Results 16 to 30 of 55
Thread: Μου έθιξε τον εγωισμό μου!!!
-
08-06-2011, 01:42 #16
Καταλαβαίνω ότι είναι σοκ και καταλαβαίνω που λες ότι θίχθηκε ο εγωισμός σου.
Τώρα στην ουσία. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις "πληροφόρηση", δηλαδή δεν ξέρεις τι σκέφτεται και πώς. Έτσι είσαι σαν να παλεύεις με ομίχλη. Εξαιρετικά, εξαιρετικά χρήσιμο θα ήταν να γνώριζες το γιατί. Μπορείς να κάνεις υποθέσεις ή εγώ ή κάποιος άλλος, αλλά ίσως να είναι πολλές, έτσι δεν έχει νόημα. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να βάλεις το σεξ και το συντροφικό μέρος στην άκρη και προσπάθησε να κάνεις παρέα μαζί του για να μάθεις. Αν μάθεις, δεν θα είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Αλλά να έχεις πραγματικά βάλει (έστω προσωρινά) σεξ και συντροφικότητα στην άκρη.
Σημείωση, για το θέμα που ανέφερες έχω πρόχειρα τρεις πιθανές εξηγήσεις, και εκτιμώ ότι θα υπάρχουν άλλες δέκα επίσης.
> Αρχισαμε να περνάμε πολύ όμορφα.
Αρχικά οι προσδοκίες είναι που μας κάνουν να περνάμε όμορφα. Η πραγματικότητα πάντα διαφέρει από τις προσδοκίες μας. Το σημαντικό όμως, είναι πώς χειριζόμαστε κάποιες καταστάσεις (και εδώ αναφέρομαι και σε εσένα και κυρίως σε εκείνον). Καλό είναι ότι δεν μας αρέσει, ή όταν δούμε κάτι να το λέμε, έτσι υπάρχει επικοινωνία. Ακόμα και για τα πιό επώδυνα πράγματα. Δεν έχει σημασία αν η επικοινωνία είναι αμέσως ή αν γίνεται αργότερα. Προτείνω να το δοκιμάσεις.
- 08-06-2011, 02:04 #17
μπορεί όντως να μην τον έλκυες ερωτικά, αν και, οι άντρες ακόμα κι αν δεν γουστάρουν τρελά, σεξ κάνουν, σιγά μην χάσουν!
μπορεί να έχει κάποιο δικό του προσωπικό θέμα και να ήθελε να δει αν θα μπορέσει μαζί σου. είδε ότι δεν μπόρεσε και την έκανε με ελαφρά.
08-06-2011, 09:43 #18
Πρασινοκλωστη δες το θετικα ξεμπλε3ες νωρις γτ το ατομο ηταν προβληματικο...και μενα μ χει τυχει ο αντρας να μην εχει στυση την πρωτη φορα μπορει και 2η και 3η αλλα μετα να γινονται πανηγυρια, χωρις παρεξηγηση μηπως ηταν πολυ μικρο θα μου πεις σε χαλαση δεν ειναι ξεκαθαρο αλλα μπορει να νιωθει ασχημα με τη σεξουαλικοτητατου
08-06-2011, 10:51 #19
Γιατί πραγματικά στενοχωριέσαι? Φαντάζομαι όχι για έναν άγνωστο που ήρθε κι έφυγε προτού προλάβεις να δεθείς μαζί του ή να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον σε ένα βαθύτερο επίπεδο, πιο ουσιαστικό. Νομίζω πως στενοχωριέσαι για την ακύρωση, ίσως να σου ξύπνησε δικές σου ανασφάλειες σχετικά με το αν μπορείς να ερεθίσεις έναν άντρα τόσο ώστε να..? Αν είσαι λιγουλάκι ενοχική σε τέτοιους δρόμους μπαίνει συνήθως το μυαλό. Και κανένας δεν είναι έξω από τέτοιες ανασφάλειες εντελώς πιστεύω, απλά ανάλογα τις εμπειρίες και την προσωπικότητα της καθεμιάς υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες πιθανότητες ερμηνείας γεγονότων με τρόπο που να αυτοστιγματίζεσαι.
Εξάλλου, και να μην ήσουν γι αυτόν το ουάου θηλυκό στο κρεβάτι, κι αυτό είναι δικαίωμά του, οπότε, δεν είναι κάτι που μπορείς εσύ να ελέγξεις η αντίδραση του σώματος ενός άλλου ανθρώπου. Όμως μπορείς να ελέγξεις τις δικές σου ερμηνείες και αντιδράσεις, γιατί αυτές και μόνο ανήκουν σε σένα και προέρχονται αποκλειστικά από εσένα. Χίλια δυο μπορεί να συμμετείχαν, και χίλια δυο που άδικα σε προβληματίζουν, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να τα γνωρίζεις όλα. Υπάρχει και ο παράγοντας τυχαιότητα στη ζωή, μην προσωποποιείς τα πάντα ε?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-06-2011, 13:05 #20
Ξέμπλεξες γρήγορα, δες το από θετική πλευρά.
Αν δεν τον έλκυες δεν θα επιδίωκε να βρεθεί μαζί σου στο κρεββάτι.
Και που σου είπε ότι δεν τον ελκυες ίσως ήταν η καλή δικαιολογία για να καλύψει κάποιο δικό του πρόβλημα , που ίσως πίστευε ότι θα το αποφύγει, όμως του εμφανίστηκε εκεί που δεν το περίμενε, πχ άγχος, δυσλυτουργία, αυτός ξέριε καλήτερα από σενα. Για να φανεί εντάξει και να μην θιγει ο δικός του εγωισμός. Και εσύ το πήρες κατάκαρδα, χωρίς καν να είσαι βεβαιη αν οφείλεται σε σενα. Δεν ήξερες άλλωστε και όλο το παρελθόν του.Last edited by ioannis2; 08-06-2011 at 17:54.
γιάννης
08-06-2011, 18:04 #21
Γειά σου prasiniklosti
Είναι αρκετά που δεν θέτεις στην περιγραφή σου (το σημειώνω μόνο για να τα δεις εσύ). όπως
Υπήρχε ερωτισμός όλο αυτό το διάστημα; Σε ποιό σημείο και πόσο συμμετείχε το μυαλό σε αυτό;
Δεν υπήρχε sex τις δύο βδομάδες, υπήρχε όμως κάποιο είδος "play" ή απλά βγαίνουμε και τα λέμε και σε φιλώ γλυκά για καληνύχτα;
Mήπως μόλις ξαπλώσατε, σε ότι προηγήθηκε, είδε σε σένα ή εισέπραξε από σένα κάτι που δεν του άρεσε;
Eν πάση περιπτώσει
Το όλο θέμα, κατά την γνώμη μου, παρουσιάζει σημεία που μπορούν να χαρακτηριστούν ως μελανά
Α. 40 ετών και μένει ακόμα με τους γονείς του, περιμένοντας μάλιστα πότε αυτοί θα φύγουν, για να χαρεί το θηλυκό του; (!)
B. Ρομαντικός, αλλά μόνο στα λόγια; Που ήταν ο ρομαντισμός του (και πολλά ακόμα) όταν δεν πλήρωνε την έξοδο με την συνοδό του; Δεν έχει σημασία αν είχε χρήματα ή αν εσύ είσαι άνεργη, και πασατέμπο σε παγκάκι, αυτός έπρεπε να τον αγοράσει.
Γ. Και όχι, δεν συμφωνώ πως είναι έντιμη συμπεριφορά να σου πει πως δεν τον ελκύεις ερωτικά (παρά μόνο αν είδε σε σένα, ξαφνικά, κάτι που δεν του είχες παρουσιάσει ή γνωστοποιήσει). Το έντιμο και το Αρσενικό θα ήταν να πάρει το βάρος πάνω του και να σε ανεβάσει, ακόμα και στο τέλος της ιστορίας.
Αντ’ αυτού, έριξε σε σένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης της αποτυχίας (του).
Καμία σημασία δεν έχει, αν δεν λειτούργησε η στύση του, θα μπορούσε και πάλι να σε κάνει να περάσεις όμορφα, ακόμα και να σε "ταξιδέψει" και να προσπαθούσε την επόμενη ή τελικά να ήταν ειλικρινής μαζί σου αν είχε μόνιμο πρόβλημα.
Εν κατακλείδι, φρονώ, πως κακώς έχεις προβληματιστεί. Προσπέρασε και να περιμένεις, αυτόν που θα σε θέλει, αλλά και θα ξέρει και θα μπορεί να στο δείξει ποικιλοτρόπως και όχι μονοδιάστατα.
08-06-2011, 21:33 #22
08-06-2011, 23:25 #23
πιστευω ακραδαντα, οτι ειχε προβλημα, ειδε οτι το προβλημα επιμενει, και την εκανε για να μην συνεχισει η αποτυχια και οι εξηγησεις.
τρεχα γυρευε τι προβλημα... απο ψυχοσεξουαλικο, μεχρι προτιμηση στους ανδρες..
ΕΑΝ δεν ηταν δικο του το προβλημα, δεν θα σου ελεγε με την καμια οτι δεν τον ελκυεις και γι αυτο δεν μπορει. θα σου ελεγε οτι φταιει ο ιδιος... "δεν φταις εσυ σε τπτ, απλα εισαι πολυ καλη για μενα και δεν μπορω να λειτουργησω .."
09-06-2011, 00:57 #24
Υπήρχε ερωτισμός και μάλιστα πολύ έντονος. Και αυτό είναι που με κάνει και σκέφτομαι διάφορα. Μετά απο τόσο πασπάτεμα δεν μπορούσε να καταλάβει αν τον ελκύω ή όχι; Και εκεί γιατί μπορούσε και μόλις βρεθηκαμε σε φυσιολογικό περιβάλλον δεν μπορούσε να λειτουργήσει; Δεν μου έδειξε οτι δεν επιδείωκε να βρεθούμε μόνοι μας. Αν με θεωρούσε ξενέρωτη δεν μπορούσε να το καταλάβει σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές; Τότε μου έλεγε ψέματα κάθε φορά που "πασπατευόμασταν" πως με θέλει πολύ.
Οσο για τον λόγο που μένει με τους γονείς του, τον γνωρίζω και είναι πολύ λογικός. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα. ΄
Έπίσης αν ήταν να δει κάτι περίεργο πάνω μου που δεν περίμενε δεν μπορώ να ξέρω, ειλικρινά όμως φαντάζομαι πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρω πως δεν έχω κάτι περίεργο, είχα και άλλες σχέσεις και κανείς δεν μου είχε πει κάτι σχετικό για να πω πως κι αυτός το παρατήρησε.
09-06-2011, 01:08 #25
Εγώ πιστεύω πως αντιμετωπίζεις το όλο θέμα με τον πιο ανώριμο τρόπο που θα μπορούσε κανείς να το αντιμετωπίσει...
Απλά μάθε να τρώς χυλόπιτες με ψυχραιμία όπως έχουμε μάθει να τις τρώμε εμείς οι εκατομμύρια άντρες εκεί έξω και σταματήστε να προσπαθείτε να βγάλετε τον άνθρωπο ανίκανο ή ψυχολογικά ασταθή.
Προκαλώ οποιονδήποτε άντρα να βγεί και να πεί ότι δεν του έχει τύχει αυτο που έτυχε στην φίλη μας εδω πέρα. Πόσες φορές κάνατε φάση με μια κοπέλα και εν τέλει μείνατε με το πουλί στο χέρι για τον άλφα ή τον βήτα λόγο παρόλο που ο ερωτισμός είχε φτάσει στο Έβερεστ.
Χαλαρωσε δεσποινίς! :) Δοκιμάσατε και δεν πέτυχε, απλά τα πράγματα.
Αν πήρες ένα μάθημα από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι σχέσεις δεν χτίζονται σε site κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν όμως πολύ εύκολα να σου δημιουργηθούν τρομερές εντυπώσεις για κάποιον άνθρωπο και τελικά θα αποδειχθούν εντελώς λανθασμένες.Last edited by DimitriThess; 09-06-2011 at 01:22.
09-06-2011, 01:43 #26
Εντάξει μωρέ και συ..μην είσαι τόσο αυστηρός!!!απλά ήθελε να το πει η κοπέλα...ανθρώπινο δεν είναι αυτό που ένιωσε?να'σαι με ανοιχτα τα πόδια -σορυ για την έκφραση- και να σου λέει ο άλλος ότι δεν τον ελκύεις ερωτικά?είναι κομμάτι χοντρό..δεν πέφτεις και στα πατώματα αλλά λίγη συζήτηση δε βλάπτει κιόλας :-)
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
09-06-2011, 01:53 #27
Δηλαδή να σου πνίγουν την τσουτσου με το χέρι και όταν πρόκειται να προχωρήσεις παραπέρα κάτι δε τους πάει καλά, είναι ευρέως αποδεκτή στάση...
Τί λίγη συζήτηση.Ρε συ εδώ τον εχουν βγάλει τον άνθρωπο ψυχοσεξουαλικά ασταθή και πιθανό ομοφυλόφιλο επειδή το παλικάρι έριξε μια χυλόπιτα. Έλεος...
Εννοείται πως είχε δεύτερες σκέψεις. Ο ένας δε γνώριζε τον άλλο καν. Μίλησαν στο facebook βγήκαν 3 ραντεβου και εντάξει έδεσε το γλυκό... απο εκεί και πέρα δλδ είναι πολύ λογικό να έχουμε προσδοκίες αφού γνωριζόμαστε τόοοοοοοοοοοοσο καλα...
Ε λοιπόν surprise surprise! Ακόμη ένα παράδειγμα ότι οι άντρες δε σκέφτονται με την φούτσα.
Και στο κάτω κάτω ο άλλος δε ξενέρωσε μόνος του, κάτι θα έγινε...
09-06-2011, 02:13 #28
όχι δεν είναι ευρέως αποδεκτή στάση να μένεις με την τσουτσού στο χέρι..προφανώς όχι!αλλά αν εσύ έθετες ένα τέτοιο ζήτημα και απλά έλεγες πόσο σπάστηκες με κάποια που στο έκανε αυτό δε θα σου έλεγε κανείς "είσαι ανώριμος" και διάφορα κοσμητικά..θα σου λέγαμε αυτά που λέμε και στην πράσινη κλωστή..κοινώς, όταν κάποιος έχει ένα θεματάκι, από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο, δεν τον χτυπάμε εκεί που πονάει..αυτό εννοούσα.Αλλά εντάξει, εγώ πάω πάσο..ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να συμβουλεύει.
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
09-06-2011, 02:19 #29
Dimitri, όταν οδηγεί κάποιος το θηλυκό στο κρεβάτι/πάτωμα/τοίχο/καπό ή ότι άλλο, ξέρει γιατί το κάνει. Δεν περιμένει να το ανακαλύψει εκείνη την ώρα, ούτε τραβάει μπισκοτάκι της τύχης για να διαβάσει το παραπέρα. Oι δεύτερες σκέψεις όταν ήδη έχουν περάσει στο δια ταύτα, είναι για τα μικρά παιδιά. Εν πάσει περιπτώσει, του σηκωθεί - δεν του σηκωθεί, δεν ρίχνει το φταίξιμο στην άλλη, είτε θέλει να δώσει δεύτερη ευκαιρία, είτε όχι. Στην καλύτερη περίπτωση ξηγιέται σαν Κύριος και στη χειρότερη τουμπεκιάζει.
Δηλαδή στα πόσα ραντεβού καταλαβαίνει αν γουστάρει να την γαμήσει, στα 30; Αντε, και δεν το κατάλαβε στο 3ο, στο κρεβάτι την ξάπλωσε για να έχουν χώρο για την μονόπολη;
Aπό την άλλη, συμφωνούμε ότι η τύπισσα το πήρε βαρέως.
Υ.Γ Να μην ξεχνάμε πως εδώ, διαβάζουμε μόνο την μια εκδοχή και πάνω σε αυτή κάνουμε τα σχόλια μας., με όσα δεδομένα δίδει η νηματοθέτης.
09-06-2011, 02:40 #30
Δηλαδή κοινώς πρέπει να χρυσώνουμε το χάπι; Δε πρέπει να κάνουμε τον άλλο να δει που είναι το όλο λάθος της ιστορίας;
Να βγάλουμε κάποιον τρελό,ψυχασθενή,ομοφυλό επειδή μετάνοιωσε και δεν ήθελε να κάνει σεξ με την "πρασινη κλωστη";
Μη τρελαθούμε τελείως για μια χυλόπιτα ρε συ!
Και γιατί είναι δεδομένο πως αν μία γυναίκα ανοίξει τα πόδια θα τον φάει ντε και καλά;
Ρώτα και τον άλλο, μπορεί να τον ξενέρωσε κάτι και να του 'πεσε. Δε μπορώ να καταλάβω...
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να διελευκάνουμε το έγκλημα.
Πρασινη κλωστή βγάλε μία φωτογραφία στην σταση που καθόσουν/ξάπλωνες, ακριβώς με τα ρούχα που φορούσες ή δε φορούσες, καθώς και φωτογραφία του εν λόγω δωματίου. Γράψε σε μία-δυο κόλλες αναφοράς τους διαλόγους της τελευταιας μισής ώρας μέχρι τη στιγμή που έσκασε η "βόμβα" και φωτοτύπισε τα 100 φορες. Κατόπιν στείλε τις φωτογραφίες και τους διαλόγους σε ένα δείγμα 100 ατόμων του φόρουμ υποστηριξης και θα κάνουμε ψηφοφορία αν ο τύπος ήταν τρελός ή έγινε κάτι που τον στράβωσε και του έπεσε...Last edited by DimitriThess; 09-06-2011 at 02:55.