Results 1 to 15 of 55
Thread: Μου έθιξε τον εγωισμό μου!!!
-
07-06-2011, 23:53 #1
Μου έθιξε τον εγωισμό μου!!!
Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι. Μια ώραία μέρα γνώρισα ένα παλικάρι μέσω f/b. Αρχίσαμε να μιλάμε περίπου μια εβδομάδα και μια μέρα βγήκαμε για καφέ. Πέρασα και πέρασε, όπως μου είπε όμορφα. Επίσης μου είπε πως αν δεν είχε περάσει όμορφα θα το άφηνε εκεί και δεν θα το συνέχιζε. Το συνέχισε όμως. Βγήκαμε αλλές δύο φορές και την τέταρτη τα φτιάξαμε. Αρχισαμε να περνάμε πολύ όμορφα. Πραγματίκα μου φαιρόταν υπέροχα. Ένα μόνο δεν μου άρεσε και το παράβλεπα γιατί καμιά φορά θεωρώ πως δεν έχει και τόσο αξία μπροστά σε άλλα. Ηταν το χρηματκό. Την πρώτη φορά που βγήκαμε πλήρωσε αυτός ενώ την δεύτερη εγώ και γενικά το πηγαίναμε εναλάξ. Δεν θα με πείραζε αν δεν μου το έλεγε και το έβλεπα πως δεν είχει οικονομικό πρόβλημα ενώ εγώ αντιθέτως είμαι άνεργη ένα χρόνο και σε συζήτηση επάνω του είχα πει πως αυτή τη στιγμή χρηματά μου δίνουν οι γονείς μου. Οπως είπα όμως είναι κάτι που δεν το θεώρησα σημαντικό αφού πέρναγα πάρα πολύ ωραία και το παράβλεψα. Και δεν ήταν και αυτό το πρόβλημα τελικά. Αλλού ήταν το πρόβλημα. Περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα και μου έλεγε πως του άρεσε που κάναμε πράγματα μαζί και πως είναι τυχερός που βρήκε μια τέτοια κοπέλα γιατί "κυκλοφορεί πολύ σαβούρα εκεί έξω" όπως μου είχε πει. Ενώ, λοιπόν, ήμασταν μαζί δύο εβδομάδες το μόνο που δεν είχαμε κάνει ήταν σεξ! Αυτό γιατί έτυχε να είμαι αδιάθετη και επίσης επειδή ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος μέναμε μόνοι μας αλλά με τους γονείς μας δεν είχαμε κάποιο χώρο. Για ξενοδοχείο μου είπε πως δεν ήθελε να με πάει γιατί θα ήθελε κάπου να είμαστε πολύ άνετα και ήταν κάτι που ούτε εγώ ήθελα. Ετσι μετά απο δύο εβδομάδες θα έφευγαν σ/κ οι γονείς του οπότε και θα πηγαίναμε σπίτι του. Το πρωί πήγαμε για καφέ και μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να μείνουμε μόνοι μας και τέτοια. Και έφτασε η ώρα. Και αυτό ήταν. Ενώ ξαπλώσαμε δεν....δεν μπορούσε γιατί όπως μου είπε τελικά δεν τον έλκυα ερωτικά !!! Μου είπε πως δεν είναι κάτι φοβερό και πως του έχει ξανατύχει και να μην στεναχωριέμαι και να κατηγορώ τον ευατό μου. Και βέβαια αμέσως το επόμενο ήταν πως έπρεπε καλύτερα να χωρίσουμε. Μέσα σε μισή ώρα, γιατί δεν ήταν παραπάνω, αποφάσισε πως δεν του κάνω. Πραγματικά θίχτηκε ο εγωισμός μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι΄αυτό. Την επόμενη μέρα μου έστειλε ένα μήνυμα που μου έλεγε πως είμαι ανεκτίμητος θησαυρος, να προσέχω και να είμαι πάντα ο ευατό μου. Τι να πω; Εχω προβληματιστεί πάρα μα πάρα πολύ!
- 08-06-2011, 00:07 #2
Μην στεναχωριέσαι γτ δεν φταίς σε τπτ...ο φίλος σου προφανώς είχε κάποιο θέμα.Προχώρα μπροστα ούτως ή άλλως είσασταν πολυ λίγο μαζί. Έχω περάσει και εγώ από εκεί. Να χαίρεσαι που ήταν ειλικρινής μαζί σου!
08-06-2011, 00:11 #3
Να μην προβληματίζεσαι καθόλου! Το παλικάρι έχει κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα και μην πάει το μυαλό σου σε τίποτα τραγικό. Ότι και να είναι, μάλλον στο άγχος έχει την βάση σου και αν δεν ήταν τόσο μικρός και άπειρος (γιατί μάλλον μικροί είστε και οι δύο) θα το αντιμετώπιζε καλύτερα.
Ούτε σε απέρριψε, ούτε δεν σε θέλει και άλλες τέτοιες μπούρδες. Αντίθετα, σε τέτοιου τύπου δυσλειτουργίες, όσο περισσότερη είναι η επιθυμία του άντρα για μία γυναίκα, τόσο μεγαλύτερο είναι το άγχος, άρα και η στυτική δυσλειτουργία.
Επειδή ξέρει ότι εκείνος έχει το πρόβλημα, προσπάθησε να σε απενοχοποιήσει (προς τιμή του).
Αν θες την γνώμη μου, ας το να πάει στο διάολο και προχώρα. Δεν έχεις καμία δουλειά να λύνεις τα προβλήματα του καθενός. Το έκανα για χρόνια και τι κατάλαβα; Απολύτως τίποτα! Έχουμε δικαίωμα να είμαστε με ανθρώπους που φέρνουν την χαρά και την πληρότητα στη ζωή μας κι εμείς στην δική τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάτι δεν πάει καλά.
08-06-2011, 00:29 #4
Καταρχήν να διευκρινήσω κατι. Δεν είμαστε μικροί και εκεί είναι το πρόβλημα μου. Είμαι 33 και είναι 40!!!! Σίγουρα και οι δύο έχουμε τις εμπειρίες μας. Αυτό που λες Λήθη πως μάλλον ο ίδιος έχει κάποιο πρόβλημα το σκέφτηκα κι εγώ. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι σε όλα. Μπορεί τα γούστα μας να είναι διαφορετικά αλλά το καταλάβαινα πως προσπαθούσε και δεν μπορούσε. Αυτό που με πείραξε ήταν που μου το είπε έτσι κατάμουτρα και το τελείωσε εκεί το θέμα για πάντα. Δηλαδή ούτε να θεωρήσει πως είναι αυτό που είπες το άγχος του ή το άγχος μου ή οτιδήποτε άλλο. Και το παράξενο είναι πως μου έδειχνε πως το θέλει πάρα πολύ! Δεν ήταν χυδαίος αλλά αντιθέτως πολύ ρομαντικός και αυτό με στεναχωρεί πολύ.
08-06-2011, 00:35 #5
Συμφωνώ με τη Λήθη. Απλά μου κάνει εντύπωση το ότι σου ζήτησε να χωρίσετε. Εμένα όσες φορές μου έχει τύχει να μην έχω στύση (είτε γιατί είχα πιει τις κάλτσες μου, είτε γιατί είχα πολύ άγχος ή κούραση) μόνο σε παραίτηση δεν οδηγούμαι. Αναμένω πώς και πώς τη δεύτερη φορά όπου πλέον μπορώ να λειτουργήσω και όλα πάνε μια χαρά.
Πιθανόν το παιδί να το έχει μόνιμα το συγκεκριμένο πρόβλημα οπότε και γι'αυτό να ντράπηκε να σου ζητήσει να ξαναπροσπαθήσετε την επόμενη μέρα ή κάποια άλλη φορά.
Όπως και να'χει σου ξηγήθηκε στα ίσια, δε σε κατηγόρησε (και η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες κατηγορούν τον εαυτό τους όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο σύντροφό τους) οπότε απλά πήγαινε παρακάτω χωρίς κακές σκέψεις ή τύψεις ή οτιδήποτε άλλο :)
08-06-2011, 00:35 #6
Το μόνο που αλλάζει σε ότι σου έγραψα, είναι η ηλικία σας. Και πάλι, έτσι έχουν τα πράγματα. Καλώς ή κακώς. Είχε μια ελπίδα ότι θα τα καταφέρει, αλλά δεν... Μην ξεχνάς ότι έχει κι αυτός τις ανάγκες του σε συναισθηματικό επίπεδο. Και φυσικά είναι ρομαντικός. Κάπου έπρεπε να γίνει πραγματικά καλός! Σκέψου το...
08-06-2011, 00:37 #7
http://www.yupi.gr/plaka/c30448/Oi_4...nia_Lhxhs.html
"Γιατί είναι καλύτερο να έχεις σχέση με μικρότερο άνδρα; Γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Σε αντίθεση με τους «ώριμους», που είναι πιο προβλέψιμοι και από το σήριαλ «Ρετιρέ», που προβάλλει το Mega κάθε καλοκαίρι.
Όταν η Κατερίνα, ετών 38, αποφάσισε να βγει για ένα «χαλαρό» ποτό με τον Μιχάλη, ετών 30 δεν πίστευε ποτέ ότι θα αισθανθεί ξανά, όπως τότε, που ήταν έφηβη. «Μου κρατούσε το χέρι μέσα στο σινεμά και ένιωθα αυτό το φτερούγισμα στο στήθος» μου εξομολογήθηκε. «Με τον Γιάννη, που έβγαινα τρεις μήνες και ήταν 42 δεν το είχα νιώσει ποτέ. Ίσως γιατί δεν μου είχε προτείνει ποτέ να πάμε σινεμά».Μετά από αρκετές εξόδους το «χαλαρό» ποτό, έγινε σχέση. Και η Κατερίνα, διαπίστωσε ότι το ζητούμενο δεν είναι πόσο χρόνων είσαι αλλά πώς αισθάνεσαι μαζί του.
Στην Ελλάδα του 2011 οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας εξακολουθούν να παραμένουν ταμπού. Ειδικά όταν η γυναίκα του ρίχνει μερικά χρονάκια, τα σχόλια στον περίγυρο δίνουν και παίρνουν. Το πιο soft επίθετο με το οποίο θα την αποκαλέσουν είναι «τεκνατζού». Στην αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή ο άνδρας επιλέγει πολύ μικρότερες συντρόφους είναι «μάγκας» και «ωραίος» και «καρδιοκατακτητής».
Κι όμως για κάποιους λόγους τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες γυναίκες στα 35 plus δημιουργούν σχέσεις με αρκετά νεότερους τους άνδρες. Ίσως γιατί οι 30ρηδες είναι και δείχνουν περισσότερο απενοχοποιημένοι και ακομπλεξάριστοι. Ο free άνδρας στα 40 είναι λίγο σαν διαμαρτυρημένο γραμμάτιο. Αν δεν έχει παντρευτεί ποτέ, έχει σίγουρα κάποιο κουσούρι. Γιατί βέβαια αν ήταν κελεπούρι κάποια θα τον είχε βουτήξει όλα αυτά τα χρόνια. Περιφέρει δεξιά και αριστερά την δεδομένη εμπειρία του και τους γκρίζους του κροτάφους, κι όταν τον συναντάς σε ένα club δείχνει λίγο παλιακός, παρωχημένος.
Νιώθεις ότι οι κολλητοί του φίλοι είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος και ο Σταμάτης Γαρδέλης από τα περασμένα 80s. Προσπαθεί να είναι «in fashion» φορώντας κολλητά μπλουζάκια με logo, αλλά το παντελόνι του φτάνει πάνω από τη μέση! Παρακολουθεί όλα τα δελτία ειδήσεων κάνοντας ζάπινγκ και για να τον σηκώσεις από τον καναπέ χρειάζεσαι γερανό!
Αν πάλι στα 40 είναι παντρεμένος -χωρισμένος, αυτό είναι πιο φυσιολογική περίπτωση, αλλά εκεί έχεις άλλα προβλήματα. Δύο Σαββατοκύριακα τοn μήνα πρέπει να βλέπει τα παιδιά του, μπορεί η πρώην γυναίκα του να είναι bitch και να σε βρίζει με τα χειρότερα λόγια, ή να σε παρατήσει σύξυλη στην Άνδρο που πήγατε για weekend, γιατί ο γιος του έπαθε ουρολοίμωξη και νοσηλεύεται στο Παίδων. Ο 40ρης δεν σου κάνει εκπλήξεις, παρά μόνο στην αρχή για να σε ρίξει, δεν είναι ευρηματικός, δεν είναι ρομαντικός και σε καμία περίπτωση δεν είναι αυθόρμητος. Είναι μια σελίδα πυκνογραμμένη, που μοιάζει σα να μην χωράει άλλο. Τον έχουν πνίξει τα προβλήματα, η δουλειά του, η πρώην του, η μαμά του, η ομάδα του, τα φιλαράκια του.
Εσύ θα είσαι για κείνον ένα κερασάκι, στην ήδη φτιαγμένη, εδώ και πολλά χρόνια, τούρτα της ζωής του. Κι όσες από εσάς βιαστήκατε να σκεφτείτε κάποιους 40ρηδες, που οδηγούν μηχανή, είναι party animal, και κάνουν bungee jumping τα Σαββατοκύριακα, θα σας πω απλώς ότι είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Πάμε τώρα στα άλλα αγόρια. Που είναι 28, 30, άντε μέχρι 32. Άλλο ύφασμα! Νέα παραλαβή. Φρέσκο πράγμα. Δραστήριοι και ευρηματικοί. Ρομαντικοί και με χιούμορ. Δεν φοβούνται να σου δείξουν ότι γουστάρουν, είναι διαχυτικοί και πρωτότυποι, το παλεύουν για να σε «κατακτήσουν», έχουν λιγότερα ψυχολογικά, είναι πιο ανάλαφροι, πιο δροσεροί. Κι όταν κάποιες φορές συμπεριφέρονται σαν αγοράκια του δημοτικού δεν σε ενοχλεί αλλά σου φαίνεται χαριτωμένο. Χαμογελάς όταν πρέπει να κάνεις εγχείρηση στον 30χρονο για να του ξεκολλήσεις το Playstation από τα χέρια. Το ίδιο ακριβώς με τον άντρα 40plus θα σε εκνεύριζε. Έχεις άλλες απαιτήσεις. Γιατί είναι δεδομένο ότι οι άνδρες δεν ωριμάζουν ποτέ. Αλλά στον μικρότερο, δείχνεις ανοχή, δίνεις ελαφρυντικά. Στον «μπάρμπα» Κώστα, δεν μπορείς να το κάνεις. Σου γυρίζει το μάτι.
Ο 30χρονος σε παίρνει αγκαλιά και σε στριφογυρίζει στη μέση του δρόμου. Σε συγκινεί όταν σε αγκαλιάζει προστατευτικά, σου στέλνει απίστευτα μηνύματα όλες τις ώρες τις ημέρας, σε ξαφνιάζει με τις γνώσεις του, σου λέει πληροφορίες που δεν τις ξέρεις γιατί φυσικά ενημερώνεται από το internet και όχι από την τηλεόραση. Είναι δοτικός κι επαναστάτης, και το σπουδαιότερο: Δεν έχει κόλλημα με τη μαμά του. Το πιο όμορφο απ΄όλα -που τις πρώτες φορές σε ξένιζε- είναι ότι όταν είστε μαζί, δεν νιώθεις καθόλου, μα καθόλου το χάσμα των οκτώ ή δέκα χρόνων που σας χωρίζουν. Ίσως κάποιες φορές να σε κάνει να νιώθεις και μικρότερη του. (Αν αυτό συμβαίνει συχνά, πρέπει να το κοιτάξεις).
Όσο για το sex με έναν νεότερο; Νομίζω ότι δεν έχω κάτι να πω γιατί τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ποσότητα και ποιότητα μαζί, δύο σε ένα. Συνήθως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτού του είδους οι σχέσεις, έχουν να κάνουν περισσότερο με την αντιμετώπιση των άλλων. Όμως τα τελευταία χρόνια, τα περίεργα σχόλια και τα πονηρά υπονοούμενα όσο πάνε και λιγοστεύουν. Ίσως γιατί όλο και πιο συχνά, στη δουλειά μας, στο περιβάλλον μας, στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας συναντάμε πολλά τέτοια ζευγάρια."
Ειναι λιγο χιουμοριστικο :p Επισης, οπως ειπε ενα αλλο μελος σε αλλο νημα, μερικες φορες οι αντρες θελουν απλα την επιβεβαιωση οτι θα τους ανοιξεις τα ποδια, και τους φτανει αυτο..
08-06-2011, 00:41 #8
08-06-2011, 00:41 #9
Φέρεσαι φυσιολογικά γιατί δεν έχεις πρόβλημα. Όπως θα ξέρεις, στους άντρες είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγουν από τα ταμπού τους σε σχέση με τον ανδρισμό τους.
Πολλές φορές, πίσω από μία αναίτια επιθετική στάση, κρύβεται ένα σεξουαλικό πρόβλημα. Το λυπηρό είναι ότι το 75% των στυτικών προβλημάτων έχουν ψυχογενή αίτια και λύνονται σχετικά εύκολα αν το άτομο δεν έχει ταμπού.
08-06-2011, 00:44 #10
08-06-2011, 00:50 #11
Carrie αυτό που περιγράφεις δεν είναι 40άρης. Είναι 50άρης . Ο 40άρης δε, δεν έχει καμία σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και την παλιοπαρέα του που είναι άνω των 55 πλέον.
Οι μάγκες που τα μπλέκουν με πιτσιρίκες και οι μάγκισες με τεκνά, ανήκουν αμφότεροι στην κατά τα άλλα συμπαθή κατηγορία της οικογένειας των ανώριμων.
Τρέλες ομορφιές και καλό σεξ, κάνεις πάντα και σε κάθε ηλικία , αν πραγματικά έχεις την ικανότητα να δωθείς στο πάθος και στον έρωτα.
Ξενέρωτος μικρός, ξενέρωτος μεγάλος! Των παθών μικρός, των παθών μεγάλος! ΚΑΝΟΝΑΣ!
08-06-2011, 00:59 #12
Λήθη, ναι, τρέλες, ομορφιές, καλό σεξ και κυρίως ''χωρίς ταμπού'' σε κάθε ηλικία :)
Η ζωή θέλει λιγότερη μανία για έλεγχο. Ν' α φ ε θ ο ύ μ ε..
Όμως, ο ''ΚΑΝΟΝΑΣ'' μου φαίνεται λίγο απόλυτος.
Πιστεύεις ότι ο άνθρωπος μένει αμετάβλητος μέσα στο χρόνο, συμπαγής, άκαμπτος και ατσάλινος;
Θέλω να πω, ακόμα και αν κάποιος μάθει / εκπαιδευτεί / συνηθίσει να είναι ''κάπως''
δεν έχει αργότερα τη δυνατότητα να αλλάξει αν ο ίδιος το θελήσει και το προσπαθήσει;
08-06-2011, 01:04 #13
Σαφώς, σαφέστατα! Απλά δε θα το κάνει η ηλικία του γι'αυτόν.
Αν το παιδέψει μόνος του μπορεί να το καταφέρει. Αλλά να τον αλλάξουν από μόνα τους τα χρόνια που θα βαραίνουν τις πλάτες του, χωρίς να αλλάξει ο ίδιος τη νοοτροπία που βαραίνει το κεφάλι του δε γίνεται.
Οπότε αν δεν επιθυμείς εσύ ο ίδιος να αλλάξεις κάτι τότε ισχύει απόλυτα ο κανόνας που ανέφερε η Λήθη.
08-06-2011, 01:09 #14
08-06-2011, 01:30 #15
Δε διαφωνώ με ένα τέτοιο εμφατικό σχήμα λόγου, λοιπόν.
Σαφώς και ο χρόνος δεν μπορεί να είναι εγγύηση, ούτε βέβαια σε άλλες περιπτώσεις άλλοθι.
Ανέφερα, εξάλλου, τη δυνατότητα αλλαγής εφόσον υπάρχει προσωπική θέληση και προσπάθεια.
Όπως και καθαρή ματιά.. (αυτό για να το διαβάσω εγώ μήπως και φυσήξω μακρυά το συννεφάκι της θολούρας)