορεί να έχουν φίλες, αδερφές,ξαδέρφες κλπ. και μέσω αυτών να γνωρίζουν γυναίκες.Νομίζω ότι αυτός είναι ο κανόνας στις σχέσεις εδώ στην Ελλάδα.Δε λεω ότι δεν υπάρχουν και ελληνίδες που φλερτάρονται ή την πέφτουν οι ίδιες σε άγνωστους,αλλά είναι σίγουρα ελάχιστες και ίσως και απελπισμένες.

Banned
    τελευταιο κριτιριο ? εισαι σιγουρος γιαυτο ? γιατι τρεχουν ολοι και λιωνουν στα γυμναστηρια τοτε να κανουν σωματαρες ? και προσπαθουν να διατηρουνται ομορφοι, και μεστη μοδα, τρεντυ και λοιπα ? διαφωνω στο σημειο που λες πως αμα της την πεσει ενας ομορφαντρας θα πει οχι απλα επειδη ειναι αγνωστος. αν και δε ξερω σε ποια κατηγορια αναφερεσαι ακριβως, αλλα οι περισσοτερες αμαν και πως κανουν γιαυτο, εστω και για σεξ μονο με καποιον που εξωτερικα τηρει τις προϋποθεσεις τους. αν παλι ειναι δεσμευμενες/εχουν αλλο χαρακτηρα πιο συγκρατημενο, σαφως και θα πουν οχι. αλλα πλεον ακομα και μεγαλυτερες γυναικες λιγουρευονται μικροτερους. και πιστευω πως το "λιγουρια" που λενε οι γυναικες, δεν εχει να κανει με το τροπο. περισσοτερο θεμα εμφανισης ειναι, αμα σε εγκρινει ή οχι η αλλη. αν τους τη πεσει βλεπεις καποιος που εγκρινουν τοτε ειναι φλερτ και αντρακλας αυτος που το κανει. αν τους τη πεσει ενας που ΔΕΝ εγκρινουν, τοτε ειναι λιγουρη και αγαμητος. τεσπα το ριξαμε υπερβολικα στην αναλυση περι γυναικων και δεν εχει αξια να το κανουμε γιατι μιλαμε γενικα, ενω ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι. εγω προσωπικα προτιμω αυτες που εχουν χαρακτηρα, συμπεριφορα και φυσικα ειναι ψαγμενες (γιατι αν ειναι τουβλο η αλλη, τι να την κανεις ? μονο για σεξ αξιζει). την εξωτερικη εμφανιση τη βαζω δευτερη, δε με χαλαει πχ να ειναι μετρια, και λιγο χοντρη ακομα (οχι 100 κιλα υπερβαρη ομως)... αν και στο δρομο σαφως και κοιταζω αυτες που ειναι πιο ομορφες/περιποιημενες, ασχετα αν δε θελω κατι μαζι τους.

Senior Member
    KENO, αυτες που κυνηγανε τους τρεντυ σωματαραδες, δε σε ενδιαφερουν!! Οπως για παραδειμα δεν ενδιαφερουν εμενα αυτοι που κυνηγανε τις ξανθιες μπαργουμαν. Οποτ εμην ασχολεισαι.

Και το λιγουρι, εχει να κανει με τον τροπο. Υπαρχει ο τροπος του λιγουριου, του ντροπαλου, του αφελους, του ψωνισμενου, του μαλακα, και πολλοι αλλοι τροποι.

Banned
    πλεον εχω φτασει σε τετοιο ασχημο σημειο που πραγματικα δε ξερω κι εγω τι με ενδιαφερει. αυτες που βλεπω οτι ταιριαζω, ειναι αλλου/με χεζουνε. κι αυτες που βλεπω οτι δε ταιριαζω, μικρουλες και λοιπα, μου τη πεφτουνε. επικρατει τετοια συγχηση στο μυαλο μου, που αυτη τη περιοδο παλι δε θελω τπτ, και μακαρι να βρισκα το κουραγιο ν'αυτοκτονισω!

αμφιβαλλω κι επιμενω. αμα ο αλλος ειναι παιδαρας, ακομα και με σκατα τροπο να σου τη πεσει, σαν λιγουρη οπως λες, δε θα του το συγχωρεσεις ? ναι μπορει να κανει σαν μαλακας, αλλα ειναι παιδαρας και σ'αρεσει, και μπροστα στην εμφανιση, χεστηκες για τους τροπους του. δε θα τον παντρευτεις εξαλλου, απλα θα του κατσεις. ασε που στη πορεια μπορεις να τον φτιαξεις να φερεται οπως θες. μπροστα στην εμφανιση τα παντα μπορεις να συγχωρεσεις!

Member
    πλεον εχω φτασει σε τετοιο ασχημο σημειο που πραγματικα δε ξερω κι εγω τι με ενδιαφερει. αυτες που βλεπω οτι ταιριαζω, ειναι αλλου/με χεζουνε. κι αυτες που βλεπω οτι δε ταιριαζω, μικρουλες και λοιπα, μου τη πεφτουνε. επικρατει τετοια συγχηση στο μυαλο μου, που αυτη τη περιοδο παλι δε θελω τπτ, και μακαρι να βρισκα το κουραγιο ν'αυτοκτονισω!

αμφιβαλλω κι επιμενω. αμα ο αλλος ειναι παιδαρας, ακομα και με σκατα τροπο να σου τη πεσει, σαν λιγουρη οπως λες, δε θα του το συγχωρεσεις ? ναι μπορει να κανει σαν μαλακας, αλλα ειναι παιδαρας και σ'αρεσει, και μπροστα στην εμφανιση, χεστηκες για τους τροπους του. δε θα τον παντρευτεις εξαλλου, απλα θα του κατσεις. ασε που στη πορεια μπορεις να τον φτιαξεις να φερεται οπως θες. μπροστα στην εμφανιση τα παντα μπορεις να συγχωρεσεις!
    ωμος ρεαλισμος κυριοι..οπως τα λεει το παλικαρι ειναι τα πραματα..οποια θελει να πει τ αντιθετο ας δημιουργησει πρωτα μια σκηνη στο μυαλο της που να τη φλερταρει ενας παιδαρας(του γουστου της βεβαια) ακομα και με λιγουροειδη τροπο...η πιθανοτητα χειλοπιτας ειναι τραγικα απειροελαχιστη,ειδικα αν ψαχνεται κ αυτη ελαχιστα...

Senior Member
    τελευταιο κριτιριο ? εισαι σιγουρος γιαυτο ? γιατι τρεχουν ολοι και λιωνουν στα γυμναστηρια τοτε να κανουν σωματαρες ? και προσπαθουν να διατηρουνται ομορφοι, και μεστη μοδα, τρεντυ και λοιπα ? διαφωνω στο σημειο που λες πως αμα της την πεσει ενας ομορφαντρας θα πει οχι απλα επειδη ειναι αγνωστος. αν και δε ξερω σε ποια κατηγορια αναφερεσαι ακριβως, αλλα οι περισσοτερες αμαν και πως κανουν γιαυτο, εστω και για σεξ μονο με καποιον που εξωτερικα τηρει τις προϋποθεσεις τους. αν παλι ειναι δεσμευμενες/εχουν αλλο χαρακτηρα πιο συγκρατημενο, σαφως και θα πουν οχι. αλλα πλεον ακομα και μεγαλυτερες γυναικες λιγουρευονται μικροτερους. και πιστευω πως το "λιγουρια" που λενε οι γυναικες, δεν εχει να κανει με το τροπο. περισσοτερο θεμα εμφανισης ειναι, αμα σε εγκρινει ή οχι η αλλη. αν τους τη πεσει βλεπεις καποιος που εγκρινουν τοτε ειναι φλερτ και αντρακλας αυτος που το κανει. αν τους τη πεσει ενας που ΔΕΝ εγκρινουν, τοτε ειναι λιγουρη και αγαμητος. τεσπα το ριξαμε υπερβολικα στην αναλυση περι γυναικων και δεν εχει αξια να το κανουμε γιατι μιλαμε γενικα, ενω ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι. εγω προσωπικα προτιμω αυτες που εχουν χαρακτηρα, συμπεριφορα και φυσικα ειναι ψαγμενες (γιατι αν ειναι τουβλο η αλλη, τι να την κανεις ? μονο για σεξ αξιζει). την εξωτερικη εμφανιση τη βαζω δευτερη, δε με χαλαει πχ να ειναι μετρια, και λιγο χοντρη ακομα (οχι 100 κιλα υπερβαρη ομως)... αν και στο δρομο σαφως και κοιταζω αυτες που ειναι πιο ομορφες/περιποιημενες, ασχετα αν δε θελω κατι μαζι τους.
    Άμα είναι ομορφάντρας αλλά ταυτοχρονα τεμπέλης,άνεργος,χωρίς λεφτά νομίζεις ότι θα του δώσει καμιά γυναίκα σημασία;Με τίποτα κοριτσάκια 16-18 χρονών θα τη βγάζει ή τίποτα 40αρες+ που απλά ψάχνουν για σεξ.Θα έχει επιτυχία στα δυο άκρα δηλαδή.Όμως για σοβαρή σχέση δεν είναι και επειδή οι περισσότερες ψάχνουν για τέτοια δε θα τον υπολογίζουν.Αν δεν είναι και αυτός των σχέσεων ίσως και να του αρέσει βέβαια αυτή η ζωή.Και φυσικά,όπως οι μεγαλύτεροι άντρες λιγουρεύονται κοριτσάκια,έτσι και οι μεγαλύτερες γυναίκες λιγουρεύονται μικρούς.

Τώρα για την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών εντάξει ας μην έχουμε εμεις οι άντρες και τρελές απαιτήσεις μιας και δεν έχουμε το πάνω χέρι.Εκτός αν σταθείς τυχερός και σου γνωρίσει κανεις καμιά όμορφη γνωστή του.Πάντως τουλάχιστον για μένα παίζει τον πρώτο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση γιατί θέλω να με 'τρελαίνει' αυτό που έχω δίπλα μου και όχι να βγαίνω με κάποια και να κοιτάζω δεξιά κι αριστερά.

Banned
    ναι το ειπαμε πως πρεπει καποιος να εχει το πακετο. εκτος απο ομορφος να ειναι και λεφτας, για να καλυψει η μανταμ τις αναγκες της (και φυσικα στο μελλον να μπορει να εξασφαλισει τα της οικογενειας). ομως πλεον εχουν αντιστραφει οι ρολοι καπως, οι γυναικες οπως βλεπεις εχουν γινει υπερβολικα ανεξαρτητες, κι ετσι εχουν λεφτα και οι ιδιες, δε μας εχουν τοσο αναγκη σ'αυτο. αλλα και παλι οπως ειπα εξαρταται, δεν ειναι ολες ιδιες, γιατι εδω εχουμε φτωχεια και υπαρχουν οπως ειναι φυσικο ζητιανες...

αυτο που γραψες στο τελος μπορει να λειτουργησει και εις βαρος σου. εαν ειναι πχ πολυ ομορφη αυτη που εχεις κι ολοι τη κοιτανε στο δρομο, ακομα χειροτερα αν της τη πεφτουν κι ολας μπροστα σου, τοτε εσυ θα καταληξεις να ζηλευεις και να φοβασαι μη τη χασεις. ασε το γεγονος οτι μπορει να τη βαρεθεις, και να κοιταζεις παλι αλλες.

Senior Member
    ναι το ειπαμε πως πρεπει καποιος να εχει το πακετο. εκτος απο ομορφος να ειναι και λεφτας, για να καλυψει η μανταμ τις αναγκες της (και φυσικα στο μελλον να μπορει να εξασφαλισει τα της οικογενειας). ομως πλεον εχουν αντιστραφει οι ρολοι καπως, οι γυναικες οπως βλεπεις εχουν γινει υπερβολικα ανεξαρτητες, κι ετσι εχουν λεφτα και οι ιδιες, δε μας εχουν τοσο αναγκη σ'αυτο. αλλα και παλι οπως ειπα εξαρταται, δεν ειναι ολες ιδιες, γιατι εδω εχουμε φτωχεια και υπαρχουν οπως ειναι φυσικο ζητιανες...

αυτο που γραψες στο τελος μπορει να λειτουργησει και εις βαρος σου. εαν ειναι πχ πολυ ομορφη αυτη που εχεις κι ολοι τη κοιτανε στο δρομο, ακομα χειροτερα αν της τη πεφτουν κι ολας μπροστα σου, τοτε εσυ θα καταληξεις να ζηλευεις και να φοβασαι μη τη χασεις. ασε το γεγονος οτι μπορει να τη βαρεθεις, και να κοιταζεις παλι αλλες.
    Φίλε εγώ ξέρω πως όσο ανεξάρτητες και να το παίζουν οι γυναίκες,χωρίς άντρα δεν μπορούν.Ακόμα και αυτές που μιλάνε εναντίον των αντρών.

Να κοιτάνε την γκόμενά μου στο δρόμο προσωπικά δε με χαλάει καθόλου.Και άλλοι που βγάζουν όμορφες γκόμενες πολλοί τις κοιτάνε αλλά όλοι στο μάτι μένουν.Εντάξει,άμα είναι κανα πουτανάκι μπορεί και να τη χάσεις αλλά τουλάχιστον όσο την έχεις φρόντισε να καλοπεράσεις.

Junior Member
    Επειδή πάνω κάτω κατάλαβα τι άνθρωπος είσαι..τι ζήτας και τι εν τέλει παίρνεις θα σου πω δύο πράγματα.Πρώτον δώσε χρόνο στον ευατό σου να μάθει να διεκδικεί πρισσότερα.Θαύεσαι μόνος σου περιμένοντας απο τους άλλους να σου δώσουν αυτό που εσύ έχεις φανταστεί για τον ευατό σου.Αν συνεχίσεις να είσαι το ''παιδί της καρπαζιάς'' από ένα σημείο και μετά θα σε πονάει ο σβέρκος σου.Το μόνο σίγουρο.Αν αποφασίσεις ότι θα δείξεις το λαμπερό σου ευατό μόνο εκεό που αξίζει ουτοσώστε να εκτιμηθεί θα είσαι πλήρης.Από εμπειρία θα σου πω ότι τα άτομα στη ζωή σου που θα σε σέβονται και θα σε νοίαζονται πραγματικά θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Και όλοι οι υπόλοιποι κάτι θα θέλουν απο εσένα.Εσύ τι θέλεις???Μήπως έχεις ξεχάσει εσένα?

Page 2 of 2 FirstFirst 12