Results 211 to 225 of 337
Thread: effexor!!!!!
-
04-07-2011, 13:45 #211
Τάνια , σου έχω μέθοδο δοκιμασμένη για να επιτρέψεις στα φάρμακα να δράσουν καλύτερα , και για να ηρεμήσεις κάπως απο το βάρος της θλίψης που νιώθεις και του άνχους .
Μοναδικό αντίτιμο μια μικρή θυσία απο την μεριά σου διατροφικά . Αμα αυτόν τον καιρό βρίσκεις όμως μια έστω μικρή απόλαυση στο φαί , θα είναι δύσκολο να το κάνεις . Σε ενδιαφέρει ;;
- 04-07-2011, 13:56 #212
Τι εννοεις???Δερ\ν εχω ορεξη να φαω τιποτα τρωω με το ζορι εχω χασει 5 κιλα.
04-07-2011, 15:26 #213
Δοκίμασε απο το πρωί που σηκώνεσε , μέχρι το βράδυ στις οκτώμισι-εννέα να μην τρώς και πίνεις τίποτα πέρα απο νερό . Κάντο για δύο μέρες διαδοχικά . Τα βράδυα θα τρώς κανονικά οτι θές .
Για να σου εξηγήσω τον λόγο θα μπώ λίγο σε θέματα βιολογίας που αφορούν τον ψυχισμό , αλλά θα το κάνω όσο πιο απλοικά μπορώ.
Τα ψυχολογικά μας όσο τραγικό και αν σου ακουστεί αντλούν ενέργεια απο τον οργανισμό μας για να μας κάνουν να αισθανόμαστε έτσι. Για να μας παιδεύουν δηλαδή.
Οι σώμα σου έχει την ικανότητα να παράγει άνχος επειδή του δίνεις τροφή για να ''κατασκευάζει'' αυτήν την ενέργεια .
Οταν όμως περιορίσεις την τροφή με συνγκεκριμμένο τρόπο , τότε ο οργανισμός μπαίνει σε άλλο τύπο λειτουργίας . Σταματάει να φορτίζει την συναισθηματική και πνευματική ικανότητα προς χάρην οικονομίας της ''μπαταρίας'' μας , και διατηρεί τα πλέον βασικά για την συντήρηση της ζωτικών λειτουργιών .
Εδώ εμπλέκεται ο τρόπος της νηστείας που σου περιέγραψα , ο οποίος δεν είναι βαρύς , και συμβάλει σημαντικά επίσης στην αποτοξίνωση του σώματος . Το άνχος δημιουργεί τοξίνες και δεν πρέπει να συσσωρεύονται γιατί προκαλούν κόπωση απο μόνες τους .
Συνεχίζεται.....Last edited by O Frikoubikos; 04-07-2011 at 16:30.
04-07-2011, 16:31 #214
.....Η ανορεξία που έχεις σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση , γι'αυτο δες την θετικά και αυτήν. Αποβάλεις τοξίνές απο το σώμα σου .
Δεν ξέρω αν θες να πειραματιστείς με αυτό που σου προτείνω . Στον εαυτό μου είχε λειτουργήσει . Είχα πρόβλημα με όλα τα φάρμακα και αναγκαστικα ψάχτηκα με χιλιους δυό άλλους τρόπους . Η νηστεία είχε ευεργετικά αποτελέσματα . Αρχικά σου ενισχύει την δυσφορία ,προς το απόγευμα ειδικά , αλλά μετά απο κάποιες ώρες αισθάνεσαι την διαφορά .
Ακόμα εφαρμόζω αυτήν την πρακτική σε περιόδους άνχους , σαν συντήρηση για να μην πέφτω ψυχολογικά. Οι μοναχοί δεν είναι τυχαίο που κάνουν νηστείες τακτικά. Δεν το έχουν για διασκέδαση , ούτε ως μοναστικό κανόνα , κάτι ξέρουν . !
Δεν ξέρω αν θες να το επιχειρήσεις , μπορεί να σου φαίνεται ανούσιο κάτι τέτοιο , αλλά σε περίπτωση που το κάνεις να θυμάσαι οτι τα βράδυα που θα κάθεσαι να φάς να έχεις ένα ολοκληρωμένο γεύμα , και σε αυτές τις δύο μέρες δεν πρέπει να πίνεις καφέδες και άλλα παρόμοια καφεινούχα η διεγερτικά . Σορρυ αν σε βάζω σε διλληματα , προσπαθώ να βοηθήσω με βάση αυτά που ξέρω .
04-07-2011, 20:21 #215
Τανια μου πως εισαι σημερα?? Εγω ειμαι σαν υπνωτισμενη γαμωτο, κ δεν πολυνιωθω...
Αυτο με την ανορεξια το χω κι εγω, δεν μπορω να φαω σχεδον τιποτα, με το ζορι πινω νερο κ τρωω ενα ροδακινο τη μερα, εχω χασει κι εγω 5 κιλα σχεδον, εφτασα 45, ακομα κ η μυρωδια ενος φαγητου μου φερνει ταση για εμετο..
Αυτο προκυπτει πιστευω απο το γενικοτερο χαλι που βρισκομαστε.. οταν συνεχεια υποφερεις που να μπορεις μετα να φας, λογικο ειναι..
Frikoubike, διαβασα πολυ προσεκτικα τη μεθοδο που αναφερεις κ θελω να σε ρωτησω το εξης : Οκ την ημερα δεν τρως τιποτα, επειδη οπως λες αμα καταλαβα καλα ο οργανισμος την ενεργεια απο την τροφη την χρησιμοποιει για να τροφοδοτησει το αγχος κ τα λοιπα αρνητικα συναισθηματα, οκ ως εδω κ ισως εχει ενα point αυτο που λες, ομως (κ εδω θελω να εστιασω) γιατι το βραδυ λες οτι οκ να φας, δλδ το βραδυ ο οργανισμος δεν ακολουθει την ιδια διαδικασια?? κ ποσο μαλλον αμα εχεις κ αυπνιες κ ψυχοσωματικα.. επισης αμα ολη μερα δεν φας ρε συ ελλοχευει ο κινδυνος το βραδυ να κανεις κ βουλιμικο, δλδ λογω στερησης αντι να φας 1-2 φρουτα, θα αδειασεις το μισο ψυγειο, κ αυτο ισως στην τελικη να ειναι χειροτερο..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 20:36 #216
Χαλια ειμαι και σερνομαι ολη μερα , νιωθω κοπωση και μαλλον ειναι κωλλοπαρενεργιες και πρεπει να κανω υπομονη, ποναει ολο μου το σωμα και το αγχος μου εχει αυξηθει ολη μερα ειμαι στο κρεβατι χζωρισ υπερβολη.
Φρικουμπικε με τοσα χαπια που περνω αν το κανω αυτο θα πεθανω. Με ξερω πολυ καλα και δεν θα μπορεσω θα κατα λειξω στο νοσοκομειο.
04-07-2011, 20:37 #217
Τα χαπια σου τα παιρνεις μικρη?τη γιατρο σου την ειδες?
04-07-2011, 20:52 #218
λακρυ , το σώμα μας έχει τρομερές υπολογιστικές ικανότητες πέρα απο τον εγκέφαλο . Οταν σταματήσεις να του δίνεις φαί , τότε βαράει ένα είδος ''συναγερμού'' . Σαν να λέει ''ΩΠΑ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?? ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ'' . Aυτό το καταλαβαίνει όμως αφού μείνει για πολλές ώρες χωρίς φαί . Τότε είναι που κάνει εκκίνηση το ''πρόγραμμα'' οικονομίας . Γι'αυτό έχει πολύ σημασία να κρατηθείς για ένα 12ώρο τουλάχιστον . Απο εκεί και μετα ακόμα και αν φάς , θα νιώσεις μια αλλαγή(μια τσίτα) , αλλά δεν θα έχει καμμιά σχέση ο τρόπος που θα στέλνει ο οργανισμός την διυλισμένη ενέργεια στους μυς και τους νευροδιαβιβαστές . Το οικονομικό πρόγραμμα δεν θα πάυσει να λειτουργεί αμμέσως . Πάνω σε αυτό στηρίζεται και η θεωρία οτι οι εξαντλητικές δίαιετες δεν αδυνατίζουν , γιατί ο οργανισμός αρνείται να καταναλώσει θερμίδες όπως πρίν .
Η πρώτη μέρα πιθανόν να μην δείξει μεγάλα αποτελέσματα , αλλά στην επόμενη που το σώμα παίρνει το σήμα για τα καλά οτι ο τροπος που λάμβανε το καύσιμο άλλαξε απρόβλεπτα , τότε κατεβάζει τις στροφές για τα καλά !!
Τώρα , το τι μπορεί να φάει ο καθένας είναι υποκειμενικό λίγο . μπορεί να φάει απο ένα γιαούρτι (είναι και σεροτονινικο) αν δεν νιώθει καλά , μέχρι ένα κανονικό γεύμα . Εδώ θέλει και αυτοέλενχο λίγο , για να μην ξεφύγεις όπως λές και φας τον άμπακο !! Εγω όποτε έτρωγα κάτι ελαφρύ , δεν με έπιανε αναγκη να νιώσω κορεσμό στο στομάχι , αλλά πρέπει να φροντίζεις κατα την διάρκεια αυτής της φάσης , να δίνεις στον οργανισμό οτι χρειάζεται για να μην πάθει έλλειψη σε κάτι ειδικά αμα το κάνεις για πιο πολλές μέρες , απλα το δίνεις σε μικρότερες δόσεις.
Σε κάποια κέντρα ψυχολογικών θεραπειών του εξωτερικού , η νηστεία έιναι στις must εναλλακτικες και συμπληρωματικές θεραπέιες που εφαρμόζουν , αλλά εδώ στο Ελλάντα κλασικά πέρα βρέχει και μακράν !!
04-07-2011, 21:14 #219
Frikoubike αυτη η μεθοδος που γραφεις μου παραπεμπει στη μεθοδο της ορθομοριακης ιατρικης κ της συνδεσης με το φαγητο, ειχε ανοιχτει κ ενα θρεντ σχετικο, δες εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...ιατρικη
ενα αρθρο που περιγραφει κατι σχετικο με αυτο που γραφεις κ εσυ σχετικα με τη σημασια της διατροφης η την αλλαγη του τροπου θρεψης σε διαφορες ψυχικες ασθενειες.
με αυτη τη μεθοδο ενδεχεται να χασεις κ κιλα?? δλδ μπορει να σε βοηθησει κ σε αυτο το κομματι, περα απ το αλλο??
πραγματι, το ζητημα με το βραδυνο κ την αυτοσυγκρατηση κ τον ελεγχο παραμενει ενα σημαντικο ζητημα..
τανια ξεκινησα σημερα ζολοφτ κ ειμαι σαν υπνωτισμενη κ με τη ζεστη νιωθω περιεργα κ βαρεμαρα, γιατρο εχω καιρο να παω..
τανια αμα πιστευεις οτι αυτη η μεθοδος περισσοτερο κακο θα σου κανει, μην την εφαρμοσεις!! εσυ ξερεις καλυτερα τον οργανισμο σου κ τις αντοχες σου, οποτε καλυτερα μην πειραματιστεις με κατι τετοιο!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 21:20 #220
βρε μουρχεται να σταματησω τα χαπια εχω χειροτερεψει τις τελευταιες μερες σας λεω, σιγουρα ειναι απο τις παρενεργιες και θα φυγουν πειτε μου σας παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω???????????? ???????????????????
04-07-2011, 21:29 #221
Τανια μονο εφεξορ παιρνεις η και αλλα?? Παρε ρε συ τηλ τη γιατρο η κλεισε ενα ραντεβου νωριτερα κ πες την οτι δεν την παλευεις αλλο, μηπως κανει κατι, τι να πω.. ισως εχει παρει στα ελαφρα το θεμα, δεν ξερω, μπορει να πεφτω κι εξω..
Frikoubike σχετικα με τα παραπανω που γραφεις θυμηθηκα κ κατι αλλο τωρα που ειχα διαβασει καπου, οτι "η πεινα στην πραγματικοτητα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα απλο εγκεφαλικο ερεθισμα"., δλδ οτι δεν παιζει τοσο η σωματικη αναγκη για φαι, αλλα περισσοτερο ειναι μια ιδεα μεσα στο μυαλο που με λιγη προσπαθεια μπορεις να διαμορφωσεις κατα πως εσυ επιθυμεις κ φυσικα συμφωνω με την ανωθεν αποψη!!:o" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 21:41 #222
Με τις παρενεργιες εννοω βρε λακρυ μου.......με τα αλλα χαπια δεν εχω προβλημα απο τοτε που αυξησα τη δοση του εφεξορ εχω προβλημα.
04-07-2011, 21:48 #223
Ποσο καιρο ειναι που εχεις τις παρενεργειες?? μπορει να οφειλονται στην αυξηση του εφεξορ κ ισως θελει ακομα λιγο να το συνηθισεις.. νιωθεις οτι η κατασταση καλυτερευει, μενει στασιμη, η επιδεινωνεται??
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-07-2011, 22:28 #224
εντεκα μερες εχει που το αυξησα και νιωθω πολυ χαλια, μεχρι τις 5 δε μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι,νιωθω απιστευτη κουραση (το γραφει και στις παρενεργιες), οτι εχει αυξηθει το αγχος και ταραχη και θλιψη περισσοτερη.
05-07-2011, 00:16 #225
τανια ισως θελει λιγο καιρο ακομη να συνηθισει ο οργανισμος σου, επειδη στο αυξησε ισως περνας περιοδο προσαρμογης... κουραγιο κ υπομονη κουκλα καλη δυναμη!! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."