Results 61 to 75 of 86
Thread: σεξομανια η ανεβασμενη λιμπιντο?
-
07-06-2011, 19:53 #61
Λοιπον, περιεργο που λες οτι ο κενο ηθελε να κραξει τις γυναικες και οτι τις εχει χαμηλα. Στα δικα μου ματια, ηθελε απλα να τονισει τα λαθη που κανουν δυστυχως ΠΟΛΛΕΣ γυναικες, με πολυ ενδιαφερον, πραγμα που σημαινει οτι δεν τις εχει καθολου χαμηλα, καθως αυτος απο οτι λεει ενδιαφερεται να ακουσει τις αναγκες της συντροφου του και να την ικανοποιησει. Τωρα αν τα λεει ωμα ειναι αλλο θεμα, ισως ομως απλα αγγιξε μια ευαισθητη χορδη σου..
- 07-06-2011, 19:54 #62
Νομίζω πως η πιο συμφέρουσα τακτική για να είναι καλά στα μυαλά του ένας άντρας είναι να κοιτάει καταρχάς να το ευχαριστιέται ο ίδιος. Αν είναι να ψάχνει τι θέλει καθε φορά η αυθάδουσα κορασίδα και πως να την ικανοποιήσει... ας τα βράστα.
07-06-2011, 20:02 #63
07-06-2011, 20:06 #64
07-06-2011, 20:15 #65
Διαφωνώ. Αυτό που λες ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις κυρίως για μικρό αριθμό σεξουαλικών συνευρέσεων, όταν η όποια κατάσταση είναι στην αρχή της και η άλλη μπορεί να μη βλέπει μπροστά της από το πάθος.
Αν συνεχίσεις αυτό το τροπάρι και στην πορεία μιας σχέσης θα γίνεις κουραστικός, και αν η γυναίκα αυτή έχει το σεξ σε μεγάλη υπόληψη (και καλά κάνει) δεν πρόκειται να μείνει ικανοποιημένη.
Και μιλάω για "νορμάλ" καταστάσεις. Όχι για κάποια που παντρέυτηκε τον πρώτο της και μπορεί να μην έχει ιδέα τι πάει να πει σεξουαλική ικανοποίηση γιατί της λείπει το μέτρο σύγκρισης.
Η "πιάτσα" έχει "χαλάσει" και τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν κάποτε. Πλέον υπάρχουν απαιτήσεις και από τον άντρα και από τη γυναίκα στο σεξ. Και αυτό, όταν συμβαίνει εντός κάποιων ορίων, μόνο κακό δεν είναι.
07-06-2011, 20:23 #66
Η σεξουαλική ωριμότητα και ικανοποίηση προκύπτει από το κοινό ενδιαφέρον για αλληλοϊκανοποίηση, το οποίο είναι και δείκτης του ποιοτικού σεξ.
Αν γουστάρει πολύ η γυναίκα, ότι και να της κάνεις θα της αρέσει; Σε ποιο παρασύμπαν ισχύουν αυτά;
Γνωρίζουμε ότι οι άντρες είναι οπτικοί και απτικοί, ενώ οι γυναίκες συναισθηματικές, αλλά αυτό δεν τις καθιστά ηλίθιες. Απλώς οι γυναίκες μένουν στην σχέση, ακόμα και όταν δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά.
Εσφαλμένα κατά την γνώμη μου!
07-06-2011, 20:32 #67
Δεν μπορώ να δω αθώες περιστέρες να τιτιβίζουν, ούτε αγνές προθέσεις πίσω από τις σχέσεις.
Έχει τύχει κιόλας να νιώσω, στο τέλος μιας σχέσης έτσι ακριβώς όπως περιγράφω στην δεύτερη πρόταση.
Όπως επίσης το να ακούσω από γυναίκα μετά το σεξ ¨κοίτα να περνάς εσύ καλά γιατί οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν".
07-06-2011, 20:41 #68
insect , Ο καθένας εισπράττει αυτό που καταθέτει.
Η δεύτερη πρόταση, δεν υφίσταται στο σύστημα αξιών μου. Αν δεν γουστάρει και το ξέρεις, απλώς δεν της κάνεις τίποτα.
Γενικά, μην μένεις στους ανόητους ισχυρισμούς-αφορισμούς του κάθε διαταραγμένου.
07-06-2011, 20:41 #69
Εγώ δε σου μίλησα ούτε για αθώες περιστέρες που τιτιβίζουν ούτε για την ύπαρξη ή όχι αγνών προθέσεων.
Και με το να το πηγαίνεις στο προσωπικό και να παραθέτεις μία δικιά σου ιστορία για να δικαιολογήσεις τη θέση σου, δε βοηθάει κάπου γιατί μπορώ κι εγώ να παραθέσω μια δικιά μου ιστορία που να δικαιολογεί τη δική μου θέση και κάποιος άλλος μία άλλη και πάει λέγοντας.
Και σχετικά με τη σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας που είναι και το θέμα, τα πράγματα δεν είναι ούτε τόσο δύσκολα, ούτε τόσο πολύπλοκα. Και κυρίως, αν δεν τα δεις ως αγγαρεία και δοκιμάσεις να αντλήσεις κι εσύ ικανοποίηση μέσα από την ικανοποίηση της συντρόφου σου κι εσύ θα βγεις κερδισμένος και αυτή.
Όσο "παράξενα" πλάσματα κι αν θεωρούμε τις γυναίκες (και σαφώς και είναι από μία σκοπιά) στο σεξ τα πράγματα απλοποιούνται πολύ από πλευράς προθέσεων. Αναζήτηση της ηδονής, ή σωστότερα ηδονικό αλισβερίσι. Θέληση να υπάρχει κι όλα (εύκολα) γίνονται :)
07-06-2011, 20:44 #70
07-06-2011, 20:50 #71
07-06-2011, 22:33 #72
Μην βλέπεις την φράση επιφανειακά. Έχει νόημα να καταλάβεις το από κάτω της. Όταν καταθέτεις, ξέρεις που καταθέτεις και τι καταθέτεις. Αυτό που φοβάσαι, αυτό θα εισπράξεις.
Γι’ αυτό οι άνθρωποι έχουμε το συνήθειο να δευτερολογούμε κατόπιν εορτής με φράσεις όπως: «και κάτι δεν που κόλλαγε…», «καλά το είχα σκεφτεί…», «έπρεπε να το καταλάβω όταν…» Υπάρχει και η παθητική υπαιτιότητα μην ξεχνάς.
Άκου που σου λέω και αν θέλεις πέτα το! «Ότι καταθέτουμε εισπράττουμε!»
07-06-2011, 22:38 #73
εγω δεν θελω πολλα!θελω εναν αντρα να γουσταρει να με συνεπαρει, να με ικανοποιησει να με φερει σε οργασμο 1,2 οσες φορες ερθει και δεν εννοω μονο με τη διεισδυση εννοω και με αλλα παιχνιδια γτ το στεγνο σεξ ειναι στεγνο...και καποιοι το χουν καποιοι δεν το χουν..εγω παντα ημουν δοτικη αν αισθανομουν κατι ηθελα να τα δωσω ολα στο συντροφο (ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΦΑΛΟΚΡΑΤΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Κ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΕΓΝΟ ΣΕΧ )οτι κανουμε να το νιωθουμε στο επακρο αλλα ξερετε να ειναι τοσο αμοιβαιο που δεν το σκεφεσαι η το συζητας απλα συμβαινει...πολλα ζηταω?βεβαια η χημεια στο σεξ δεν σημαινει και χημεια στο χαρακτηρα στην καθημερινοτητα οποτε κ εγω επειδη μαλλον βαριεμαι να ψαχνω κ εχω βολευτει , νιωθω κ κατι λογο του χρονου και παιζω μονη καλα και μ αλλους που κ που....νομιζω ομως πως η περιπτωση μ ειναι πολυ συχνη ειναι σαν να κανω ερωτα μαζι σου ινσεκτ να τελειωνω πρωτη και να σαφηνω συξυλο να τον παιξεις μονος σου ...τραγικο?
07-06-2011, 23:36 #74
θα σου προτεινα να βρεις μια δουλεια ! θα μπορεις να εκτονωνεις εκει την ενεργεια σου , ασε που αμα ειναι και δουλεια με τρεξιμο τοτες θα σου πω εγω τι θα παθει η λιμπιτο σου¨)
07-06-2011, 23:46 #75
Να κανω εγω κρυφα πραγματα μετα απο πολλα χρονια σχεσης για να διατηρηθει ο ερωτας και η καψα?? χαχαχα...no wayy!! Eιπαμε , κοπελες ειμαστε , ουτε θα κλανουμε μπροστα τους ουτε θα χεζουμε...Αλλα κανα ρεψιματακι που και που πλακα εχει!!χαχαχ.. Εδω εγω σχεση 6 μηνων και του ρευομουν για πλακα , οχι καφρικα ομως , χαριτωμενα ...και γελουσε και το εβρισκε πολυ cute.. και αυνανιζομουν και μπροστα του και του ελεγα να το κανει και αυτος μπροστα μου!! Παιδια ειναι οπως την βρισκει ο καθενας!! Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...