Results 46 to 60 of 75
-
08-06-2011, 18:21 #46
αχ σε ευχαριστω πολυ ρε insect... εχω βαλει τα κλαματα αυτη τη στιγμη... ρε γαμωτο οι περισσοτεροι που με ξερουν προσωπικα εχουν την αποψη οτι ειμαι μια κακομαθημενη σκυλα, παρτακιας, εγωιστρια, κακια, οτι γουσταρω να τσακωνομαι, την εχω δει καπως, ψωνιο, σνομπ κτλ....
γαμωτο δεν ειμαι ετσι, ειναι τροπος αμυνας να επιβιωσω, αλλιως δεν επιβιωνω, δεν γινεται, εχω τραβηξει παρα πολλα....
μακαρι να μπορουσα να ειμαι αλλιως..... δεν εχω κανει ποτε κατι κακοπροαιρετα, η μαυριλα κ η αρνητικοτητα κ ο εκνευρισμος που βγαζω ωρες ωρες δεν το κανω για να προκαλεσω η για να βρεθω στο επικεντρο.....
πιστευετε οτι ετσι ειμαι???
οκ εχω κανει πολλα σε πολλους αλλα δεν τα χω κανει εσκεμμενα..
γαμωτο παλι εχω πλανταξει στο κλαμα κ δεν μπορω να γραψω...................
νομιζουν καποιοι οτι το παιζω καπως..... κ τι δεν θα δινα ομως να βρισκομαι στη θεση τους.... μια δυστυχισμενη ειμαι κ τιποτα αλλο που παλευω τον ιδιο μου τον εαυτο κ κανω ο, τι μπορω για να δειχνω σαν τους αλλους................." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 08-06-2011, 18:24 #47
Εγώ νομίζω γενικά ότι οι περισσότεροι μπαίνουν εδώ με την ελπίδα να ξεσπάσουν σε πιο αδύναμους.
08-06-2011, 18:34 #48
Ναι, υπαρχουν κι αυτοι που λες.. Οι οποιοι δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα κ μπαινουν εδω κ τη λενε σε ατομα που εχουν σοβαρα προβληματα κ παλευουν.. Κ αυτο μου τη σπαει πολυ... Κ να το παιζουν καποιοι... Κ να τη λενε σε αλλους που μπορει να γραφουν ακομα κ βλακειες αλλα ειναι υπο την επηρεια της ασθενειας τους η της φαρμακευτικης αγωγης... Αλλα αυτοι ποτε δεν ειχαν προβλημα ουτε παιρνουν φαρμακα οποτε πως να ξερουνε οεο????
Απλα insect σε τετοιες περιπτωσεις τους γραφεις εκει που τους αξιζει...
Κ η μαγκια ειναι εξω να το παιζεις μαγκας αν σε περναει, κι οχι πισω απο ενα πληκτρολογιο οπου ο καθε βολεμενος που δεν τον περναει η μερα κ εχει ζησει ζωη κ κοτα να το παιζει ντεμεκ ειδημων μη χεσω... ρε αι ΟΥΣΤΤΤΤΤ !!!!!!
Εγω εξω μπορει να ειμαι ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου, αλλα εδω μεσα δεν εχω ουτε ειρωνευτει ουτε προσβαλλει ουτε το εχω παιξει καπως ποτε κ ουτε προκειται ειδικα απεναντι σε ατομα που αντιμετωπιζουν προβλημα κ το σεβομαι αυτο γιατι κ εγω αντιμετωπιζω κ το βλεπω σαν "συνοδοιποροι"....
Η μαγκια η η κοτια βρισκεται κ αποδυκνειεται ΕΞΩ guys πισω απ το pc κ η γιαγια μου το παιζει ειδημων !!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2011, 18:40 #49
Εμένα να μου λείπει η μαγκιά εκεί έξω... και εδώ μέσα μη σου πω... δεν θέλω περισσότερες επισκέψεις στον ψυχίατρο...
08-06-2011, 18:41 #50
Ειρήνη μου παρολο που δεν σε εχω γνωρισει προσωπικα,νομιζω-οπως και ο ινσεκτ- οτι η παρακατω περιγραφη που εδωσες για τον εαυτο σου σε χαρακτηριζει:
Δεν ειμαι γαμωτο ουτε κακια, ουτε σκυλα, ουτε αυτο που βγαζω, κατα βαθος ειμαι πολυ ευαισθητη κ ευαλωτη κ αυτη ειναι η αμυνα μου...
08-06-2011, 18:50 #51
Καλα κανεις ρε συ αλλα δεν ειναι καλο συνεχως να αδιαφορεις!! Γιατι μετα τοτε ειναι που μαζευεις μεσα σου κ φορτωνεις κ ξεσπας κ τοτε αυξανονται οι επισκεψεις στον ψυχιατρο!! Πρεπει να σε κανω μαθηματα χεχεχ!!!
Κοιτα εδω μεσα συμφωνω να λειπει η μαγκια, κ ουτε εγω το κανω, εξω μπορει να βγαλω χιλια δυο αρνητικα αλλα εδω μεσα ΔΕΝ θα το κανω γιατι σεβομαι κ κατανοω οτι υπαρχουν πιο ευαισθητοι ανθρωποι η ανθρωποι με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα ( κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα).
Αλλα εξω δεν πρεπει πιστευω να αφηνεσαι να σε πατανε!!!!
Οπως λεει κ μια παροιμια "Δωσε αερα του χωριατη, να σ ανεβει στο κρεβατι!!! "" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2011, 18:54 #52
Καλα συννενοημενοι εισαστε ?? χεχεχε!!
Ναι ρε συ ετσι ειναι.. συνηθως ο κοσμος (οι βολεμενοι με την τελεια ζωη τους που να την βαλουν εκει που ξερουν) βγαζει βιαστικα συμπερασματα κ σε χαρακτηριζει το ενα κ το αλλο, αλλα οταν εχεις περασει χιλια δυο ειναι πλεον η αμυνα σου αυτη για να ανταπεξελθεις....
Εγω τι εντυπωση βγαζω απο οσα γραφω κατα καιρους εδω??
Εχω την εντυπωση οτι ορισμενες φορες τα γραφω μπερδεμενα κ ασυναρτητα κ σκεφτομαι μετα μηπως ειπα μαλακια κ φταινε τα κωλοχαπα..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2011, 19:01 #53
Πωπω ρε παιδί μου, μέση οδός δεν υπάρχει δηλαδή;
Κοίτα αν μου έρθει η άλλη η ο άλλος τσιτωμένη και προετοιμασμένη με σκοπό να με πατήσει έχει πιθανότητες. Τι να κάνω όμως; Να καταριέμαι μια ζωή που δεν ήμουν και γω προετοιμασμένος και δεν είχα τις ίδιες διαθέσεις η επειδή δεν άρχισα να αμολάω μπουνίδια;
Καλύτερα να αμολάς κλανίδια. Γλιτώνεις και τις συνέπειες μετά.
08-06-2011, 19:02 #54
κανεις λαθος Ειρηνη μου!
η σκεψη σου και ο γραπτος σου λογος εχουν μεγαλη συγκροτηση ακομα και στις δυσκολες σου φασεις.
08-06-2011, 19:10 #55
08-06-2011, 19:13 #56
Ρε συ σοβαρα τωρα δεν με κανεις πλακα ετσι??
Υπαρχουν φορες που σκεφτομαι οτι γραφω κατι μηχανικα κ οτι δεν το γραφω εγω κ κολλαει η σκεψη μου επι πολλη ωρα σ ενα σημειο η δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γραφω η λεω, πχ ειμαι με καποιον μιλαω, κ αναρωτιεμαι αν μιλαω λογικα η οχι κ κολλαω... Εσυ το παθαινεις αυτο?? Εγω πιστευω φταινε τα κωλοχαπα που σου αλλαζουν τη χημεια του εγκεφαλου κ σε αποδιοργανωνουν...
Παλιοτερα παντως ειχα μεγαλυτερη συναισθηση του τι ελεγα η εκανα, τωρα λειτουργω πιο πολυ μηχανικα..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2011, 19:16 #57
λακρυ.εχεις επικοινωνησει με τον γιατρο σου?του ειπες οτι εχεις φοβερο εκνευρισμο?
γιατι ρε γ...ο?εκει που ησουν down!τωρα εχεις αρχισει να ανεβαινεις πολυ?
ολη μερα εχεις αυτον τον εκνευρισμο?
παντως σκυλα να εισαι δεν ειναι κακο!μια χαρουλα ειναι τα σκυλακια!
για τα υπολοιπα,δεν εισαι συγουρα!οσοι τα λενε να ερθουν να ρωτησουν εμας!
εισαι το πιο αξιαγαπητο και ευαισθητο πλασμα του forum!
08-06-2011, 19:27 #58
ρε συ δεν ανεβαινω, down εξακολουθω να ειμαι, αλλα μου προστεθηκε ο εκνευρισμος κ η αρνητικοτητα που βγαζω σε ατομα που δεν μου φταινε αλλα οπως εξηγησα δεν το κανω εσκεμμενα!! δεν ειμαι ετσι εκ φυσεως!!
οσο για το σκυλα χαχαχαχα πλακα εχει μ αρεσει πλεον κ εμενα να το λεω δεν ειναι κακο!!! επισης ταυτιζομαι κ με τις αγριογατες πολυ!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
08-06-2011, 21:18 #59
08-06-2011, 21:37 #60
Σιγουρα παιζουν ρολο κ τα κωλοχαπα..
Γαμωτο μου ηρθε κ περιοδος!! Αυτο μου ελειπε τωρα!! Δεν αντεχω γαμωτο τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο!!
Βασικα παιζει τοτε να ηταν κ pms ολο αυτο με τον εκνευρισμο κ την ενταση, παντα το παθαινω!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."