Η ΕΠΑΝΕΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    ξερεις κατι, με βαλανε σε σκεψεις οσα ειπες τωρα.................
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ελπιζω μονο να ειναι θετικες και δημιουργικες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν το χα σκεφτει ετσι. εγω ομως τι του μεταδιδω? μηπως μια αντιδραση που δεν θα περιμενε? μηπως αυτο πρεπει να κανουμε? να φερομαστε οπως δεν το περιμενουνε?
    ακριβως κοπελια...
    να φερεσαι με τροπο που δεν το περιμενουνε και που τους αφοπλιζει.
    ο συγκεκριμενος, μετα την μπουνια στο ματι, λες να περιμενε να φοβηθεις με τις μλκιες που σου ειπε?
    ΟΧΙ. περιμενε αυτο ακριβως που εκανες. να αρπαχτειτε και να κανει τον τσαμπα μαγκα πισω απο την οθονη του... οτι κανουν δλδ τα 8χρονα με ελλειψη στοργης,,,
    ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ.

αυτο που θα μπορουσες να κανεις για να μην φανει οτι του κανεις τα κεφια, αλλα ουτε και να σκυλοβριστεις και να συγχιστεις, θα ηταν να του απαντησεις :"οχι, απ την ομαδα ΜΟΝΟ δεν μπορω να σε βγαλω, μπορω ομως να σε βγαλω απο τους φιλους μου ΚΑΙ απο την ομαδα και σε παρακαλω να μην κανεις αλλες αιτησεις για να σε ξαναβαλω, λυπαμαι ηδη που το εκανα την πρωτη φορα".

Senior Member
    βασικα εκνευριστικα αλλα δεν το εδειξα ακριβως...απλα απαντουσα εξυπνα νομιζω!

Senior Member
    "ειδικά απο τετοιους ''αντρες'' που τα βαζουν με κοριτσια γιατι ετσι νιωθουν ΑΝΤΡΕΣ!"

Ειιι! Αυτό δεν ήταν φεμινιστικό! Η πρακτική σου όμως ναι...

Αυτό που είπε η Remedy.... Πάντως μην δίνεις μεγάλη σημασία στους "φίλους" του facebook... πολλές φορές αναγκαζόμαστε να δεχτούμε ένα add, και άλλες κάνουμε εμείς απερίσκεπτα, μάλλον με την σοβαρότητα που αρμόζει σε αυτό το "εργαλείο".

Πάντως τα αντανακλαστικά σου στο χούφτωμα ήταν φοβερά! Μακάρι όλες οι γυναίκες να μπορούσαν να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    ρε συ δινω σημασια σε ατομα που πισω απο Pc δεν σημαινει πως δεν υπαρχουνε! χωρις εμας τα pc ειναι αχρηστα! ειναι κατι αληθινο εκει πισω που σε προσβαλει κ μενα μ κανει το ιδιο με το να μου τα λεγε εδω ομπρως μου!

μακαρι να μουνα σαν την aileen wuornos....

Senior Member
    Αυτή δεν είναι καθόλου φεμινίστρια! Θα ήταν διαφορετικό εάν υποχρεωνόταν σε πορνεία και σκότωνε τους θύτες της!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    ΜΑ δεν ειμαι φεμινιστρια!τουλαχιστον φανατικη! καλα εκανε σε ολους!!!!!! την χαιρομαι και μπραβο της!

οπως ειπε ''i hope they get raped.........in the ass''

Page 2 of 2 FirstFirst 12