σεξομανια η ανεβασμενη λιμπιντο? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 86
    Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ίσως επειδή έχει τύχει να γνωρίσω και ειλικρινής γυναίκες στη ζωή μου :)
    Καλό! Και εγώ είμαι αρκετά ειλικρινής, σε σημείο να το θεωρώ πρόβλημα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Καλό! Και εγώ είμαι αρκετά ειλικρινής, σε σημείο να το θεωρώ πρόβλημα.
    Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Είναι όμως πολύπλοκα τα πράγματα.

Member
    Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Πρόβλημα είναι να μην το εκτιμήσει ο άλλος.
    Έχει όμως και η ειλικρίνεια τα όρια της.... Αλλιώς κουράζει επικίνδυνα.

Άλλο θέμα βέβαια αυτό. End of spam.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alone_In_The_Dark View Post
    Έχει όμως και η ειλικρίνεια τα όρια της.... Αλλιώς κουράζει επικίνδυνα.
    Έχεις δίκιο. Συμφωνώ μαζί σου.
    Sorry elirene για το off-topic.

Senior Member
    Γιατί είναι αρρώστια το πολύ σεξ? Επιχειρήματα έχουμε να το στηρίξουμε αυτό ή αποτελεί απλά προσωπική άποψη?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Γιατί είναι αρρώστια το πολύ σεξ? Επιχειρήματα έχουμε να το στηρίξουμε αυτό ή αποτελεί απλά προσωπική άποψη?
    Η υπερσεξουαλικότητα πάντως απ'όσο γνωρίζω δεν αποτελεί διαταραχή. Κουβεντιάζεται, ψάχνεται, ερευνάται από πολλούς, αλλά ακόμα σα διαταραχή δε νομίζω πως έχει οριστεί.

Τέσπα εδώ δε θεωρώ ότι μιλάμε καν για κάποια τέτοια τραβηγμένη περίπτωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Είναι αρρώστια! Όταν ακούς 14χρονα να βιάζονται να κάνουν σεξ επειδή όλες οι φίλες τους το έχουν κάνει (και να το λένε και δημόσια). Όταν ακούς δολοφονίες από έρωτες. Όταν ακούς για AIDS, σύφηλη, μύκητες και τόσα άλλα.
    Δε λέω ότι είμαι παρθένος. Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω από τα προβλήματα.
    Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί πρέπει σώνει και καλά να είναι κάποιος καλά μόνο αν κάνει σεξ?

Αν κερατώνεις θα ψηφίζεις πολυγαμία. Σε αυτό το καταλαβαίνω. Μην φας κέρατο μόνο και έχεις δώσει αγάπη. Εκεί ίσως αλλάξεις γνώμη.
    Δεν ελπίζω όμως, είμαστε σε εποχή λαγνείας. Πάντα ίσως?

Member
    Είναι αρρώστια! Όταν ακούς 14χρονα να βιάζονται να κάνουν σεξ επειδή όλες οι φίλες τους το έχουν κάνει. Όταν ακούς δολοφονίες από έρωτες. Όταν ακούς για AIDS, σύφηλη, μύκητες και τόσα άλλα.
    Δε λέω ότι είμαι παρθένος. Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω από τα προβλήματα.
    Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί πρέπει σώνει και καλά να είναι κάποιος καλά μόνο αν κάνει σεξ?
    Τα 14χρονα που βιάζονται να κάνουν σεξ, οι δολοφονίες πάθους και τα ΣΜΝ, δεν αφορούν το σεξ αυτό καθεαυτό. Κοινωνικά ζητήματα είναι είτε με την έννοια της προφύλαξης, είτε με την έννοια της πληροφόρησης, είτε πολλά και διάφορα άλλα. Το ότι μία 14χρονη κάνει σεξ για να νιώσει αποδεκτή από την παρέα της και "προχώ" δεν έχει να κάνει με το σεξ. Καμία σχέση δεν έχει. Το σεξ απλά χρησιμοποιείται όπως σε αντίστοιχη περίπτωση χρησιμοποιείται ένα παπί από έναν 15χρονο. Μέσο αναγνώρισης, καταξίωσης, υπεροχής, τόλμης, και βάλε ό,τι θες. Το αν η μέση 14χρονη θέλει να μοιάσει της Τζούλιας δεν είναι πρόβλημα σεξουαλικότητας. Κοινωνικό πρόβλημα είναι και μάλιστα μεγάλο.

Το γιατί κάποιος μπορεί να είναι καλά μόνο αν κάνει σεξ δεν γίνεται να το πιάσουμε σα θέμα εδώ γιατί υπάρχουν ένα κάρο διαφορετικές απόψεις, γνώμες και θεωρίες που θα έπρεπε να μελετήσουμε πριν καταλήξουμε σε συμπέρασμα. Πάντως ότι παίζει ένα τρομερά σημαντικό ρόλο (κι όχι αδίκως) στη ζωή όλων των ανθρώπων νομίζω πρέπει να το παραδεχτούμε.

Senior Member
    Το πολύ σεξ δεν έχει σχέση με την έναρξη της σεξουαλικής ζωής των εφήβων, που ξεκινά νωρίτερα πια, αυτό εξάλλου αν κάποια/πος το θεωρεί θετικό ή αρνητικό πάλι είναι άλλο ζήτημα, δεν έχει σχέση με το aids, τη σύφιλη, τους μύκητες, αυτά έχουν σχέση με προφύλαξη, άρα ενημέρωση πάνω σ'αυτήν.
    Το κέρατο, ούτε το παραδέχομαι, ούτε η αγάπη έχει σχέση μ'αυτό. Συνδέεις την αγάπη με την πίστη, άρα περιμένεις ως αντάλλαγμα της αγαπητικής σου πράξης ή διάθεσης την ιδιοκτησιακή μορφή των ανθρώπινων επαφών. Ξανά, το ότι αφορά έτσι να αγαπάς, γιατί να αφορά με ίδιον τρόπο κι εμένα?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δεν περιμένω τίποτα Rain. Ειλικρινά. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει λόγια τα οποία αλλάζουν μετά από τον ίδιο άνθρωπο; μια και δυο...

Senior Member
    βασικα κενο θα ηθελα να παρω δονητη αλλα μου λεει ο φιλος μου οτι θα με χωρισει αν παρω...

Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    βασικα κενο θα ηθελα να παρω δονητη αλλα μου λεει ο φιλος μου οτι θα με χωρισει αν παρω...
    Ε? Τι ζηλεύει ρε κοπελιά? Το πλαστικό?

Μαζί μένετε?

Senior Member
    μαζι μενουμε ναι....ξερω γω ξενερωνει παντως και οταν με πιανει να παιζω μονη...

Senior Member
    Μα ίσα ίσα σε πολλούς αντρες απ οτι ξέρω αρέσει να βλέπουν την κοπέλα τους να αυτοικανοποιήται...Αλλα απ οτι φενεται οχι σε ολούς...!! Καλά και εσύ δεν μπορείς να ελέγξεις κάπως αυτο που σε εχει πιάσει? δεν σου φτάνουν 2 φορες την ημέρα που ειναι φυσιολογικό κιολας?

Banned
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    παρε δονητη αγαπη μου, και μαθε τον δικό σου πως ο δονητής δεν ειναι μονο για να παιζεις μονη σου, μπορειτε να κανετε και συνδιασμο κι ολας την ωρα της πραξης, και γενικα να σταματησει να το βλεπει σαν "αντιπαλο" αφου ειναι ενα αψυχο πραγμα απλα. κι αυτο με τον αυνανισμο ειναι ακρως χαζο, ναι συνηθως οι αντρες θελουμε να βλεπουμε τη γυναικα να το κανει, μας καβλωνει η ιδεα οτι παιζει και η ιδια με το σωμα της και γενικα γουσταρει το σεξ...

μα καλα που πατε και τους βρισκετε αυτους τους κλειστομυαλους ρε γμτ ? κι αυτο που εγραψε ο insect πισω περι ξεφτυλας, κλειστομυαλο μου φαινεται λιγακι. γιατι ειναι ξεφτυλα να παραδεχεται μια κοπελα τις ορεξεις της και τις αναγκες της ? δε καταλαβαινω, στον μεσαιωνα ζουμε και ειναι ταμπου το ολο θεμα σεξ ? αναγκη ΟΛΩΝ μας ειναι, το οτι το καταντησαν να μοιαζει κατορθωμα και κατι σπουδαιο, και κατεληξε να εχει γινει αλλο ενα προϊον που το αγοραζεις, αποτελεσμα αυτης της κλειστομυαλιας ειναι. το σεξ ΟΛΟΙ μας το εχουμε αναγκη!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast