Όλα τα βαφτίσαμε ΙΔΨ!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    Δεν σε ειρωνευτηκα.Σου ειπα απλως οτι συμφωνα με αυτα που λες παραπανω δεν δειχνουν σαν εμμονες.Οταν λες δλδ οτι οι σκεψεις σου αυτες κρατησαν 2-3 μερες και οτι τη μια που σου κολλησε οταν ηθελες την ελυσες.Ετσι οπως το λες,ναι,δεν ακουγεται σαν εμμονη.Περισοτερο σαν ανησυχιες/φοβιες απ το αγχος σου ακουγονται.Και φυσικα ουτε εγω ειμαι γιατρος,ουτε κανω διαγνωση.Σου λεω τι εντυπωση μου δινουν αυτα που λες στο παρον θεμα.(το αλλο δεν το εχω διαβασει)
    Κ προσθεσα επειτα οτι εφοσον λες οτι ειναι εμμονες πως τις ελυσες,μπας και παρουμε κ εμεις καμια ιδεα.
    Παντως και οι εμμονες στις αγχωδεις διαταραχες ανοικουν και το υπερμετρο αγχος ειναι αυτο που τις πυροδοτει.Ισως γι αυτο μπερδευτηκες.Εννοειται οτι διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο τα συμπτωματα,η ενταση και το περιεχομενο τους.Και συμφωνω σε αυτο που λες οτι καποιος(οπως κι εγω απειρες φορες)ειδικα οταν ειναι αγχωμενος επηρεαζεται.Όμως πως θα γινει?Πως αλλιως θα μπορεσει καποιος να συζητησει αυτο που τον απασχολει?
    Σε ρωτησα γιατι οπως σου ξαναειπα το πιο πρόσφατο μηνυμα στην συγκεκριμενη ενοτητα ηταν δικο μου,κ θεωρησα οτι αυτο ισως σε προκαλεσε να γραψεις οσα εγραψες.

Member
    Όχι δεν με προκάλεσες εσύ βρε,ένας άλλος με προκάλεσε με κάτι που είπε σε μια άλλη κοπέλα.Πάντως είναι καλό να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό,και αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πάς σε ψυχολόγο υπάρχει κάποιος που σε κατατοπίζει τηλεφωνικώς και δωρεάν για τα συμπτώματα σου.Επίσης υπάρχουν πολλές λύσεις και σε εναλλακτική ιατρική,όπως επίσης στούμπωσε το σώμα σου με ψάρια,μαγνήσιο,σελήνιο,φρο� �τα και ειδικά μπανάνες,ξηρούς καρπούς...απέφευγε κρέας!!!Επίσης αν μπορείς και οι συνθήκες το επιτρέπουν πάρε ένα σκυλάκι,ανεβάζει τα επίπεδα σεροτονίνης!Αυτά και εντελώς φιλικά.

Senior Member
    Πιστεψε με απ οσους ειδικους εχω παει τοσο καιρο,κ οκ ισως δεν ημουν και η πιο συνεπης ασθενης,τα καλυτερα και πιο ξεκαθαρα -οσο γινεται- συμπερασματα τα βγαλα οταν εψαξα στο νετ κ πολυ περισσοτερο οταν ανακαλυψα το φορουμ κ αλλα παρομοια site.Φυσικα δεν υποστηριζω οτι το φορουμ υποκαθιστα εναν ειδικο.Μιλαω καθαρα για το δικο μου ψαξιμο και εμπειρια.Κι εννοειται οτι μολις βρω καποιον γιατρο που να θεωρήσω καλο και θα μου ταιριαξει θα στηριχτω στις αποψεις του.Μεχρι στιγμης δεν το χω καταφερει αυτο ομως,κι ομολογω οτι με εχει ανακουφισει αρκετα αυτο το φορουμ.Μακαρι να το ειχα βρει χρονια πριν.
    Αν ο καθενας προλαβαινε να διαπιστωσει απ την αρχη του προβληματος του ποσο παρομοια ειναι ορισμενα πραγματα με αλλους ανθρωπους,κι οτι δεν ειναι ο μονος που εχουν περασει απ το μυαλο του καποιες σκεψεις,θα απομυθοποιουσε πολλα πραγματα και θεωρω οτι πολλα απ τα συμπτωματα που θα μπορουσαν να επακολουθησουν μπορει να είχαν αποφευχθεί.

εντιτ
    Δεν φαινεται ολοκληρο το μηνυμα σου
    Εχεις δικιο σ αυτα που λες σχετικα με τη διατροφη.Σκυλο εχω ήδη κ το ξερω οτι μου κανει καλο.
    Για τις γατες μαλιστα εχουν γινει ολοκληρες ερευνες οτι το γουργουρητο τους εχει θεραπευτικες ιδιοτητες σε καταθλιψη κ αλλα.Οπωςδηποτε ενα ζωακι,κ μονο απο συναισθηματικής αποψεως βοηθαει.

Member
    Οι γιατροί τι σου είπαν?

Senior Member
    Η πρωτη μου μιλησε για ψυχωση(η αληθεια ειναι οτι ημουν λιγο φρικαρισμενη τοτε κ δεν ξερω τι κ πως της τα ελεγα)
    Η δευτερη ουτε θυμαμαι.Ισως μου μιλησε για ιψδ
    Ο τριτος μου συνεχισε τα φαρμακα της πρωτης
    Κ η τελευταια μου ειπε κι εκεινη για ιψδ.,αλλα μολις της ειπα για τη διαγνωση του δευτερου μου τα μπερδεψε λιγο ;ρ ..
    βγαλε τωρα ακρη..ποιον να εμπιστευτεις?
    μεσα σ ολα αυτα το μονο δεδομενο ειναι η καταθλιψη
    υγ:ο 3ος ειναι καλος ανθρωπος..αλλα ψυχιατρος==>πολλα φαρμακα,κουβεντα 0

Quote Originally Posted by Joan1983 View Post
    εγώ έχω διαβάσει και για διαγνώσεις εδώ μέσα και δεν θέλω να πώ συγκεκριμένα!Δεν είναι ότι δεν αντέχω να διαβάζω απλά για κάθε νόσο υπάρχουν κριτίρια που καλό θα ήταν να τα γνωρίζουμε!!!Αλλά οκ,ο καθένας κάνει ότι θέλει!
    τζον...αν εχεις διαβάσει για διαγνώσεις εδώ μέσα, πρέπει να μας πεις που και ποιος τις έκανε γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος πως το μνμ θα είχε διαγραφεί και η διαχείριση θα είχε δώσει προειδοποίηση στο μέλος που τις έκανε....

Member
    Τι εμμονές έχεις αν επιτρέπεται niah?Όλες σου κρατάνε 6 χρόνια?Γιατί δεν κάνεις την εξέταση PET?Θεοφανία,αν ανατρέξεις σε δημοσιεύσεις θα το δείς.

Τι εμμονές έχεις αν επιτρέπεται niah?Όλες σου κρατάνε 6 χρόνια?Γιατί δεν κάνεις την εξέταση PET?Θεοφανία,αν ανατρέξεις σε δημοσιεύσεις θα το δείς.
    δεν θα το δω και το ξέρω...
    Γι αυτό σε ρωτάω να πεις εσύ που είναι καθώς έχεις δει μέλη να κάνουν διαγνώσεις για μια τόσο σοβαρή ασθένεια..

Member
    Είναι μια κοπέλα που ξαφνικά την έπιασε ξαφνικά κρίση σεξουαλικού προσανατολισμού,και της λέει...Καραμπινάτη ΙΨΔ.

Είναι μια κοπέλα που ξαφνικά την έπιασε ξαφνικά κρίση σεξουαλικού προσανατολισμού,και της λέει...Καραμπινάτη ΙΨΔ.
    Ποιος? Δεν μας δίνεις το λινκ? Είναι σοβαρό αυτό να κάνει κάποιος διαγνώσεις σε ένα τέτοιο χώρο γι αυτό σε ρωτάω.
    Εσύ άνοιξες ολόκληρο θέμα για αυτό.

Senior Member
    lol ποιος το γραΨΕ αυτο? ;p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Member
    Είναι το δεύτερο θέμα στην ενότητα,στην δεύτερη σελ.

Είναι το δεύτερο θέμα στην ενότητα,στην δεύτερη σελ.
    δεν μπορούμε να καταλάβουμε έτσι...

Πες τιτλο θεματος και μελος που το εγραψε...

Senior Member
    εντελως κουλο ναι. τι εχει να κανει η εμμονη με μια πεποιθηση σχετικα με την ιδψ? ιδψ ειναι επανελλημενες πραξεις για την τελεση μιας καταστασης απ οτι ξερω
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast