Δυστυχως τοσο αντεξα...και τι δεν θα εδινα για να ημουν λιγο πιο δυνατη! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 223
    Senior Member
    εννοω τωρα που χωρισαμε , ειμαστε καλα! Τουλαχιστον θελει να βρισκομαστε!

Banned
    Οταν λες αναβει με το παραμικρο, τσαντιζεται? Και κατηγορει εσενα? Ωχ.. Και τι ξεκιναει μονος του? Κινητοποιειται? Καλο. Η πιεση μπορει να ειναι ασυνειδητη, να μην το καταλαβαινεις, κατι που για εσενα ειναι δεδομενο για αυτον να ειναι σχεδον αδυνατο. Πιστευεις οτι ειναι τοσο εγωιστης να σε βγαλει ετσι απλα απο τη ζωη του? Οσο για το ερωτικο, μη βιαστειτε νομιζω, θα ερθει μονο του αν ειναι να ερθει ξανα.

Senior Member
    Εκει ελπιζω και εγω , στο οτι αμα ειναι να ερθει ξανα , να ερθει και να μεινει οποτε θελει αυτο..αρκει να μεινει!!!!! Τον αγαπαω πολυ!! Οταν λεω αναβει, εννοω...ερεθιζεται..χαχα :P Αλήθεια..δεν τον πιεζω, αυτος ξεκιναει τις περισσοτερες φορες...απλα sex δεν το εχει καν στο μυαλο του ..Κανει αλλα πραγματα αλλα οχι sex..!! Κουραζεται μαλλον απο τ φαρμακα..Δεν ξερω τι να σκεφτω....

Banned
    Δεν κουραζεται, τα φαρμακα εχουν συγκεκριμενη δραση. Ξερεις τι παιρνει? Θελεις να μας πεις? Το risperdal ας πουμε σκοτωνει τη Libido, απο πειρα. :Ρ Αυτο χρειαζεται υπομονη, να μειωθουν ισως τα φαρμακα ή να αλλαξει αγωγη αν ειναι τοσο προβλημα. Η να τα συνηθισει, που δε νομιζω. Μην ανησυχεις, οταν ερθει, κατα πασα πιθανοτητα, αν ερθει φυσικα, θα μεινει ;)

Banned
    Αν ερθει φυσικα εννοω αν ειναι με φυσικο τροπο, χωρις βοηθηματα η αλλη πιεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Δεν κουραζεται, τα φαρμακα εχουν συγκεκριμενη δραση. Ξερεις τι παιρνει? Θελεις να μας πεις? Το risperdal ας πουμε σκοτωνει τη Libido, απο πειρα. :Ρ Αυτο χρειαζεται υπομονη, να μειωθουν ισως τα φαρμακα ή να αλλαξει αγωγη αν ειναι τοσο προβλημα. Η να τα συνηθισει, που δε νομιζω. Μην ανησυχεις, οταν ερθει, κατα πασα πιθανοτητα, αν ερθει φυσικα, θα μεινει ;)
    Τι ακριβως κανουν αυτα τα κολο φαρμακα??? Γιατι τον ρωταω και δεν ξερει ουτε ο ιδιος να μου πει πως νιωθεικαι θελω να καταλαβω τοσο πολυ πως νιωθει που μου ερχετε να παρω και εγω...!! Παιρνει 1 κολο zyprexa το πρωι ενα κολο solian το βραδυ και μισο akineton το πρωι!!!

Banned
    Καταρχας κανουν γενικη καταστολη, δεν εχεις ορεξη για τπτ. Ετσι και αλλιως. Κατα δευτερον, η ειδικη δραση του καθενος ειναι θεμα ακαδημαικο λιγο, δεν ξερω να σου πω για αυτα τα φαρμακα πως ακριβως δρουν, αν θες μπορεις να ψαξεις μονη σου τις παρενεργειες με ενα γκουγκλαρισμα. Για το risperdal μονο ξερω οτι μπλοκαρει τους υποδοχεις της ντοπαμινης που ελεγχει την εκκριση της προλακτινης, η οποια ετσι αυξανεται και προκαλει συνθηκες λιγο μετα τη γεννα, δηλ μειωση ερωτικης επιθυμιας, καταθλιψη, πιθ στυτικη δυσλειτουργια κλπ. ακομα και στους αντρες (ενω υποτιθεται οτι ειναι κατεξοχην "γυναικεια" ορμονη, υπευθυνη για την εκκριση γαλακτος) και γαλακτορροια (απο το στηθος).

Senior Member
    Εχει πεσει σε μια καταθλιψουλα...!! Απλα μενει μεσα στο σπιτι ανετα, ολη την ημερα χωρις να τον νοιαζει, δεν θελει να βγει, ουτε να μιλησει με κανεναν. , και μου κανει εντυπωση διοτι παλια ητανε συνεχεια εξω,δεν εβαζε κωλο κατω!! Επισης φοβαμαι πως αν εγω δεν κρατουσα αυτη την επαφη που κραταω μαζι του, δεν θα τν ενοιαζε...Λες να μη νοιαζετε για εμενα? η απλα δεν με παιρνει και περιμενει απο εμενα για να μην νιωσω πιεση...?? Μαλλον οχι, το βρηκα! Νοιαζεται για εμενα, απλα δεν ειμαι η προταιρεοτητα του αυτη τη στιγμη, διοτι εχει να σκεφτει την υγεια του και πως θα παλεψει την ψυχωση!!!!

Banned
    Βασικα εχει να σκεφτει οτι εχει αρνητικα συμπτωματα και καταστολη. Στο ειπα και πιο πανω, δεν ειναι καταθλιψουλα, ειναι πολυ σοβαροτερο και δε θεραπευεται με αντικαταθλιπτικα. Λεγεται και αποσυρση πχ. Ειναι ενα απο τα συμπτωματα, απο τα σοβαροτερα, χωρις θεραπεια και με τη χειροτερη προγνωση, χωρις να θελω να σε τρομαξω. Αλλα σιγα σιγα με τον καιρο μπορει να βελτιωθει, ειδικα αν δεν ειναι αρνητικα συμπτωματα (ψαξε negative symptoms τι ειναι) αλλα απλη καταστολη απο τα φαρμακα, που μπορει και να μειωθουν. Και ολο αυτο προκαλει μεγαλυτερα προβληματα, θεωρητικα και πρακτικα, απο τις παραισθησεις και παρολα αυτα δεν ασχολουνται με αυτο. Καταλαβαινεις ποσο σοβαρο ειναι. Ξαναλεω μονο καταθλιψουλα δεν εχει.

Senior Member
    Ααα...τα εχει ολα μαζι τωρα...τι ωραια!! Παντως οταν ειναι μαζι μου γελαει, τον κανω και γελαει...!!! Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι διοτι μετα το ψυχωτικο επεισοδιο ειχα να τον δω να γελαει 1 μισι μηνα σχεδον, ενα παιδι που ητανε η ψυχη της παρεας ρε πουστη μου!

Banned
    Ναι, λογικο το βρισκω. Δεν τα εχει ολα μαζι, αυτη ειναι η πορεια της ασθενειας απλως. Μην τρελαινεσαι, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, το εχουν ολοι. Και δεν ειπα οτι τα εχει ολα μαζι, αλλα προκειται για συνεργεια και δεν ξερεις τι προκαλει τι τελικα, νομιζω. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Senior Member
    κάρολ ενημερώσου για την ψύχωση να δεις τι κάνει η ψύχωση έχει αρνητικά κ θετικά συμπτώματα τα θετικά είναι οι παραισθήσεις κ τα αρνητικά η έλλειψη συναισθήματος ,κινήτρων κλπ τα χάπια αντιμετωπίζουν τις παραισθήσεις αλλά αυξάνουν τα αρνητικά συμπτώματα έτσι αποσύρεται κοινωνικα κ θέλει προσπάθεια για να κάνει τα βασικα κοινώς να γίνει όπως ήταν ίσως μετά από χρόνια με πολλή προσπάθεια το θέμα όμως είναι γιατί με την πρώτη δυσκολία τα παράτασ όπως βέβαια οι περισσότεροι αν δεν μπορείς να αντέξεις να τον βλέπεις να υπολειτουργεί αυτός τι να πει αμα πάθαινε ένα ατύχημα τι θα έκανες;απλά υπολειτουργεί αυτό κάνουν τα φάρμακα δεν μπορείς να το αντέξεις αυτό;

Senior Member
    ''Συνήθως πιστεύει σε λανθασμένα ή παράλογα πράγματα (παραληρητικές ιδέες) και αντιλαμβάνεται αισθήσεις οι οποίες στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν (ψευδαισθήσεις)''.. Αυτο ειχε..+ οτι εχει πολλες φοβιες!! Εντομεταξυ δεν εχω καταλαβει αν το ψυχωτικο συνδρομο=σχιζοφρενεια....

Banned
    Ψυχωτικο συνδρομο νομιζω οτι σημαινει τα παντα, και δεν πρεπει να ταυτιζεται με τη σχιζοφρενεια αλλα να την περικλειει. Σωστος ο pad.

Banned
    Τα παντα ψυχωτικα....

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast