Results 46 to 52 of 52
Thread: Όλα τα βαφτίσαμε ΙΔΨ!!!!
-
31-05-2011, 01:30 #46
αν εννοείς το βαλσαμόχορτο,ναι,σε ομοιπαθητικά φαρμακεία αλλά να συμβουλεύτεις γιατρό,δεν σημαίνει ότι επειδή είναι φυτικό δεν έχει και σοβαρές παρενέργειες.
- 31-05-2011, 01:44 #47
Κι εγω και γενικότερα σαν οικογενεια εχουμε παρα πολυ αγχος.Και πιστευω πως σ αυτο το σκατοπραγμα οφειλονται ολα ουσιαστικα.Απο εκει ξεκινουν.
Αυτα που λες οτι πεφτεις απ το μπαλκονι ή σφαζεις κοσμο φαινονται σαν ιδεοληψιες,εξαρταται βεβαια απ το πως σου ερχονταν και ποσο σ επηρεαζαν.Ισως το σημειο που λες"δεν ενιωθα οτι βασανιζομαι",να σε κανει να ξεφευγεις απ την ΙΨΔ.Ολοι πανω στα νευρα τους η την απελπισια τους μπορει να τους περασουν φευγαλεα καποιες σκεψεις,οταν ομως το ατομο φτασει σε σημειο να βασανιζεται απο αυτες για καιρο,τοτε θεωρω οτι πασχει.Περισσοτερο απ οσο εχω καταλαβει το ατομο κολλαει σε ιδεες που θεωρει ανεπιτρεπτες παραλογες κ απαραδεκτες για τις αξιες και την ηθική του ισως.Για αυτο κ βασανίζεται ετσι.Κι απ αυτη την αποψη αυτο κολλαει πολυ στις ιδεες που εχω εγω.
Εχω κ κοινωνικη φοβια με ολες αυτες τις ιδεες που κουβαλαω πλεον,βεβαια.Εσυ ειχες τετοιο θεμα?Πιστευω ομως οτι οταν φυγουν αυτες οι ιδεες,θα μου φυγει κι αυτη.
Πολυ καλο που εχεις καταφερει να αντιμετωπισεις την κατασταση σου μονο με ψυχοθεραπεια κ φυτικα προιοντα.
31-05-2011, 01:51 #48
niah δεν με παρακολουθείς με προσοχή μου φαίνεται,οι σκέψεις με το μπαλκόνι άρχισαν αφού άρχισε και η γενικευμένη αγχώδη διαταραχή,οι σκέψεις αυτές είναι κάτι σαν παρενέργειες του άγχους,ο ψυχολόγος μου με διαβεβαίωσε για αυτό και τον εμπιστεύομαι απόλυτα,επίσης έχω έναν ιντερνετικό φίλο που πάσχει επίσης από ΓΑΔ και έχει ακριβώς τις ίδιες σκέψεις.Μην μπερδεύουμε τα συμπτώματα!!!Την κατάσταση μου την αντιμετωπίζω μόνο με ψυχοθεραπεία...είπα αν χρειάζοτανε να πάρω φάρμακα θα έπαιρνα φυτικά.Από το άγχος σου δεν μπορείς να διαβάσεις βρε?Πάνε σε ένα ομοιοπαθητικό σου λέω να ΣΩΘΕΙΣ!!!ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!
31-05-2011, 01:53 #49
Καμιά φορά οι γιατροί είναι επικίνδυνοι...υπάρχει περίπτωση να μην είχες ιψδ και να στο κόλλησε στο μυαλό ο γιατρός?
31-05-2011, 02:21 #50
Α οκ συγγνωμη,νομιζα οτι ρωτουσες για τις συγκεκριμενες σκεψεις κ απαντησα επανω σ αυτο.Δεν σου ειπα οτι ειναι ΙΨΔ αντιθετως ειπα οτι παρολο που εχουν τετοια μορφη,απ τη στιγμη που δεν σε βασανιζαν κ σε αγχωναν καιρο μαλλον δεν ειναι αυτο,γιατι εκει ειναι κι η διαφορα με τη διαταραχη.
Τεσπα σε ζαλισα.
Γενικοτερα συμπτωματα απο πολλες διαταραχες μπορει να συνυπαρχουν σε πολλους ανθρωπους κι ετσι αντε να βγαλεις ακρη.Αυτο ειναι κιολας που με μπερδευει.
Στην ΓΑΔ που αναφερεις π.χ. αναφερει αυτα σ ενα σαιτ:
* χρόνια, υπερβολική ανησυχία
* ψυχοκινητική ανησυχία
* ένταση και ευερεθιστότητα
* προβλήματα συγκέντρωσης
* δυσχέρεια επέλευσης ή διατήρησης του ύπνου
ε,πολλα απ αυτα ειναι κοινα με αλλες διαταραχες.
Οχι δεν μου το κολλησε η γιατρος.κι ουτε καν ειμαι βεβαιη ακομα οτι ειναι αυτο.Απλως,ειναι αυτο που υποψιαζομουν απο μονη μου καιρο τωρα.Απ οσα εχω δει αυτο κολλαει περισσοτερο στην κατασταση μου,κι οταν μου το πε κ αυτη ηταν κατι σαν επιβεβαιωση.Επικινδυνη ηταν η πρωτη που μιλουσε για σχιζοφρενειες κ κοντεψε να τρελανει τη μανα μου.
Τεσπα,προς το παρον απο βδομαδα θα ξαναπαω μετα απο πολυ καιρο στον ψυχιατρο (τον καλο)που σου ανεφερα κι απο εκει κ περα βλεπω.το θεμα ειναι οτι νομιζω θα με βοηθησει η ψυχοθεραπεια.το μπλαμπλα,οι συμβουλες,πραγμα που δεν εχω κανει μεχρι τωρα.Οι ομοιοπαθητικοι δεν κανουν ψυχοθεραπεια,σωστα?
31-05-2011, 13:27 #51
Καλημέρα βρε.Δεν είπα ότι είπες ότι είναι ιδψ.Οι ομοιοπαθητική λειτουργεί και σαν ψυχοθεραπεία αν αποκτήσεις στενή σχέση με τον ομοιοπαθητικό σου.
31-05-2011, 16:50 #52
Δεν το ηξερα αυτο.Ειναι ομοιοπαθητικος αυτος που πας εσυ?
Να σε ρωτησω,Σε προηγουμενο ποστ ανεφερες για καποιες γραμμες που κανουν διαγνωση απ το τηλεφωνο και σε παραπεμπουν στον καταλληλο ειδικό.
Εχεις υποψιν σου καμια τετοια γραμμή?Και ξερεις αν ειναι αξιοπιστα τα συμπερασματα τους?
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία