θελει να παει διακοπες με φιλους του - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 107
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    είπα κ γω!

μόνο για τη μονικα μιλάμε....

η σαρλιζ αν περάσει....?

προτιμώ μόνικα και αντζελίνα...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    μπορεί να μην την ενδιαφέρει ρε συ! υπάρχουν γυναίκες που θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα (ο άντρας είναι άντρας και του τα δικαιολογούμε όλα)
    claire, ναι, υπάρχουν και γυναίκες που τα δικαιολογούν όλα, αλλά δε νομίζω ότι είναι επειδή δεν τους ενδιαφέρει.

Εκπτώσεις κάνουν αφού έτσι έχουν μάθει ότι θα μείνει άθικτη η σχέση τους εις τους αιώνες των αιώνων αμήν!
    Μπορεί βέβαια να μην τους ενδιαφέρει το κόστος ή απλά και να μην το συνειδητοποιούν..

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να με συμπαθας κουμπαρε/α (δεν ξερω και το φυλο σου) αλλα το ΚΟΙΤΑΓΜΑ για επιβεβαιωση το κανουν μονο γυναικες. οι αντρες που κοιτανε και τους τρεχουν τα σαλια, θελουν να γαμησουν....
    αν ΔΕΝ τους τρεχουν τα σαλια και κοιτανε απλα, ισως και λιγο παραπανω αλλα παντως, απλα, τοτε ισως να θελουν μονο λιγη επιβεβαιωση...
    Κουμπάρος.

Ακόμα και οι άντρες μοιράζονται αυτή την ανάγκη για επιβεβαίωση. Έχω φίλους που λειτουργούν έτσι και είναι όντως αξιοπερίεργο. Παρ'όλα αυτά συμβαίνει. Και "ΚΟΙΤΑΓΜΑ", και σάλια, και προσέγγιση, και τηλέφωνο και μετά ούτε που το θυμούνται. Κάποιοι άντρες αρκούνται στο να βρεθούν μπροστά σε ανοιχτά πόδια, κάποιοι άλλοι στο να βρεθούν μπροστά σε ανοιχτές πόρτες, κάποιοι άλλοι δεν αρκούνται σε τίποτα.

Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    είπα κ γω!

μόνο για τη μονικα μιλάμε....

η σαρλιζ αν περάσει....?
    Αν περάσει η Σαρλίζ εγώ θα σηκωθώ κι από το τραπέζι χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alone_In_The_Dark View Post
    κάποιοι άλλοι δεν αρκούνται σε τίποτα.
    Δυσκολάκι αυτό.. ασχέτως φύλου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...αυτό που συζητάμε τόση ώρα είναι για το αν είναι καραγκιόζης ή όχι, ο γκόμενος που μας συνοδεύει και παίζει το μάτι του.

όσο γι αυτον της κάρι, εγώ μπορεί και να του την έλεγα μπροστά στη γυναίκα του.
    Αυτο σκεφτομουν κι εγω ρε συ.. Λεω εδω εμενα με αηδιασε η συμπεριφορα του, και μου ηρθε να αρχισω να τον βριζω, και αρχισα να ξεφυσαω δυνατα αγανακτισμενη, η γυναικα του ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; Πως γινεται αυτο;;;; Εγω αλλαξα θεση, και μετα οταν επανατοποθετηθηκε του γυρισα την πλατη και εκανα ενα δυνατο αηδιασμενο ΟΥΦΦΦΦ που τον συμμαζεψε, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;;;;;

Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Δυσκολάκι αυτό.. ασχέτως φύλου.
    Το αντίθετο θα έλεγα.

Η ανάγκη για τάισμα του εγώ φαίνεται να είναι ατελείωτη. Αλλιώς οι σχέσεις θα ήταν μάλλον πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο σκεφτομουν κι εγω ρε συ.. Λεω εδω εμενα με αηδιασε η συμπεριφορα του, και μου ηρθε να αρχισω να τον βριζω, και αρχισα να ξεφυσαω δυνατα αγανακτισμενη, η γυναικα του ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; Πως γινεται αυτο;;;; Εγω αλλαξα θεση, και μετα οταν επανατοποθετηθηκε του γυρισα την πλατη και εκανα ενα δυνατο αηδιασμενο ΟΥΦΦΦΦ που τον συμμαζεψε, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;;;;;
    μπορεί να την πλακώνει στο ξύλο για να μην μιλάει, ή μπορεί να τον πλακώνει αυτή στο ξύλο όταν γυρίζουν σπίτι.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    κάτι τέτοιες, τους τελευταίους τους κάνουν να νιώθουν πρώτοι.

Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    μπορεί να την πλακώνει στο ξύλο για να μην μιλάει, ή μπορεί να τον πλακώνει αυτή στο ξύλο όταν γυρίζουν σπίτι.
    Νομίζω ότι πρόκειται για έκπτωση όπως πολύ σωστά είπε το τρελό διαμάντι πριν.

Senior Member
    Κουμπάρος.

Ακόμα και οι άντρες μοιράζονται αυτή την ανάγκη για επιβεβαίωση. Έχω φίλους που λειτουργούν έτσι και είναι όντως αξιοπερίεργο. Παρ'όλα αυτά συμβαίνει. Και "ΚΟΙΤΑΓΜΑ", και σάλια, και προσέγγιση, και τηλέφωνο και μετά ούτε που το θυμούνται. Κάποιοι άντρες αρκούνται στο να βρεθούν μπροστά σε ανοιχτά πόδια, κάποιοι άλλοι στο να βρεθούν μπροστά σε ανοιχτές πόρτες, κάποιοι άλλοι δεν αρκούνται σε τίποτα.
    συνηθως στους ανδρες η αναγκη για επιβεβαιωωση, που ΦΥΣΙΚΑ και υπαρχει, καλυπτεται με το σεξ... διοτι, αντιθετα με τις γυναικες, δεν τους επιβεβαινωει η ομορφαδα τους και το πως αυτη περναει απεναντι,(επομενως θα ηταν αρκετο το να τους επιλεξουν) αλλα η σεξουαλικη τους ικανοτητα.
    και αυτη αποδεικνυεται επι τ εργω.... συνοδευεται δε απο κραυγες τυπου "πες μου τι σου κανω " (αγνοια), "πες μου αν σε μπιπ, "ετσι" αλλος" (καθαρη βλακεια), "πες μου, ποσα απιδια βανει ο σακος" (ελλειπεις γνωσεις μαθηματικων)...

Senior Member
    Αν περάσει η Σαρλίζ εγώ θα σηκωθώ κι από το τραπέζι χαχα
    εσένα δν θα θελα να σε δω ζευγάρι με τη θεοφανία.....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Νομίζω ότι πρόκειται για έκπτωση όπως πολύ σωστά είπε το τρελό διαμάντι πριν.
    εγώ πάλι νομίζω πως τον πλακώνει στο ξύλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    κάτι τέτοιες, τους τελευταίους τους κάνουν να νιώθουν πρώτοι.
    Κι εδω γυριζουμε στη συζητηση περι τρεντοβλαχων.

συνηθως στους ανδρες η αναγκη για επιβεβαιωωση, που ΦΥΣΙΚΑ και υπαρχει, καλυπτεται με το σεξ... διοτι, αντιθετα με τις γυναικες, δεν τους επιβεβαινωει η ομορφαδα τους και το πως αυτη περναει απεναντι,(επομενως θα ηταν αρκετο το να τους επιλεξουν) αλλα η σεξουαλικη τους ικανοτητα.
    και αυτη αποδεικνυεται επι τ εργω.... συνοδευεται δε απο κραυγες τυπου "πες μου τι σου κανω " (αγνοια), "πες μου αν σε μπιπ, "ετσι" αλλος" (καθαρη βλακεια), "πες μου, ποσα απιδια βανει ο σακος" (ελλειπεις γνσεις μαθηματικων)...
    χαχαχαχαχαχαααααααααααα
    κυλιεμαι κατω απο τα γελιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

και αυτη αποδεικνυεται επι τ εργω.... συνοδευεται δε απο κραυγες τυπου "πες μου τι σου κανω " (αγνοια), "πες μου αν σε μπιπ, "ετσι" αλλος" (καθαρη βλακεια), "πες μου, ποσα απιδια βανει ο σακος" (ελλειπεις γνωσεις μαθηματικων)...
    λολλλλλλλλλλλλλλ

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast