Όλα τα βαφτίσαμε ΙΔΨ!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    Eπειδη ξερω για πιο θεμα μιλας κι εγω ετσι πιστευω.Και παλι χωρις να κανω διαγνωση.
    Αν διαβασεις το πρωτο ποστ της κοπελας θα καταλαβεις οτι κατι τετοιο ειναι.Δεν την επιασε κριση σεξουαλικου προσανατολισμου στα 25 τοσο της.Κι αν μπεις σε καποιο αλλο σαιτ με αποριες ατομων στις οποιες απαντανε γιατροι θα δεις ποσοι ακομα εχουν τετοιου ειδους ιδεες με τον ιδιο τροπο,οι οποιες ανηκουν στα πλαισια της ΙΨΔ.
    Τι ειναι η ΡΕΤ?
    Last edited by niah; 31-05-2011 at 00:24.

Member
    Αγαπητή εγώ προσωπικά αν τον είχα μπροστά μου θα τον σφαλιάριζα,η κοπέλα τρομοκρατήθηκε.Η συγκεκριμένη διαταραχή δεν διαγνώσκεται μέσω νετ.μπορείς να έχεις υποστήριξη ναι αλλά μέχρι εκεί.

έχεις δίκιο, αυτό το μέλος είπε μια παπαρια και εξαφανίστηκε χωρίς να τη στηρίξει και το κυριότερο χωρίς να υπολογίσει τι ζημιά μπορεί να έκανε στη φελισιτι που ζητούσε βοήθεια .
    Κρίμα που οι υπόλοιποι δεν έδωσαν σημασία να κάνουν αναφορά και να διαγραφεί το σχόλιο και να πάρει προειδοποίηση.

Member
    niah είναι μια εξέταση που σου κάνουν στον εγκέφαλο...να φανταστείς ένας φυσιολογικός εγκέφαλος έχει χρώματα κόκκινα,μπλέ και κίτρινα,ο εγκέφαλος κάποιου με ιψδ είναι ο περισσότερος μπλέ.Σαν παράδειγμα στο έφερα αυτό.είναι έγκυρη εξέταση από ότι ξέρω!

Senior Member
    συμφωνω υπαρχουν πολλοι που προτρεχει η γλωσσα τους
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Ναι γιατι μολις παρατηρησα οτι πιο κατω ο συγκεκριμενος ειρωνευεται κιολας.
    Δεν δωσαμε σημασια γιατι οπως βλεπετε περιγραφει μεσα απ τη δικη του εμπειρια
    Αλλα ασχετως απ αυτον κι εμενα αυτα που περιγραφει αυτο το πραγμα μου θυμισαν, κ πριν απ ολους το αναφερει και η ιδια η κοπελα.

Senior Member
    Ναι αυτη την εξεταση μου την εχει κανει η τελευταια που σου ανεφερα,που μου ειπε για ιδεοψυχαναγκαστικη.
    Μαλιστα μου εδειχνε κι αυτα τα σημεια με τα χρωματα και τι πρεπει να μειωθει και τι να αλλαξει αλλα δεν συγκρατησα και παρα πολλα
    Πωπω ρε παιδια,δεν φανταζεστε ποση αναγκη εχω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει και να ξεκινήσω απο εκει.

Member
    Σε ομοιοπαθητικό έχεις πάει?Το αγκάθι του αγ.ιωάννη το έχεις δοκιμάσει?είναι και για καταναγκασμούς!

Member
    μην απογοητεύεσαι βρε.παρεπιπτόντως έχεις ιστορικό στην οικογένεια?

Senior Member
    Οχι απο προγονους(δλδ γονεις κ πανω) δεν εχω κατι.
    Ξερεις πιο ειναι το θεμα?οτι εγω δεν εχω τοσο καταναγκασμους,δλδ να προβαινω σε καποια συγκεκριμενη πραξη,αλλα κατακλυζομαι απο ψυχαναγκασμους δλδ νοητικες/πνευματικες πραξεις προσπαθειας απαλλαγης απ το αγχος.Και το θεωρω πιο δυσκολο ετσι.γιατι δεν ειναι κατι απτο.δλδ να πω πχ "δεν θα παω να ελεγξω το ταδε, ή να κλεισω το διακοπτη" σπανιως εμφανιζω τετοια..Είναι κυριως μη χειροπιαστο,πνευματικο.ψυχ αναγκασμοι οπως τους λενε.
    Δεν εχω παει σε ομοιοπαθητικο.Νομιζω οτι εχει προχωρησει(λογω χρονιοτητας)η κατασταση για να την αντιμετωπισω ετσι.
    Το χω ακουσει νομιζω το βοτανο που λες.ειναι πολυ δυνατο ε?και αντενδεικνυται με φαρμακα,αν ειναι αυτο.Στους ψυχαναγκασμους κανει τπτ?
    Σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου

Member
    Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομοιοπαθητική,είναι βλάκες όλη η βασιλική οικογένεια της αγγλίας που τους εμπιστεύονται τρελά?Δεν νομίζω,το φυλάνε το τομάρι τους!!!!Εγώ θα σου πρότεινα να πάς και να μιλήσεις με ομοιοπαθητικό πάντως,το βαλσαμόχορτο είναι όντως δυνατό,το χρησιμοποιούν ακόμα για το aids,δεν πρέπει να λαμβάνεται με άλλα αντικαταθλιπτικά εννοείται και έχει μια σοβαρή παρενέργεια με χρόνια χρήσ γίνεσαι φωτοευαίσθητος...αλλά υπάρχουν και άλλα ομοιοπαθητικά φάρμακα αν φοβάσαι το συγκεκριμένο.Το έχω ξαναπεί ότι η φύση πάντα προνοεί για όλα.Βέβαια μεγάλα λόγια δεν λέω,που ξέρεις τι μπορεί να μου ξημερώσει αλλά ναι θα επέλεγα τα φυτικά από τα χημικά που μου προσφέρουν άκριτα.

Member
    βασικά το λάθος σου είναι ότι τα απορρίπτεις χωρίς να τα δοκιμάσεις.μπορεί η λύση να είναι μπροστά σου,προσπάθησε το.

Senior Member
    οχι δεν εχω κανενα φοβο,ειδικα τωρα που δεν παιρνω τα φαρμακα.Γι αυτο σε ρωτησα κιολας αν ειναι βοηθητικο σε ψυχαναγκασμους.Είπα πως ο συνδιασμος με φαρμακα μπορει να εχει ασχημες παρενεργειες.
    Το μονο που εχω δοκιμασει για τετοια περιπτωση ειναι η βαλεριανα που οκ ηρεμει λιγο αλλα ως εκει.Και σε αυτην λενε επισης οτι δεν πρεπει να γινεται καταχρηση.
    Οταν εχεις ωρα και αν θελεις ανεφερε μου τι θεμα αντιμετωπιζες εσυ και πως εχεις καταφερει να το ξεπερασεις.Η αν εχεις καποιο αλλο θεμα που το αναφερεις δωσε μου το λινκ

Senior Member
    αυτο το βρισκω σε φαρμακεια και βιολογικα προιοντα? ή υπαρχει κ αλλου?

Member
    Εγώ έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή.είχα όμως και αρκετά προβλήματα σπίτι μου που πυροδότησαν την κατάσταση.Έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να προστατέψω την μαμά μου που αισθανόμουνα ότι ήταν αδύναμη.Πάντα είχα φόβους και πολύ άγχος που όπως σου είπα ένα διάστημα,δλδ,5 χρόνια έκανα κάποιες ψυχαναγκαστικές τελετουργίες για να μην πάθει κάτι η μαμά μου,αλλά θα σου πώ το εξής,δεν ένιωθα ότι βασανίζομαι από αυτό και το έκοψα μόνη μου.Μέτα έπαθα κρίση πανικού που με οδήγησε στην ΓΑΔ.Για την αντιμετώπιση της στην αρχή πήρα αντικαταθλιπτικά αλλά όταν κατάλαβα τι κάνουν τα έκοψα και τώρα κάνω μόνο ψυχοθεραπεία και βοηθήθηκα πολύ,γενικά εγώ είμαι ένα άτομο με πολύ άγχος και πολλές φοβίες εξού και οι εμμονές,οι οποίες όμως ξεπερνιούνται το πολύ σε 4 μέρες.Στην ψυχοθεραπεία ανακάλυψα πόσες πολλές φοβίες έχω.Και αν χρειάζοτανε να πάρω φάρμακα σίγουρα τώρα θα έπιαρνα φυτικά.Μπές στο σαιτ της ομοιοπαθητικής και ενημερώσου,μην κάθεσαι και χάνεις τον καιρό σου.Θα σου πώ ότι εγώ έβλεπα μετά που με έπιασε η γαδ,ότι πέφτω από το μπαλκόνι και σφάζω κόσμο,αυτό τι είναι ιψδ?Δεν νομίζω όλα τα άτομα που έχουν γαδ,έχουν τέτοιες σκέψεις.βρε μπάς και έχεις γαδ?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast