θελει να παει διακοπες με φιλους του - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 107
    Senior Member
    Χμ ΚΕΝΟ είσαι από τις εξαίρετες περιπτώσεις και χαίρομαι και συμφωνώ μαζί σου στα θέλω σου! Και εγώ τα έχω όλα αυτά αλλά γιατί δεν στεριώνει καμία σχέση μου? :( ρητορική ερώτηση! Έχεις δίκιο οι πιο πολλές βγαίνουν έξω λες και δουλεύουν σε μπουρδέλα και μετά πως να τις δείς σοβαρά? Anyway συγνώμη που ξέφυγα λίγο από το θέμα

Banned
    ναι ειμαι ο ιδανικος γκομενος, το ξερω! με ποθουν μεγαλυτερες και μικροτερες για το μυαλο μου. τι κριμα που ειμαι τοσο επιλεκτικος ομως και προσεχω πριν κανω το οτιδηποτε. ψαχνω σταθεροτητα και κατανοηση βλεπεις, και δε μπορει να μου τη προσφερει η καθε μια τυχαια, ειδικα οταν δε μου ταιριαζει και δε μπορει να με καταλαβει...

Senior Member
    Χαχαχα!ναι έτσι είναι κοίτα να δεις που έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα :) Βασικά καλά κάνεις!!!

Senior Member
    χριστινα εχει απολυτο δικιο και οχι μονο συσκεφτομαι αλλα κ του τα λεω δεν γινεται καταπιεζεσαι στη σχεση μας, εσυ θες να γλεντισεις τη ζωη σου κ εγω θελω να ηρεμω...κ μ λεει τι λες καλε εγω ειμαι σπιτογατος...ντοιγκ και δεν θελω να χαλασει η σχεση μας κ τετοια και μην βαζεις την κασετα παλι κλπκλπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    χριστινα εχει απολυτο δικιο και οχι μονο συσκεφτομαι αλλα κ του τα λεω δεν γινεται καταπιεζεσαι στη σχεση μας, εσυ θες να γλεντισεις τη ζωη σου κ εγω θελω να ηρεμω...κ μ λεει τι λες καλε εγω ειμαι σπιτογατος...ντοιγκ και δεν θελω να χαλασει η σχεση μας κ τετοια και μην βαζεις την κασετα παλι κλπκλπ...
    Ε, άμα στο λέει ότι είναι σπιτόγατος έτσι θα είναι. Οπότε, μάλλον δεν του αρέσει το σπίτι σου!

Senior Member
    Ααααααααχαχαχαχαχααααα! καλά marian_m έγραψες!!!! έχω λυθεί στα γέλια!!!!

Senior Member
    elirene ήταν λίγο κουφο να σου λέει κάτι τέτοιο.ΑΚΥΡΟ εντελώς! κουκλίτσα μου κοίταξε τον εαυτό σου και άσε τον..ίσως να έχει βολευτεί.Βρε?μήπως έχει προβλήματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ουρισθε ? εχεις ακουσει πολλους αντρες να παραπονιουνται επειδη η γυναικα τους ειναι αφοσιωμενη, πιστη και σπιτογατα οπως πρεπει ? μα ολοι αυτο υποτιθεται πως θελουμε! αλλιως πως θα υπαρξει κατι σταθερο να συνεχισει η σχεση σοβαρα και να καταληξει σε γαμο ? εγω προσωπικα ποτε μου δε παραπονεθηκα αν βαριεμαι με καποια, προτιμω να ειναι ετσι παρα το αντιθετο! γιατι οταν ειναι το αντιθετο, δε μπορω να τη δω καθολου σοβαρα. αντε πες απλα για ενα πηδημα και τελειωσαμε (το οποιο μπορω να βρω και στα μπουρδελα καλυτερα). γιαυτο μαθετε να ειστε σταθερες αν θελετε σχεση, αλλιως ξεκαθαρειστε το απ'το ξεκινημα οτι ψαχνεται μονο για σεξ, να μη δενομαστε κι εμεις κι εχουμε συναισθηματικα δραματα και κλαμματα μετα.
    Κενο τα εχουμε ακουσει, ειναι η γυναικα πιστη και αφοσιωμενη και σπιτογατα, αλλα στο τελευταιο αλλαξε το ζωο, ειναι σπιτοταρανδος, γιατι τοτε ο αντρας τη βαριεται.

Banned
    αχ βρε carrie δεν εμαθες τις διαφορες ακομα. δεν ειναι ΑΝΤΡΑ αυτη η συμπεριφορα, αλλα αγορακι που παιζει απο δω κι απο εκει. αν ηταν ΑΝΤΡΑ θα βλεπε την elirene πιο σοβαρα (με το συμπαθειο κι ολας, χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν, συμπεριφορες μονο κρινω) και θα ηταν η προταιρεοτητα του.

Senior Member
    KENO είσαι σωστός!!!

Senior Member
    Xθες πηγα στο ΙΚΑ, ηταν εκει μια λεχωνα με τον αντρα της, γυρω στα 30 και οι δυο, για να ασφαλισει το μωρο της. Ο αντρας της με καρφωνε συνεχεια, μπροστα της. Αισθανθηκα τοσο αβολα που πηγα και καθισα σε μια καρεκλα που με ειχε πλατη να μη με βλεπει και αναμεσα μας ενας παππους. Πηγε πιο πισω και σταθηκε για να εχει πανοραμικη θεα!! Γυρισα την πλατη μου επιδεικτικα και αναστεναξα με αηδια!!! Συμμαζευτηκε αμεσως στο τσακ μπαμ! και ολα αυτα μπροστα στη γυναικα του!!

Προχτες μου ειπε ο φιλος μου οτι ενας συναδελφος του στη δουλεια τον ρωταγε αν εχω καμια φιλη μου να του γνωρισω για ξεπετα, γιατι... η γυναικα του ειναι στους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης και δεν κανουν σεξ!!!!!!! ΕΠισης, ενας αλλος συναδελφος στη δουλεια του, επισης παντρεμενος, 2 στα 2 δηλαδη, καθε τοσο κανονιζει σεξοραντεβου μεσω φβ και πηγαινει στην Αθηνα δηθεν για δουλειες.

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Xθες πηγα στο ΙΚΑ, ηταν εκει μια λεχωνα με τον αντρα της, γυρω στα 30 και οι δυο, για να ασφαλισει το μωρο της. Ο αντρας της με καρφωνε συνεχεια, μπροστα της. Αισθανθηκα τοσο αβολα που πηγα και καθισα σε μια καρεκλα που με ειχε πλατη να μη με βλεπει και αναμεσα μας ενας παππους. Πηγε πιο πισω και σταθηκε για να εχει πανοραμικη θεα!! Γυρισα την πλατη μου επιδεικτικα και αναστεναξα με αηδια!!! Συμμαζευτηκε αμεσως στο τσακ μπαμ! και ολα αυτα μπροστα στη γυναικα του!!

Προχτες μου ειπε ο φιλος μου οτι ενας συναδελφος του στη δουλεια τον ρωταγε αν εχω καμια φιλη μου να του γνωρισω για ξεπετα, γιατι... η γυναικα του ειναι στους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης και δεν κανουν σεξ!!!!!!! ΕΠισης, ενας αλλος συναδελφος στη δουλεια του, επισης παντρεμενος, 2 στα 2 δηλαδη, καθε τοσο κανονιζει σεξοραντεβου μεσω φβ και πηγαινει στην Αθηνα δηθεν για δουλειες.

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΕΕΕ ΖΩΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!
    Εμ, δε φταίνε μόνο αυτοί! Φταίει και το ότι βρίσκουν και ανταπόκριση. Και ανοχή από τις γυναίκες τους.

Senior Member
    Εμ και οι μεν και οι δε ειναι ζωαδια!!!!!!!! Μα η αλλη μπροστα στα ματια της να με καρφωνει ο μαλακας της;;; Τι σκεφτοταν αυτη ηθελα να ξερα; Θα ελεγε απο μεσα της ε δεν βαριεσαι φατε ματια ψαρια.. Που να ξερε πως ο αντρουλης της δε θα μενε στα ματια αν του δινοταν το οκ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    δεν βγαινω με φιλες αλλα με φιλους..που δεν τους εγκρινει..στα χαπια ειμαι συνηθισμενη δεν μ κανουν τπτ κ αν χρειαστει μπαινω στο αεροπλανο κ ας φοβαμαι πριν ενα χρονο ειχα παει μιλανο αλλα ειχα χεστει απανω μου, τωρα να παω μοναχο γ τον πρεζακια τον φιλο του δεν νομιζω..και δεν μ προτεινε να παμε κ μαζι μ το ειπε αφου εκανα φασαρια..μαζι με τους φιλους του μ λεεει να βγαινουμε αλλα αν δεν εχω ορεξη βγαινει μονος του..
    για ποιον λογο βγαινεις μονο με ανδρες και οχι και με γυναικες η με μικτες παρεες, αν επιτρεπεται?
    μας ειπες σε παραπανω μηνυμα,οτι δεν του εχεις εμπιστοσυνη στα ξεσαλωματα , γιατι δεν εχεις ουτε στον εαυτο σου, γιατι ξερεις ποσο ευκολο πραγμα ειναι να απατησει κανεις ξεσαλωνοντας...
    να υποθεσω μηπως οτι οι εξοδοι σου με τους ανδρες φιλους σου, θα μπορουσαν να περιεχουν και φλερτ και εν δυναμει να οδηγησουν στο σεξ?
    εχω ακουσει πολλες γυναικες να λενε οτι εχουν μονο ανδρες φιλους , γιατι οι γυναικες τις ζηλευουν, η καπως ετσι σε γενικες γραμμες... εννοωντας υποθετω οτι αυτες δεν ζηλευουν και ειναι καλες φιλες, καμια αλλη γυναικα ομως!! λιγο περιεργο ε?
    εχω διαπιστωσει ομως , οτι οι γυναικες που κανουν παρεα μονο με ανδρες , στην πραγματικοτητα κολακευονται απο το φλερτ τους.... λεω ΜΟΝΟ με ανδρες, γιατι δεν βλεπω κανεναν λογο ουτε και στο να κανει καποια παρεα ΜΟΝΟ με γυναικες...

επισης, αν και ο φιλος σου γαινειν αβερτα και σε δουλευει κιολας, λεγοντας σου οτι κατα βαθος ειναι σπιτογατος, εσυ, φερεσαι ενοχικα οταν σου απαγορευει να βλεπεις τους φιλους σου!!!!! γιατι αληθεια???? μηπως εχει δικιο, οτι προκειται για φλερτ κι οχι για πραγματικες φιλιες?
    διαφορετικα γιατι φερεσαι τοσο ενοχικα και ξεκοβεις απο τους φιλους σου που δεν γουσταρει, εφοσον αυτος δεν ξεκοβει απο τους δικους του φιλους που δεν γουσταρεις εσυ?

δεν παω να τον βγαλω αγγελουδι. πιστευω οτι κι αυτος, ακομα και να μην σε εχει απατησει, οταν βγαινει μεχρι το πρωι, θα εχει τυχει να φλερταρει, δεν μπορει να κολλαει βαρεα και ανθυγιεινα βραδιατικα μονο για την διακοσμηση του μπαρ....
    ΕΚΤΟΣ κι αν εχει εξαρτηση απ το ποτο.
    υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ατομα που πινουν πανω απο το κανονικο, επιδιωκουν ομως να πινουν μονο εκτος σπιτιου, για να θεωρουν ετσι τους εαυτους τους, "κοινωνικους ποτες" και οχι εθισμενους...

και μια προταση:
    μας λες οτι ουσιαστικα σε αφοπλιζει, γιατι σου προτεινει να οπηγαινεις κι εσυ μαζι τους, αλλα βγαινει μονος γιατι τελικα αρνεισαι.
    μονο που συμβαινει μετα απο τοσο καιρο, να ξερει καλα και οτι βαριεσαι και οτι δεν γουσταρεις τους φιλους του.
    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
    για δοκιμασε για ενα διαστημα να πηγαινεις μαζι του, ΣΕ ΟΛΕΣ τις εξοδους, να δουμε, θα ξημερωνεται ως τις 8 και θα βγαιενι το ιδιο συχνα?
    δεν λεω να το κανεις μια φορα, αλλα να το κανεις συνεχεια!
    ετσι θα δεις κι αν του αρεσει η ιδεα, και τι κανει τα βραδια , αλλα και ισως τοτε σου πει ειλικρινα, οτι θελει να βγαινει μονος του κι οχι μαζι σου, οποτε θαμπορεις να βγαινεις κι εσυ με οποιους γουσταρεις, κι οπου σας βγαλει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω θελω να θεσω το εξης ερωτημα εδω, απλα για προβληματισμο γενικοτερα:

-οταν οι αντρες σας ειναι αφοσιωμενοι, σας προσεχουν, σας φροντιζουν, σχεδον εξαρτιουνται απο εσας, τοτε εσεις αδιαφορειτε, βαριεστε, τους κερατωνεται και τους χωριζεται κι ολας.

-οταν οι αντρες δεν ειναι ετσι, αλλα εχουν τις εξοδους τους χωρις εσας, τους φιλους τους, τις ασχολιες τους και θελουν να περνουν λιγο χρονο μονοι τους, τοτε εσεις ανησυχειτε, φοβαστε, τους κερατωνεται και τους χωριζεται κι ολας.

ποια απο τις δυο συμπεριφορες τελικα πρεπει να ακολουθησει ενας αντρας για να ειστε ικανοποιημενες ?

εγω προσωπικα ακολουθω το πρωτο, αλλα και παλι τρωω τα μουτρα μου, αφου γινομαι συνηθεια και με θεωρουν δεδομενο...

δε ξερω τι ακριβως ζηταει η καθεμια, σιγουρα μια μεση κατασταση ετσι ωστε να μη βαριεται κανεις ειναι η ιδανικη, αλλα δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες, υπαρχουν στιγμες που χρειαζομαστε και θελουμε να νιωθουμε τον συντροφο μας δικο μας. αν τοτε δεν ειναι εκει, ειναι απλα αχρηστος!
    ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΕΙΤΕ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ! ΚΑΙ ΚΕΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΤΛ...! ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΑΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast