Results 166 to 180 of 223
-
08-06-2011, 22:14 #166
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει σε τι κατασταση βρισκεται. Η απλη ανθρωπινη επαφη κανει πολυ καλο. Δε σε νοιαζει αυτο? Δεν ειναι μονο το σεξ και τα λουλουδια ρομαντικα, ειναι και αλλα πραγματα. Ο φιλος στα δυσκολα φαινεται, στα δυσκολα του θα σου πει φυγε, γιατι σε αγαπαω? Αυτο γινεται μονο στις μελο ταινιες.
- 08-06-2011, 22:20 #167
08-06-2011, 22:30 #168
Ρε συ, πραγματικά τώρα, χ.......γι'αυτά που λες, και γι'αυτό που είσαι. Άντε και γ...... στην τελική, να ησυχάσουμε όλοι. Γιατί δεν είναι συμπεριφορά αυτή που έχεις να το παίζεις έξυπνος. Τα πραγματικά επιχειρήματα τα είχα εγώ, και είναι ένα: ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Τώρα τι λέτε εσείς οι σκατένιοι και οι μικρόψυχοι, τα ακούω βερεσέ, οι περισσότεροι έτσι είναι, γι'αυτό και οι περισσότεροι δεν έχουν δίκιο. Για να μην πω όλοι.
08-06-2011, 22:31 #169
οκ παιδια τα διαβασα ολα..white εισαι απαραδεχτη με τα λογια που λες αν και ισως με αυτο που θα πω χαρεις λιγο!!! Τεσπα, σημερα ηρθε σπιτι μου που λετε, και καθησαμε οι 2 μας,..5 μερες δεν ειμαστε μαζι...αλλα σημερα τα καναμε και οι 2 μανταρα...!! Παιδια η κατασταση ειναι μπερδεμα...!! Παντως αραξε ρε White δεν τον χωριζω γαμω την κοινωνια μου, τον αγαπαω που να παρει ο διαολος, και ας μην ζησω την κωλο ζωη μου , δεν εχω κοτσια να κρατησω μια αποφαση για την οποια δεν ειμαι 100/100 σιγουρη οποτε γυρισα σε αυτον και θα μεινω εκει μεχρι να μην θελω να τον βλεπω στα ματια μου , (οτι και αν σημαινει αυτο) . Παιδια ξερω πως μπορει να μην ειναι η σωστη επιλογη αυτη γτ δεν ξερω ποσσα μπορω να του προσφερω αλλα κανω μια τελευταια προσπαθεια γιατι νιωθω πως το αξιζει...5 Μερες τωρα τον εβλεπα θλιμμενο, με το που φιλιθηκαμε και του εδωσα να καταλαβει πως τον θελω ζωντανεψε υπερβολικα....! Ουτε τον λυπαμαι παντως ουτε τιποτα, το τονιζω αυτο , αλλη μια προσπαθεια κανω με τα ζωντανα γι αυτον αισθηματα που εχω μεσα μου!!!
08-06-2011, 22:33 #170
Karol καλή τύχη σας εύχομαι!
08-06-2011, 22:33 #171
Εχω να δηλωσω :) και επισης omg τι μπερδεμα!!
08-06-2011, 22:36 #172
08-06-2011, 22:37 #173
ναι ειναι μπερδεμα αλλα βλεπεις White δεν ειναι αδυναμοι μονο oi ανθρωποι με ψυχικη ασθενεια, αλλα και οι ανθρωποι που δεν εχουν ....Εχω και εγω αδυναμιες γιατι ειμαι και εγω ανθρωπος και απ οτι βλεπεις βγαινουν ολες στην φορα αυτη τη χρονικη περιοδο!!! Και το ολο θεμα που ανοιξα βασιζεται στο αν θα του κανω καλο σαν κοπελα του η κακο...Οποτε μην προτρεχεις σε παρακαλω και μην κραζεις ολο τον κοσμο εδω μεσα που πολυ απλα εξεφρασαν την αποψη τους!!
08-06-2011, 22:40 #174
Μονο καλο θα του κανεις, αλλα ειναι οπως τους ναυαγοσωστες, πρωτα πρεπει να εισαι εσυ καλα και μετα ο αλλος, γτ αν εσυ καταρρευσεις δεν εχεις τπτ να προσφερεις και ποιος θα σε μαζεψει?
08-06-2011, 22:43 #175
θελει να σε ξαναγαπησει αλλα τον εχουν διαλυσει τα χαπια. ακομα και ερωτας-ερωτας να ηταν παλι τα χαπια θα τον ειχαν σβησει. ελπιζω(σχεδον το πιστευω) μονο πως απο την συναισθηματικη απαθεια που του προκαλουν τα χαπια δεν θα στεναχωρηθει που χωρισατε. αν μπορεις, να βαλεις τα δυνατα σου για καμποσο καιρο ακομα και να τον κανεις συχνα παρεα μεχρι να συνηθισει που χωρισατε και να το παρει πιο χαλαρα.
08-06-2011, 22:44 #176
Κοίταξε, δεν κράζω μόνο εγώ, γίνεται χαμός όπως βλέπεις. Ο καθένας λέει τα δικά του, το θέμα είναι ποιός έχει δίκιο! Σε κάναμε όλοι ανώτερο άνθρωπο, ενώ ουσιαστικά μία σαν τους άλλους είσαι! Κάνεις ότι θα έκανε ο καθένας! Ότι έχεις αδυναμίες οκ το δέχομαι αφού το παραδέχεσαι! Και βέβαια θα του κάνεις κακό άμα χωρίσετε, αυτό εννοείται, απλά εγώ δεν είδα τέτοιο ύφος μέσα! Είδα ότι έλεγες ότι δεν αντέχεις άλλο, και τώρα νιώθω σαν να τον παίζεις!
08-06-2011, 22:45 #177
Δεν καταρρεω ακομα εγω...εχω ακομα ψωμια .. !!! χαλαρα θα το παω, με τον τροπο μου, για να ειμαστε και οι 2 καλα , και οσο κρατησει...Ξερεις, εχω μιλησει με 22 ψυχιατρους, Πηγα και ειδα 5 απο κοντα και τους υπολοιπους τους συμβουλευτικα μεσω internet.. Εχω να δηλωσω οτι και οι 22 μου ειπαν ''δεν εχεις τιποτα να προσφερεις εσυ απο εδω και περα σαν κοπελα του, εχει οικογενεια και γιατρους να τον φροντιζουν'' . Και η αληθεια ειναι αυτη , οτι ολοι ειναι κατα πανω του!! Ομως δεν ακουσα κανεναν, ουτε την ψυχολογο που πηγα που και αυτη το ιδιο με συμβουλεψε, ουτε την μανα μου η οποια καλως η κακως ειμαι παιδι της και θελει το καλυτερο για εμενα...Ξερετε πως ειναι η μαναδες τωρα!!! Εκανα αυτο που θεωρησα ΕΓΩ σωστο και το εκανα για 3 μισι μηνες και συνεχιζω να το κανω...Ξερετε ποσο δυσκολο και ψυχοφθορο να ειναι να προσπαθεις να χτισεις κατι επειδη το θες και να εχεις αλλα ποσσα ατομα απο πισω σου που να προσπαθουν με τον τροπο τους να συ το χαλασουν???? Και εσυ να προσπαθεις??? και να πηγαινεις κοντρα σε ολους??? Μπορει μερικοι και να μην ξερετε...
08-06-2011, 22:50 #178
Οχι White δεν τον παιζω, κανω μια τελευταια προσπαθεια μονο και μονο γιατι πιστευω σε αυτο το παιδι και θελω τουλαχιστον να πιστευω πως μεσα στους επομενους μηνες θα παιρνει μισο χαπι για συντηρηση και θα ειναι καλα οπως και πριν!!! Εγω αυτο θελω να πιστευω και δεν θα μου τ γκρεμισει κανεις αυτο, παρολο που και εγω φτανω στα ορι μου καποιες φορες και το γκρεμιζω μονη μου!!! Ειπα εγω να με κανει κανεις ανωτερο ανθρωπο?? Ουτε νιωθω ανωτερη απο κανεναν προς θεου δηλαδη!! Αλλα οχι white , ο καθενας δεν θα το εκανε αυτο!!! Πιστεψε με....το εχω πει σε πολλες κολλητες μου και η αντιδραση τους δεν θελω να σχολιασω ποια ητανε !!!! Αλλα ο καθενας δεν θα το εκανε!!!!!
08-06-2011, 22:51 #179
Δηλαδη θελεις να μου πεις πως δεν νιωθει αγαπη ουτε ερωτα??? ΚΑΙ γιατι μου λεει πως με αγαπαει,...?? Αφου δεν νιωθει τιποτα για εμενα γιατι με θελει κοντα του και με θελει σαν κοπελα του? Γιατι ερεθιζεται ας πουμε με το παραμικρο?? Γιατι θελει να κοιμομαστε μαζι το βραδυ??? Μην μου λες τετοια γιατι θα στεναχωρηθω πολυ
08-06-2011, 22:55 #180
Οι ψυχιατροι σου ειπανε αστον?? Δεν εχω λογια για τα *&%^%^( της συμφορας που επισκεφτηκες. Σαφως και χρειαζεται οσους ανθρωπους μπορουν να ειναι διπλα του και να τον βοηθησουν, τοσο οσο δε χρειαζεται αδιαφορους και ανευθυνους γιατρουδακους που συμβουλευουν οτι τους καπνισει και δε νοιαζονται για την πραγματικοτητα του καταναλωτη (ο αγγλικος ορος για οσους κατανωλωνουν προιοντα ψυχικης υγειας, γτ προιοντα ειναι, με κυριο στοχο το κερδος αυτων που τα βγαζουν, καταλαβαινετε που το παω χεχε)