effexor!!!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 23 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 337

Thread: effexor!!!!!

Senior Member
    καλη μου φανηκε!Μου ειπε πως ολα αυτα που περναω και η καταθλιψη και η αποπροσωποποιηση και η αποπραγματοποιηση ειναι απο το εντονο αγχος(δηλαδη οτι ακριβως μου ελεγε και η αλλη, χωρις να της πω τη διαγνωση της αλλης), Αλλα δε μπορει να χωρεσει ο εγκεφαλος μου οτι η ζωη μου εχει καταστραφει απο αυτο το πραγμα μονο και δε μπορω να το θεραπευσω εδω και εναμιση χρονο ρε παιδια και ειμαι στα χαμενα!!!!!!!!!!!!!!Συνεχιζω και ειμαι τραγικα.Μου εδωσε 1 τεραρτο ρεμερον το βραδυ για να κοιμηθω το πηρα χθες δεν κοιμηθηκα αλλα ολη την υπολοιπη μερα που ξυπνησα δε μπορω νανοιξω τα ματια μου ξερω κι εγω ρε παιδια τι σκατα γινεται???Μηπως χρειαζεται κανα 2 μερες να το συνηθισει ο οργανισμος???τι σκατα γινεται???εν τω μεταξει μου ειπε οτι κανονικα πρεπει να μου αυξησει το εφεξορ και παιρνω τη δικια μου απο χθες να κλεισω ραντεβου (οπως μου ειχε πει ) και δεν το σηκωνει. ΕΝ τω μεταξει πρεπει να αποφασισω σε ποια απο τις 2 θα πηγαινω (που ειναι πολυ δυσκολο, αλλα πρεπει αυτες τις μερες) και ειμαι μεσα στα νευρα.Μου σπαει τα νευρα και η μανα μου συνεχεια και δεν αντεχω αλλο δεν ξερω τι να κανω!Βοηθειστε με!!Αυτη η καινουρια ειναι σχετικα μακρυα και δεν ξερω το δδρομο οποτε πρεπει εκτος απο την επισκεψη να πληρωνω και ταξι, ενω στην αλλη δεν πληρωνα ουτε επισκεψη αλλα εχει ποσα αλλα αρνητικα!Δεν ειμαι καλα ρε παιδια χελπ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αν δεν έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα θα έλεγα να μην σκεφτείς την επίσκεψη και το ταξί γιατί πρόκειται για την υγεία σου και είναι πάνω από όλα.Αν δηλαδή πιστεύεις ότι αυτή μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο πήγαινε σ'αυτήν.Το remeron το δίνουν πολλοί γιατροί για τον ύπνο.Περίμενε λίγο να δεις πώς θα πας και μ'αυτό,μπορεί να σε βοηθήσει.Για τα υπόλοιπα χάπια που παίρνεις τι είπε?

Senior Member
    Ειπε απλα οτι πρεπει να μου αυξησει το εφεξορ η αλλη, δεν ξερω ρε παιδια η αλλη ομως ειναι και ποιο εμπειρη και που να ξερω ποια μπορει να με βοηθησει καλυτερα, μηπως εχει να κανει με το χαπι και οχι με το γιατρο?

Senior Member
    Και τα 2 έχουν σημασία.Και ο γιατρός και τα χάπια.Το έμπειρη πώς το εννοείς?Λόγω ηλικίας?Εχει πιο πολλούς ασθενείς?Πάντως μέχρι στιγμής από ότι φαίνεται δεν σε βοηθάει και πολύ αυτή.

Senior Member
    Και λογω ηλικιας και λογω πειρας και λογω φημης.

Senior Member
    Αυτή η φήμη πάντως εμένα δεν μου λέει και πολλά.Εγω εχω πάει σε γιατρό που θεωρείται σπουδαίος κι όμως εμένα δεν με βοήθησε καθόλου.Ενώ αυτός που έχω τώρα είναι νέος και σχετικά καινούριος αλλά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.Και έχω ακούσει κι αλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Senior Member
    Αληθεια το λες??Κι εγω το εχω ακουσει απλα υπαρχει κι ενα αλλο θεμα, αυτη ηταν η γιατρος που με ειχε συνεφερει την πρωτη φορα που επαθα καταθλιψη και αυτο με κραταει τοσο καιρο, αυτο δε μετραει??Γιαυτο σου λεω μηπως δεν εχουν βρεθει τα σωστα χαπια??εσυ γενικα πως εισαι/??

Senior Member
    Εγω λέω να δωσεις χρονο στη νεα φαρμακευτικη αγωγή που σου εδωσε η πρώτη γιατρος. Κλείσε ενα ραντεβου μαζί της, μπορεί τα εφεξόρ να θέλει να στα αυξήσει σταδιακά. Πες της και για το πρόβλημα με τον υπνο και συζητησε για κάποιο φαρμακο, ισως σου προτεινει το ίδιο με τη δευτερη γιατρο. Τα φαρμακα, το ξερεις καλυτερα απο μενα, θέλουν το χρονο τους. Και γω τον πρωτο καιρο με τα εφεξορ νομιζα οτι δεν με πιανουν. Και οταν ρωτησα το γιατρο μηπως δεν λειτουργουν, μου το ξέκοψε. Και είχε δίκιο. Ολα αυτα που γραφεις εδω, πες τα στη γιατρο σου, πες της ΟΛΟΥΣ τους προβληματισμους σου, για το πως ταλαιπωρείσαι και αισθάνεσαι οτι δεν υπάρχει λύση. Περιμενε λιγο, και αν δεν βοηθιέσαι από τη γιατρο σου τωρα, την αλλάζεις αργότερα, δεν εγινε και κατι. Αφου η διάγνωση ιδια ήταν και απο τις δυο και απο ότι κατάλαβα και η φαρμακευτικη αγωγή, απλως διαφωνησε στη δόση.

Senior Member
    Συνεχιζω προς το παρον με την πρωτη γιατρο απλα τα προβληματα μου ειναι τα εξης:
    1.Την παιρνα εδω και 3 μερες τηλ και δεν το σηκωνει ενω ειχαμε πει να κλεισουμε ραντεβου
    2. Φοβαμαι μηπως δε μου αυξησει τη δοση του εφεξορ (κανονικα η αλλη γιατρος ειπε οτι πρεπει να μου την αυξησει επι 3)
    3. Τι να κανω με το ρεμερον που μου εδωσε η αλλη γιατρος??? (το πηρα χθες αλλα δε μεπιασε και ηταν σα να μεπιασε κατα τη διαρκεια της επομενης μερας, ειχα συνεχεια υπνηλια και δε μπορουσα νανοιξω τα ματια μου, αυριο εχω το πρωι δουλεια και φοβαμαι μηπως ειμαι παλι ετσι απο την αλλη φοβαμαι μηπως δεν κοιμηθω, ολα τα φοβαμαι)

Senior Member
    Εσενα σε ποσο καιρο σε βοηθησε το εφεξορ και σε τι δοση??Τι ειχες??

Senior Member
    Α δεν ήξερα ότι σε βοήθησε να συνέλθεις την προηγούμενη φορά.Τότε λογικό,το καταλαβαίνω που μένεις σ'αυτήν.Προσπάθησε να κλείσεις ραντεβού για να σου πει τι εχει σκοπό να κάνει με το εφεξόρ,αν θα σου το αυξήσει και πόσο.Πιστεύω αυτό που σου είπε η δεύτερη γιατρός (επί 3) είναι καλή δόση για τέτοιες περιπτώσεις.Κι εγώ τόσο παίρνω και νομίζω ότι όταν έφτασα σ'αυτή τη δοσολογία ήμουν αρκετά καλύτερα.

Senior Member
    απλα πολλες φορες σκεφτομαι οτι ειναι τοσο απασχολημενη που δε μου δινει την πρεπουσα σημασια η αντιμετωπιζει το προβλημα μου σαν κατι πιο ελαφρυ αποτι ειναι.Κι αν δε μου αυξησει το εφεξορ???
    Ας πουμε παντα με βλεπει στα μουλωχτα στο νοσοκομειο οπου δουλευει αφου την περιμενω 2 ωρες παντα,και δεν ειμαι σε φαση να ταλαιπωρουμαι!

Senior Member
    Τανια που σαι βρε girl ?? :)

Πιστευω πρεπει να το συζητησεις μαζι της το θεμα με το αν θα σου αυξησει το εφεξορ, παντως δωσε λιγο χρονο να δρασει.Πιστευω οτι μπορει να στο παει το εφεξορ επι 3 κ ισως νιωσεις καλυτερα, προσπαθησε να κανεις λιγο υπομονη, ξερω ισως ακουγεται κοινοτοπο, γιατι εχεις εξαντληθει ψυχολογικα τοσο καιρο, αλλα προσπαθησε..

Α, κ σου στελνω προσωπικο μηνυματακι !!!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    παιδια γεια!!
    Εκλεισα ραντεβου για αυριο επιτελους!Το θεμα ειναι οτι νιωθω τοσο κουρασμενη,φθαρμενη και εξανλημενη απο την ολη κατασταση που ουτε να μιλησω μπορω και δεν ξερω πως σκατα θα παω εκει χωρις να σωριαστω...Τι σκατα θα της πω μου λετε????Βαρεθηκα να λεω ολο τα ιδια και τα ιδια!!Κουραστηκα!!!Μου βγαινει μονο θυμος απεναντι της και να της πω"Σε παρακαλω κανε με καλα, κανε με οπως πριν!" Νομιζω πως δε θα μιλησω δε θα πω τιποτα.Μου βγαινει αρνηση και δεν αντεχω αλλο...Τι να κανω??Ειμαι τοσο κουρασμενη...Κι αν δεν μου αυξησει το εφεξορ??Θα ειναι λογικο αυτο???Ναμην ξαναπαω αν δε μου το αυξησει???

Senior Member
    Τανια!!!!!!!!! :)

Στην πρωτη θα πας η στην δευτερη που ελεγες?? Αμα πας στην πρωτη γιατι να χρειαστει να πεις ξανα τα ιδια κ τα ιδια, υποτιθεται τα ξερει, ξερει το ιστορικο σου κ πως νιωθεις, ετσι δεν ειναι??

Εγω λεω να την πιεσεις να στα αυξησει αμα ετσι πιστευεις οτι θα βοηθηθεις, πρεπει να αναλαμβανουμε κ εμεις πρωτοβουλιες κ να ζηταμε κ απο τους γιατρους αυτο που θελουμε, αλλωστε παμε για να γινουμε καλυτερα κ επισης αυτα που γραφεις εδω πες της τα κ πες τα με εντονο υφος, οτι δεν αντεχεις αλλο, εισαι εξαντλημενη κτλ. ισως να μην εχει καταλαβει την σοβαροτητα της καταστασης!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 8 of 23 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast