παλεύοντας την διπολική διαταραχή - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 143 of 143
    Χμ χμ λακρυ στο παρελθον εκανα σαχλαμαρες μεχρι που μια μερα ειδα τον Χριστο να κρεμεται αναποδα απο μια βελανιδια κια αυτο δεν ειναι τιποτα, οταν πηγα σπιτι, με διαστημοπλοιο, δεν αναγνωριζα για καμια ωρα τους δικους μου. Απολυτος τρομος και στοπ. Η σαχλαμαρα που κανω τωρα ειναι οτι πινω αρκετα και το αντεχω. οπως και εσυ δεν περναω φασεις μεγαλης διαρκειας, αλλαζω συνεχεις, δεν με αντεχουνε. Μεσα σε 1 ωρα μπορει να εχω αλλαξει εντελως συναισθηματα 10 φορες. Δεν παιρνεις φαρμακα τωρα?

Senior Member
    οχι ρε μονο στεντον κ λεξο κ αυτα για αλλο λογο τα αλλα τα ειχα σιχαθει ρε συ μπες στο αλλο θεμα που ανοιξα να τα γραφουμε!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    δεν αντιλεγω οτι ειναι υπεροχο το συναισθημα της ευτυχιας που αισθανομαστε οταν ειμαστε σε μανιακο επεισοδιο!θυμασαι που ειχα πει οτι το θελω πισω!θυμασαι τι μου απαντησες?αλλα ηθελα μονο αυτο το συναισθημα πισω!
    αλλα δυστιχως δεν γινεται αυτο!ερχονται και ολα τα υπολοιπα που δεν ειναι και τοσο ευχαριστα!
    μακαρι να μπορουσαμε να κραταγαμε τα καλα!
    δεν θα στο παιξουμε δασκαλοι μονη σου βλεπεις τα αποτελεσματα και εσυ περνας οτι περνας κανενας αλλος!

Senior Member
    αμελι,ευχαριστουμε για την φιλοξενια και ας ησουν ...............!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    amelie ναι σορρυ που στο γαμησαμε το θεμα αλλα οκ ανοιξαμε αλλο οποτε εσυ συνεχιζεις τα δικα σου κανονικα κ ανεπηρεαστα !!!!!!!!!!

Senior Member
    τι εννοεις Μαρια ημουν ..........!!!!!!!! ?
    δεν μπορω να ειμαι πανω απο το pc επι 24-ωρου βασεως.
    νομιζω πως απαντησα στην κοπελα αυτο που εκρινα οτι πρεπει να κανει με τα παρακατω λογια:

Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    κοριτσι μου καλο,

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αναφερεις ολα αυτα που μας λες εδω στον γιατρο σου.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σου ρυθμισει την φαρμακευτικη σου αγωγη ή να νοσηλευτεις για καποιο διαστημα αν εκεινος το κρινει απαραιτητο.

Senior Member
    ρε μην γραφετε μαλακιες για νοσηλειες δεν ειναι η κοπελα ο μανιακος με το τζιπ ελεος πια οσο μπορεις να αποφυγεις τη νοσηλεια μιλαω απο δικη μου εμπειρια κ εχω δει διπολικες σε μανια μεσα σα μια ωρα πως τις καταντησανε νταξει ωραιο ειναι κ το "πανω" κ μην αρχιζουμε τωρα επικινδυνος κτλ κ αυτα τα δασκαλιστικα αμα πραγματικα εισαι επικινδυνος θα ρθουν οι μπατσοι να σε μαζεψουν σιγα μην πας μονος σου να πεις "ειμαι σε μανια θελω να νοσηλευτω" μην λετε τετοια κ τα παιρνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Δεν το ηξερα, τωρα καταλαβα, περιπου, περιμενα ωρα, μαλλον δεν θα ειμαι συγκροτημενη τωρα, εχει πολλα αγκαθια, δεν ξερω αν ειναι διπολικη, πολυπολικη, δεν ξερω τιποτα. Δεν θυμαμαι ποσα ηρεμιστικα εχω παρει, ποσες φορες κοπηκα, ποσα ποτηρακια εχω πιει, δεν εχω κοιμηθει απο χθες, δεν θυμαμαι ποσους εμετους εχω κανει, δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να κλεισω τα ματια, τρυπαω συνεχεια το χερι μου με μια μεγαλη συριγγα, δεν φοβαμαι, το κανουν οι αλλοι, κουραστηκα καπως, βαρεθηκα καπως, πολυ, να σβησω κι αλλο τσιγαρο πανω μου; δε θα αλλαξει κατι. σφιγγω τα δοντια, δεν αλλαζει κατι. σκατα, δεν αλλαζουν κατι, αγκαθια παντου, αστεια παντου, φτου και μπαινω, αν και ειχα οιστρο πριν.
    +100000000000000000000 ακριβως ετσι κι εγω δε φανταζεσαι ποσο σε νιωθω ...............

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910