ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΩ !!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 75 of 75
    Senior Member
    Μάλλον αυτό ήταν που μαζί με την κατάθλιψη χειροτερεύει. Πάντως πιστέυω στο αγόρι σου φέρθηκες λάθος εκτός και αν έχει φταίξει στο παρελθόν, συγχώρεσε με μιλάω χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Κι εγω αυτο πιστευω... σχεδον παντα παθαινω pms..
    Ρε συ εγω του φερθηκα λαθος?? Απο που κι ως που οεο??
    Αυτος δλδ που με εσυρε κυριολεκτικα στο πατωμα κ με πηγε εκει με το ετσι θελω ειναι σωστο αυτο??
    Πρωτη φορα μου εχει συμπεριφερθει ετσι καποιος κ δεν τα σηκωνω αυτα...
    Νιωθω οτι εχασα την αξιοπρεπεια μου ετσι , ασκησε εξουσια πανω μου κ δεν τα μπορω κατι τετοια...
    Κ ολα τα αλλα που με ειπε??
    Το τι μου καταλογισε??
    Δεν ασχολουμαι πια, δεν αξιζει, αλλα θελω να τον εκδικηθω τον μαλακα γι αυτο που μου εκανε, δεν θελω να το αφησω να περασει ετσι, ΤΟΝ ΜΙΣΩΩΩΩΩ !!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εννοείται πως είναι αξιοκαταφρόνητα σχόλια του τύπου "μόνο εγώ ασχολούμαι μαζί σου" γιατί πέραν του προβλήματος που αντιμετωπίζεις (που στο κάτω κάτω είναι μια ασθένεια πολύ κοινή) είσαι μια πολύ έξυπνη κοπέλα και μπορώ να πω πιο έξυπνη απ' ότι ήμουν εγώ στην ηλικία σου και αξίζεις το καλύτερο. Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να τον οδήγησε σ' αυτή την συμπεριφορά καθώς δεν ξέρω την ιστορία σας και όπως και να το κάνουμε δεν μπορούμε όλα να τα δικαιολογούμε λέγοντας πως έχουμε κατάθλιψη. Παρόλο που και μένα θα με βόλευε πολύ γιατί είμαι και 'γω λίγο εγωκεντρική !

Senior Member
    Hey Guys ελπιζω να σας ελειψα Lacry_Bipolar_Bitch is back !!!!!!!!!!

Λοιπον, ειμαι πολυ καλυτερα, νιωθω οτι ειμαι σταθεροποιημενη κ ευχομαι να κρατησει για πολυ περισσοτερο αυτη τη φορα κ να μην ανατραπει οπως γινεται συνηθως!! Τεσπα, ας μην ειμαι αρνητικη κ απαισιοδοξη!!!

Χτες ενω ημουν αρχικα μες στα νευρα κ ηθελα να τσακωθω κ κυκλοφορουσα με αγρια διαθεση κ τους αγριοκοιταζα ολους, εκανα μετα βουλιμικο αλλα μονο εμετο δεν πηρα καθαρτικα κ μετα για καποιο λογο που δεν μπορω να αναφερω δημοσια εδω ενιωσα πολυ καλυτερα κ επανηλθα!!

Εχω βρει κ το κεφι μου κ τη διαθεση μου κ ειμαι πολυ ηρεμη μου φυγαν τα νευρα κ η ενταση κ το αγχος κ ελπιζω πλεον σε κατι καλυτερο κ ειμαι πιο θετικη οσον αφορα το μελλον!!!

Εκανα χτες κ το πρωτο μου μπανιο κ περασα ΓΑΜΑΤΑ βγηκα μετα με 2 φιλες μου κ ημουν πολυ οκ δεν ειχα εκνευρισμο κ τετοια!!

Επισης κατι αλλο που ισως επαιξε ρολο, σημερα πηγα σε μια ειδικο καινουργια για να ζητησω δευτερη γνωμη κ αποκομισα πολυ θετικες εμπειριες κ δεν ξερω αμα θα συνεχισω αλλα ενω πηγα μες στο αγχος κ ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα ηταν πολυ καλη μαζι μου κ με καθησυχασε κ ενιωσα πολυ καλυτερα!!

Κατι που μου ειπε κ μου εκανε εντυπωση κ με εκανε να αισθανθω ανακουφιση οτι δεν παει να πει οτι επειδη καποιος εχει διπολικη δεν μπορει να ζησει μια φυσιολογικη ζωη κ μαλιστα με πολυ καλη ποιοτητα!! Κ αυτο με εκανε να ηρεμησω κ να νιωσω ανακουφιση γιατι το τελευταιο διαστημα συνεχως κλαιγομουν κ κλαψομουνιαζα για το προβλημα μου κ οτι θα το χω μια ζωη κ πως θα ζησω κτλ...

Αυτα απο μενα guys καλα να περνατε kisses σε ολους!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ωραία Λάκρυ, συνέχιζε να πηγαίνεις αν σου κάνει καλό! Και εγώ αυτό λέω να κάνω γιατί δεν αρκεί η φαρμακοθεραπεία.

Senior Member
    Μαλλον θα συνεχισω!! Παντως αποκομισα θετικα συμπερασματα!! Κ αλλωστε το βασικοτερο ειναι να υπαρχει σχεση εμπιστοσυνης κ καλη συνεργασια μεταξυ ειδικου κ ασθενη!!

Εσυ παιρνεις μονο φαρμακα?? Δεν εισαι ικανοποιημενη δλδ?? Σκεφτεσαι κ εσυ να ζητησεις δευτερη γνωμη?? Ψυχοθεραπεια κανεις?? Σε βοηθαει??

Senior Member
    Μόνο φάρμακα παίρνω. Γενικά τα περισσότερα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει εκτός από το άγχος. Χθές πήγα και μου είπε ότι μπορεί ν' αυξήσουμε την δόση. Επίσης παθάινω ακόμα εκρήξεις οργής, θα της το πω κι αυτό για να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν είμαι σίγουρη αν θα κάνω ψυχοθεραπεία, έχω την αίσθηση ότι μόλις αποκτήσω αυτά που χρειάζομαι και για τα οποία έπαθα κατάθλιψη δηλαδή αγάπη και επικοινωνία θα θεραπευτώ πλήρως γι' αυτό ακόμα διστάζω. Στην περίπτωση όμως της διπολικής που επηρεάζουν περισσότερο βιολογικοί παράγοντες και όχι βιώματα (απ' ότι νομίζω) επιβάλλεται η ψυχοθεραπεία. Πάντως γλυκιά μου σου έυχομαι τα καλύτερα!

Senior Member
    Aυτο με τις εκρηξεις οργης κ θυμου το χω κι εγω απο πολυ μικρη... αλλα προσπαθω πλεον να το ελεγχω...

Στη διπολικη δεν ξερω τι ακριβως παιζει οσον αφορα τα αιτια, ο καθενας λεει τα δικα του κ εχω μπερδυτει.. τωρα δεν ξερω αν ειναι βιολογικοι, κληρονομικοι, η μετεπειτα εξωγενεις παραγοντες, πιστευω μπορει καποιος να εχει μια προδιαθεση αλλα παιζουν ρολο κ τα βιωματα για το αν εντελει θα εκδηλωθει.. τι να πω, ειναι λιγακι παρ το αυγο κ κουρευτο...!!

Τι φαρμακα παιρνεις?? Ποσον καιρο?? Σου ευχομαι κ σενα τα καλυτερα!!!

Senior Member
    Τα σερτραλ εδώ και 2 μήνες. Ήθελα να σε ρωτήσω επειδή το έχεις και 'συ. Συνέβησαν πράγματα στην ζωή σου που σ' έφεραν εκτός εαυτού και ξεσπούσες ή απλώς θυμώνεις εύκολα; Γιατί εγώ έχω ζήσει και κάποιες καταστάσεις που πιστεύω ότι ευθύνονται για την τωρινή μου έκρηξη. Από την φύση μου δεν είμαι οξύθυμη, απλώς αντιδραστική. Έχει διαφορά.

Senior Member
    γενικοτερα απο μικρη θυμωνα με το παραμικρο κ πετουσα κ εσπαγα πραγματα κ ηθελα να γινεται το δικο μου, επισης ειμαι τελειομανης κ θελω ο,τι βαζω στοχο να το πετυχαινω κ τσαντιζομαι αμα δεν το πετυχω γιατι ξερω οτι μπορουσα... αλλα πλεον το ελεγχω κ με τα φαρμακα ειμαι πολυ πιο ηρεμη, εκτος απο 2 επεισοδια μου που ειχα ψιλοξεφυγει, αλλα γενικοτερα εχω μαθει κ προσπαθω να ελεγχω το θυμο κ τα νευρα μου... φυσικα παιζουν ρολο κ τα εκαστοτε γεγονοτα, αν γινει πχ κατι χοντρο, εννοειται θα τα παρω χοντρα, αλλα με τα φαρμακα ωρες ωρες νιωθω απαθεια ....

τα σερτραλ αν υποθεσω απο την ονομασια ειναι σαν τα zoloft ?? (σερτραλινη) ??? τα χω παρει κ τα zoloft παλιοτερα.... σε βοηθανε??

Senior Member
    ναι, καλά είναι. Εγώ ήμουν κλειστός τύπος, μάζευα, μάζευα και τώρα εκρήγνυμαι...

Senior Member
    Δεν ειναι καλο να μαζευεις γενικοτερα, γιατι οσο πιο πολλα μαζεμενα εχεις, τοσο πιο μεγαλη θα ειναι η εκρηξη....

Senior Member
    Βεζούβιος...Και η τελειομανία είναι αρκετά ψυχοφθόρα όμως. Άσχετο το τραγουδάκι το άκουσες; αν θέλεις σε παρακαλώ απάντησε στο θέμα μου "η κολλητή μου φίλη" θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.

Senior Member
    ναι, η τελειομανια ετσι ειναι.. κ δυστυχως απο μικρη ειμαι τελειομανης κ θελω να εχω συνεχως τον ελεγχο κ ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι η απωλεια του... αλλα ειναι πολυ κουραστικο κ προκαλει ξεσπασματα οταν χανεις τον ελεγχο στη ζωη σου...

το τραγουδι το ακουσα !! ωραιο !!!

θα μπω να δω το θεμα κ θα σου απαντησω οκ ??

Senior Member
    οκ θενκς

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345