effexor!!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 337

Thread: effexor!!!!!

Senior Member
    τοπαμακ 0,25 πρωι βραδυ και τριλεπταλ 300 πρωι βραδυ. δεν παιρνω μεγαλες ποσοτητες...

Senior Member
    Αρα μάλλον θα μπορέσει να σου το ανεβάσει.Αφού δεν σου έφερε και ιδιαίτερες παρενέργειες,το δέχεται καλά ο οργανισμός σου.

Senior Member
    ρε συ τανια πλακα με κανεις 0,25 τοπαμακ δεν ειναι τιποτα ρε συ, εγω παιρνω 100 κ πριν λιγο καιρο επαιρνα 200...

στη γιατρο σου ειπες πως νιωθεις?? την ενημερωσες??

ρε συ να σε πω κατι που εχω προσεξει, απ ο,τι εχω καταλαβει σε εχουν φορτωσει με ενα σωρο φαρμακα κ συνεχως σε παν απο το ενα στο αλλο γι αυτο κ ενδεχεται να εχεις συνεχως διαφορα συμπτωματα, νομιζω αγχος κ καταθλιψη δεν εχεις?? αρχικα οταν ειδα ποσα παιρνεις πηγε σε διπολικη το μυαλο μου, εδω εγω ειμαι διπολικη κ δεν παιρνω τοσα...

μηπως λεω εγω τωρα θα επρεπε να ζητησεις μια δευτερη γνωμη?? γενικως η πολυφαρμακια δεν ειναι ο,τι καλυτερο κ δεν σημαινει οτι αμα παιρνει καποιος πολλα λυνεται το προβλημα του, απεναντιας ενδεχεται να ειναι χειροτερα απο τις παρενεργειες η την αλληλεπιδραση μεταξυ τους..

σκεψου το παντως αυτο που σου λεω... γιατι ειναι κριμα πραγματικα τοσο καιρο να υποφερεις..

οσο για τα λεξοτανιλ που ρωτουσες νομιζω σε προηγουμενο ποστ, δεν ειναι κ τοοοσο δυνατα αλλα εμενα με πιανουνε κ θεωρουνται καλα αγχολυτικα κ ειναι αρκετα διαδεδομενα... στα ζαναξ εισαι τωρα??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ρε συ λακρυ υποτιθεται μου τα αλλαζει γιατι δε με πιανουν της λεω πως νιωθω αλλα μαλλον δεν εχει καταλαβει τη σοβαροτητα της καταστασης ναι απο καταθλιψη-αγχος-αποπραγματοποιηση-αποπροσωποποιηση....αυτη ολα καλα τα βλεπει και μου λεει πως ειμαι υγειης...δεν ξερω τι να κανω ρε παιδια...καθε μερα που περναει υποφερω....στα ζαναξ ειμαι ναι αλλα δε με πιανουν ρε συ λακρυ...και δε θελω να ξαναπαρω φριζουμ μετα απο αυτο που επαθα και δεν ξερω τι να κανω...δεν θελω να την παρω τηλ να της το πω γιατι θα μου πει να ξαναπαρω φριζιουμ (ειναι αυστηρη και τη φοβαμαι) τι να κανω ρε παιδια??ειμαι 7 μηνες σε αυτη και δεν εχω δει φως...θεωρειται κορυφη αυτη και οι γονεις μου μου λενε να κανω υπομονη αλλα ποσο ακομα??1,5 χρονο σερνομαι ρε παιδια....τι να κανω??

Senior Member
    Quote Originally Posted by gingertania1985 View Post

chr απο τι επασχες?εισαι καλα τωρα??ποσα κιλα πηρες??πηρε κανεις αλλος κιλα ρε παιδια??
    Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού.. Είμαι αρκετά καλύτερα μπορώ να πω.. Πήρα πολλά κιλά, γύρω στα 20. Βέβαια, για να λέμε και αλήθειες, δεν πρόσεχα καθόλου. Όλη μέρα σε έναν καναπέ με junk food τί να σου κάνει το έρμο το κορμί.. Αλλά τα φάρμακα τύπου effexor επιβραδύνουν τι μεταβολισμό. Εύχομαι να αισθανθείς καλύτερα σύντομα!:)
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Μήπως βρε κορίτσι μου να αλλάξεις ψυχίατρο?Το ότι θεωρείται κορυφή δεν λέει και πολλά..Σημασία έχει να βοηθάει εσένα.Αν δεν σε βοηθάει τι να το κάνεις?Σκοπός είναι να έχεις κάποιον γιατρό που να σε καταλαβαίνει και να τον εμπιστεύεσαι.Να μπορείς να συζητάς μαζί του για οτιδήποτε σε απασχολεί.Οχι να τη φοβάσαι..

Senior Member
    εχετε δικιο ρε παιδια, αλλα στα μεσα της θεραπειας???Παλι δεν κοιμηθηκα και ξυπνησα με αγχος πολυ!παρενεργιες του εφφεξορ???ελπιζω να περασουν συντομα!

Senior Member
    Στα μέσα της θεραπείας?Εννοείς το εφεξόρ?Αν είναι σωστός ο γιατρός δεν θα σου το κόψει πριν περάσει ο καιρός που απαιτείται για να δεις αν βοηθάει.Αφού το άρχισες τώρα.

Senior Member
    Nαι αυτο εννοω, εχω παρα πολυ αγχος και δε με πιανουν τα κωλο ζαναξ γαμωτο!

Senior Member
    Παιδια καλησπερα!

Πηρα την αποφαση και εκλεισα ραντεβου τη Δευτερα με μια αλλη ψυχιατρο αλλα εχω τους φοβους μου.Μηπως αυτο με μπερδεψει αν μου πει αλλα??Πειτε μου τη γνωμη σας.Χωρις να σημαινει οτι θα συνεχισω να πηγαινω σε αυτην, απλα προς το παρον παω για μια γνωμη.

Senior Member
    Μπράβο!Εγώ πιστεύω ότι καλά έκανες.Θα της πεις φυσικά τι παίρνεις τώρα και θα τα συζητήσετε.Μακάρι να αισθανθείς καλά μαζί της και να σε βοηθήσει περισσότερο.

Senior Member
    καλημερα!
    7η μερα και οι αυπνιες συνεχιζονται στο φουλ!ουτε με ζαναξ κοιμαμαι!ειναι φυσιολογικο??

Senior Member
    Υπαρχει κανεις που να επαιρνε μονο 75 μγκ και να τον βοηθησαν?

Senior Member
    Πάρε τηλ. τη γιατρό σου, εφτά μέρες χωρίς ύπνο;;; Μιλησε της, μπορει να σου δωσει κατι για να κοιμηθεις

Senior Member
    Την παιρνω αλλα δεν το σηκωνει....οταν της ειχα πει οτι ειχα αυπνιες (που τωρα χειροτερεψαν) μου ειχε γραψει τα φριζιουμ που σας ελεγα οτι πηρα ενα και κοντεψα να πεθανω.....

Page 6 of 23 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast