Δυστυχως τοσο αντεξα...και τι δεν θα εδινα για να ημουν λιγο πιο δυνατη! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 223
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    αυτο το ειπα επειδη νομιζα πως του εχουν κανει επιπεδωση συναισθηματος τα χαπια, γιατι εμενα αυτο μου ειχαν κανει. εφοσον του αρεσεις ακομα(με τα χαπια εννοω) αυτο ειναι παρα πολυ καλο.
    Ναι καλε και αυτος μου λεει πως δεν νιωθει εντονα πραγματα πλεον!! αλλα νιωθει για να με θελει, τι στο καλο...υποκρινεται??? κουλο μου φενεται..Δηλαδη εσυ αν ειχες κοπελα , με τα χαπια δεν θα την ηθελες μετα???

Senior Member
    τα χαπια σε κανουν να μην θελεισ εντονα παραγματα για να ρυθμιζουν την συμπεριφορα σου και να εισαι ακινδυνοσ με το ζιπρεξα θα βαλει κιλα και δεν θα τον θελεισ το σολιαν ελαφρυ ειναι πρπει οσο ειναι νωρισ να βρει τη δοση του γιατι αλλιωσ θα βαρυνει καλο φαρμακο και ελαφρυ ειναι και το σερντολεκτ και το αμπιλιφαι

Banned
    Καρολ, η αρχη σε μενα τουλαχιστον ηταν καποιοι μηνες. Αν σταθεροποιηθει και συνηθισει τα φαρμακα, αυτο ειναι. Μην τρελαινεσαι αριστερα-δεξια, εμπιστεψου και λιγο το ενστικτο σου σε αυτα τα θεματα. Αν σου λεει οτι σε θελει και κανει κινησεις, εμεις τι να πουμε?

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=cLE8nsIC8oc

ελπιζω να σας αρεσει....αγαπημενος μου στιχος απο αυτο το song ''live your life without regret, DON'T BE SOMEONE WHO THEY FORGET, when your lost reach out for me, and you will see ..she is not far..Nothern star...''

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    τα χαπια σε κανουν να μην θελεισ εντονα παραγματα για να ρυθμιζουν την συμπεριφορα σου και να εισαι ακινδυνοσ με το ζιπρεξα θα βαλει κιλα και δεν θα τον θελεισ το σολιαν ελαφρυ ειναι πρπει οσο ειναι νωρισ να βρει τη δοση του γιατι αλλιωσ θα βαρυνει καλο φαρμακο και ελαφρυ ειναι και το σερντολεκτ και το αμπιλιφαι
    Oxi βρε pad, ας βαλει κιλα του πανε , ειναι αδυνατουλι το καλο μου!! Γενικα ακινδυνος ειναι, δεν εχει βγαλει καμια επιθετικοτητα , ισα ισα το αντιθετο φοβαται..Μην του κανουμε εμεις κακο...!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    Ναι καλε και αυτος μου λεει πως δεν νιωθει εντονα πραγματα πλεον!! αλλα νιωθει για να με θελει, τι στο καλο...υποκρινεται??? κουλο μου φενεται..Δηλαδη εσυ αν ειχες κοπελα , με τα χαπια δεν θα την ηθελες μετα???
    οχι, δεν μπορουσα να νοιωσω κατι(δοκιμασμενο). αλλα εφοσον ο φιλος σου μπορει κ νοιωθει ακομα , παλι καλα οπως ειχα πει.

Banned
    Να νιωσεις κατι σεξουαλικα η συντροφικα? Γτ εχει τεραστια διαφορα.

Senior Member
    Παντως ο φιλος μου υπερ νιωθει sexoyalika απλα μαλλον δεν βρισκει ορεξη για sex, που ενταξει το παιρνω αποφαση, κομμενο το sex δεν γαμιεται! και Συντροφικα νιωθει ρε παιδια, δεν μπορει, αφου θελει να με βλεπει καθε μερα, μονο εμενα ,οχι τους φιλους του...Τις προαλλες, μου ελεγε πως νιωθει πιεση καμια φορα και σπιτι μου που ερχεται ...Δεν καταλαβαινω τι πιεση νιωθει και δεν μου εξηγει και αυτος..Ολο ενα ''δεν ξερω'' και ''ειναι strange'' μου λεει!!!

Banned
    Πιεση τι θα πουν οι δικοι σου για τη σχεση σας, που ετσι και αλλιως μας ειπες οτι δεν την θελουν.

Senior Member
    δεν νομιζω πως εννοει τετοια πιεση...Εννοει μαλλον πιεση , οτι δεν θελει να βγει εξω....Πιεζεται που βγαινει απο το σπιτι του...κατι τετοιο...!!! Οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι, με την μαμα μου μενω και καθε φορα που ερχεται σπιτι μου ειναι ευγενικη μαζι του, δηλαδη τον ρωταει τι κανει κ.τ.λ.π...Ε τι αλλο να κανει..?! Αλλα κοριτσια στην ηλικια μου , δεν γνωριζουν καν τα αγορια τους στους γονεις τους στους 6 μηνες, περιμενουν χρονο και αν!

Banned
    Λογικο να πιεζεται και να βαριεται που ζει, αρνητικα συμπτωματα και καταστολη λεμεεε.

Senior Member
    ρε περα απο την πλακα , μπορει να ειμαι παραλογη , αλλα αμα παρω μια μερα 1 zyprexa και 1 solian να δω τι σκατα κανουν...υπαρχει κινδυνος???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    ρε περα απο την πλακα , μπορει να ειμαι παραλογη , αλλα αμα παρω μια μερα 1 zyprexa και 1 solian να δω τι σκατα κανουν...υπαρχει κινδυνος???
    μην το κανεις. κατ αρχας αυτα κανουν 20 μερες για να δρασουν. και μετα δεν πρεπει να τα κοψεις(κ αυτο δοκιμασμενο). πρεπει να περιμενεις πολλυ καιρο για να τα κοψεις σιγα σιγα.

Banned
    Δε θα καταλαβεις τπτ με μια μερα απλως. Οποτε? Δεν ξερω αν υπαρχει κινδυνος, αν σου πουμε οχι δεν ξερουμε τι θα κανεις ομως.

Banned
    Αυτη μπορει να τα κοψει αλεξαντρε γτ δεν εχει θετικα συμπτωματα. Ελεος. Στους σχιζοφρενεις μπορει να κανει υποτροπη αμα τα κοψουν αποτομα, οχι στους κανονικους/υγιεις.

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast