ανίκανος ν αγαπήσει?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

ανίκανος ν αγαπήσει?

Καλημέρα! Αυτο είναι το πρώτο μου πόστ :) Διάβαζα κάποια θέματα και μου άρεσε η παρέα σας! Μικροπροβληματάκι το δικό μου, σε σχέση με άλλα σοβαρότερα..
    Εδώ και 5 μήνες βλέπομαι με ένα συμφοιτητή μου. Απ την αρχή μου άρεσε και τους τελευταίους μήνες είμαι τρελή και παλαβή μαζί του. Η σχέση μας ήταν φιλική απ την αρχή (δλδ απ το Σεπτέμβρη) και είχαμε έρθει αρκετά κοντά σε φιλικό επίπεδο. Eίχα καταλάβει οτι είναι γενικά ατακτούλης και γυναικάς, δε φλέρταρε άμεσα αλλά έμμεσα, ίσως φταίει το γεγονός οτι κατάγεται απο γειτονική χώρα. Είναι πολύ κοινωνικός και ευχάριστος, η ψυχή της παρέας, αλλά κατά βάθος είναι πολύ μοναχικός τύπος, εξαιρετικά ανεξάρτητος και φιλελεύθερος.

Η σχέση μας ξεκίνησε καθαρά σεξουαλικά αλλά με τον καιρό και με κάποια μικροπροβλήματα που καταφέραμε να λύσουμε, νομίζω τελευταία έχουμε έρθει πολύ κοντά. Τουλάχιστον εγώ σίγουρα. Περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί, σχεδόν όλο το 24ωρο, δεν κοιμόμαστε βέβαια πάντα μαζί. Ενώ είναι πολύ εκδηλωτικός όταν είμαστε οι 2 μας, ποτέ δεν έχει εκφραστεί μπροστά σε γνωστούς, γεγονός που με προβληματίζει ιδιαίτερα αλλα σχεδόν το έχω αποδεχτεί. Συζητάμε τα πάντα, με συμβουλεύεται και εγω το ίδιο, γελάμε πολύ μαζί και γενικά θα έλεγα οτι μου φέρεται πάρα πολύ καλά.
    Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν γίνεται ούτε λόγος για σχέση, τρέμει τη δέσμευση. Εγώ δεν μπορώ να νίωσω ασφάλεια, είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του και υποφέρω.

Σε μία προσφατη συζήτηση, μου είπε οτι πέρισυ είχε 3 κοπέλες ταυτόχρονα, είχε φοβερο άγχος και έλεγε συνέχεια ψέματα, και όλο αυτό για μεγάλο διάστημα. Η μία κοπέλα ήταν η επίσημη του, την είχε φέρει στο σπίτι και τα λοιπά, η άλλη ήταν σε άλλη χώρα αλλά την επισκεπτόταν πολύ συχνά και η τρίτη απλα περιστασιακή. Με την κοπέλα απ την άλλη χώρα ήταν τρελά ερωτευμένος λεεί, αλλα απ τη στιγμή που έμειναν ένα δεκαήμερο μαζί, δεν ήθελε να τη ξαναδεί, κ απλα μια μέρα την έστειλε σπίτι της.
    Την επίσημη κοπέλα τη χώρισε γιατί απλά βαρέθηκε. Τον ρώτησα ποια τελος πάντων έχει αγαπήσει στη ζωή του. Η απαντηση ήταν, καμία, αλλά ξέρει λέει τον εαυτό του, έτσι ειναι. Και είναι 28 χρονών. Μου έδωσε την εντύπωση οτι δε νοίαζεται για κανέναν και για τίποτα. Με την οικογένεια του είναι πολύ δεμένος πάντως.
    Του είπα εννοείται οτι έχει φερθεί πολύ άσχημα και συμφώνησε, αλλα με έχει βάλει σε προβληματισμούς. Εχω το φόβο οτι ίσως υποκρίνεται όταν είναι μαζί μου και αυτό με σκοτώνει. Αλλά γιατί να το κάνει αυτό? Δε θέλω να ξυπνήσει μια μέρα και να μ έχει ξεχάσει σαν να μην υπήρξα, όπως όλες τις προηγούμενες. Είμαι σίγουρη οτι έχει κ άλλα μέτωπα ανοιχτά και βασανίζομαι, γιατί τον θέλω μόνο δικό μου. Τον ρώτησα πόσα ψέματα έχει πει και σε μένα, είπε σχεδόν καθόλου, ίσως επειδή δε σε βλέπω ακριβώς σαν κοπέλα μου. Στο μυαλό του είναι μπερδεμένο λίγο το θέμα της φιλίας και του έρωτα. Δεν νομίζω οτι γνωρίζει οτι ο συντροφος σου σε μία σχέση ειναι και ο καλύτερος σου φίλος.

Με μένα νιώθω οτι είναι διαφορετικά, ότι κάτι του κάνω σαν άνθρωπος, ή ίσως πάλι να θέλω να το πιστεύω, αλλά πραγματικά φοβάμαι μήπως χάνω το χρόνο μου με κάποιον που δεν προκειται να νιώσει αυτά που νιώθω εγω. Δεν θέλω να πληγωθώ.
    Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου τα είπε αυτά, ίσως για να με υποψιάσει να μην περιμενω και πολλά? Ισως επειδή εγώ είμαι διαφορετική? Νιώθω οτι εκεί που είμαστε πολύ κοντα, εκεί θα κανει κάτι και θα πάμε 10 βήματα πίσω. Το γεγονός οτι περνάμε τόσο χρόνο μαζί νομίζω είναι ένα μικρό κατόρθωμα, γιατι γενικά είναι πολύ μοναχικός τύπος. Να σημειώσω οτι ταιριάζουμε απίστευτα σεξουαλικά. Υπάρχει περίπτωση να τον κάνω να ανοιχτεί ή υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν μπορούν ν αγαπήσουν, ν ολοκληρωθούν μέσα απο μία σχέση?

Ξέρω οτι η καλύτερη λύση θα ήταν ν απομακρυνθώ αλλά πραγματικά είναι ο άνθρωπος που γεμίζει τη ζωή μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με τη σκέψη του. Θα ήθελα να το παλέψω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by AntC View Post
    Περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί, σχεδόν όλο το 24ωρο, δεν κοιμόμαστε βέβαια πάντα μαζί. Ενώ είναι πολύ εκδηλωτικός όταν είμαστε οι 2 μας, ποτέ δεν έχει εκφραστεί μπροστά σε γνωστούς, γεγονός που με προβληματίζει ιδιαίτερα αλλα σχεδόν το έχω αποδεχτεί. Συζητάμε τα πάντα, με συμβουλεύεται και εγω το ίδιο, γελάμε πολύ μαζί και γενικά θα έλεγα οτι μου φέρεται πάρα πολύ καλά.
    AntC, γεια και καλώς ήρθες :)

Ύστερα από αυτά συν ότι ταιριάζετε ''απίστευτα σεξουαλικά'' δεν κατάλαβα, για ποιο λόγο ''η καλύτερη λύση είναι να απομακρυνθείς''; Επειδή φοβάσαι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως να μην είστε άλλο μαζί;
    Μα αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και αν είσαστε παντρεμένοι!
    Είστε σχεδόν όλη τη μέρα μαζί, περνάτε όμορφα, γελάτε.. γιατί φοβάσαι να αφεθείς σε αυτό που ζείτε τώρα και να το χαρείς;
    Επειδή δεν υπάρχει η επίσημη ταμπέλα ''έχουμε σχέση'';

Εστίασε στο όμορφο παρόν σας και ζήσε το. Μην κολλάς στο παρελθόν του.
    Προσωπικά δεν πιστεύω ότι σου είπε ό,τι σου είπε για να σε υποψιάσει, για να γεμίσεις αμφιβολία και να περιμένεις πότε θα έρθει και η δική σου σειρά να εξαπατηθείς! Νομίζω ότι ένιωσε άνετα και σου ανοίχτηκε λέγοντάς σου πράγματα για τον εαυτό του.

Η τελευταία πρότασή σου μιλάει από μόνη της. Και δε νομίζω καν ότι χρειάζεται να παλέψεις κάτι.
    Αφού κυλάει τόσο φυσικά και αβίαστα από μόνο του.
    Ίσως το μόνο που θα πρέπει να ''παλέψεις'' να είναι η ανασφάλειά σου..

Senior Member
    εγω θα ελεγα να εχεις μια πισω πορτουλα ανοιχτη γιατι καποια στιγμη "παφ" ολα μπορουν να χαθουν στη στιγμη...
    κατι που το εχεις καταλαβει και εσυ....
    το θεμα ειναι κατα ποσο μπορεις να το διαχειριστεις...

Senior Member
    .... είχαμε έρθει αρκετά κοντά σε φιλικό επίπεδο. Eίχα καταλάβει οτι είναι γενικά ατακτούλης και γυναικάς, δε φλέρταρε άμεσα αλλά έμμεσα, ίσως φταίει το γεγονός οτι κατάγεται απο γειτονική χώρα.

αυτο, ομολογω πως δεν το καταλαβα. .. ποια ειναι η γειτονικη μας χωρα, με χαρακτηριστικο το εμμεσο φλερτ?

Είναι πολύ κοινωνικός και ευχάριστος, η ψυχή της παρέας, αλλά κατά βάθος είναι πολύ μοναχικός τύπος, εξαιρετικά ανεξάρτητος και φιλελεύθερος.
    Η σχέση μας ξεκίνησε καθαρά σεξουαλικά αλλά με τον καιρό και με κάποια μικροπροβλήματα που καταφέραμε να λύσουμε, νομίζω τελευταία έχουμε έρθει πολύ κοντά. Τουλάχιστον εγώ σίγουρα. Περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί, σχεδόν όλο το 24ωρο, δεν κοιμόμαστε βέβαια πάντα μαζί. Ενώ είναι πολύ εκδηλωτικός όταν είμαστε οι 2 μας, ποτέ δεν έχει εκφραστεί μπροστά σε γνωστούς, γεγονός που με προβληματίζει ιδιαίτερα αλλα σχεδόν το έχω αποδεχτεί.

αυτο, δεν ειναι πολυ καλο στοιχειο.... τι λογο εχει ο "ανετος, ανεξαρτητος και ελευθερος", να κρυβει απο κοινους σας γνωστους την σχεση σας? μηπως φοβαται μην χασει τα τυχερα του?

Συζητάμε τα πάντα, με συμβουλεύεται και εγω το ίδιο, γελάμε πολύ μαζί και γενικά θα έλεγα οτι μου φέρεται πάρα πολύ καλά.
    Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν γίνεται ούτε λόγος για σχέση, τρέμει τη δέσμευση. Εγώ δεν μπορώ να νίωσω ασφάλεια, είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του και υποφέρω.
    Σε μία προσφατη συζήτηση, μου είπε οτι πέρισυ είχε 3 κοπέλες ταυτόχρονα, είχε φοβερο άγχος και έλεγε συνέχεια ψέματα, και όλο αυτό για μεγάλο διάστημα. Η μία κοπέλα ήταν η επίσημη του, την είχε φέρει στο σπίτι και τα λοιπά, η άλλη ήταν σε άλλη χώρα αλλά την επισκεπτόταν πολύ συχνά και η τρίτη απλα περιστασιακή. Με την κοπέλα απ την άλλη χώρα ήταν τρελά ερωτευμένος λεεί, αλλα απ τη στιγμή που έμειναν ένα δεκαήμερο μαζί, δεν ήθελε να τη ξαναδεί, κ απλα μια μέρα την έστειλε σπίτι της.

πως να το πω , κομψα.... ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ολο αυτο που σου περιεγραψε....
    ......
    Εχω το φόβο οτι ίσως υποκρίνεται όταν είναι μαζί μου και αυτό με σκοτώνει. Αλλά γιατί να το κάνει αυτό? Δε θέλω να ξυπνήσει μια μέρα και να μ έχει ξεχάσει σαν να μην υπήρξα, όπως όλες τις προηγούμενες. Είμαι σίγουρη οτι έχει κ άλλα μέτωπα ανοιχτά και βασανίζομαι, γιατί τον θέλω μόνο δικό μου.

αν εισαι σιγουρη οτι ψαχνεται, τοτε ψαχνεται, δεν το βγαζεις απ το μυαλο σου, αλλωστε στο ειπε σχεδον καθαρα, μιλωντας σου για το πως κινειται ερωτικα.... αν λοιπον τον θελεις δικο σου, τοτε θα ταλαιπωρηθεις αν συνεχισεις. θα πρεπει να παρεις αποφασεις: η μπορεις να ζησεις ακομα κι αν τον μοιραζεσαι , η δεν το αντεχεις και φευγεις.. δεν μπορεις να τον φερεις στα μετρα σου εφοσον σου λεει ξεκαθαρα οτι ειναι αλλιως...

Τον ρώτησα πόσα ψέματα έχει πει και σε μένα, είπε σχεδόν καθόλου, ίσως επειδή δε σε βλέπω ακριβώς σαν κοπέλα μου. Στο μυαλό του είναι μπερδεμένο λίγο το θέμα της φιλίας και του έρωτα. Δεν νομίζω οτι γνωρίζει οτι ο συντροφος σου σε μία σχέση ειναι και ο καλύτερος σου φίλος.

δεν ειναι δεδομενο ξερεις, οτι ο συντροφος σου ειναι ο καλυτερος σου φιλος... η αληθεια μαλιστα ειναι, οτι δεν ειναι σχεδον ποτε, ετσι...

Με μένα νιώθω οτι είναι διαφορετικά, ότι κάτι του κάνω σαν άνθρωπος, ή ίσως πάλι να θέλω να το πιστεύω, αλλά πραγματικά φοβάμαι μήπως χάνω το χρόνο μου με κάποιον που δεν προκειται να νιώσει αυτά που νιώθω εγω. Δεν θέλω να πληγωθώ.

αν αυτο το τελευταιο, ειναι βασικο σου ζητουμενο απο την σχεση, τοτε φυγε αμεσα... υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να πληγωθεις.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου τα είπε αυτά, ίσως για να με υποψιάσει να μην περιμενω και πολλά? Ισως επειδή εγώ είμαι διαφορετική? Νιώθω οτι εκεί που είμαστε πολύ κοντα, εκεί θα κανει κάτι και θα πάμε 10 βήματα πίσω. Το γεγονός οτι περνάμε τόσο χρόνο μαζί νομίζω είναι ένα μικρό κατόρθωμα, γιατι γενικά είναι πολύ μοναχικός τύπος. Να σημειώσω οτι ταιριάζουμε απίστευτα σεξουαλικά. Υπάρχει περίπτωση να τον κάνω να ανοιχτεί ή υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν μπορούν ν αγαπήσουν, ν ολοκληρωθούν μέσα απο μία σχέση?

ναι, υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να αγαπησουν αλλον περα απο τον εαυτο τους, χωρις να ξερω αν ο φιλος σου ειναι απο αυτους... το να ολοκληρωθουν μεσα απο μια σχεση, ομολογω ,δεν το καταλαβαινω.. μας ολοκληρωνει το συνολο των εμπειριων μας και των γνωσεων μας, οχι ενας συγκεκριμενος ανθρωπος... μοιαζει να ψαχνεις σανιδα σωτηριας κι οχι συντροφο...

Ξέρω οτι η καλύτερη λύση θα ήταν ν απομακρυνθώ αλλά πραγματικά είναι ο άνθρωπος που γεμίζει τη ζωή μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με τη σκέψη του. Θα ήθελα να το παλέψω.
    εμ, αν θες να το παλεψεις, παλεφτο! ποιος μπορει να στο αρνηθει αυτο??? το οτι υπαρχει αγκαθι στην ιστορια, το ξερεις ηδη. οποτε αν συνεχισεις, παιρνεις τα ρισκα σου...
    10 γραμματα..
    Last edited by Remedy; 29-05-2011 at 15:45.

Junior Member
    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..
    Remedy ειδικά εσένα, νομίζω χρειάζομαι να τ'ακούσω απο κάπου, μήπως και ξεκολλήσει το κεφάλι μου..
    Δε ξέρω..ήμουν συνηθισμένη σε μία πολύ ισορροπημένη σχέση και τώρα έχω χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια μαζί του..
    Μάλλον το βασικό μου ερώτημα και η κρυφή μου ελπίδα είναι αν εκείνος μπορεί ν' αλλάξει..ή ίσως μαζί μου να φερθεί διαφορετικά ..ποτέ δε ξέρεις..
    Δε ψάχνω ελπίδα σωτηρίας, απλά εχω να ερωτευτώ έτσι απ τα 16 μου, και μ έχει κάνει φοβερή εντύπωση..'Ισως απλά πρέπει να του κάνω μια συζήτηση για όλους αυτούς τους προβληματισμούς μου..και αν δεν του αρέσει τι να κάνουμε..
    Απ την άλλη σκέφτομαι μήπως απλά να το ζήσω και όσο κρατήσει..πολύ πιθανό ν αλλάξουμε πόλη απο Σεπτέβρη ετσι κ αλλιώς..

Senior Member
    Γιατί θες να τον αλλάξεις?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Δε θέλω να τον αλλάξω..απλά δε θέλω να φερθεί σε μένα όπως σε όλες τις προηγούμενες..Νομίζω οτι δεν τον αγγίζει τίποτα συναισθηματικά και αυτό με τρομάζει..
    Εγω έχω αρχίσει να δένομαι πολύ.. αν δε συμβαίνει το ίδιο και σε εκείνον δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συνεχίσουμε..
    Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στο κεφάλι του ή πως με βλέπει...

Senior Member
    μπορείς απλα να συζητήσεις μαζί του όλα αυτά που λες σε εμάς εδώ.

ο σύντροφος μας δν είναι συνήθως ο καλύτερος μας φίλος.
    με το φίλος μας μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα έως κ τις πιο βαθιές μας σκέψεις.

αυτός που δν έχει αγαπηθεί, δν έχει μάθει πώς να αγαπάει.
    μπορείς όμως να μάθεις να αγαπάς.

σε καμία σχέση δν μπορείς να εξασφαλίσεις πως θα έχει συνέχεια.
    μν κολλάς σε αυτό.
    ζήσε αυτό που ζεις κ άσε τα πράγματα να συνεχίσουν όπως είναι.
    εσύ θα δώσεις αυτά που νομίζεις.
    αν νοιώθεις ευτυχισμένη γιατί να διακόψεις κάτι τόσο όμορφο.

όταν διαπιστώσεις πως σε απατά, τότε τα μαζεύεις κ φεύγεις.

κάποιος νομίζω πως είπε παραπάνω πως κ σε ένα γάμο δν εξασφαλίζεται η αιωνιότητα.
    κ είναι έτσι.
    ακόμη δλδ κ αν σου έκανε πρόταση, αυτό δν σημαίνει πως θα άλλαζε κάτι.
    θα ένοιωθες μόνο πως θέλει να γίνει επίσημη η σχέση σας.
    αυτό νομίζεις πως θα άλλαζε κατι?
    την ανασφάλεια σου μόνο θα κάλυπτε.

κ να φανταστείς πως σου μιλάει ένας ανασφαλής κ ζηλιάρης άνθρωπος.
    εγώ!

αυτα που λέω, προσπαθώ να τα εφαρμόσω.
    όχι πάντα με επιτυχία.
    ξέρω πως είναι τα σωστά όμως.
    http://www.mazi.org.gr/

Junior Member
    Δε ξέρω αν μπορώ να το διαχειριστώ..
    Θεωρώ οτι είμαι πολύ ειλικρινής σαν άνθρωπος και δεν μπορώ να ανεχτώ ή να δεχτώ οτι κάποιος μπορεί να μην είναι ειλικρινής μαζί μου..
    Ισως τρώγομαι με τα ρούχα μου..ίσως αυτός να είναι πολύ διαφορετικός απο μένα και απλά να μην μπορώ να τον καταλάβω..
    Δε θέλω επισημοποίηση..όχι οτι θα με χαλούσε αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
    Ξέρω οτι με θέλει πολύ σεξουαλικά αλλά φοβάμαι μήπως θέλει μόνο αυτό. Και δεν είναι κακό αυτό καθεαυτό, το κακό είναι οτι απ τη στιγμή που νιώθω πράγματα και μάλιστα έντονα, έχουν χαθεί οι ισορροπίες..
    Σκέφτομαι μηπως του κάνω μία κουβέντα σήμερα, αν και πιθανολογώ οτι δε θα μ αρέσουν αυτά που θ' ακούσω..

Είναι ενθουσιασμός. Έχεις ενδείξεις από τον ίδιο ότι δεν είναι πιστός στις σχέσεις του. Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του θα πρέπει να αποδεχτείς το ενδεχόμενο να ναι τετοιος και μαζί σου. Σε ελκύουν κάποια γνωρίσματα στο χαρακτήρα του, αυτό δε σημαίνει απόλυτα ότι θα περάσεις καλά μαζί του. Πάντως έχει τον τρόπο να αρέσει στις γυναίκες, και μια απ αυτές είσαι εσύ, εκτός κι αν σου έδωσε να καταλάβεις ότι είσαι πολύ ξεχωριστό άτομο γι αυτόν. Νοιώθεις τόσο έντονα αισθήματα γι αυτόν, δεν φαίνεται όμως να νοιώθει κι αυτός το ίδιο για σενα, ίσως έχει αποκτήσει την ικανότητα να εγείρει τα γυναικεία αισθήματα, να παιρνά ωραία και μετά να πηγαίνει πιο κάτω. Κράτα και λίγο «πισινή», μην του δωθείς ψυχή και σώματι πάνω στον ενθουσιασμό σου γιατί υπάρχει ο κίνδυνος κάποια μέρα να βρεθείς πληγωμενη.
    γιάννης

Junior Member

Red face

Και ναι σήμερα του έκανα μια κουβέντα...πήγαμε για φαγητό..με ρώτησε γιατί χθες ήμουν απόμακρη και δεν τον φίλησα όταν έφευγε απ το σπίτι μου..
    του είπα απλά οτι πάντα ήμουν ειλικρινής μαζι του.. και οτι νιώθω οτι πολλές φορές όταν είμαστε μαζί υποκρίνεται ότι δείχνει πράγματα που στην πραγματικότητα δε νιώθει..
    Αυτο που μου απάντησε είναι οτί μερικές φορές αν είναι κακόκεφος δεν φταίω εγώ αλλά έχει άλλα πράγματα το κεφάλι του, δουλειά κτλ..
    Του απάντησα οτι δεν έχει να κάνει μ'αυτό και αυτό φυσικα μπορώ να το καταλάβω ..αλλά πιο συγκεκριμένα οταν μ αγκαλιάζει κ με φιλάει νομίζω οτι δεν το νιώθει...
    Μου είπε οτι σίγουρα κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, χωρίς να επεκταθεί παραπάνω στο τι νιώθει και τί όχι..μάλιστα μου κράτησε και 5 λεπτά μούτρα γιατί νόμιζα λέει κάτι τέτοιο..
    Δε ξέρω αν το εννοεί, ή αν νιώθει κάτι ή οτιδήποτε..
    Εγώ εκεί που κατέληξα είναι οτι πρέπει να είμαι ο εαυτός μου, κατι που δυσκολεύομαι να δείξω σ'αυτόν γιατί είμαι τόσο κολλημένη μαζί του που με κομπλάρει..πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο... πάντα ήμουν η 'κουλ' ..αυτή που κέρδιζε με την προσωπικότητα και δεν λογάριαζε κανέναν..
    άντε πάμε λοιπόν..ψυχραιμία και χαλαρά ...
    Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές :):)

Και ναι σήμερα του έκανα μια κουβέντα...πήγαμε για φαγητό..με ρώτησε γιατί χθες ήμουν απόμακρη και δεν τον φίλησα όταν έφευγε απ το σπίτι μου..
    του είπα απλά οτι πάντα ήμουν ειλικρινής μαζι του.. και οτι νιώθω οτι πολλές φορές όταν είμαστε μαζί υποκρίνεται ότι δείχνει πράγματα που στην πραγματικότητα δε νιώθει..Αυτο που μου απάντησε είναι οτί μερικές φορές αν είναι κακόκεφος δεν φταίω εγώ αλλά έχει άλλα πράγματα το κεφάλι του, δουλειά κτλ..
    Του απάντησα οτι δεν έχει να κάνει μ'αυτό και αυτό φυσικα μπορώ να το καταλάβω ..αλλά πιο συγκεκριμένα οταν μ αγκαλιάζει κ με φιλάει νομίζω οτι δεν το νιώθει...Μου είπε οτι σίγουρα κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, χωρίς να επεκταθεί παραπάνω στο τι νιώθει και τί όχι..μάλιστα μου κράτησε και 5 λεπτά μούτρα γιατί νόμιζα λέει κάτι τέτοιο..
    Δε ξέρω αν το εννοεί, ή αν νιώθει κάτι ή οτιδήποτε..
    Εγώ εκεί που κατέληξα είναι οτι πρέπει να είμαι ο εαυτός μου, κατι που δυσκολεύομαι να δείξω σ'αυτόν γιατί είμαι τόσο κολλημένη μαζί του που με κομπλάρει..πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο... πάντα ήμουν η 'κουλ' ..αυτή που κέρδιζε με την προσωπικότητα και δεν λογάριαζε κανέναν..
    άντε πάμε λοιπόν..ψυχραιμία και χαλαρά ...
    Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές :):)
    Πρόσεχε κοπέλα μου, είσαι ειλικρινής αλλά και ενθουσιώδης χαρακτήρας. Παρά το ότι λίγα ξέρεις από σχέσεις είσαι έξυπνη κοπέλα και ξέρεις να διακρίνεις τον άλλο. Από όσα μας είπες, και στο πρώτο μήνυμα αλλά και σ΄ αυτό τώρα, ο τύπος δεν φαίνεται να νοιώθει όσο νοιώθεις εσύ, ξέρει να σου βρήσκει καλές δικαιολογίες κάθε φορά που το διαπιστώνεις και έχεις απ τον ίδιο αποδείξεις ότι δεν είναι πιστός σε σχέση. Ξέρει όμως τον τρόπο (ίσως να ναι και εμφανίσιμος και έχει τον χαρακτήρα) να ελκύει και να προκαλεί τον έρωτα και τον ενθουσιασμό προς το πρόσωπο του. Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει τετοια αισθήματα απλά ξέρει καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις. Εκτός κι αν σου εχει αποδείξει ότι είσαι το πολύ ξεχωριστό άτομο γι αυτόν, πράγμα που δε φαίνεται να συμβαίνει.

Κοντρολαρε τα ασισθήματα σου, βάλε και λίγο επιφύλαξη. Υπάρχει ο ορατός κίνδυνος κάποια στιγμή να ανακαλύψεις ότι δεν είσαι η μοναδική στη ζωή του και τότε θα απογοητευτείς. Πρόσεχε μήπως στο τέλος απλά προστεθείς στον κατάλογο με τις επιτυχίες του. Έχεις τις αποδείξεις ότι δε μένει πιστός σε μια σχέση, μην τις προσπερνάς, κτήσε τη συνέχεια πάνω σε αυτές.
    γιάννης

Senior Member
    Mηπως ομως το θεμα σου δεν ειναι αυτο, αλλα το αν θελει εσενα μονο και δεν παιζει με αλλες; Αυτο ειχα καταλαβει οτι ηταν το βασικο ερωτημα σου.. ή τουλαχιστον ενα απο τα βασικα.. Γιατι δεν τον ρωτας;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πρόσεχε κοπέλα μου, είσαι ειλικρινής αλλά και ενθουσιώδης χαρακτήρας. Παρά το ότι λίγα ξέρεις από σχέσεις είσαι έξυπνη κοπέλα και ξέρεις να διακρίνεις τον άλλο. Από όσα μας είπες, και στο πρώτο μήνυμα αλλά και σ΄ αυτό τώρα, ο τύπος δεν φαίνεται να νοιώθει όσο νοιώθεις εσύ, ξέρει να σου βρήσκει καλές δικαιολογίες κάθε φορά που το διαπιστώνεις και έχεις απ τον ίδιο αποδείξεις ότι δεν είναι πιστός σε σχέση. Ξέρει όμως τον τρόπο (ίσως να ναι και εμφανίσιμος και έχει τον χαρακτήρα) να ελκύει και να προκαλεί τον έρωτα και τον ενθουσιασμό προς το πρόσωπο του. Ο ίδιος φαίνεται να μην έχει τετοια αισθήματα απλά ξέρει καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις. Εκτός κι αν σου εχει αποδείξει ότι είσαι το πολύ ξεχωριστό άτομο γι αυτόν, πράγμα που δε φαίνεται να συμβαίνει.

Κοντρολαρε τα ασισθήματα σου, βάλε και λίγο επιφύλαξη. Υπάρχει ο ορατός κίνδυνος κάποια στιγμή να ανακαλύψεις ότι δεν είσαι η μοναδική στη ζωή του και τότε θα απογοητευτείς. Πρόσεχε μήπως στο τέλος απλά προστεθείς στον κατάλογο με τις επιτυχίες του. Έχεις τις αποδείξεις ότι δε μένει πιστός σε μια σχέση, μην τις προσπερνάς, κτήσε τη συνέχεια πάνω σε αυτές.
    Συμφωνώ με τον Ιωάννη. Αν συνεχίσεις μάλλον πας γυρεύοντας για το κέρατο.

Junior Member
    Η άποψή μου είναι πως όταν βλέπεις οτι θα μπλέξεις με κάτι και θα πληγωθείς, τότε καλύτερα να μην το ξεκινήσεις καν..

Page 1 of 2 12 LastLast