Results 31 to 45 of 59
Thread: οταν σου τη σπανε!
-
04-06-2011, 15:36 #31
πρεπει να στειλεις ενα μαιλ για να αλλαξεις νικ!μπες μσν να σ πω γτ δν θυμαμαι
I m a Good Person With Bad Attitude
- 05-06-2011, 02:17 #32
Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο, έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις πολλά καλοκαίρια όταν οι φίλες μου με παρατούσαν για να ζήσουν την ζωή τους και ξέροντας πολύ καλά ότι εγώ θα μείνω μόνη. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι έρχονται στο εξοχικό σου τρώνε, πίνουν με δικά σου έξοδα και μετά αχαριστία.. τι να πω; μήπως τελικά δεν ταιριάζετε σαν άνθρωποι και τόσο; Παρεμπιπτόντως από ποιο νησί είσαι;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
05-06-2011, 11:24 #33
Κρητη!
Δν ξερω τι να πω γι αυτες....τουλαχιστον χαιρομαι που θα περασω εστω μια βδομαδα με την κανονικη μου παρεα!!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
05-06-2011, 11:45 #34
Σκέψου ότι μπορεί να απέφυγες μια δυσάρεστη κατάσταση, κυρίως για σένα. Δεν ξέρω τί πρόβλημα θα είχε ή τάδε με σένα, αλλά αν αυτή η δικαιολογία ευσταθεί τότε πρόκειται για μεγάλο τσόκαρο αφού δεν σε γνωρίζει. Πιο πολύ βέβαια μου κάνει σε κατάσταση "εμείς τα μεγάλα θα ξεσαλώσουμε και αφήνουμε το μικρό πίσω", η διαφορά ηλικίας βέβαια δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο και μια τέτοια συμπεριφορά θα ήταν σίγουρα ανώριμη. Έχω μείνει αρκετές φορές πίσω σε διακοπές με ξαδέρφια, έχοντας μια σεβαστή διαφορά ηλικίας (6-10 έτη) και δεν νομίζω ότι έχασα κάτι, ίσως πράγματα τα οποία δεν εγκρίνω και θα με έφερναν σε άμεση σύγκρουση με τα ξαδέρφια μου.
Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και εδώ; Μήπως δεν υπάρχει πλήρης συγχνωτισμός απόψεων όσον αφορά την "διασκέδαση", μήπως δεν θέλουν να γνωρίζεις κάποια πράγματα;""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
05-06-2011, 12:34 #35
Απ οτι ανεφερα παραπανω τα κοριτσια αυτα συχναζουν σε πολυ ηρεμα μαγαζια και ειναι και απο επαρχια...γενικοτερα μαλλον ξερω πολλα παραπανω απ αυτες για τη "διασκεδαση"!! Παντως βρηκα τι θα κανω..τα λεφτα που θα ξοδευα εκει,θα τα χρησιμοποιησω για να παω σε διαφορα live!!
Παντα χρειαζεσαι ενα εναλλακτικο σχεδιο!!:)No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
05-06-2011, 16:47 #36
Καλή η ιδέα σου! Και 'γω σκέφτομαι πως θα περάσω το καλοκαίρι μου. Πάντως για εμένα η διαφορά ηλικίας ενός χρόνου είναι ανόητη δικαιολογία. Δεν υπάρχουν δα και τόσο μεγάλες διαφορές από τα 17 στα 18. Τις ίδιες ανάγκες έχετε για διασκέδαση, φλερτ κ.τ.λ. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν παρέα με 10 χρόνια μεγαλύτερους ή μικρότερους γιατί ταιριάζουν σαν χαρακτήρες. Τι ανόητες δικαιολογίες είναι αυτές; Το γιατί δεν σε θέλουν βρίσκεται αλλόυ νομίζω. Σε τι λάιβ πηγαίνεις;
05-06-2011, 19:23 #37
συμφωνώ...
π.χ. θα έρθουν ο moby, οι james, και θα γίνει και ένα φεστιβάλ που θα συμμετέχουν μουζουράκης και μαραβέγιας...κι αν το ψάξω,θα βρω κι άλλα!!:DNo matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
05-06-2011, 22:48 #38
νηπενθες εχω βρεθει κι εγω σε αναλογη φαση... να κανονιζουνε "φιλες" μου διακοπες πισω απ την πλατη μου ντεμεκ οτι δεν το καταλαβαινω, αλλα επειδη ειμαι ατομο που τα λεω ευθεως κ αμα με ενοχλει κατι θα τα χωσω, τους τα ειπα ωμα μες στη μουρη κ αρχισανε μετα οτι κ καλα δεν ημασταν σιγουρες κ πουτσες μπλε τελος παντων τις ξεχεσα ολες κ περασα το καλοκαιρι στο εξοχικο μου κ ηταν 1000 φορες καλυτερα παρα να ημουν μ αυτες τισ βλαμμενες...
τι θελω να πω.. μου τη σπαν γαμωτο τα ατομα που ειναι κλασομπανιερες κ δεν σου λενε ευθεως τι θελουνε... τα παιρνω πολυ χοντρα... δεν με γουσταρεις κοπελια κ δεν με πας?? Οκ πες το οτι δεν θελεις να τελειωνουμε... ελεος πια με τα πισωπλατα κ τα κατινισματα !!
Τι φοβουνται δλδ να το πουν ευθεως?? Θα τις δειρω?? Αν κ πολυ θα το θελα..
Κ επισης αμα καποιος δεν με παει μια, εγω δεν τον παω δεκα!!
Δεν μπορω γαμωτο με εκνευριζουν τετοιες παιδιαστικες συμπεριφορες κ να καθονται να ψαχνουν δικαιολογιες..ΠΕΣ ΤΟ ΕΥΕΘΕΩΣ ΡΕΕΕ !!! ΤΙ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ???
Εγω παντως αμα καποιος μου τη σπαει σε κατι η θελω να τον απομακρυνω το λεω ευθεως!! Ντομπρα πραγματα, τα υπολοιπα ειναι για τις κατινιτσες κ τις κλασομπανιερες...
Κ σε μενα μετα εμαθα απ μια απο αυτες που τα ξαναβρηκαμε οτι η αιτια ηταν οτι 1α απο αυτες δεν με πολυηθελε κ εκανε στις αλλες πλυση εγκεφαλου... Κ οι αλλες σαν μαλακισμενες υπεκυψαν κ δεν την εδωσαν σουτο !! Κ εγινε χαμος μετα, πλεον εχω ξεκοψει απ ολες....
Με ατομα που δεν μιλαν ευθεως δεν μπορω, ειμαι αλλεργικη... μου τη σπαν κατι τετοια... κ αυτη που δεν με πηγανε ηταν ενα loseraki που αντεγραφε συνεχως τους αλλους, χωρις δικη της προσωπικοτητα,με τυροπιτα στο κεφαλι αντι για μυαλο, κομπλεξικια κ ζηλιαρα οσο δεν παει κ με μια μαπα θαρρεις κ την πατησε νταλικα κ κοντοχοντρη μπαζολα... ε ορεξη την ειχα, τη λυπαμαι το καημενο το ατομακι...
Δυστυχως ετσι γινεται σ αυτες τις ηλικιες, στα σχολεια επικρατουν αυτα τα χαζοκοριτσιστικα, οχι βεβαια οτι μετα οταν σπουδαζεις αλλαζουν ολα.. αλλα εχεις περισσοτερες επιλογες....
Γενικα στη ζωη σου να μην αφηνεσαι να σε εχουν πατημα κ να νομιζουν οτι δεν καταλαβαινεις κ οτι τα καταπινεις.. Βαζε τους στη θεση τους οσο ειναι νωρις, γιατι αμα ξεφυγει το πραγμα δυσκολα επιστρεφει κ αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... Οσο δεν μιλας κ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις παιρνουν θαρρος καποια ατομακια κ κανουν το κεφι τους.. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ !!!!!!
Κ γενικα ο,τι σκεφτεσαι να το λες, μιλα ευθεως, μην καταπινεις πραγματα κ καταπιεζεσαι....
Οσο για τις συναυλιες συμφωνω να πας, εχει αρκετες καλες στη Σαλονικα φετος !!!!!!
Κι εγω τα γουστραω τα live !!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-06-2011, 00:45 #39
Μου άρεσε το κλασομπανιέρες!! εύγε λακρυ παιδί μου, μ' αρέσει ο θυμός σου!!
06-06-2011, 16:45 #40
χαχαχαχαχαχ αληθεια ?? λολ !!!! :)
κ που σαι ακομα!!! ασε εχω πολλα τετοια που μ αρεσει να τα λεω, πχ ατομακια (τη γουσταρω πολυ αυτη τη λεξη), χλαπατσες, τελειωμενες, κατιναρες, χωριατα, βλαχαντερες, γιδες, loserακια, μαλακομπαζολες κ πολλα αλλα !!!!!!!!!!!!!!!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-06-2011, 16:50 #41
Χαχαχαχαχαχαχα...νιωθω τοσο λαπας που προσπαθω να αποφευγω τις βρισιες κ απλως λεω ηλιθιοσαυρος,μπουμπουνας κλπ κλπ!:P
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
06-06-2011, 17:32 #42
μπα όχι, εμένα μ' αρέσουν από μικρή έβριζα σαν λιμενεργάτης και πολλές φορές οι άλλοι σοκάρονταν χωρίς να το κάνω επίτηδες βέβαια :)
06-06-2011, 19:13 #43
Gypsy Cello me too !!!! Κι εμενα μου λεγε η μανα μου οτι για τα λιμανια ειμαι να δουλεψω η μου λενε οτι βριζω σαν νταλικιερης!! Αλλα μου βγαινει αυθορμητα αν κ προσπαθω να το ελεγχω, εχει τυχει να μου ξεφυγουν λεξεις ακομα κ σε χωρους που δεν επρεπε κ με κοιτουσαν ολοι καπως περιεργα !!!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-06-2011, 19:26 #44
Ναι και γω και σε συνδυασμό με τον υψηλό τόνο φωνής που διαθέτω από φυσικού μου, έχω γίνει πολλές φορές ρεζίλι δημοσίως και έχω αποκαλύψει πολλά μυστικά χωρίς να το θέλω!
06-06-2011, 19:34 #45
Εμενα μου λενε οι γονεις μου "μη φωναζεις καλε δεν ειμαστε κουφοι" κ επισης οταν βριζω νομιζουν οτι ειμαι τσαντισμενη αλλα αυτο δεν ισχυει παντα δλδ ειτε ειμαι τσαντισμενη ειτε οχι παλι ετσι θα μιλησω βεβαια οταν ειμαι τσαντισμενη βριζω χειροτερα επειδη φορτωνω...!!!
Ασε εχει τυχει φορες να φωναζω κ οι αποκατω να χτυπανε το ταβανι με τη σκουπα χαχαχαχαχα ελεος ειναι σου χει συμβει εσενα αυτο???" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."