Results 256 to 270 of 337
Thread: effexor!!!!!
-
07-07-2011, 17:17 #256
Τανια συμφωνω μαζι σου, πουτσες μπλε σου λεει (σορρυ που το ειπα τοσο πολιτισμενα!!), να σου λεει μειωσε τη δοση ενω δεν εχει περασει καν ενας μηνας κ να σου λεει οτι δεν ειναι ξες παρενεργειες, αλλα να μην σου λεει κ τι ειναι !!
ε what the fuck oeo ??????
εγω πηγα σε αλλον (δεν πηγα ακομη δλδ, αλλα θα παω) επειδη ειμαι διακοπες κ βαριεμαι να επιστρεφω πισω γι αυτον τον λογο κ μονο !!!
ναι, για καταθλιψη επαιρνα εφεξορ, 150 mg κ ειχα δει σε ενα μηνα περιπου διαφορα, νωριτερα σαν να μην παιρνω..
(α, βαζε κενα για να μην στο κοβει το μηνυμα !!)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 07-07-2011, 17:20 #257
Που εισαι διακοπες ναρθω να σε βρω να γινουμε λιωμα???????????????????????????????????????? ????????εχει καμια γεφυρα να ρηξω κανα φουντο απο κει οεο???????????????????????????????????????
07-07-2011, 17:38 #258
μπα, γεφυρα δεν εχει, μονο θαλασσα αλλα δεν νομιζω να πνιγεις αμα ξες καλο κολυμπι, στο θερμαικο αμα πεσεις παντως δεν νομιζω να επιβιωσεις μετα με τη μεταλλαξη που θα χεις παθει, ισως ειναι κ χειροτερα, πλακα κανω ετσι?? προς θεου μην επιχειρησεις κατι, ξερω οτι τα λες μεσα στη δυστυχια που βιωνεις, αλλα κανε υπομονη, δεν θα ειναι αυτη η κατασταση μονιμη κ αναλλοιωτη, δωσε χρονο στο εφεξορ να δρασει.... τι αλλα παιρνεις περα απο αυτο??
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
07-07-2011, 18:09 #259
Θα πας και σε άλλον γιατρό , αλλά μέχρι να βρείς κάποιον σωστό να σε αναλάβει ολοκληρωτικά δεν θα θεωρήσεις οτι έχεις απαλλάξει την γιατρό σου απο τα καθήκοντα της , παραμένει αυτή που σε κουράρει .
Κάνε οτι σου λέει μέχρι τότε γιατί αυτή έχει την ευθύνη για σένα , αν κάτι δεν πάει καλά , και έχεις ενεργήσει καπου απο μόνη σου , θα της έχεις δώσει άλλοθι απεμπλοκής , να λέει οτι δεν την άκουσες γι'αυτο και δεν θεραπέυεσαι . Τους έχω μάθει τους γιατρούς και ειδικά τους ψυχίατρους για τα καλά !!!
Μιας και ψάχνεις για αλλαγή θα σου πω οτι μέσα απο το δικό μου χάλι που πέρασα , και περνάω ακόμη κατάλαβα οτι υπάρχουν δύο ειδών γιατρουδάκια .
Αυτοι που μας βλέπουν καθαρά σαν βιολογικές μηχανές , οπου για ψυχίατρους είναι απαράδεκτοοο και είναι οι περισσότεροι , και οι υπόλοιποι που αναγνωρίζουν οτι το ανθρώπινο πνεύμα είναι κάτι το μοναδικό , οχι απλά κάτι το ιδιαίτερο που αναμασανε όλοι. Αυτοί είναι λίγοι , αλλά τους καταλαβαίνεις και απο τον ενθουσιασμό που έχουν για την δουλειά τους , και τον τρόπο τους καμμιά φορά που διακρίνεις μια αμυδρή παιδικότητα(οχι παιδιάρισμα).
Προσπάθησε να βρείς κάποιον απο τους δεύτερους . Στο εύχομαι ολοψυχα.
07-07-2011, 18:29 #260
τανια εγω με το εφεξορ ειδα θετικη διαφορα, απο το μηνα κ μετα, κ απο παρενεργειες λιγη δυσκοιλιοτητα τις 3 πρωτες μερες που το ξεκινησα, κ για αλλες 3 μερες οταν αυξησα δοση απο τα 75 στα 150, κ μετα το μηνα παρατηρησα οτι οταν σκεφτομαι ασχημες σκεψεις ή οταν γινει κατι που με χαλαει δεν πεφτω τοσο οσο πριν που βουλιαζα λες κ επεφτα ελευθερη πτωση στο κενο. κατα τα αλλα πολυ καλα, ειμαι ευχαριστημενη.
επισης να πω ομως οτι γενικα δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με το αγχος, ειμαι κυριως καταθλιπτικη κ οχι αγχωδης-φοβικη. αφου κ κατι ταβορ μου εγραψε κ ζητημα ειναι αν εχω παρει ενα! οποτε θεμα αγχους δεν εχω ιδιαιτερο ουτε πριν ουτε μετα τα εφεξορ. δεν βουλιαζω τοσο στην καταθλιψη οσο πριν.
ομως αυτα τα φαρμακα λειτουργουν κ καπως σαν κλειδια σε κλειδαριες, δηλ ενα φαρμακο μπορει να κατσει πολυ καλα σε καποιον κ σε καποιον αλλο να μην κατσει. οποτε εσενα δεν ξερω πώς θα σου παει, η εμπειρια μου δε λεει κατι απαραιτητα κ για σενα δυστυχως. :(
εγω θα σου προτεινα απο ολα τα φαρμακα που εχεις παρει να σημειωνεις απο εδω κ περα πιο νιωθεις να σε βοηθαει, κ να σημειωνεις κ ποια νιωθεις να μη σε βοηθανε καθολου, κ να τα συζητας χωρις ντροπες με μια ψυχιατρο που θα εχει ορεξη να σε ακουσει.
δεν εχεις βρει κανενα φαρμακο να σου παει μεχρι στιγμης?
λογικα θα κρατας αυτα που βρισκεις να σου πανε κ τα αλλα θα τα αλλαζεις, μεχρι να βρεις ενα απο καθε κατηγορια που να σου παει.
07-07-2011, 19:25 #261
Σκοπευω πολυ συντομα να παω σε αλλο γιατρο, αυριο θα παρω κιολας να κλεισω ραντεβου.
Λου μου τι να σου πω, μονο το τοπαμακ με βοηθησε στη μειωση των κρισεων πανικου αλλα στο αγχος δε με εχει βοηθησει τιποτα κι αν κατι με βοηθησε ειχε απιστευτες παρενεργειες.Επισης απο τοτε που παιρνω το τοπαμακ νιωθω απιστευτη κουραση και ακινησια-αδυναμια σε σχεση με πριν, δηλ δε μπορω να κανω τα πραγματα που εκανα πριν. Στην καταθλιψη δε με εχει βοηθησει τιποτα μεχρι στιγμης-παλια πριν 7 χρονια που ειχα ξαναπαθει καταθλιψη με βοηθησε ο συνδιασμος σεροχατ-τοπαμακ-ζυπρεξα αλλα ειχα παρει 20 κιλα λεμε. Τωρα οταν ξαναδοκιμασαμε σεροξατ με τοπαμακ δε βοηθησε.Μηπως ειμαι αγιατρευτη περιπτωση???Εχω αρχισει και απελπιζομαι-κουραζομαι-εχω χασει ποσα κιλα απο τηυ στεναχωρια μου-δε θελω να βγω απο το σπιτι να κανω τιποτα-νιωθω τοσο αδυναμη και το μονο που θελω ειναι να πεθανω.....Κοιμαμαι και ξυπναω με το ερωτηματικο γιατι σεμενα??Και θεε μου βοηθαμε να ξαναγινω υγιης...Ειλικρινα δεν ξερω τι φταιει ρε παιδια.........Ειμαι τοσο κομματια οσο δε φανταζεστε....τα ματια μου ειναι συνεχεια πρησμενα απο το κλαμα....
07-07-2011, 19:29 #262
Λου εσυ 150 μγκ εφεξορ παιρνεις?? Παιρνεις και κατι αλλο?
07-07-2011, 20:56 #263
ναι, εγω παιρνω 150 μγ εφεξορ. κανω κ ψυχοθεραπεια.
07-07-2011, 20:59 #264
παντως το εφεξορ μετα το μηνα εδρασε νομιζω. οποτε για το αγχος αν το παιρνεις θα πρεπει να περιμενεις κ αλλο για να δεις αν λειτουργει, γιατι τα αντικαταθλιπτικα αργουν, δεν ειναι σαν τα ηρεμιστικα.
07-07-2011, 21:04 #265
Ειχες εντονη καταθλιψη??Τασεις αυτοκτονιας ασ πουμε?τι ακριβως ενιωθες??
07-07-2011, 21:06 #266
εχεις κανει ψυχοθεραπεια στο παρελθον? οι αγχωδεις διαταραχες κ η καταθλιψη εχουν καλη θεραπεια κ με τεχνικες ψυχοθεραπευτικες.
για δες εδω λιγο περι αγχους: http://www.psyche.gr/agchodis.htm
07-07-2011, 21:14 #267
τωρα ετσι κ ετσι. σε διαρκεια οχι πολυ εντονη, σε ενταση θα ελεγα ναι! αλλα οταν μου ρχεται με πεθαινει! εχω ξαναπαθει κ στο παρελθον. αυτο ειναι μαλλον το τριτο επεισοδειο που παθαινω! εχω περασει αλλα δυο, αλλα το πρωτο ηταν το χειροτερο! γιατι δεν ηξερα τπτ τοτε. ιδεες αυτοκτονιας εχω, αλλα ευτυχως που η σκεψη απεχει απο την πραξη! ειχα κ στο πρωτο. τεσπα.
η καταθλιψη θελει κ αυτη κατι σαν μια "διαιτα αντικαταθλιψης" για να ειμαι καλα. δηλ την ευαισθησια να παθαινω καταθλιψη πιστευω οτι θα την εχω για παντα. αν φροντιζω να ζω εναν υγειινο κ αντικαταθλιπτικο τροπο ζωης, δε θα πεφτω σε καταθλιψη, αλλιως θα την εχω να μου κατσικωνεται σε καθε ευκαιρεια! :)
καπως ετσι το βλεπω πλεον. ειναι μια ευαισθησια στο συναισθημα, οπως καποιος που εχει ζαχαρο πρεπει να προσεχει ποσα εκλερακια τσακιζει.
07-07-2011, 21:25 #268
Οχι εννοω πριν ξεκινησεις τη θεραπεια αν ειχες τασεις αυτοκτονιας, οχι τωρα....Βλεπω μια ψυχολογο αλλα δε νιωθω να με βοηθαει ουσιαστικα και δε ξερω που να βρω καποιον πιο ειδικο.Ειπαν θα με ειδοποιησουν απο το νοσοκομειο απο Σεπτεμβριο.
07-07-2011, 21:36 #269
Ναι το εχω ξαναδιαβασει αυτο.Ειναι πολυ καλο.Θελω να βρω καποιον ειδικο ψυχοθεραπευτη για την περιπτωση μου γιατι αυτη που παω δε νομιζω οτι με βοηθαει ουσιαστικα, αλλα δεν ξερω πουθ να ψαξω. Ειναι παντα και το οικονομικο στη μεση βεβαια.
07-07-2011, 21:48 #270
πριν τη θεραπεια, ναι ειχα! εχεις κοιταξει για ψυχοθεραπεια σε καποιο ΚΨΥ? (κεντρο ψυχικης υγειας). νομιζω οτι ειναι δωρεαν.