Results 1 to 15 of 196
Thread: Xωρισα
-
24-05-2011, 09:32 #1
Xωρισα
Πριν 10 μηνες συναντηθηκα με ενα παλιο μου συμμαθητη, που οπως ανακαλυψα ηταν ο πιο υπεροχος ξεχωριστος και καταπληκτικος ανθρωπος που ειχα γνωρισει ποτε, πριν 7 μηνες καναμε σχεση, και ημουνα τοσο χαρουμενη που πολλες φορες ενιωθα οτι ειμαι στον παραδεισο, κυριολεκτικα. Τα βρισκαμε σε 9 απο τα 10, σε ολα τα επιπεδα ηταν τοσο ομορφα... Και δε μπρω να δεχτω οτι αυτο το 1 στα 10 μας οδηγησε ωστε πριν 6 ωρες να χωρισουμε...... ΠΟναω αφανταστα, τον θελω πολυ πολυ πολυ, ειμαι ερωτευμενη τρελα μαζι του και τον αγαπαω για ολα αυτα που ειναι... Αυτος δε μπορεσε.. Γιατι δεν ειμαι τοσο καλη και τοσο νορμαλ οσο αυτος, του αξιζει κατι καλυτερο... Πρωτη φορα στη ζωη μου με αγαπησε και με ερωτευτηκε ενας αντρας και μου το εδειχνε συνεχεια με λουλουδακια, λογακια, δεν το ειχα ξαναζησει αυτο.. Και τωρα παει.. Οσο για το λογο που χωρισαμε, η ειλικρινεια μου θα πουν καποιοι, κατι αλλο μπορει να πουν καποιοι αλλοι.. Γενικα ειναι πολυ ηθικος, αφοσιωμενος, συντηρητικος κτλ, και πιασαμε κουβεντα χτες για φαντασιωσεις, και επειδη δε μπορω να λεω ψεματα του ειπα οτι εχω φαντασιωσεις και με αλλους αντρες, στην φαντασια μας οτι θελουμε κανουμε και δεν πιστευα ποτε οτι ηταν τοσο λαθος, οχι με καποιον αλλο ομως που ειμαι ερωτευμενη η κατι τετοιο, ή που ποθω πιο πολυ απο αυτον, αλλα ατομα με τα οποια ποτε δε θα γινοταν τπτ, οπως καποιος σταρ του σινεμα, και τις εχω "ενεργοποιησει" και καποιες φορες που ειμαστε μαζι για να φταιχνομαι πιο πολυ, και ξενερωσε απιστευτα, το θεωρησε προδοσια, οτι δεν με ελκει αυτος κτλ. Το οποιο ειναι τεραστιο ψεμα γιατι πρωτη φορα ενιωσα τοσο ωραια ερωτικα στη ζωη μου με εναν αντρα και μου αρεσει τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ, αλλα με αγχωνε οτι πρεπει να τελειωνω, οτι πρεπει να τον κανω να νιωθει παρα πολυ ποθητος, και ηταν καπως απομακρος οταν μετα το σεξ κατευεθειαν ντυνοτανε και εκανε τσιγαρο, αυτο ηταν το μονο του ελλαττωμα και του το ειχα πει, και δεν ξερω ολα αυτα με κανανε να καταφευγω σε κατι γνωριμο και ασφαλες και οικειο.. Αυτα. Μηπψς τελικα δεν ταιριαζαμε εκει ενω εμενα μου φαινοταν τοσο ωραιο; Και σε αυτον το ιδιο.. Πως φτασαμε να χωρισουμε για αυτον τον λογο; Γιατι εκεινος λεει οτι μονο εμενα σκεφτεται παντα και καμια αλλη... Αισθανομα παρα πολυ ανεπαρκης, και φρικιο της φυσης.. Κατωτερη απο αυτον, χειροτερη, κ.ο.κ...:mad::(:(
Last edited by carrie; 24-05-2011 at 09:56.
- 24-05-2011, 10:30 #2
Είπες ότι σου ήταν αφοσιωμένος και σου το απεδείκνυε καθημερινά με διάφορους τρόπους. Την ίδια αφοσίωση ανέμενε και από εσένα, ίσως και να τη θεωρούσε μέσα του δεδομένη. Εμμέσως του άφησες ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είσαι αφοσιωμένη και το χειρότερο του δημιούργησες την εντύπωση ότι δεν είσαι βέβαιη γι αυτόν.
Και σε βλέπω σήμερα να τον παίρνεις τηλέφωνο, να πηγαίνεις να τον βρεις και να προσπαθείς να τα μπαλώσεις. Τουλάχιστον πες του, δώσε μου την ευκαιρία να σου αποδείξω με τον χρόνο ότι δεν θα κανα ποτέ κάτι με άλλον και είμαι πιστή σε σένα, πες του άφησε την απόδειξη στο χρόνο και δοκίμασε με αν θα κανα κάτι τέτοιο, ότι αυτό το είπα απλά για να σε παρακινήσω στο κρεβάτι γιατί η απόδοση / το ενδιαφέρον σου μου φάνηκε ότι είχε πέσει τον τελευταίο καιρό και δεν βιώνω τόσο πολύ το σεξ όσο παλιά (έστω ψέματα αλλά να το πεις νε πειστικό ύφος). Αχ βρε carrie! δίνεις τόσο καλές συμβουλές εδώ και τώρα θες τις δικές μας. Πιστεύω είσαι ακόμα σε ένταση και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά, αλλά έχεις τή λύση που είναι και αποτελεσματικότερη από οτιδήποτε άλλο σου πούμε εδώ. Ξέρεις πολύ καλά εσύ πως να το χειριστείς, απλά τώρα είσαι σε μεγάλη ένταση και δεν βλεπεις τα πράγματα πλήρως καθαρά.
Το πόσο αγαπάς και θελεις κάποιον το καταλαβαίνεις όταν τον χάνεις. Εισήγηση μου κάνε την προσπάθεια, δεν είναι και απόλυτο ότι το βλέπει σαν οριστικό χωρισμό, ίσως χρειάζεται χρόνος για να καταλαγιάσει το πράγμα.γιάννης
24-05-2011, 10:30 #3
καλημέρα κάρι...:)
τι σου είπε δηλαδή ως επισημο λόγο χωρισμού?
Πως νιώθει ότι τον απατάς επειδή φαντασιώνεσαι άλλους?
24-05-2011, 10:32 #4
24-05-2011, 10:38 #5
carrie μου,
το καταπληκτικό με τις φαντασιώσεις είναι ότι δε χρειάζεται να τις πραγματοποιήσουμε για να τις απολαύσουμε είτε μόνοι / μόνες μας, είτε με το σύντροφό μας. Είναι ό,τι πιο νορμάλ και όμορφο και ερεθιστικό να τις μοιραζόμαστε με τον άνθρωπό μας και να τις ευχαριστιόμαστε!
Καθόλου φρικιό δεν είσαι ούτε και φταίει κάποια ''τοξική ειλικρίνεια''.
Ίσα ίσα, το ότι πήρες και το θάρρος και την πρωτοβουλία να ανοιχτείς και να μιλήσεις στο φίλο σου είναι, για μένα, άνοιγμα και μια πράξη παράδοσης. Αν κάποιος έπρεπε να αισθανθεί άσχημα και προδομένος νομίζω ότι θα έπρεπε να είσαι εσύ μετά από αυτό το ''άδειασμα''!
Είναι τόσο ανασφαλής; Θέλει τόσο πολύ να έχει τον έλεγχο ώστε να μην αφήνεται να απολαύσει ένα ''παιχνίδι'' που μοιράζονται τα ζευγάρια;
Δεν πιστεύει αρκετά στον εαυτό του και σε αυτό το όμορφο που χτίζετε και ζείτε μεταξύ σας τόσους μήνες και προτιμάει να το ακυρώνει;
Είχες ανοίξει ξανά θέμα με τις έμμονες ιδέες του και το αυτομαστίγωμά του όταν σκεφτόταν ότι δε θα αντέξει να σε δει με ένα συγκεκριμένο άτομο ΑΝ κάποια στιγμή χωρίσετε! Και απ' ότι μας είπες προτιμούσε να χωρίσετε από τώρα για να μην το ζήσει αυτό το υποθετικό σενάριο και πονέσει!
carrie μου, δεν είσαι κατώτερη ούτε ανεπαρκής.
Πιστεύω όμως ότι ανεπαρκής αισθάνεται ο φίλος σου και όλο αυτό που έγινε το καθρεφτίζει.
Όχι μόνο συγκρίνει τον εαυτό του με τους άντρες που μπορεί να φαντασιωθείς, που δεν υπάρχουν δηλαδή στην πραγματικότητα, αλλά νιώθει και να απειλείται από αυτούς. Όχι, αυτό δεν είναι δική σου ανεπάρκεια, βρε κορίτσι.
Λυπάμαι που πονάς, όμως προσπάθησε να τα δεις και από αυτή την οπτική.
Το θέμα είναι δικό του και το βγάζει με αυτό τον τρόπο επάνω σου και επάνω στη σχέση σας.
Σου αφήνω μια αγκαλιά :)
24-05-2011, 10:40 #6
Eπισημος λογος χωρισμου ειναι ανυπαρκτος, γιατι ηρεμησε καπως σε καποια φαση, και μετα αρχισε να με ρωταει για το παρελθον, θελει να τα ξερει ολα παντα, και του λεω οτι ξερεις ποσο καλα περναω μαζι, καλυτερα απο καθε αλλον (και ειναι αληθεια), ομως εχω βιωσει στο παρελθον συμπεριφορες που μου εδειχναν ποσο επιθυμητη ειμαι κτλ, και απο σενα δεν το βλεπω αυτο, να μου στελνεις δλδ μηνυματακια, να παιζεις με τον μυαλο μου να με φτιαχνεις κτλ. Και εκει σηκωνεται και μου λεει, περναγεσ καλυτερα με αλλους και μου ελεγες ψεματα τοσο καιρο;;; Δε μπορω να το ανεχτω και αυτο, γεια! Αυτο δεν ξερω πως του ηρθε, και αποκλειεται να ειπα κατι τετοιο γιατι δεν ισχυει. Και εφυγε. Δεν απανταει τηλεφωνα τπτ. και δεν ξερω αν αξιζει να τον κυνηγησω οταν με θεωρει απιστη, ψευτρα, φρικιο, και οτι δεν τον θελω.
24-05-2011, 10:49 #7
24-05-2011, 10:50 #8
Κοίτα...
Και σε άλλο θέμα που έχεις βάλει για τον φίλο σου, πάλι γύρω από το θέμα της ζήλιας και της ανασφάλειας συζητούσαμε.
Ούτε φρικιό είσαι ούτε άπιστη ούτε ψεύτρα και ελπίζω να μην αρχίζεις να κλονίζεσαι για τον εαυτό σου.
Προφανώς είναι πιο κλειστόμυαλος σε μερικά θέματα και σίγουρα ανασφαλής.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
Δυο πράγματα.
Το παλέυεις μέχρι να το αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα και να χαλάσετε τη σχέση σας, ή του λες όσα αντέχει που φυσικά δεν είναι σωστό, αλλά δεν νομίζω πως έχεις και άλλη επιλογη.
Πχ και εμένα θα με φρίκιαζε να μου έλεγε ο φίλος μου πως σκέφτεται την ώρα που το κάνουμε την Αντζελίνα Τζολί. Θα το επεξεργαζόμουν, θα έλεγα πως σκέφτομαι βλακείες γιατί δεν μπορώ να ελέγξω και τη φαντασία του άλλου, αλλά πάλι θα συνέχιζε να με πειράζει.
Οπότε?
Θα προτιμούσα να μη το ξέρω.
24-05-2011, 10:53 #9
Ειδες και εσενα θα σε φρικιαζε. Ειμαι ενα φρικιον.
24-05-2011, 10:56 #10
24-05-2011, 10:57 #11
Να κάνει την προσπάθεια της αυτό εννοούσα να τον φέρει πίσω αν τον αγαπά πραγματικά, το επαναλαμβάνω αν τον αγαπά πραγματικά, διαφορετικά ας παρει ο καθένας το δρόμο του. Εγω ξέρω πως όποιος αγαπά πραγματικά κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον άλλο, θυσιάζεται άμα λάχει.
Εκτός κι αν εσύ Θεοφανία είσαι της ιδεολογίας: χωρίζουμε όποτε λάχει, επιφανειακές σχέσεις τύπου καλαμπούρι, τα περί αγάπης είναι μ..κίες, και «το δίνουμε» σε όποιον βρεθεί στο δρόμο μας και μας κλείσει το μάτι, και κάθε λίγο καιρό τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα να χουμε πολλές εμπειρίες. Αν είσαι αυτής της σχολής δεν τα βρήσκουμε με τίποτα.γιάννης
24-05-2011, 11:04 #12
(το βρισκουμε γράφεται με ι)
Δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας αγαπητέ ιωάννη, αν και αν μου κάνει κλικ κάποιος δεν θα περιμένω ένα χρόνο να κάνω σεξ μαζί του για να μη με πει εύκολη. Αυτό το "το δινουμε σε όποιον βρεθεί στο δρόμο μας" πάλι τι είναι?
Τι ακριβώς δίνουμε? Μισό κιλό κιμά?
Τσπα, δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά αν θες μπορούμε να το συζητήσουμε, νο προμπλεμ.
Το θέμα μας είναι πως η κάρι ΔΕΝ εκανε τίποτα, δεν απάτησε, δεν κορόιδεψε, ίσα-ίσα που ήταν απόλυτα ειλικρινείς με τον άνθρωπο της όπως είναι το σωστό.
Οπότε γιατί να κάνει προσπάθεια να τον φέρει πίσω "αυτόν που αγαπά?"
24-05-2011, 12:14 #13
Καλημέρα carrie,
Για μένα δεν είχε και άδικο. Έναν άντρα πρέπει να τον κάνουμε να νιώθει οτί είναι μοναδικός και ιδιαίτερα στο κρεβάτι γιατί έχουν ένα θεματάκι με αυτό. Επίσης από θέμα ηθικής σκέψου το! Εκείνος δεν σου έδειξε κανένα δείγμα οτί ποθεί ηθοποιούς,τραγουδίστριες κλπ και οτί φτιάχνεται με αυτό όπως εσύ.Έτσι σαν ηθικός άντρας περίμενε και την ανάλογη ηθική και σε μια γυναίκα-λογικό και για μένα! Για να τον πείραξε τόσο σημαίνει οτί είναι πάρα πολύ σημαντικό γι αυτόν ώστε να φτάσει σε σημείο χωρισμού και όχι γιατί ειναι ανασφαλής,καμία σχέση απλά είναι ο τρόπος που σκέφτεται και βλέπει τα πράγματα. Το θέμα είναι οτί αν τον αγαπάς τότε θα πρέπει να τον καταλάβεις και να τον νιώσεις γιατί καταλαβαίνω οτί δεν έχεις πάρει γράμμη για το τι έχει συμβεί...Για μένα πχ αυτό που κάνεις με τις φαντασιώσεις δεν είναι νορμαλ γιατί όταν έχω κάποιον οι φαντασιώσεις μου είναι γύρω από εκείνον γιατί μου αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής μου. Μήπως να το ψάξεις λίγο με τον εαυτό σου? Μήπως δεν σε ικανοποιούσε σεξουαλικά? Και αν γινόταν αυτό το πιο σωστό και ειλικρινές θα ήταν να του το θίξεις σαν θέμα για να το διωρθώσετε και όχι να φτάνεις στο σημείο να φαντασιώνεσαι για να ικανοποιήσε. Έτσι λοιπόν είναι λογικό να ένιωσε προδοσία γιατί εκείνος μόνο με εσένα είχε τις φαντασιώσεις του ενώ εσύ με άλλους=ΠΡΟΔΟΣΙΑ για εκείνον....σκεψου το!!!
Επίσης να αναφέρω ότι όταν το κάνεις με τον συντροφό σου και φανταζεσαι εκείνη την ώρα κάποιον τότε είναι σαν να τον απατάς εφόσον το μυαλό σου δεν είναι στον σύντροφό σου...Απλά τον απατάς στο μυαλό σου.Δεν είναι ωραίο να ποθείς κάποιον άλλον εκτός απο τον δικό σου άρα κάπου υπάρχει θέμα...λογικό λοιπόν να σε χωρίσει!πως μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη μετά? σε θέλει να είσαι ηθική..από την στιγμή που δεν είσαι δεν του ταιριάζεις!Last edited by Christina82; 24-05-2011 at 12:26.
24-05-2011, 12:17 #14
Stand by your truth carrie. Ούτε κάτι το αμαρτωλό είναι που έχεις φαντασιώσεις, ούτε μεμπτό. Και το ότι το είπες στο σύντροφό σου καθόλου δε σημαίνει πως τον απατάς, ούτε πως τον προδίδεις. οκ, ζήλεψε. Θέλει να είναι ο ένας και μοναδικός για σένα, να σου προσφέρει τα μέγιστα, μπορεί να ήρθαν όσα εξομολογήθηκες σε κόντρα με τον εγωισμό του, να πληγώθηκε λιγουλάκι, μεγάλος άνθρωπος είναι, θα το ξεπεράσει. Εσύ δεν προκάλεσες ό,τι νιώθει, του το προκάλεσαν τα γραμμένα του, οι αντιλήψεις, ίσως και κάποια του βιώματα και ανασφάλειες.
Κάρι μου, αμαρτωλή μοιχαλίδα δίχως να ήσουν ποτέ, λολ, μην το παίρνεις κατάκαρδα και σου φορτώνεις ενοχές για ό,τι είναι φυσικό και κοινότατο. Δεν εγκλημάτισες, δεν είσαι υποχρεωμένη να απολογηθείς καν. Είναι αυτός όμως, που υπερέβαλλε, που άφησε να σε χάσει γιατί δεν έμεινες μέσα στην εικόνα που είχε για σένα, και που στιγματίζει το δικαίωμά σου στην ελευθερία της φαντασίας. Εξάλλου, όταν φτιάχνεσαι γίνεσαι και φωτιά στο σεξ, ε, από το τούρμπο ωφελήθηκε κι αυτός λιγουλάκι δω που τα λέμε.
Τι γίνεται τώρα, γιατί ότι το είπες δεν αλλάζει, ούτε ότι θύμωσε. Το είπες, θύμωσε, τέρμα. Δε θα είναι πάντα θυμωμένος φαντάζομαι. Όταν λοιπόν ξαναγίνει προσπάθεια προσέγγισης, τότε ρίξε ένα πλάνο βλέμμα, ένα χαμογελάκι πονηρό και διαβεβαίωσέ τον πως αυτός σου κάνει έρωτα, όχι ο Μπραντ Πιτ, γιατί ο Μπραντ δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο κρεβάτι σου, μόνο στο μυαλό σου. Πως και να σου το ζητήσει ακόμη ο Μπραντ εσύ θα βροντοφωνάξεις ουστ ξανθέ κοπρίτη (με τους κοιλιακούς φέτα), που με κερατώνεις με την Αντζελίνα τόσο καιρό και δεν έπαιξες και καλά στην τελευταία σου ταινία!
Επίσης, παίξτο έξυπνα, γιατί πάει για δικό του σφάλμα κρίσης και υπερβολή να σε φέρει σε θέση απολογίας και να αρχίσεις να αραδιάζεις πότε και πόσες φορές πήγες με τον Μανώλη από το Αίγειο, πόσες και πότε και τι χρώμα σώβρακο φορούσε ο Τίμος από τα Γρεβενά, αν σου είχε ζητήσει να παντρευτείτε και αν οι τότε οργασμοί σου ήταν ανάξιοι σχολιασμού. Γνωστά και τετριμμένα. Με συγχωρείς, αλλά το παρελθόν μου δε σε απειλεί σε τίποτε, και όπως δε ζητάω να μου υπογράψεις δήλωση του 105 για τα σώματα που αγάπησες, το ίδιο θέλω και απαιτώ και από σένα. Δηλαδή, όταν δεν, δεν και δεν υποκύπτω σε χειρισμούς και guilt τρίπινγκ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
24-05-2011, 12:25 #15
Αχχχχχχχχχ!!!!! Πραγματικά πως του είπες κάτι τέτοιο!!! Ξέρεις πολύ ωραία όλα αυτά που λέμε ότι στην σχέση πρέπει να έχουμε απόλυτη ειλικρίνεια κτλ....Λόγια όμως που πληγώνουν τον άλλον δεν λέγονται... Του έθιξες το εγώ του και είναι πολύ λογικό... Δεν θέλει να σε μοιράζεται έστω και σαν σκέψη... Ξέρεις οι άντρες στο θέμα του σεξ είναι ΄πιο ευαίσθητοι από εμάς.... Συμφωνώ με τον Ιωάννη... Εάν τον θέλεις πραγματικά στην ζωή σου κοίτα κάπως να τα μπαλώσεις και προσπάθησε να του μιλήσεις... Είμαι της άποψης ότι κάποια πράγματα μένουν πραγματικά μόνο για τον εαυτό μας, ιδίως όταν μπορεί να πληγώσουμε τον άλλον... Για σένα ήταν τόσο φυσικό και του το είπες γιατί ξέρεις πολύ καλά τι νιώθεις γι' αυτόν και δεν πρόκειται ποτέ να σε επηρέαζαν οι φαντασιώσεις σου για να τον απατήσεις.. Αλλά αυτός.... Πώς θα μπορόυσε να είναι τόσο σίγουρος για τα αισθήματά σου??
Καλή τύχη σου εύχομαι κοπέλα μου!!! Κι περιμένω ποστ σου ότι όλα είναι εντάξει και είστε μαζί!!!
Ααααααααααααααα και μια αγκαλιά από μένα!!!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση