Καθηγητής αυτός, φοιτήτρια εγώ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Σ΄ευχαριστώ για το σχόλιο σου. (Μale είσαι ή Female;)

Y.Γ Γιατί δεν φαινεται το φύλο του κάθε μέλους;
    Τσιγγάνα είμαι ;) Σκεφτόμουν ν' ανοίξω θέμα γι' αυτό γιατί με απασχολεί πολύ και επειδή είναι αρκετά σύνθετο δεν θέλω να φάω χώρο από το θέμα της Ισαβέλα. Όταν το ανοίξω σε θέλω οπωσδήποτε να σχολιάσεις γιατί νομίζω ότι μας διαπερνάς και μπαίνεις στην ψυχή μας.. Παρεμπιπτόντως έχεις πολύ ωραίο νικ!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Isavella View Post
    Φρονείς σωστά ;) Το έχω σκεφτεί κ εγώ. Προφανώς το δεύτερο είναι. Και μου αρέσει αυτό που νιώθω!
    "Απίστευτ-ος"(και όχι "-η" είσαι), από Αθήνα είσαι, με παροτρύνεις να του δείξω κάτι... μήπως είσαι κ καθηγητής?? ;) :D
    Ναι έτσι είναι,πραγματικά! Έχεις ασχοληθεί με ψυχολογία? Είσαι ψυχολόγος ή κάτι σχετικό?
    Στάσου για όσες στιγμές χρειαστεί, χαλαρή. Αφησε τον εαυτό σου και η σκέψη σου είναι αυτή που τελικά θα σε παροτρύνει. Μάλλον δεν θα κάνεις κάτι... και ο λόγος είναι "απλός"

Χρειάζεσαι κάποιον να σου δώσει ένα "Kick start". Αν το θέλεις θα τον βρείς ή σωστότερα θα ΣΕ βρει.

Eπιπλέον η θέση σου δεν είναι αυτή του κυνηγού. Αντρας που θέλει παρόρμηση από σένα, απλά ΔΕΝ σου κάνει.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι:

"Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες"

αλλά και

"Αν δεν κοιτά εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς"

Μπορώ να σου δώσω τροφή για σκέψη από δω, αν "αντέχεις" να απαντήσεις/διαλέξεις μεταξύ δύο ερωτημάτων

Λοιπόν;

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Τσιγγάνα είμαι ;) Σκεφτόμουν ν' ανοίξω θέμα γι' αυτό γιατί με απασχολεί πολύ και επειδή είναι αρκετά σύνθετο δεν θέλω να φάω χώρο από το θέμα της Ισαβέλα. Όταν το ανοίξω σε θέλω οπωσδήποτε να σχολιάσεις γιατί νομίζω ότι μας διαπερνάς και μπαίνεις στην ψυχή μας.. Παρεμπιπτόντως έχεις πολύ ωραίο νικ!
    Nα το ανοίξεις. Και αν το θέλεις, θα είμαι εδώ

Eσύ έχεις όμορφη υπογραφή, μόνο που κρύβει μεγάλη δύναμη. Νιώθεις να την έχεις;

Oσο το σκέφτεσαι διάβασε και κάτι ακόμα από Nίτσε:

"Υπάρχει ένας δρόμος που μπορεί να τον βαδίσει μονάχα ένας. Ποιος; Εσύ! Πού πηγαίνει; Μη ρωτάς Βάδισέ τον!"

Senior Member
    λοιπον ισαβελλα διαβασα τα μηνυματα του seduction κ θα συμφωνησω μαζι του μου εδωσε μια αλλη οπτικη στο θεμα......
    ακολουθα τη συμβολη του....μου φενεται πιο ψαγμενος/η........

κ επειδι το να σε κανει καποιος να σκεφτεις πραγματα γενικα....ειναι μεγαλο πραγμα seduction παρε μια θ.α απο μενα....

Senior Member
    μια ερωτηση επι της διαδικασιας παρακαλω, που δεν θυμαμαι αν απαντηθηκε.
    εαν αποφασισεις να τον διεκδικησεις,τι ακριβως σκοπευεις να κανεις με την αποσταση?
    για μενα, η αποσταση ειναι ικανη να διαλυσει υπαρκτες σχεσεις, ποσο μαλλον , μια ανυπαρκτη..

Banned
    Quote Originally Posted by ram View Post
    λοιπον ισαβελλα διαβασα τα μηνυματα του seduction κ θα συμφωνησω μαζι του μου εδωσε μια αλλη οπτικη στο θεμα......
    ακολουθα τη συμβολη του....μου φενεται πιο ψαγμενος/η........

κ επειδι το να σε κανει καποιος να σκεφτεις πραγματα γενικα....ειναι μεγαλο πραγμα seduction παρε μια θ.α απο μενα....
    Tην καλημέρα μου ram. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Isavella View Post
    Γεια σας! Είμαι καινούρια στο σάιτ! Είμαι 26 χρονών και πριν από λίγες μέρες ορκίστηκα στη σχολή μου.

Αυτός ήταν καθηγητής μου. Αρχίσαμε να έχουμε στενότερη επαφή όταν προέκυψε ένα θέμα σχετικά με το εράσμους. Έτσι κι εγώ συχνά πήγαινα στο γραφείο του και συζητάγαμε τα σχετικά. Δεν ήμουν ερωτευμενη, όμως σιγά-σιγά δέθηκα μαζί του. Έλεγα ότι είναι ο 2ος πατέρας μου (έχει ακριβώς!! την ίδια ημ/νία γέννησης με τον μπαμπά μου- και όχι δεν προσπαθώ να καλύψω το κενό του είναι 2 εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι).
    Αργότερα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω την πτυχιακή μου με άλλον καθηγητή.Αφού μόνο μ'αυτόν είχα έρθει κοντά.Έφυγα(ξενοίκιασα) εγώ για την πόλη μου κ είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία αποκλειστικά για την πτυχιακή.
    Αργότερα μου είπε ότι έφυγε από το πανεπιστήμιο και θα πάει μάλλον στην Αθήνα ή στο εξωτερικό.

Έτσι πριν από λίγες μέρες που ήταν η ορκωμοσία δεν σκεφτόμουν ότι θα τον δω εκεί!
    Εκεί που καθόμασταν λοιπόν στο αμφιθέατρο περιμένοντας να αρχίσει η ορκωμοσία, μου λένε κπα παιδιά: "Α! να και ο ....ς περασε από την πόρτα". Εγώ κάτι ένοιωσα, δεν ξέρω πως να το περιγράψω! Χαρά? Ενθουσιασμό? Πάντως ένιωσα έκπληκτη! Δεν το περίμενα να ήταν ο καθηγητής μου εκεί.
    Κοιτούσα να δω αν θα με εντοπίσει για να με κοιτάξει.Αλλά ήταν τόσος κόσμος που δεν συναντηθήκανε τα βλέμματά μας. Όταν σηκώθηκα να παραλάβω το πτυχίο, ήταν αυτός που μου έσφιξε για ώρα το χέρι λέγοντάς μου συγχαρητήρια. Κ γω του είπα "θα τα πούμε αργότερα".
    Μετά εγώ όλη την ώρα έλεγα στους άλλους που είναι ο ....ς να βγω φωτογραφία μ'αυτόν, ενώ όλοι βγαίνανε με κάποιον άλλο. Αλλά είχε φύγει αμέσως. Κ μετά τους έλεγα να πάμε μέχρι το γραφείο του..
    Πήγα λοιπόν μετά στο γραφείο του να τον δω, μιλήσαμε για άσχετα πράγματα... Του είπα ότι σκέφτομαι να κάνω μάστερ κ να ψάξω για δουλειά στην χώρα του εξωτερικού που μάλλον θα πάει κ αυτός(παρ'όλο που σιχαίνομαι το κρύο!) και μετά μου μίλησε για κάποια άλλα πράγματα-τα οποία εγώ τα λέω "επιστημονικά" LoL

Χθες το βράδυ του έστειλα ένα μέιλ -όπου τον ρώταγα για το μάστερ κ για δουλειά στο εξωτερικό- με μόνο σκοπό να του γράψω στο τέλος "Υ.Γ.Χάρηκα πολύ που σας είδα στην ορκωμοσία".
    Αυτός μου απάντησε σήμερα αποκλειστικά κ μόνο σε ότι ρώταγα και στο τέλος "φιλικά" και το όνομά του.
    Με παραξένεψε αυτό το φιλικά.Δηλαδή γιατί το έβαλε? Για να μην πω τίποτα πιο τραβηγμένο?

Το θέμα επίσης είναι ότι βρισκόμαστε πολύ μακρυά... χιλιομετρικά ενοώ, οι πόλεις μας απέχουν πάρα πολύ!
    Αλλά εγώ έχω κολλήσει!!! Πως μπορώ να τον προσεγγίσω? Πως να τον κάνω να βρεθούμε και που? Να στείλω άλλο μέιλ?Όπου να λέω τι??

Να πω ακόμα ότι όταν έφυγα από το γραφείο του είχα ξεχάσει το πτυχίο μου εκεί.Με φώναξε να γυρίσω κ να το πάρω. Όταν πήγα να το πάρω, μου λέει "σου παραδίδω εγώ το πτυχίο σου, συγχαρητήρια κ καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι" κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι κ ακριβώς! Και μου λέει έλα να σε φιλήσω κ με φίλησε σταυρωτά!!
    Βασικά εγώ έχω κολλήσει. Τον θέλω κ θέλω να τον δω. Θα θελα να είχα την ευκαιρία να μπορέσω να τον κερδίσω, όμως αυτή η απόσταση................!!!!!!!Αχ κ δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό.
    Αυτός μένει στην Αθήνα. Εγώ μένω πολύ μακρυά. Δεν θέλω να αναφέρω το που ακριβώς, όμως είναι πολύ μακρυά από κει. Αν πάω εκεί θα είναι μόνο γιαυτόν.Και αν τελικά δεν δεχτεί θα απογοητευτώ πάρα πολύ, αφού θα χω κάνει ολόκληρο ταξίδι. Το μέσο της απόστασης είναι η Θεσσαλονίκη, όπου πάω αρκετά συχνά. Όμως δεν νομίζω να πηγαίνει αυτός καθόλου.
    Α! Αυτός είναι 52, όμως δεν του φαίνεται!

Τι άλλο μπορώ να κάνω? Μακάρι να ήταν ακόμα ο καθηγητής μου και να ήμουν ακόμα φοιτήτρια, κάπως θα μπορούσα να το χειριστώ, αφού θα ήμασταν κ στην ίδια πόλη και θα είχαμε ένα σημείο αναφοράς(το παν/μιο). Τώρα όμως??????
    Γεια σου isavella ρε συ και γω ζω κατι παρομοιο με σενα!!Μονο που εγω ειμαι ακομα φοιτητρια ειμαι 24 και αυτος καθηγητης μ 55 και μου εχει δειξει σημαδια και μενουμε στην ιδια πολη!!απλα εκει που στην αρχη ελεγα ξεχνα το αφου απ τ σχολειο ακομα ψιλογουσταρα καποιο καθηγητη μου ρχονται και σκεψεις πως θα μπορουσα ν τν πλησιασω.........και μετα λεω συνερθε ειναι καθηγητης και μεγαλος!!!!!!!!

Senior Member
    παιδια τι ν κανω εγω για να μην ανεβαζω καινουριο post και εχω παρομοια ιστορια με την isavella??εχει κανεις καμια ιδεα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by athanasoudaki View Post
    παιδια τι ν κανω εγω για να μην ανεβαζω καινουριο post και εχω παρομοια ιστορια με την isavella??εχει κανεις καμια ιδεα??
    δεν θα γραψεις καινουριο, θα βρεις αυτο που ειχες γραψει την πρωτη φορα και θα το ανεβασεις

Page 3 of 3 FirstFirst 123