Results 136 to 150 of 337
Thread: effexor!!!!!
-
25-06-2011, 21:30 #136
Μηπως η Κορινα εχει δικιο??Μηπως αυτη ηταν η αρχη και σιγια σιγα θακολουθησουν και ταλλα??δε γινεται να γιατρευτουν ολα μαζι ετσι δεν ειναι???Τι λετε
??
- 25-06-2011, 21:36 #137
Κορινα μου σβησε μερικα μηνυματα προσπαθω να σου στειλω.
25-06-2011, 22:42 #138
Ολα καλα θα πανε. Εχω γινει γραφικη, αλλα θα στο ξαναπω. Ασε το χρονο και τα φαρμακα να δράσουν. Και προσπάθησε να μην περιστρέφεται η ζωή σου γυρω απο αυτό το πρόβλημα. (κατι που πρέπει όλοι μας να το κάνουμε). Καμια φορά καλό ειναι να αποδεχομαστε την αρρωστια μας σαν κομματι του εαυτου μας.
Θα δεις, ολα θα πανε καλύτερα:!
26-06-2011, 12:41 #139
Σευχαριστω καλη μου, προσπαθω να βγαινω απο το σπιτι καμια φορα με χιλιες δυσκολιες αλλα ειμαι τοσο πεσμενη και τοσο κουρασμενη και λεω που πηγε η ζωντανια μου???Αρχισαν να παρατηρουν και οι γυρω μου φιλοι-γνωστοι οτι δεν ειμαι καλα, γιαυτοο κυκλοφορω μονο με τις 2 κολλητες μου που ξερουν το προβλημα μου και ανα πασα στιγμη αν παθω κατι ξερουν τι να κανουν.Χθες μου ειπε η κολλητη μου κατι που με πονεσε πολυ...Ενας γνωστος μας ειπε σε ενα φιλο μας πριν καιρο που με ειδε "Η Τανια δεν ειναι καθολου καλα". Δεν ηξερα οτι φαινεται τοσο πολυ και στους εξω και με πονεσε πολυ....Ποναω τοσο πολυ μεσα μου τοσο πολυ...κανεις δε μπορει να καταλαβει αν δεν το εχει περασειι,,ζω σε μια διαρκη αβεβαιοτητα...Προσπαθω νακανω πραγματα με το ζορι και νιωθω τοσο κουρασμενη με το παραμικρο....Κι αν δεν δρασουν τα χαπια τι θα γινει??Κι αν μεινω για παντα ετσι??
26-06-2011, 15:10 #140
Μην σκέφτεσαι συνέχεια τι θα γίνει με τα χάπια.Αστα αυτά να κάνουν τη δουλειά τους,έστω σιγά σιγά.Εγώ είχα ακούσει τόσα πολλά για τα φάρμακα,ότι τα παίρνεις και σε λίγες βδομάδες είσαι άλλος άνθρωπος κλπ.Οπότε είχα απελπιστεί όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες,οι βδομάδες και δεν έβλεπα αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή που περίμενα.Τη μικρή βελτίωση δύσκολο να την καταλάβεις όταν είσαι έτσι.Δεν ξέρω από τι εξαρτάται το αν σε άλλους δρουν αμέσως και σε άλλους αργούν.Ισως το μέγεθος του προβλήματος,το πόσο καιρό τα έχεις αυτά τα προβλήματα..Μην περιμένεις να ξυπνήσεις μια μέρα και να είσαι τέλεια.Να χαίρεσαι με κάθε πρόβλημα που θα ξεφορτώνεσαι κάθε τόσο,όπως τώρα που μειώθηκαν οι πανικοί.
Δεν ξέρω πόσο φαίνεται στους άλλους.Αυτό με προβληματίζει κι εμένα.Εκείνη τη μέρα δηλαδή που σε είδε αυτός ο γνωστός σου τι έγινε?Ειχες πανικό?Κακή διάθεση?Δεν είχες περιποιηθεί τον εαυτό σου?Τι μπορεί να είδε και να κατάλαβε?
Α δεν ήξερα ότι αν έχω πολλά μηνύματα δεν μπορείς να μου στείλεις.Πάω να τα σβήσω και στείλε.
26-06-2011, 16:36 #141
Δεν γινεται να μην τα σκεφτομαι γιατι αν δε μου κανουν σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα θα πρεπει ναταλλαξω η κατι να γινει τελος παντων, απλα συνεχεια σκεφτομαι το πως νιωθω,τα συμπτωματα και αν αλλαζει κατι,εχω δοκιμασει παρα πολλα που δεν εχουν λειτουργησει γιαυτο και απελπιζομαι και εχω την ταση να ειμαι απαισιοδοξη και γιατι χανω πραγματα απο τη ζωη μου και δε χαιρομαι δε μπορω να κανω πραγματα που οι αλλοι μπορουν....ΤΟ εμαθα απο ενα κοινο μας φιλο που το ειπε στην κολλητη μου οχι σεμενα προσωπικα, ναι δεν ημουν καθολου καλα εκεινη τη μερα και ηταν τα γενεθλια ενος παιδικου μου φιλου και πιεστηκα πολυ να παω εστω και για λιγο αλλα ημουν να πεσω πεσω κατω και καθως εφευγα λεει ενας γνωστος μας σε αυτο το φιλο μας η Τανια δεν ειναι καθολου καλα....
26-06-2011, 21:42 #142
Ε ενταξει, δεν ησουν καλά εκεινη την ημερα. Σε ολους συμβαίνει αυτό, γιατι πρεπει να αισθάνεσαι άσχημα;
Οπως λεει και η Κορίνα, και εγω περιμενα τα χαπια να εχουν πιο δραστικη ενεργεια, αλλά φαινεται οτι σε κάποιους κάνουν δουλειά σιγα σιγα. Σημασια εχει να βελτιωνόμαστε. Εγω λέω ως το φθινοπωρο να τα κοψω, θα δούμε (παντα με συννενοηση με το γιατρο) Με βοηθησαν να αντεξω μια δυσκολη πραγματικοτητα, και τωρα πηρα δυνάμεις για να συνεχισω.
26-06-2011, 21:58 #143
Το θεμα ειναι οτι παντα ειμαι πεσμενη και φαινεται σε ολους αυτο απλα εγω σκεφτομαι συνεχεια ποσο καιρο πρεπει να περιμενω για να δω διαφορα, και τι πρεπει να κανω αν δεν δω.....
27-06-2011, 20:18 #144
Δηλαδη αν η μονη μου βελτιωση σε 7 μηνες ειναι η ελατωση των κρισεων πανικου και παλι αυτο δεν μπορω να το κρινω αντικειμενικα γιατι τους τελευταιους 2 μηνες δουλευω με το ζορι 9 ωρες τη βδομαδα εκει που δουλευα 35 και ημουν συνεχεια σε αυτην την κατασταση,Κι επισης εχω παρατηρησει κατι αλλο οτι κουραζομαι πολυ πιο ευκολα απο πριν.Το ειπα στη γιατρο μου και μου εγραψε βιταμηνες. ΔΗλαδη παω μια ωρα για μαθημα και ξαπλωνω μετα 3.Φταινε τα χαπια γιαυτο???Νομιζω οτι παρολο που μειωθηκαν οι κρισεις αν μεβαζες να δουλεψω στο ωραριο των 35 ωρων παλι δεν θα τα καταφερνα περασα εφιαλτικο χειμωνα..
27-06-2011, 20:50 #145
Τανια μου πως εισαι?? (Σου στειλα κ pm!!)
Ισως η εξαντληση να οφειλεται κ απο τα φαρμακα, ισως κ απο τα συμπτωματα αποπροσωποιησης κ την δυσκολη φαση που περνας τοσον καιρο... Εγω οταν επαιρνα μεγαλη δοση ενιωθα εντονη κοπωση κ σαν κομμαρες ενα πραγμα, κ δυσκολευομουν να διαβασω κ να συγκεντρωθω.. ακομα κ τωρα το ζω αυτο.. σε καταλαβαινω, κι εγω παλια μπορουσα να χτυπησω 12ωρο κ να μην κουραστω, τωρα μια ωρα να κατσω ποναει το κεφαλι μου.. Βιταμινες παιρνω κι εγω στις εξεταστικες.. Τι συμπληρωματα πηρες??
Πιστευω θα δεις διαφορα, απλα στη φαση που εισαι δεν το αισθανεσαι, λογικο ειναι κ απολυτως κατανοητο.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-06-2011, 20:50 #146
Α σ'αυτό το θέμα με την κούραση είδα αρκετή βελτίωση εγώ με τα χάπια.Κι εμένα αυτή η κούραση ήταν πολύ έντονη και δεν είχα κουράγιο να κάνω τίποτα.Ούτε να ξυπνήσω μπορούσα το πρωί (μεσημέρι δηλαδή ξυπνούσα) και πάλι ήμουν σαν πτώμα.
27-06-2011, 20:52 #147
Lacrymosa εσύ με ποια χάπια ένιωθες αυτή την κούραση?
27-06-2011, 21:08 #148
Korina μου επαιρνα abilify 30 που ειναι η μεγιστη δοση, τοπαμακ 200, λαντοζ κ αγχολυτικα, πιστευω με το πρωτο περισσοτερο, ειχα εντονη κοπωση κ δυσκολευομουν να ξυπνησω κ αισθανομουν περιεργα πχ περπατουσα 100 μετρα κ ενιωθα οτι ειχα κανει χιλιαρι..
εσενα με τα χαπια σου εφυγε η κουραση? τι επαιρνες/παιρνεις??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
27-06-2011, 21:23 #149
Εγω απο τοτε που αρχισα το τοπαμακ νιωθω καπως υποτονικα αλλα και πριν το αρχισω ειχα απιστευτη κουραση, απλα τωρα τη νιωθω πιο εντονη αλλα δε μπορω να το σταματησω γιατι με βοηθησε με τους πανικους..Μη φανταστειτε οτι ειναι μεγαλη η διαφορα σε σχεση με πριν, ασ πουμε αν πριν το τοπαμακ ενιωθα κουραση 5 τωρα νιωθω ας πουμε 7, Τωρα μου το αυξησε στο 75 μγκ.Σιγουρα ειναι και απο την ολη κατασταση και ευελπιστω να με πιασουν τα κωλοχαπια αλλιως θαυτοκτονησω σας το λεω και ειστε μαρτηρες και καλεσμενες στην κηδεια μου.Επισης με το που βραδιαζει παιδια νιωθω τελειως στα χαμενα αυτο το νιωθετε???Οτι δε βλεπω ενα πραγμα μπροστα μου οτι δε επικοινωνω και δε νιωθω πιο πολυαπο πριν και δε βγαινω ποτε βραδυ εξω....Τωρα περιμενω κωλοπεριοδο και ειμαι με πλερεζες ολη μερα ξαπλα κλαμα παυσιπονα ομονες ποναω παντουζαλιζομαι γαμημενη ζωη ουτε να κουνηθω δε μπορω για 2-3 μερες.
27-06-2011, 21:27 #150
Ωχ κατάλαβα.Ναι μερικά σε κάνουν χάλια από κούραση.Εγώ παίρνω efexor και wellbutrin.Δεν ξέρω ποιο από τα 2 με βοήθησε πιο πολύ στην κούραση.Ισως και τα 2.Πάλι κουράζομαι δηλαδή πιο εύκολα από τους υπόλοιπους στο περπάτημα κλπ αλλά πρώτα μιλάμε σερνόμουν και χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως.Κοιμόμουν 10 ώρες,ίσως και παραπάνω και πάλι ένιωθα σαν να έσκαβα όλη νύχτα.