Results 1 to 15 of 23
-
01-06-2011, 11:39 #1
Η ΕΠΑΝΕΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
Εκμηδενιστηκε..........
αυτο σκεφτομουν χτες ολη νυχτα. χτες το βραδυ επακολουθησε αλλο ενα περιστατικο που με ταραξε, χωρις να φταιω. συγκεκριμενα το περιστατικο με εκανε κουρελι και ενιωσα να χανω την αυτοπεποιθηση και τον δυναμισμο μου που με νυχια και δοντια κραταω χρονια ωστε να μην φανω αδυναμη, αλλα να δωσω και το παραδειγμα που μου πρεπει και που θελω στις υπολοιπες κοπελες - στις φιλες και την αδερφη μου.
δεν ειμαι καμια φανατικη φεμινιστρια πιστευω στο ανθρωπινο ειδος οσο κ αν με εχει απογοητευσει προσπαθω να το κατανοησω οχι να το καταδικασω. αυτο κανω ως αυτοκριτικη οπως λεει και η θεοφανια!
πριν κατι χρονια σε ενα παρτι ενας βλακας ''φιλος'' μου με φωναξε για να μ πει κατι και μολις εστησα αυτι για να μ πει αυτο το ''κατι'' μου επιασε τον κωλο, σαν αυθορμητη αντιδραση του χτυπησα με γροθια το ματι μπροστα στους φιλους του και ματωσε -μελανιασε και εγινε ρεζιλι κατα την γνωμη μ! παει η τεστοστερονη εγινε λεμονιτα! μετα ομως αντι να το δεχτει και να σκασει επειδη το θελε και το παθε αρχισε να με βριζει ασχημα και να προσπαθει να μ επιτεθει και κραταγαν κ μενα γιατι δεν με ενοιαζε, ας το κανε , θα προσπαθουσα να του χωσω κ αλλες εστω κ αν τις ετρωγα. τουλαχιστον δεν θα δεχομουν την βοιδισια χειρονομια του σαν κοτα!
απο αυτο περασαν πολλα χρονια μιλουσαμε οταν τον πετυχαινα δρομο - ενα γεια - και πριν κατι μηνες με εκανε φιλη στο φσμπκ και δεν ετυχε να μιλησουμε εκει. τεσπα τις προαλλες ανοιξα ενα γκρουπ....και εκανα αντ μερικους φιλους μ στην τυχη. εκει περα αμα δεν θελει καποιος να ναι στο γκρουπ μπορει να κανει quit και να φυγει. ετσι δεν ειναι?! και χτες μ εστειλε ενα μνμ αυτος ενω ειχαμε να μιλησουμε τοσο καιρο και μ λεει ''ε τι λεει καλα?βγαλε με απο αυτη τη μαλακια που με εβαλες'' του ειπα να βγει μονος του δεν ειναι δυσκολο. και το επομενο που απαντησε ηταν ''δεν με νοιαζει να κοψεις τον λαιμο σου να με βγαλεις'' ''προς τι η μαγκια?'' ειπα. κ απο κεινη τη στιγμη αρχισε ενας διαλογος και να ακουω να μ λεει πως να του μιλαω καλητερα και πως να τον βγαλω απ την μαλακια αυτη και οτι δεν τον ρωτησα για να τον βαλω μεσα!
χεστικα εν τελει δεν τον εβαλα επιλεγμενα εβαλα κ αλλους! αρχικα το πηρα στο ετσι αλλα μετα το χοντρινε και μ αναψαν λαμπακια οταν μ ειπε ''να μ μιλας καλητερα γιατι θα στο κλεισω το στομα μια και καλη!!'' ακου τι ειπε ο τυπος!!! εξαμολυσα τον οχετο εγω και ειδε πως δεν θα δεχομουν σαν χαζοκοριτσακι να με βριζουν και να σοκαρομαι και φορτωσε περισσοτερο βριζοντας με και απειλοντας με ασχημα του στυλ ''θα σου πω εγω τι θα γινει...υπομονη και θα δεις....'' . δεν μασαγα και τον προκαλουσα γιατι πραγματικα δεν φοβαμαι! αμα θελω και σημερα κιολας βαζω και του κανουν σαματα τις τρωει και δεν ξαναμιλαει! ομως ειπα να δω που θα παει η ιστορια! φοβο δεν εχω μεσα μου ειδηκα απο τετοιους ''αντρες'' που τα βαζουν με κοριτσια γιατι ετσι νιωθουν ΑΝΤΡΕΣ!
ειληκρινα.....με οσα εχω δει, αρχιζω να μισω το αντρικο φυλο ολο και περισσοτερο. δεν ειναι σωστο επειδη δεν ειναι ολοι ετσι το ξερω. δεν φταινε ολοι οι αντρες επειδη υπαρχουν πολλοι που τους χαλανε την υπαρξη....ομως αθελα μου βλεποντας τετοια μ γενναει σιγα σιγα ενα τρελλο μισος τωρα στα 25 μου στο απογειωμα του. το ειχα απο παλια αλλα τωρα το σεκφτομαι συνεχεια.......
δεν φοβαμαι αυτον ουτε κανεναν, φοβαμαι πως αρχιζω παλι να μισω ανεπανορθωτα. και πως αυτες τις μερες θα κανω κατι κακο. γιατι ολη μ η οργη διοχετευεται. νιωθω κουρελι και σκουλικαντερα. γιατι μιλανε ετσι? γιατι τους μεγαλωσαν ετσι? ποιοι νομιζουν οτι ειναι?
πριν 1 μηνα ο πρωην μου που με αναγκασε να του χαραξω το αμαξι και τωρα αυτος ο παλιοκοπανος! δλδ τι θελει να του κανω για να μαθει? δεν θελω να το βουλωσω γιατι ετσι θα παρει τα πανω του!
βοηθηστε με σας παρακαλωI m a Good Person With Bad Attitude
- 01-06-2011, 12:29 #2
καταρχας, με αυτη την προιστορια, ξεροντας ποσο μαλακας ειναι ο τυπος, κακως δεχτηκες το αιτημα του! κατα δευτερον, την φραση talk to the hand, την ξερεις; Αστον να λεει με λιγα λογια, και καντον και ενα ντιλιτ.
Καποιοι ανθρωποι, τραβανε χοντρα ζορια οταν ρεζιλευονται απο κοπελα που μπορει να γουσταρουν, και μπορουν να κανουν απιστευτες μαλακιες και να πουν τα απιθανα ψεματα, και να τα πιστευουν κιολας,! Αυτος εχει προβλημα και δεν παει καλα!!! Και δυστυχως, δε μπορεις να κανεις κατι για να τον αλλαξεις, περα απο το να τον γραψεις και να μεινεις πολυ μακρια, τωρα τα σακατεματα τι να ποω, η βια φερνει βια, χειροτερα θα τα κανει τα πραγματα
01-06-2011, 12:37 #3
ναι αλλα ετσι θα τα δεχτω δειχνοντας του πως φοβαμαι δειχνοντας του πως ειναι κυριαρχος και μπορει να κανει ο,τι γουσταρει και σε αλλες επειδη ΜΠΟΡΕΙ! δεν εχει σημασια αν εγω τον γραφω η οχι θα ξερω μεσα μου πως αυτος ο βλακας θα νομιζει αυτο που ειπα παραπανω! τον εκανα επειδη οπως σου ειπα θελω να πιστευω στο ανθρωπινο ειδος ομως μερικοι δεν ειναι κατι παραπανω απο μοσχαρια. (τα μοσχαρια ειναι πολυ ευγενικα ζωακια...)
θεωρω βιασμο ακομα και αυτο, να δεχεσαι λεκτικες επιθεσεις απο το ισχυρο φυλο και να καθεσαι να τα δεχεσαι. ειναι βιασμος να σου κανουν κατι και εσυ απλα να το παρατηρεις και να το αφηνεις να εξελισσεταιI m a Good Person With Bad Attitude
01-06-2011, 12:56 #4
Aυτος ο βλακας δε θα νομιζει αυτο, θα ξερει καταβαθος οτι ειναι ενα ανασφαλες αγορακι που φερεται πολυ ασχημα, και αν ακομα δεν το ξερει, θα κανει τη μια μαλακια μετα την αλλη, θα μπλεκει με χαζογκομενες και θα κλαιει που τον παρατανε και τον κερατωνουν. Αυτη ειναι η μοιρα κατι τετοιων.. Αυτο θελει απο σενα, να ασχολεισαι μαζι του και να βριζεστε, οσο το κανεις, χαιρεται. Αμα τον γραψεις, απλα θα σε βριζει απο πισω απο την πλατη σου. Τι να σου πω δυσκολες περιπτωσεις. Το ξυλο δεν το θεωρω λυση, αν και εγω θα ηθελα να σπασω τα μουτρα δυο ατομων, αλλα δεν ξερω αν αυτο θα τους κανει καλυτερους ή να μετανιωσουν για κατι. Εχω δει οτι αμα φερεσαι σκατα, η ζωη σκατα θα σου φερει, τουλαχιστον για τα δυο ατομα που εχω υποψιν μου, μακαρι καποτε να βαλουν μυαλο.
01-06-2011, 13:02 #5
στείλτου ένα μήνυμα με ότι βρισιά ξέρεις και όποια μπορεις να μάθεις μέχρι να το γράψεις και στο τέλος πες του πως άλλη φορά να είναι πιο δεκτικός στις χυλόπιτες. Αυτό θα τον πειράξει πιο πολύ απ΄όλα.
Γράψτου στο υστερόγραφο πως αν σε ξαναενοχλήσει θα το μετανιώσει και σβήστον από φίλο.
Αν το συνεχίσει θα σου πω πριβέ τι θα κάνεις..
Καλημέρα.
πι ες: Ωραία ξεκίνησε ο μήνας...
01-06-2011, 13:08 #6
1. δε πιστευουμε ΠΟΤΕ στο ανθρωπινο ειδος. καθε φορα που το κανεις θα βρισκεται καποιος να σε απογοητευει κι ολες σου οι ελπιδες πανε στραφι.
2. ναι εκτος του σωματικου βιασμου υπαρχει κι ο ψυχολογικος ο οποιος ειναι πανευκολος και γινεται συχνοτερα, αρκει και μια κουβεντα μονο! το θεμα ειναι να μην αφηνεις να σε επηρεαζουν τοσο (πραγμα δυσκολο οταν ειναι καποια ευαισθητη σαν εσενα).
3. ο Τακης τι λεει για ολα αυτα ? ειδικα αν υπαρχει προβλημα εκτος διαδικτυου, ειναι δυνατον να μη το εχεις συζητησει με τον συντροφο σου μπας και βοηθησει, εστω να παρεις μια δευτερη αποψη ? εκτος αν παιζει ρολο διακοσμητικο κι αυτος...
4. μαθε τι σημαινει αδιαφορια και ποτε πρεπει να τη χρησιμοποιεις. ειδικα οταν αφορα πρωην, εγω προσωπικα γιαυτο ακριβως κι επειδη δε θελω να με ενοχλουν αλλο, ξεκοβω οταν χωριζουμε.
01-06-2011, 13:09 #7
Καλημέρα Ντολ!ρε συ μπαίνεις στο τριπάκι μεταξύ ισχυρού και αδύναμου φύλου..αυτά είναι μαλακίες.Έχεις λόγο δηλαδή να αποδείξεις στο κάθε γίδι (είτε είναι άντρας είτε γυναίκα) πόσο άξια είσαι και ότι δεν είσαι κάποιο χαζοκοριτσάκι όπως λες και συ η ίδια ή καμία κότα?προφανώς και δεν είσαι..το απέδειξες όταν του μπλάβισες το μάτι!είχες τα κότσια το έκανες.Εγώ ας πούμε δε θα αντιδρούσα έτσι (εκτός κι αν γνώριζα κάποια πολεμική τέχνη)..θα το χειριζόμουν αλλιώς..αυτό θα με καθιστούσε χαζοκοριτσάκι?όχι!απλώς υπάρχουν και άλλες μέθοδοι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να προφυλάξεις την αξιοπρέπεια σου, όχι τόσο επιθετικοί.Τώρα αν εσένα σου βγαίνει αυθόρμητα ένας πιο βίαιος χειρισμός, πάω πάσο.Απλά απ'ότι κατάλαβα χαλάστηκες διότι ναι μεν εκτόνωσες αυτά που πραγματικά πίστευες για εκείνον αλλά αποτέλεσμα μηδέν.Δύο είναι τα τινά σε τέτοιο στυλ ανθρώπους: πρώτον δεν ασχολείσαι καν και δεύτερον σε περίπτωση που πέσεις στη λούμπα τους και ασχοληθείς μαζί τους, τους αναδεικνύεις με τέτοιο τρόπο τα μελανά τους σημεία (που προφανώς έχουν επίπτωση σε εσένα) και τους κάνεις να ζητάνε και συγνώμη στο τέλος.
Το κυριότερο όμως και στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι ότι δε χρειάζεται να αποδεικνύεις σε κανέναν ότι δεν είσαι καμία χαζογκόμενα.Αυτοί που αξίζουν να συναναστρέφεσαι μαζί τους και να εκτιμάς την άποψή τους θα δουν τι είσαι χωρίς πολύ κόπο από τη δική σου μεριά.
ΥΓ: και μη μισείς όλους τους άντρες.Υπάρχουν πολύ καλά παιδιά εκεί έξω...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
01-06-2011, 13:13 #8
Καλύτερα να τον αφήσεις να κάνει και να λέει ότι θέλει. Ότι είπες,είπες. Γωρίζει ήδη οτί δεν τον φοβάσαι τώρα όμως μην ασχολείσαι καθόλου και γράφτον εκεί που ξέρεις. Η αδιαφορία είναι το χειρότερο πράγμα που θα του κάνεις. Κάποια στιγμή θα σταματήσει,θα βαρεθεί γτ θα θέλει να χτυπάει και να "βιάζει" όπως λες και θα βρίσκει τοίχο..
01-06-2011, 13:15 #9
ΚΕΝΟ δεν ξερω αν ειμαι ευαισθητη η οχι, παντως με ενοχλει να με θιγουνε. ευχαριστω που μου απαντησατε ολοι, οι περισσοτεροι αυτο μου λενε να μην δωσω σημασια. λενε επισης πως αμα κανεις κατι κακο θα σου γυρισει πισω - αυτο μ λενε για να με καθησυχασουν! ομως ολο αυτο γινεται κανω σκατα παιρνω σκατα - ομως οταν κανεις κατι καλο ΠΟΤΕ δεν σου γυρναει το καλο!
ο τακης δεν τον ξερει.............τι θα κατσει να κανει? ειπε πως αν προχωρησει σε πραξη θα κανει! δεν θελω να βασιζομαι στον γκομενο μου ομως! θελω να μαθει ενα μαθημα γμτ με τρωει τοσο πολυ απ το αγχος δεν μπορουσα να κοιμηθω και ειμαι ανεπανορθωτα εξαγριωμενη. τι αλλο μπορω να κανω εκτος απ το να υποχωρισω?I m a Good Person With Bad Attitude
01-06-2011, 13:50 #10
Σε καταλαβαίνω γτ έχω περάσει από αυτή τη φάση κάποιες φορές...Ξέσπασε αλλού και μην του δώσεις σημασία και μην τον σκέφτεσαι γτ σε χαλαει.Διέγραψέ τον από το φσμπκ και μην ασχολείσαι...Ξέρω θες να του σπάσεις τα μούτρα αλλά όχι δεν χρειάζεται τουλάχιστον όχι ακόμα
κάνε κάτι που θα σε κάνει να ξεδώσεις! Αρχικά κάνε αυτό...μετά βλέπουμε!
01-06-2011, 14:32 #11
καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!
Φιλη Broken_DoLL αναρωτησου αν οντως κυριαρχει πανω σου μεσω του συναισθηματων που σου προκαλει.Και μετα πραξε αυτο που καταλαβαινεις ως πιο σωστο
Φιλικα
01-06-2011, 14:42 #12
kokoa αν κυριαρχει τι???
I m a Good Person With Bad Attitude
01-06-2011, 14:55 #13
ο φιλος μας ο τσαμπουκας
Δλδ ουσιαστικα σου "επιβαλλει" μια δυσαρεστη ψυχικη κατασταση,την οποια δεν ελεγχεις εσυ.Αν την ηλεγχες θα μπορουσες να ησουν ηρεμη οποια κι αν ηταν η δικη του συμπεριφορα.Αφου λοιπον δεν την ελεγχεις εμεσως ο "φιλος μας κυριαρχει"
Αυτο περιπου εννοουσα
01-06-2011, 15:12 #14
δεν το χα σκεφτει ετσι. εγω ομως τι του μεταδιδω? μηπως μια αντιδραση που δεν θα περιμενε? μηπως αυτο πρεπει να κανουμε? να φερομαστε οπως δεν το περιμενουνε?
I m a Good Person With Bad Attitude
01-06-2011, 15:54 #15
Δεν ξερω ακριβως τι εννοεις οταν ρωτας τι του μεταδιδεις.Αναφερεσαι στο τι του μεταδιδεις τωρα ή στο τι θα "επρεπε" να μεταδιδεις?
Σε καθε περιπτωση ομως,, να θυμασαι οτι ειναι αλλο πραγμα το τι θελουμε να μεταδωσουμε εμεις κι αλλο πραγμα το τι παραλαμβανει ο αλλος.Συνηθως αυτα τα δυο δεν ταυτιζονται (δυστυχως).
Οποτε, το τι ο αλλος καταλαβαινει ειναι κατι για το οποιο δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι ποτε.Για παραδειγμα ο "φιλος μας" μπορει να εκλαμβανει την αντιδραση σου ως αδυναμια,ως απορριψη,ως εγωισμο,ως ψυχασθενεια,ως λογικη,ως αγενεια,ως ερωτα και μυριαδες αλλες πιθανοτητων για το τι συμβαινει μεσα τουΤι σοϊ "μαθημα" μπορεις να δωσεις στον αλλον λοιπον, λαμβανοντας υποψιν σου τα παραπανω?
Δεν νομιζω οτι πρεπει να ειναι πρωταρχικο μελημα μας να ψαχνουμε να βρουμε και να υιοθετουμε μια αντιδραση που δεν περιμενει ο αλλος ή καποια που περιμενει...Αφετηρια μας πρεπει να ειναι το τι εμεις θελουμε (μεσα στα πλαισια του εφικτου και της πραγματικοτητας) και το να μην επιτρεπουμε να "κυριαρχει" κανενας αλλος πανω μας εξον του εαυτου μας.Αν το κανουμε αυτο,τοτε θα δουμε οτι οι αντιδρασεις μας εχουν παψει να υφιστανται και υπαρχουν μονο δρασεις