ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    χα0χα0χαχ00αχ0α0χ0α0χα0χ...δεν υπαρχεις....κοιτα καταλαβαινω πως κι αυτη ηθελε σχεση..και τωρα που βρηκε φιλο...ξερεις...την ειδε αλλιως...δε νομιζω ομως πως δεν σε αγαπαει κλπ..ανασφαλειες εχει κι αυτη που προφανως δε μπορει να τις διαχειριστει αλλα σιγουρα εχει ενθουσιαστει και με το γεγονος οτι εχει αγορι..για εμενα συζητα απλα..με τα καντηλια δε κερδιζεις τπτ..και στη τελικη οταν σου περασει ο θυμος θα νιωσεις και ασχημα που της μιλησες καπως...μη χασεις και το δικιο σου στο τελος...και να σου πω και κατι?προσπαθησε να μην επηρεαζεσαι απο τη γνωμη του καθενος..εσυ τη ξερεις καλυτερα..εμεις οι υπολοιποι δε τη γνωριζουμε οποτε...παιρνε απο ολους γνωμη..αλλα κρατα αυτη που σου ταιριαζει στη περιπτωση..οχι αυτη που φοβασαι...τα φιλια μου!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    Μπρόκεν Ντολλ,
    3 βδομάδες έχει μόνο που βρήκε γκόμενο μετά από πολύυυυυ καιρό και προσπάθεια.... άστην να το απολαύσει! Δε νομίζω πως έχει απωθημένα μαζί σου, έχει όμως σίγουρα θεματάκι με τον εαυτό της από τα αλλεπάλληλα σούτια που έφαγε από τους υποψήφιους όλον αυτόν τον καιρό.
    Κράτα την συμπεριφορά της στα υπ όψιν και κάνε παρέα με τους υπόλοιπους άπειρους φίλους σου και με την άλλη κολλητή σου. Γω πιστεύω πως σε κανα μήνα θα περάσει ο πρώτος ενθπυσιασμ'ος και θα στρώσει.. όλοι έχουμε δικαίωμα στη μλκία μερικές φορές, αρκεί να μην παγιωνεται...

Επίσης το να μην είναι κρεμασμένη επάνω σου είναι καλό... τι θες, να μην έχει στον ήλιο μοίρα και να σε παρακαλά να βγείτε?

Τέλος, δε βρίζουμε ποτέ το γκόμενο της φίλης---> κανόνας. Αυτή, ναι, σου λέει τα παράπονά της την ώρα που είναι τσατισμένη, στα νεύρα της, δε σημαίνει πως τα πιστεύει απλά ξεθυμαίνει.

Senior Member
    ντολ, μου φαινεται οτι σου τη σπαει στη φιλη σου τα χουγια που εχεις κ εσυ σαν ανθρωπος. ισως να κανω κ λαθος βεβαια. παντως θες πολλη δουλεια με τον εαυτο σου, κατι το οποιο ολοφανερα δε θες καθολου μα καθολου ουτε καν να αγγιξεις. θελεις να τραβας την προσοχη με παιδιαστικους τροπους κ να σε χαιδευουν.

ισως να θυμωσεις με αυτο που σου γραφω, παντως σου γραφω καλοπροαιρετα. εχεις ταλεντα κ εισαι εξυπνη κοπελα κ ειναι κριμα να αυτοκαταστρεφεσαι.

παντως αυτο που περιγραφεις ως φιλια κ μαλιστα ως κολλητη φιλια, για μενα τουλαχιστον, απεχει χιλιομετρα απο το να ειναι φιλια. τα ανταγωνιστικα κ εγωκεντρικα παθη σας εκφραζετε κ οι δυο.
    Last edited by Lou!; 05-06-2011 at 16:50.

Senior Member
    δεν καταλαβατε καλα, δεν με ενδιαφερει που βρηκε γκομενο ουτε αναγκη εχω, αλλωστε ειχε κ πηδιοταν που κ που μονιμως σαν ηλιθια δεν υπολογιζε την γνωμη μ οταν της ελεγα τα λαθη της οποτε επαψα να ασχολουμαι με την ζωη της, αλλα οταν ο αλλος σου ζηταει συμβουλη κ συ σαν μαλακας την λες και δεν σακουει, νιωθεις πως σε χρησιμοποιησε απλα επειδη εθελε ενα δοχειο να ''ξερασει'' τα μεσα του εξω του.

εγω δεν ειμαι κανα εμετοδοχειο

και δεν ανεχομαι να μου την λενε και να μου λεει να βγουμε σαν να μ κανει χαρη αλλα να μ δενει κ τα χερια λεγοντας ''τλκ θα βγουμε σμρ? αλλα δεν ειμαστε για πολλα πολλα και δεν εχω λεφτα και δουλευει αυριο!'' κ της λεω τοτε ρε μλκ τι θες να βγεις αι κατσε σπιτι σ! θες κ καλα να μ πεις να βγουμε για σταχτη στα ματια? βαλτηνα στον κωλο σου

και επισης μ την δινει επειδη της το χω συζητησει και οχι μια και 2...πολλες φορες εχει γινει ζητημα το οτι με ενοχλει και το ξερει, να μου δενουν τα χερια και να μην υπολογιζουν την αποψη μου. δλδ οταν μου ελεγε πως θελει να παει καπου και να μην ηθελα πηγαινα. ειληκρινα ΠΟΤΕ ομως δεν μας ρωτησε εμας, σε 1 παρεα ρωτας ''εχετε καμια προταση?'' και οχι να λες ο,τι σε βολευει! την αδερφη μ ταξι την εχει κανει, και ουτε 1 ευχαριστω. τι δεν εχει λεφτα η ψευτρα!παρασκευη επιτουτου πηγε για να παρει λεφτα απ τον μπαμπα που την συντηρει επειδη κοπλοσκυλιαζει 3 χρονια δικαιολογιες του κωλου ''αχ δεν βρισκω δουλεια''

με ενοχλει να με κοροιδευουνε και δεν το θεωρω παιδιαστικο!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    1. Τη συμβουλή των φίλων ο καθένας τη σταθμίζει, δεν υπογράφει συμβόλαιο ότι θα την ακολουθήσει. Το ότι δεν την ασπάζεται δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι δε σ ακούει. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό εδώ, αλλά το αναφέρω σαν πιθανότητα. επίσης να αναφ'ερω πως το θεωρώ τιμή μου να "ξεράσει" ένας φίλος μου τα μέσα του ενώπιόν μου. Δείχνει εμπιστοσύνη και την τιμώ.

2. Αν είναι τρακατζού, βάζει την αδερφή σου να την πηγαινοφέρνει και θεωρείς ότι είναι αχάριστη κ δε σε νοιάζεται, τι στο καλό την έχεις φίλη και μάλιστα κολλητή? Αυτά είναι άσχετα με το γκόμενο, έχουν να κάνουν με τη γενικότερη συμπεριφορά της.

3. Παίζει η πιθανότητα να μην έχει καμμιά όρεξη να βγείτε διότι κολυμπάει στον ενθουσιασμό για το νέο έρωτα. Είναι πολύ συνηθισμένο- ειδικά επειδή δυσκολεύτηκε πολύ να τον βρεί. Από την άλλη δε θέλει να φανεί γαιδούρα και να εξαφανιστεί. Δείξε κατανόηση. Δατ'ς μάι οπίνιον.

4. Είχα "φίλη" που μου δήλωσε ανοιχτά πως αν ο γκόμενος δν θέλει να κάνουμε παρέα θα μου κόψει την καλημέρα. Αν ανήκει σ αυτήν την κατηγορία, δεν αξίζει καν να ξοδεύεις το σάλιο σου να της μιλήσεις....

Senior Member
    imagine εκει που ολα ειναι καλα ΞΑΦΝΙΚΑ γινεται θεμα και βλεπεις αν τελικα ΗΤΑΝ η αν ΕΙΝΑΙ φιλη σου η οχι. ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω

φυσικα δεν μπορω με 1 παραγραφο εδω να περιηραψω οοοολη την σχεση μας, αλλα ειληκρινα σου μιλαω, αν ησουν στην θεση μου σιγα μην καθοσουν κ εσυ ετσι! πως γινεται ολοι να κανουν το δινηγορο του διαβολου εδω ενω και ΟΙ ΙΔΙΟΙ θα τσαντιζοντουσαν στην θεση μου ΣΤΑΝΤΑΡ κοβω το κεφαλι μου! ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανθρωπινο και εκεινες τις ωρες οταν καποιος σε αδικει η σου βγαζει γλωσσα φουντωνεις και μετα τον θαβεις σε αλλους! ολοι ετσι κανουμε και οποιος πει το αντιθετο δεν τον πιστευω ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ

Senior Member
    Ok, με εκενυρίζει και μένα η αλλαγή συμπεριφοράς, αλλά προσπαθώ να δώσω χρόνο και να δω τη φιλία με τα νέα δεδομένα. Αν μου κάνει, καλώς, αν όχι.. απο δω παν κι άλλοι!!! Στο φινάλε όπως λες έχεις πολλές εναλλακτικές για παρέες, κολλητή έχεις κι άλλη, αδερφή που αγαπάς και αγόρι που σε νοιάζεται. Μη σκας.

Senior Member
    btw ο τίτλος που έβαλες τι ρόλο παίζει? Μπορείς να μου εξηγήσεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    γτ αμα κανω αυτοκριτικη παει να πει πως πρεπει να σκεφτω και αμα σκεφτω δεν θα μπορω να βρισω!
    Eίπες σοφή κουβέντα. Πράγματι, όποιος θυμώνει αμέσως απλά δεν σκέφτεται...
    Έχει διαφορά ο θυμός μετά από σκέψη και ο θυμός αμέσως. Αν κάποιος σκέφτεται δεν θα αντιδρούσε ούτε μια στις 100.
    Υ.Γ. Μάλλον να της σπάσεις το κεφάλι σου 'ρχεται! Απ' ότι καταλαβαίνω, δεν θα καταλάβει ποτέ ότι και να κάνεις!!!

> τωρα ειμαι 25 ρε τι κολιτεσ να κανω πια???και που να τις βρω?

Ελπίζω να μην έχεις δίκιο στη σκέψη σου αυτή. Anyway, σηκώνεις κάθε πέτρα που θα βρεις μπροστά σου (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ;).

Ακόμα τρεις βδομάδες έχει που τον γνώρισε, είναι στον ενθουσιασμό της ότι πέτυχε κάτι εκεί που για χρόνια δεν είχε τίποτα. Ακόμα δεν γνωρίστηκαν καλά, δεν είναι βεβαιο ότι η σχέση θα αντέξει, με το που θα δει αποτυχία θα επιστρέψει για συμπαράσταση στα γνωστά της λημέρια, δηλαδή σε σενα.
    Είναι φυσιολογικό όταν μπαίνει κανείς σε σχέση να ξεκόβει αρκετά από την παρέα και τους φίλους, όχι όμως το να αλλάζει το ύφος και τη συμπεριφορά του απέναντι τους.
    Ίσως εσύ κάλυπτες την ανάγκη της για συμπαράσταση, διευκολύνσεις, καλά λόγια και ευχάριστη παρέα όταν βγαίναιτε έξω. Απ αυτήν την άποψη σε έχει για φίλη. Και για να ναι φιλία χρειάζονται πολύ περισσότερα, ειλικρίνεια, να χαίρεται με τις δικές σου χαρές, να σου συμπαρίσταται στα δύσκολα, να μη σε βλέπει αφ υψηλού όταν πετυχαίνει κάτι στη ζωή της, να σέβεται τη γνώμη σου, να μη νοιώθει ζήλια για αυτά που κερδίζεις. Αυτά υπάρχουν;
    γιάννης

Senior Member
    ο τιτλος ειναι στο οτι πασχιζω τα φτιαξω ολα στην ζωη μου ωστε να νιωθω ανετα κατα τον τροπο που θελω. και πρεπει να φτιαξω κ αυτο οπωσδηποτε γιατι με χαλαει ασχημα. οχι επειδη με νοιαζει χεστικα κιολας απλα οπως ειπα, επειδη δεν σηκωνω μυγα σε οτι αφορα να με προσβαλλουν και ποσο μαλλον να με θεωρουν ηλιθια μερικα ατομα που στανταρ ειναι κατωτερα. δεν λεω οτι αξιζει λιγοτερο σαν ανθρωπος μην παρεξηγηθω, αλλα απο μενα ναι ειναι κατωτερη.

εγω την αποφαση μ την πηρα δλδ αμα δεν ζητησει συγνωμη η εστω δεν δω ενα στιγμα μετανοιας, εκοψα λασπη. και δεν μου κοστιζει και τιποτα. εγω εχω κ αλλες φιλες απλα ειχα εστιαστει εκει επειδη με χρειαζοταν. αλλα δεν ειμαι κανα βρακι μεταχειρισμενο. κ εγω ειχα γκομενους καινουργιους κ εγω ειχα το ενα κ το αλλο, ομως δεν εκανα ετσι μαθαινεις να διαχωριζεις οταν δεν εισαι πια 15! αμα δεν το καταλαβαινεις αυτο εισαι απλα μπαζο με ολη την σημασια της λεξης

ευτυχως που δεν εγραψα ποτε καμια φιλη μ και ολες με αγαπανε. αυτη ειναι μονη της και στα παπαρια μ πραγματικα επειδη εχω συναντησει κ αλλες τετοιες. φιλη που ειχα κωλο και βρακι να μ λεει πως ειναι αρρωστη και οτι δεν μπορει να βγουμε και να παιρνω σπιτι της να δω τι κανει και να μ λεει η μανα της πως βγηκε

Page 3 of 3 FirstFirst 123