Γυναικεία απιστία - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 206 of 206
    Senior Member
    Νικ καμμια γυναικα λογικη και καλλιεργημενη οπως ειναι η γυναικα του"φιλου σου"δεν αποφασιζει να απατησει τοσο ευκολα, ποσο μαλλον να κανει παιδι μαζι του.πιθανον ο τυπος να ειναι απατεωνας και να εχει 10 παιδια με διαφορετικες γυναικες.το θεμα ειναι οτι ειτε γιατρος, ειτε μια απλη νοικοκυρα δεν παυει να ειναι γυναικα.καποιοι λογοι λοιπον την οδηγησαν στο να γινουν ολα αυτα.ο "συζυγος" μπορει οντως να ηταν αγαθος με την εννοια οχι απλα του καλου οικογενειαρχη, αλλα να μην καταλαβαινε τις αναγκες της γυναικας του.εγω διακρινω μια απεραντη αναγκη στην γυναιικα αυτη για αγαπη και αποδοχη διχως να εγκρινω τις αποφασεις της.γιατι πανω απο ολους ειναι σιγουρα αθωες ψυχες και ποσο μαλλον το νεογεννητο.
    η γνωμη μου ειναι οτι στο τελος θα μαζευτουν ξανα ολοι μαζι και ο "απατημενος"συζυγος θα δεχτει την γυναικα του πισω.
    ισα ισα το οτι ηταν 7 χρονια νεοτερος αυτο την εκανε να νοιωθει οτι ακομη περναει σαν γυναικα κατι που μαλλον ο συζυγος ειχε ξεχασει.
    και φυσικα απο οσα διαβασα δεν τιθεται θεμα χρηματων.σαν γιατρος και μονη της ειχε την δυνατοτητα να ζησει τα παιδια της.φαντασου τι μπορει να της ελειπε.μηπως μιλαγατε αλλη γλωσσα;ξερω πολλους που λενε ποσο καλοι οικογενειαρχες ειναι, αλλα η γυναικα ειναι μεσα στην μαυρη καταθλιψη.κοιταξε Νικο το καλο των παιδιων οποια αποφαση κι αν παρετε.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..γιάννη δεν έχει νόημα να κάνουμε @@ το θέμα.
    Δεν είμαι δικηγόρος της μαριαν όπως και συ δεν είσια δικηγόρος του νικ για να πεταχτείς και να τη στολίσεις με τόσους χαρακτηρισμούς.
    Ξέρουμε και οι δυο πως αυτό είναι αποτέλεσμα παλιών διαξιφισμών στο φόρουμ και όχι αποτέλεσμα αντικειμενικού κριτηρίου για το θέμα στο οποίο μιλάμε τώρα.
    Αν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις από την αρχή θα καταλάβαινες γιατί μίλησε έτσι η μάριαν και δεν θα πέταγες τόσα άστοχα.
    Ενιγουι, σταματώ εδώ, αν θες συνέχεια στείλε μου πμ.
    Θα αρκεστώ στο σχετικά ήπιο της απάντησης σου, θα επιλέξω να το εκλάβω στη σκέψη μου ως ειλικρινή πρόθεση σου για τερματισμό της αντιπαράθεσης και συμφιλίωση παρά ως προσπάθεια διατήρησης εικόνας ατόμου υπεράνω στο χωρο. Θεωρω όμως χρησιμο να κάνω πρώτα καποιες επισημανσεις.
    Εξακολουθεί να μου προκαλεί έντονη εντύπωση το γεγονός του μη σχολιασμού από μέρους σου του μηνύματος με αναμφίβολα προσβλητικό χαρακτήρα, ήτοι του μηνυματος της Μαριαν προς το Νικ καθώς και του απαντητικού προς εμενα μηνυματος της με αρ. 192 το οποίο επίσης περιέχει ευθείς προσβλητικούς προς το άτομο μου χαρακτηρισμούς. Συμφωνείς μαζί μου ότι οι χαρακτηρισμοί της αυτοί δεν χαρακτηριζουν άτομο που "συζητά με επιχειρήματα και σέβεται ένα χώρο ψυχολογικής υποστηριξης" (όπως γραφεις στο μήνυμα σου προς εμενα για τους χαρακτηρισμους προς τη μαριαν, δηλώνοντας κατ΄αυτο τον τροπο ότι επιλέγεις αυτο το επιπεδο συζητησης μεταξυ των μελων του φορουμ), έτσι δεν είναι? Θα αναμένω απάντηση σου έπί του σημείου αυτού.
    Σίγουρα κάνει εντύπωση η απροσκλητη παρέμβαση μου σε ένα θέμα στο οποίο ήμουν εξαρχής εκτός της συζήτησης. Το συγκεκριμένο μηνυμα της Μαριαν προς το Νικ είναι κτυπητό, βοά ως προς το προσβλητικό τους περιεχόμενο, ξένο προς τη δεοντολογία ενός χώρου ψυχολογικής υποστήριξης. Η αντίδραση ακόμα και από εναν ασχετο προς το θέμα μέλος του φορουμ όπως εγώ σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μη αναμενόμενη.
    Πμ στέλνω μόνο αν θέλω να συζητήσω κάτι με κάποιον σε προσωπικό επίπεδο. Εδω εχω την εντυπωση ότι δεν τιθεται θεμα συζητησης σε προσωπικο επίπεδο. Άμα τυχει ευχαριστως να τα πούμε με πμ.
    Last edited by ioannis2; 20-07-2012 at 09:21.
    γιάννης

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αχ πώς μ' αρέσει να με προστάζουν! Ευθύς αμέσως θα συμμορφωθώ στις διαταγές σου!
    Ευτυχώς που δεν πληγώνομαι όπως άλλοι εδώ μέσα αλλά κι εκεί έξω, από την γεμάτη λεπτότητα και ευαισθησία ανάλυση του χαρακτήρα μου που προσπάθησες να κάνεις. Μην κάνεις όμως το λάθος να προβάλεις στους άλλους τα δικά σου χαρακτηριστικά.
    Δεν είμαστε όλοι δυστυχισμένοι και ανίκανοι να συνάψουμε σχέσεις, Γιάννη.
    Το ότι δεν είμαι τέλεια το ξέρω και μου αρέσει, όπως ξέρω ότι κάποιους τους έχω βοηθήσει, κι εδώ και έξω από δω και κάποιους όχι. Παραδέχομαι ότι ο μόνος λόγος που γράφω εδώ δεν είναι για να βοηθήσω αλλά και για να παρατηρήσω πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι, ν' ανταλλάξω απόψεις και να διαφωνήσω.
    Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος μου, μπορείς να με αγνοείς, αλλά δεν θα μου πεις ούτε εσύ, ούτε οποιοσδήποτε άλλος τι θα γράφω και πώς θα το γράφω.
    Λυπάμαι, αλλά δεν θ' αλλάξω τρόπο γιατί κάποιους τους ενοχλεί. Κι εμένα μ'ενοχλεί η μόνιμη κλάψα, αλλά δεν απαιτώ από κανέναν ν' αλλάξει στυλ.
    Και ένας λόγος που είμαι αποδεκτή εκεί έξω στην πραγματική ζωή από κάποιους -όχι λίγους-είναι γιατί δεν προσπαθώ να γίνω αποδεκτή από κανέναν, ούτε να ταιριάξω με αυτό που πιθανόν να θέλαν οι άλλοι, αλλά γιατί πάνω απ' όλα προσπαθώ να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου.
    Με το μηνυμα σου εσύ η ίδια επαληθεύεις τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους σε κόσμισα.
    Το αν ειναι δυστυχισμένος κανεις ή ανίκανος να συνάψει σχέσεις εξαρτάται από το πόσο ψηλά θέτει τον πύχη στη ζωη του. Αν διαβασες προσεκτικά από μηνυμα μου σε άλλη στήλη μιλούσα για τρεις κοπέλες για σχεση από τις οποίες προτιμούσα τη μια και εστιαζα το ενδιαφερον μου αποκλειστικά σ' αυτην αποκλείοντας τις άλλες. Λοιπόν! που είναι η γενική ανικανότητα και δυστυχία? Εχουν κι αλλοι τετοιες ευκαιρίες και να επιλέγουν? Δεν ξερω τι αποτυχίες είχες στο θέμα σχέσεις διότι μέχρι τωρα δε σε έχω ακούσει να μιλας για ευτυχισμενη οικογενειακή ζωη και σχέσεις αγάπης, αλλά γενικα περιφερεσαι γυρω από χωρισμούς και συναφη.
    Το ότι ο λόγος σου γενικα (με έχεις ήδη επαληθευσει) διακατέχεται από ένταση, προσβολή και ξέσπασμα, τα οποία χωρις να συνηδητοποιεις ως τετοια, χαρακτηριζεις ως διαφωνία και έκφραση γνώμης, δεν ήρθαν από το πουθενα, είναι αναλογα με το μεγεθος των δικών σου βιωμάτων που σε διαμόρφωσαν ως τετοιο χαρακτηρα στο σημερα. Δικαίωμα σου να μην τα λες στο χωρο, παρα την ανωνυμία, επειδη ντρεπεσαι ή λόγω εγωισμού, όμως με λίγη λογική σ αυτο το συμπέρασμα οδηγούν. Το μεγεθος της εντασης ειναι αναλογο του μεγεθους των βιωμάτων. Βασιμες οι ενδειξεις γι αυτο μεσα από το λογο σου. Σιγουρα δεν υπηρξε ομαλότητα στο πριν. Και πάλι καλα!! Θα μπορούσες να υπέφερες τώρα από κατάθλιψη, προτιμότερο που τα προβλήματα σου σε οδηγησαν σ αυτη τη ψυχική κατασταση παρα σε καταθλιψη, θα ηταν χειροτερα. Αν θες βγες από το πέπλο της ντροπής και του εγωισμού και να σαι βεβαιη ότι θα σε βοηθησουμε.
    Βρηκες ακαταλληλο χωρο για να ξεσπάς. Εσυ εδω εκτονωνεσαι, βγαζεις τα απωθημενα σου από αυτα που επαθες στη ζωη σου, και το μεγεθος της εκτονωσης σου δηλοί ότι δεν ειναι καθολου λίγα. Βρες κατι να ασχολείσαι ή δικους σου ανθρωπους που σε ανέχονται και όχι ανθρωπους που επιζητουν περα από ενα καλό λόγο ήρεμο και γαλήνιο ύφος κατανοησης και ελπίδας. Εσύ αδυνατεις να προσφερεις κατι τετοιο. Δικαιωμα λογου εχεις, δεν εχεις όμως δικαιωμα να βγαζεις τα απωθημενα σου στον καθενα που δεν ξερεις!
    Αμφιβαλλω αν εισαι ευρεως αποδεκτη στην καθημερινη σου ζωη όπως λες, εκτος κι αν κατα τυχη ο χωρος που ζεις ειναι τετοιος που υπαρχουν ατομα με παρομοια με σενα χαρακτηριστικά ή ανέχονται, καταπίνουν και σου δημιουργειται η ψευδαισθηση ότι ζεις αρμονικα μαζι τους.
    Το ύφος σου αποτρεπει αυτους που θελουν να ξανοιχτουν και να μιλησουν στο φορουμ. Μετα τη σταση σου απεναντι μου, χρησιμοποιησες θεματα μου για να με προσβαλεις! υπάρχει λόγος να ανοιξω ξανα δημόσια θέμα που με απασχολεί εστω κι αν υπαρχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι στο χωρο???
    Αυτους που δεν μ αρεσει ο τροπος τους εμαθα στη ζωη μου να μην τους αγνοώ, έμαθα να τους κοιτω καταματα και να τους αντιμετωπίζω, ειδικα τετοιους δεν τους αγνοω.
    Περασαν αρκετες μερες, όμως στο ύψος της προσβολης αυτης αδυνατουσα να μην απαντησω. Ειπα χιλιες φορες να βαλω νερο στο κρασι όμως το ύψος της προσβολης ήταν τετοιο όπου αυτο ήταν αδυνατο. Ξερω ότι βγαινω πλου εκτος του υφους με το οποιο συνηθισατε να με διαβαζετε, όμως ο καθε λογικος άνθρωπος με τον ίδιο τροπο θα αντιδρουσε. Και λυπούμε που απευθυνομαι σε τετοιο ύφος. Και με ειλικρινεια, εκτος από αυτους που αντεδρασαν δημοσια στα λογια σου, έχω γινει δέκτης σε προσωπικες επικοινωνίες μελών με εμενα παραπόνων για το άτομο σου.
    Αλλαξε ύφος και τρόπους. Καταλαβε σε τι κοσμο απευθυνεσαι.
    Last edited by ioannis2; 23-07-2012 at 14:25.
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη μου, δεν έχει ακόμη γεννηθεί ο άνθρωπος που θα μου πει τι θα κάνω κι εγώ θα συμμορφωθώ.
    Μπορείς λοιπόν να συνεχίσεις να χτυπιέσαι, εσύ θα πονάς. Εγώ απλά θα γελάω με την αφέλειά σου.
    Επίσης, μπορείς να σκέφτεσαι και να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις για μένα, επειδή σου πάτησα τον κάλο. Πολύ λίγο μ' ενδιαφέρει.
    Όταν ξεκινάς μια διαμάχη (γιατί εσύ την ξεκίνησες), να είσαι προετοιμασμένος να το αντιμετωπίσεις κι αυτό.
    Ειλικρινά, καθόλου δεν μ' ενδιαφέρει να πείσω εσένα ή οποιονδήποτε άλλον για το πόσο ευτυχισμένη είμαι ή δεν είμαι. Μου φτάνει το πώς νιώθω εγώ.
    Σίγουρα, εκεί έξω δεν θα είχαμε και πολλά να πούμε, είναι προφανές ότι αλλιώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα, αλλιώς εσύ.
    Για παράδειγμα, καθόλου δεν ονειρεύομαι την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή που εσύ ονειρεύεσαι,
    έχω όμως καταφέρει να ζω έτσι όπως εγώ το ονειρεύομαι και το ονειρευόμουν πάντα, ελεύθερη από συμβατικές δεσμεύσεις.
    Δεν ονειρευόμαστε όλοι τα ίδια Γιάννη, ούτε θέλουμε τα ίδια πράγματα από τη ζωή, καλό θα ήταν να το είχες καταλάβει ως τώρα.
    Θα σε βοηθούσε να μην βλέπεις τα πράγματα όσο μονοδιάστατα τα βλέπεις.
    Επίσης, όταν πάψεις να περιμένεις από τους άλλους να προσαρμόζονται σε αυτά που εσύ θέλεις, θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα.
    Όσο εξακολουθείς να απαιτείς από τους άλλους να φέρονται όπως εσύ θα ήθελες, τόσο θα απογοητεύεσαι.
    Είναι κρίμα για παράδειγμα να δίνεις τόση εξουσία σε μια άγνωστη, για την οποία μάλιστα τόσο απαξιωτικά μιλάς, και να σκέφτεσαι αν θα ξανανοίξεις δημόσια θέμα στο φόρουμ, από φόβο μη σε προσβάλει.

Πάντως, σου εύχομαι τελικά να καταφέρεις να νικήσεις τους φόβους σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Senior Member
    ..Το ότι δεν είμαι τέλεια το ξέρω και μου αρέσει, όπως ξέρω ότι κάποιους τους έχω βοηθήσει, κι εδώ και έξω από δω και κάποιους όχι. Παραδέχομαι ότι ο μόνος λόγος που γράφω εδώ δεν είναι για να βοηθήσω αλλά και για να παρατηρήσω πώς σκέφτονται άλλοι άνθρωποι, ν' ανταλλάξω απόψεις και να διαφωνήσω.
    ..
    Ζήσε πρώτα εσύ την ζωή σου και μην παραμένεις απλός παρατηρητής της γιατί είναι λίγη και περνάει γρήγορα..
    Κι άσε τους άλλους, αφού δεν μπορείς να τους βοηθήσεις τουλάχιστον μην τους προσβάλλεις και τους ενοχλείς..
    Οι κάλοι γιατρεύονται, αλλά η κακία έχει τα όριά της κι όταν τα ξεπερνάς γίνεται ανίατη!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ζήσε πρώτα εσύ την ζωή σου και μην παραμένεις απλός παρατηρητής της γιατί είναι λίγη και περνάει γρήγορα..
    Κι άσε τους άλλους, αφού δεν μπορείς να τους βοηθήσεις τουλάχιστον μην τους προσβάλλεις και τους ενοχλείς..
    Οι κάλοι γιατρεύονται, αλλά η κακία έχει τα όριά της κι όταν τα ξεπερνάς γίνεται ανίατη!
    Αν πω ότι δεν σε περίμενα, ψέματα θα πω!
    Αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτοί που προσβάλλονται και ενοχλούνται από τα λεγόμενά μου, πετάγονται σε θέματα που δεν τους αφορούν. Με κολακεύει ότι παρακολουθείτε με τόσο ενδιαφέρον αυτά που γράφω, άσχετα ποιος είναι ο σκοπός σας.
    Και συγχωρώ τα τόσο άστοχα σχόλια. Ό,τι μπορεί ο καθένας...
    Όμως, για να το ευχαριστηθώ θα προτιμούσα να έχω ισότιμους αντιπάλους.
    Αλλιώς, το παιχνίδι καταντάει βαρετό και το αποτέλεσμα αναμενόμενο.

Senior Member
    Αν πω ότι δεν σε περίμενα, ψέματα θα πω!
    Αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτοί που προσβάλλονται και ενοχλούνται από τα λεγόμενά μου, πετάγονται σε θέματα που δεν τους αφορούν. Με κολακεύει ότι παρακολουθείτε με τόσο ενδιαφέρον αυτά που γράφω, άσχετα ποιος είναι ο σκοπός σας.
    Και συγχωρώ τα τόσο άστοχα σχόλια. Ό,τι μπορεί ο καθένας...
    Όμως, για να το ευχαριστηθώ θα προτιμούσα να έχω ισότιμους αντιπάλους.
    Αλλιώς, το παιχνίδι καταντάει βαρετό και το αποτέλεσμα αναμενόμενο.
    Στειλε μου θεμα και θεση σε ΠΜ, αν με συκινησεις θα σου απαντησω

Senior Member
    In this old house where every door is open
    ειρηνη ημιν τεκνα μου!!
    http://cdn.costumesupercenter.com/cs...x432/15881.jpg

κυριε ελεησον κυριε ελεησον!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Στειλε μου θεμα και θεση σε ΠΜ, αν με συκινησεις θα σου απαντησω
    Αυτούς που έχουν χιούμορ τους προτιμώ για συμπαίκτες.

Senior Member
    Αυτούς που έχουν χιούμορ τους προτιμώ για συμπαίκτες.
    χαχα όμως αυτούς τους ρωτάς αν σε προτιμάνε; θα βαρεθούνε πολύ γρήγορα γιατί εσύ δεν τόχεις καθόλου..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Member
    Παρακαλώ πολύ να επανέρθουμε στο αρχικό θέμα.

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314