θελει να παει διακοπες με φιλους του - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 107
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    οχι μαζι μενουμε οταν ομως βγαινει με τους φιλους του βγαινει μεχρι τις 8 το πρωι ενω εγω κοιμαμαι..εχουν γινει κ αλλα που τα χω πει εδω στην αρχη της σχεσης ομως..ειναι ατομο πολυ εξωστρεφης με απειρους φιλους και απειρες επιλογες να κανει οτιδηποτε διακοπες εξοδους ενω εγω οχι και δεν γουσταρω..
    αυτοι οι φιλοι του ειναι ελευθεροι κ κατα των σχεσεων αυτοι θα θελουν να ξεσαλωσουν κ νομιζω οτι δεν εχει καμια δουλεια..και σιγα τους φιλους γτ μ λεει εφυγε ο κολλητος γερμανια κ δεν θα παω να τον δω..οποτε τον χρειαζονταν τον θυμουνταν..δεν ξερω μου ανεβαινει το αιμα, βγαζω αφρους απτη μυτη και αμα θυμωνω ειμαι πολυ σκυλα..μπορει κ να θελω τον αλλο υποταγμενο χεστηκα αμα δεν του αρεσει..αλλα κανονιζει χωρις να με ρωτησει κ γενικα οτι θελει κανει ενω εγω οχι γτ δεν εχω επιλογες ουτε χωρο ουτε χρονο εφοσον μενει σπιτι μου εκεινος ομως εχει τους απειρους φιλους επειδη ειναι απο αθηνα και βλακας που τους θεωρει ολους φιλους του και που να του πουν αντε πνιξου θα παει..

στο ταξίδι αυτό δν σου προτεινε να πάτε παρέα?
    κ γενικοτερα δν σου προτεινει να βγαίνετε μαζί με τους φίλους του?

ε, τώρα διάβασα κ τα παρακάτω.....
    παρε ένα χάπι κ κοιμήσου στο αεροπλάνο!

επίσης γιατί εσύ βγαίνεις κρυφά με τις φίλες σου?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    δεν βγαινω με φιλες αλλα με φιλους..που δεν τους εγκρινει..στα χαπια ειμαι συνηθισμενη δεν μ κανουν τπτ κ αν χρειαστει μπαινω στο αεροπλανο κ ας φοβαμαι πριν ενα χρονο ειχα παει μιλανο αλλα ειχα χεστει απανω μου, τωρα να παω μοναχο γ τον πρεζακια τον φιλο του δεν νομιζω..και δεν μ προτεινε να παμε κ μαζι μ το ειπε αφου εκανα φασαρια..μαζι με τους φιλους του μ λεεει να βγαινουμε αλλα αν δεν εχω ορεξη βγαινει μονος του..

Senior Member
    δεν βγαινω με φιλες αλλα με φιλους..που δεν τους εγκρινει..στα χαπια ειμαι συνηθισμενη δεν μ κανουν τπτ κ αν χρειαστει μπαινω στο αεροπλανο κ ας φοβαμαι πριν ενα χρονο ειχα παει μιλανο αλλα ειχα χεστει απανω μου, τωρα να παω μοναχο γ τον πρεζακια τον φιλο του δεν νομιζω..και δεν μ προτεινε να παμε κ μαζι μ το ειπε αφου εκανα φασαρια..μαζι με τους φιλους του μ λεεει να βγαινουμε αλλα αν δεν εχω ορεξη βγαινει μονος του..

ναι αλλα δν παει έτσι......
    κ εσύ δν εγκρίνεις τους φίλους του αλλα αυτός βγαίνει.

ωστόσο αφού σου λεει να βγειτε παρεα με τους φίλους, δν μπορείς να έχεις παραπονο.
    το πρόβλημα θα ήταν αν δν σου το πρότεινε κ έβγαινε μόνος του κ συχνά.

Senior Member
    δεν θα πας στο μοναχο για τον φιλο του!θα πας για να εισαι μαζι με το αγορι σου και για να δεις το μοναχο!
    ειναι μια πολυ ωραια πολη,με καταπληκτικες μπυραριες με πολυ ωραια ποληκαταστηματα με ενα σωρο πραγματα που μπορεις να δεις!
    χαλαρωσε λιγακι νομιζω εισαι πολυ κτητικη!ξερω θα ηθελες να τον εχεις ολον δικο σου!να μην τον μοιραζεσαι με κανεναν!
    αυτο ομως δεν γινεται με το συγκεκριμενο ατομο γιατι οπως τον περιγραφεις ειναι πολυ κοινωνικος!το μονο που θα καταφερεις ειναι να τον κουρασεις με την συμπεριφορα σου!το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του βαλεις καποια ορια που νομιζω οτι δεν τα εχει!
    δεν μπορει να εχει σχεση και να κανει διακοπες με φιλους!δεν μπορεις να εχεις σχεση και να κανεις πασχα με φιλους αυτα ειναι αυτονοητα!
    το να βγεις και να περνας καποια βραδια με φιλους οκ!αλλα οχι και ολα σου τα βραδια!να υπαρχει μια ισοροπια!να πας ενα σ.κ με φιλους!αλλα οχι ολα τα σ.κ!

Banned
    εγω θελω να θεσω το εξης ερωτημα εδω, απλα για προβληματισμο γενικοτερα:

-οταν οι αντρες σας ειναι αφοσιωμενοι, σας προσεχουν, σας φροντιζουν, σχεδον εξαρτιουνται απο εσας, τοτε εσεις αδιαφορειτε, βαριεστε, τους κερατωνεται και τους χωριζεται κι ολας.

-οταν οι αντρες δεν ειναι ετσι, αλλα εχουν τις εξοδους τους χωρις εσας, τους φιλους τους, τις ασχολιες τους και θελουν να περνουν λιγο χρονο μονοι τους, τοτε εσεις ανησυχειτε, φοβαστε, τους κερατωνεται και τους χωριζεται κι ολας.

ποια απο τις δυο συμπεριφορες τελικα πρεπει να ακολουθησει ενας αντρας για να ειστε ικανοποιημενες ?

εγω προσωπικα ακολουθω το πρωτο, αλλα και παλι τρωω τα μουτρα μου, αφου γινομαι συνηθεια και με θεωρουν δεδομενο...

δε ξερω τι ακριβως ζηταει η καθεμια, σιγουρα μια μεση κατασταση ετσι ωστε να μη βαριεται κανεις ειναι η ιδανικη, αλλα δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες, υπαρχουν στιγμες που χρειαζομαστε και θελουμε να νιωθουμε τον συντροφο μας δικο μας. αν τοτε δεν ειναι εκει, ειναι απλα αχρηστος!

elirene μακαρι να ημουν στη θεση σου και να ειχα παρεα να παω στο Μοναχο. ασε τις φοβιες στην ακρη, ποσο διαρκει εξαλλου το ταξιδι ? και σιγα τι θα συμβει, λες και πας εκδρομη με πουλμαν ειναι...

Senior Member
    κενό, με κάθε ειλικρίνεια.....το πρώτο θέλω!
    η εξάρτηση όμως το ξερω πως δν ειναι υγιής!

Banned
    ενταξει αρκτος, αν και δε το γραψα μονο για σενα, ουτε μονο για την elirene, γενικοτερα παρτε το σαν προβληματισμο ολες οι γυναικες...

Senior Member
    και εγω το πρωτο θελω...δεν μαρεσουν οι αντρες που δεν μαζευονται κ εχω μπλε3ει τωρα..εγω παντως του το χω θεσει το διλημμα η μαζευεσαι η φευγω..αν δεν του αρεσει μπορει να φυγει και πριν 2 βδομαδες χωρισαμε γτ μ λεει παω να πιω ενα ουζο σε 2 ωρες ερχομαι ειχε κλειστα κινητα και γυρισε 6, απτις 10 ως τις 6 και δεν εχυσα δακρυ τις μερες που μασταν χωρια, ας φυγει αν δεν συμμορφωθει θα στεναχωρηθω αλλα οχι κ τοσο..δοξα τω θεω εχω μαθει copying να κανω τοσες σκουντουφλες..

Senior Member
    Μένει σπίτι σου, κάνει τη ζωή του, κλείνει τα κινητά όποτε γουστάρει κι εσύ απλά τον χωρίζεις κάθε τόσο. Αλλά δε σε νοιάζει και πολύ. Για φαντάσου να σ' ένοιαζε!

Senior Member
    oχι βρε μαριαν μια φορα χωρισαμε για 2 μερες εγινε αυτο και τσαντιστηκα παρα πολυ αλλα οσο νομιζα οτι τελος δεν ειχα κλαψει η στεναχωρεθει πολυ αυτο εννοω..το κινητο λεει ηταν κλειστο απο μπαταρια αλλα ποσο πια..απλα ελπιζω οτι θα κοπουν αυτα κ απ'τις αρχες που ειμαστε μαζι εχω δει μεγαλη αλλαγη αλλα επειδη κ εγω ειμαι της αποψης οτι στην πταγματικοτητα οι ανθρωποι δεν αλλαζουν οποτε του δινεται η ευκαιρια συμπεριφερεται σαν να ηταν φυλακισμενος μαζι μ..κ εγω εκει τσαντιζομαι ολο και περισσοτερο και γινεται ενας κυκλος..δεν ξερω απλα δεν ειμαι σε θεση τωρα πια να ανεκτω τιποτα ακομα και εξοδους και ταξιδια και οτιδηποτε..

Senior Member
    το πιο πιθανο ειναι δλδ να γινει ξανα κατι αφου αυτος ειναι και δεν αλλαζει να τα παρω στο κρανιο να το διαλυσω οπως εκανα στα μεσα μαιου και τελος..

Senior Member
    oχι βρε μαριαν μια φορα χωρισαμε για 2 μερες εγινε αυτο και τσαντιστηκα παρα πολυ αλλα οσο νομιζα οτι τελος δεν ειχα κλαψει η στεναχωρεθει πολυ αυτο εννοω..το κινητο λεει ηταν κλειστο απο μπαταρια αλλα ποσο πια..απλα ελπιζω οτι θα κοπουν αυτα κ απ'τις αρχες που ειμαστε μαζι εχω δει μεγαλη αλλαγη αλλα επειδη κ εγω ειμαι της αποψης οτι στην πταγματικοτητα οι ανθρωποι δεν αλλαζουν οποτε του δινεται η ευκαιρια συμπεριφερεται σαν να ηταν φυλακισμενος μαζι μ..κ εγω εκει τσαντιζομαι ολο και περισσοτερο και γινεται ενας κυκλος..δεν ξερω απλα δεν ειμαι σε θεση τωρα πια να ανεκτω τιποτα ακομα και εξοδους και ταξιδια και οτιδηποτε..
    Αυτό δεν είναι χωρισμός, είναι διάλειμμα. Και ναι, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Ειδικά όταν δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν.

Senior Member
    εσυ τι θεωρεις λογο για αλλαγη?εγω σε μια σχεση μπορω να αλλαξω συνηθειες οχι ριζικα αλλα να ερθω πιο κοντα με το ταιρι μου εφοσον θελω να μεινω..αν δεν θελω να μεινω δεν αλλαζω τπτ

Senior Member
    ΚΕΝΟ νομίζω οτί αυτό δεν είναι φαινόμενο μόνο των γυναικών αλλά και των ανδρών..elirene ο άνθρωπός βλέπεις οτί δεν αλλάζει και προφανώς δεν τον εμπνέεις να μένει μαζί σου και προτιμά τους φίλους του(χωρίς να σημαίνει οτί φταίς εσύ) ή έτσι θέλει να ζει. Πρέπει λοιπόν να συσκεφθείς με τον εαυτό σου και δεις αν μπορείς να υπομένεις την κατάσταση ως έχει ή να φύγεις γτ δεν σου κάνει καλό. Δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε κανέναν εαν δεν το θέλει και ο ίδιος. Κάνε του μια κουβέντα γύρω από τα θέματα που σε προβληματίζουν και βλέπεις...ίσως έχεις γίνει κτητική γτ δεν σου ταιριάζει η συμπεριφορά του και θέλεις άλλα πράγματα..Επίσης κοίταξε λίγο τον εαυτό σου και επικεντρώσου σε σένα και οχι στον άλλον. Μην χαλάς ενέργεια σε πράγματα που σε ενοχλούν παρά μόνο σε σένα. Θα πρέπει να αγαπήσεις εσένα και απ'οτι καταλαβαίνω δεν σε αγαπάς...ανεξαρτητοποιήσου από τον φίλο σου γιατί σε κάνει να χάνεις τον εαυτό σου. Βγαίνε κάνε κάτι για σένα και μην περιμένεις να σε γεμίζει ο άλλος 100%..γέμισε τον χρόνο σου για σένα.

Banned
    ουρισθε ? εχεις ακουσει πολλους αντρες να παραπονιουνται επειδη η γυναικα τους ειναι αφοσιωμενη, πιστη και σπιτογατα οπως πρεπει ? μα ολοι αυτο υποτιθεται πως θελουμε! αλλιως πως θα υπαρξει κατι σταθερο να συνεχισει η σχεση σοβαρα και να καταληξει σε γαμο ? εγω προσωπικα ποτε μου δε παραπονεθηκα αν βαριεμαι με καποια, προτιμω να ειναι ετσι παρα το αντιθετο! γιατι οταν ειναι το αντιθετο, δε μπορω να τη δω καθολου σοβαρα. αντε πες απλα για ενα πηδημα και τελειωσαμε (το οποιο μπορω να βρω και στα μπουρδελα καλυτερα). γιαυτο μαθετε να ειστε σταθερες αν θελετε σχεση, αλλιως ξεκαθαρειστε το απ'το ξεκινημα οτι ψαχνεται μονο για σεξ, να μη δενομαστε κι εμεις κι εχουμε συναισθηματικα δραματα και κλαμματα μετα.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast