effexor!!!!! - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 337

Thread: effexor!!!!!

Senior Member
    λάκρύ , όπως τα λές είναι , η αισθηση του φαγητού είναι εγκεφαλικό προιόν κυρίως . Η λέξη κοιλιόδουλος είναι άτοπη , αυτός που τρώει υπερβολικά αναζητάει την 'ντόπα' του με αυτόν τον τρόπο .

Αυτή η νηστεία βοηθάει σε απώλεια κιλών , αλλά δεν είναι δίαιτα . Αν εφαρμοστεί για μεγάλο διάστημα ο οργανισμός προσαρμόζεται πλήρως , και κάνει αντίστοιχες κάυσεις , με αποτέλσμα να μένεις στα κιλά σου .

Ωραίο το λίνκ που μου έδωσες .!Thanks :)

Τάνια , θα σου κάτι τελευταίο και κάνε οτι σε φωτίσει. Με 12ωρες και 24ωρες νηστείες δεν έπαθε κανείς τίποτα . Οσο εξαντλημένη και να είσαι αν δεν φας για 12ωρες δεν θα κλατάρεις . Η στέρηση του καφέ μπορεί να σε πειράζει αλλά μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος ;; Εφόσον έχεις ανορεξία είναι πιο εύκολο να κάνεις μια δοκιμή . Αν δεν δείς εστω και μια μικρή διαφορά το παρατάς. Κάπως έτσι και με επιφυλακτικότητα το δοκίμασα και εγώ αρχικά . That's all.

Senior Member
    Frikoubike ναι, η πεινα ειναι εγκεφαλικο ερεθισμα κ προιον του εγκεφαλου κ οσοι τρωνε πολυ για ψυχολογικους λογους (συναισθηματικη υπερφαγια) εχει γινει για αυτους ενα ειδος εθισμου, δεν ειναι δλδ βιολογικη πεινα.. επισης πιστευω με τη σκεψη μπορει καποιος να ελεγξει σε σημαντικο βαθμο ακομα κ την αντικειμενικη αισθηση της πεινας..

Τανια αμα δεν εισαι σιγουρη κ οτι δεν αντεχεις μην το δοκιμασεις, εσυ ξερεις τον οργανισμο σου καλυτερα.. εγω σκεφτομαι να το δοκιμασω αλλα φοβαμαι μην κανω κανα γερο ξεσπασμα το βραδυ....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    λακρυ , αμα την πρώτη μέρα φάς κάτι ελαφρύ μετά την νηστεία , την δεύτερη θα παρατηρήσεις οτι δεν θα σκέφτεσαι καν το φαγητό η οτι η επιθυμία σου θα είναι αρκετά ασθενέστερη , και όταν έρθει η στιγμή του γέυματος θα φάς επειδή θα νιώθεις οτι χρειάζεται για την συντήρηση σου , οχι απο λαχτάρα !! Η νηστεία ενδυναμώνει και τις ικανότητες αυτοέλενχου . Εμένα με βοήθησε και σε άλλα θέματα που δεν το περιμενα ποτέ . Λειτουργεί ως ένα βιολογικό reset..., που βοηθάει και συναισθηματικά .

Δοκίμασε , δεν χάνεις τίποτα .

Senior Member
    Frikoubike θα το δοκιμασω!! Ακουγεται πολυ ενδιαφερον κ χρησιμο οπως το περιγραφεις κ μου αρεσουν οι αποψεις σου περι φαγητου!!
    Πιστευω κι εγω βοηθαει αυτη η μεθοδος στην επιτευξη κ διατηρηση του αυτοελεγχου.. κ ποσο μαλλον αμα καποιος εχει θεμα με τον ελεγχο..
    Κανα φρουτο για βραδυ την πρωτη μερα, δεν χρειαζεται να φας τον αμπακο!!
    Κ μετα ειναι πιο ευκολη η διαδικασια καθως θα εχεις παρει το κολαι !!

Eat to live !! Don 't live to eat !!!

Senior Member

Thumbs up

Εχεις μπεί στο νόημα ακριβώς .!!
    Ευχομαι , να δείς όλα τα θετικά της άμμεσα !

Σε περίπτωση που παρασυρθείς και την σπάσεις μην απογοητευτείς . Ανθρώποι είμαστε , και η δύναμη της βούλησης μας κάνει παιχνιδάκια με τα πάνω- κάτω της . Αλλά η επιμονη είναι που καθορίζει τα πάντα.

Senior Member
    You 've got the point yeah !! :)

Ετσι ειναι! Κ να παρασυρθεις το ζητουμενο ειναι να μην μεινεις εκει, αλλα να συνεχισεις!!

Το θετω σε εφαρμογη απο σημερα κ ευελπιστω να δω ενθαρρυντικα αποτελεσματα!!!

Senior Member
    you read my mind sister !;)

Senior Member
    Yeah, I 'm inside your mind and can conceive exactly what you mean !!!!!! ;)

Senior Member
    I am very glad for this interchangeable-(μπλιάχ,what a sick word) communication !

Senior Member
    Χαιρομαι που τα βρηκατε ρε παιδια, αλλα μη με ξεχνατε κι εμενα ε?????¨Ο)))))

Senior Member
    sorry για το spam βρε τάνια , γιατί χάθηκες όμως ;

Δεν σε ξεχάσαμε . Προσεύχομαι για σένα . Πως είσαι σήμερα ;

Senior Member
    Yeah Frik I love this conversation, it' s very interactive !! :)

Sorry τανια για το οφ τοπικ, αυτο ειναι το τελευταιο, το υποσχομαι!

Πως εισαι??

Senior Member
    οχι πολυ καλα!απο τοτε που αυξησα τη δοση κλαιω συνεχεια και με το παραμικρο!επισης εχει αυξηθε το αγχος μου κατα πολυ οπως σας ξαναειπα και γενικα νιώθω πολυ κουραση και οι τασεις αυτοκτονιας μου επανηλθαν! Στις οδηγιες γραφει πως οταν ξενινας για πρωτη φορα τα αντικαταθλιπτικα μπορει να χειροτερεψει η καταθλιψη και το αγχος σου για 2 η περισσοτερες εβδομαδες μεχρι να αρχισει να λειτουργει το φαρμακο. Εγω ομως ολα αυτα δεν τα ειχα με τη μικροτερη δοση τα 75 μγκ.Το βρισκετε λογικο??Να κανω υπομονη??Να παρω τη γιατρο μου??ειναι φυσιολογικο??το εχει νιωσει κανεις σας??

Senior Member
    Οπως τα λέει είναι , ειδικά το εφεξόρ είναι πιο αναγνωρισμένο για πρόκληση αυτών των συμπτωμάτων , αλλά μέσω αυτού δείχνει οτι ενεργεί . Στην μικρότερη δόση δεν σε έπιανε . Πάρε την γιατρό σου τηλέφωνο όμως και περιέγραψε της ακριβώς τι νιώθεις .

Senior Member
    Τι εννοεις?οτι ετσι δειχνει οτι θα λειτουργησει???

Page 16 of 23 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast